![]() |
Lądowanie na Księżycu - cała prawda...
Ilość załączników: 1
tutaj jest filmik, który pokazuje, jak to było naprawdę... :P
|
Hehe dobre :) Może my ludzie wcale nie byliśmy na księżycu.
|
wlaśnie o to biega.
film wygląda (a przynajmniej sprawia takie wrażenie)dość autentycznie. ściągnąłem go z tej strony |
:haha: dobre, dobre ... filmik wyglądam naprawdę realistycznie
Ale pewnie całą prawdę to zna tylko jeden (z dwóch :fiu: ) forumowych Agentów - Spock ;) |
znalazłem jeszcze to.
zaczynam mieć poważne wątpliwości, czy amerykanie byli tam naprawdę... :P |
Tu są OFICIALNE clipy video NASA z misji Apollo 11
Reszta informacji jest utajniona do poziomu Top Secret 8) ... mam tylko nadzieje że Spock z KGB się nie wygada 8) |
ja też :P
|
a w UFO wierzycie?
bo ja jak najbardziej :) moze nie w UFO jako tako, bo czym jest UFO? ale w jakis kolesi tam gdziec ponad hmurami owszem :) |
a tu macie cala prawde o clipie nieladowania na ksiezycu :P
http://www.moontruth.com/full.htm |
Byli albo nie byli o to jets pytanie. Jutro wrzucę skany ze zdjęciami z misji na księżyc i wtedy podyskutujemy (oczywiście zdjęcia z gazety a nie własnoręczniem wykonane ;)).
Edwardo - jasne że istnieją inne cywilizacje. Najlepszym przykładem są Aztekowie i Inkowie, którzy współpracowali z nimi już parę latek temu:) |
Prawda jest taka, ze przez pewien okres czasu chodzily plotki, ze ich tam tak naprawde nie bylo. Jacys specjalisci analizowali materialy video, przebieg lotu itd itd. sa podstawy twierdzic, ze wszystko to wielka propagandowa sciema. :)
Co do lotu gen. Gagarina sie nie wypowiadam prawde znaja tylko agenci:na_ucho: Ale moge wam powiedziec, ze pies Lajka byl na 100% :D Zasluzyl nawet na umieszczenie go w moim podpisie :) MacGyver, zelazna kurtyna opadla, niektorych rzeczy przed opinia publiczna sie ukryc nie da ;) |
|
no o tym pislalem 3 posty w gore :)
|
Ale by były jaja gdyby okazało się że lądowania na księżycu nie było :)
|
to zdjęcie dowodzi, że jednak nie byli...
|
Co do tego litu i zarazem ladowania to juz bardzo dawno ludzie snuli przypuszczenia ze cos jest nie tak. Swego czasu (a moze i nadal) wychodzila pewna seria naukowa pod tytulem "Swiat wiedzy" (chyba, takie niebieskie segregatory) i tam pokazanych bylo mnustwo zdjec z tej "misji". Wiele "sladow" wskazywalo ze lot sie nie odbyl i nagrany bylo w studiu filmowym.
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=30310 |
Cytat:
|
>>TU<< jest cały przebieg misji Apollo :)
... ale na Księżycu podczas misji Apollo 11 wydarzyło się coś jeszcze (Spock, skoro ludzie mają wiedzieć wszystko to niech wiedzą) Co do UFO - albo istot pozaziemskich jak kto woli - to nie ma co ukrywać (pozdro Spock ;) ) one istnieją (zaryzykuje stwierdzenie, że "Są wsród nas"), jest na to masa dowodów m.in wypowiedzi Boba Lazara, który pracował w Strefie 51 w najbardziej z odosobnionych kompleksów - S4. Jest na to kupa materiałów - sam jestem w posiadaniu książki Phil'a Patton'a "Strefa UFO" (może ktoś ma) :spoko: |
Cytat:
troche a nawet bardzo jest to nie logiczne. skoro komoludki laza sobie po ksiezycu to znaczy ze dysponuja taka sama technologia jak ludzia albo jeszcze bardziej rozwinieta. skoro tak, to jezeli dotarli do Ksiezyca, czemu nie dotarli do Ziemi? tak naprawde to kazdy z nas jest ufoludkiem, w wiekszym lub mniejszym stopniu :P |
Cytat:
Są osoby, które twierdzą, że "... Oni mają swoich ludzi w Pentagonie..." - to cytat Boba Lazara... |
http://zjawiskaparanormalne.webpark.pl/ing.htm
wyjasniam cala sprawe... bylem na wakacjach z kolegami no i zabalowalismy na plazy, poprzebieralismy itp... no dobra, powiem w co... w prezerwatywy... pozakladalismy gdzie sie tylko dalo, na nogi rece glowe... ja sie oddalilem od imprezy i poszedlem grzecznie spac w trawe a z rana meczyl mnie kac wiec do moza chlodzic sie chcialem a tu mnie cup jakies pogotowie... ale im zwialem potem ze szpitala :) |
Cytat:
|
Cytat:
widzialem kiedys w TV wywiad z Hermaszewskim - naszym kosmonauta (zeby nie napisac astronauta :P) Opowiadal, jak siedzi w kapsule a nagle widzi, jak w oddali lataja jakies swiatla, myslal ze to ufo. Potem okazalo sie, ze to zbiorniki z nieczystoscimi ktore odstrzelili :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ps. Area 51 - to jest bardzo ciekawa strona na temat tego tajemniczego miejsca. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na osloskop.net leży link do zdjęć satelitanych Strefy 51.
|
Cytat:
;) 8) :jupi_pet: Własnie ją przeglądam :) |
Witam!
Potrzebny mi jest ten filmik, o ktorym jest ten watek, z pierwszego wpisu woitasa. Niestety ta stronka juz nie dziala. Jezeli ktos mialby go gdzies u siebie to bardzo bym prosil o przeslanie na maila me_ssiah[at]wp.pl ;). Z gory dzieki :piwo: |
czero bawisz się w archeologa ;p (joke)
Zaraz Ci podeśle... ...::Update::... Status: WYSLANO... |
Cytat:
|
Cytat:
|
@mac jak bys mi podeslal to bym byl bardzo wdzieczny.
Pozdro |
Cytat:
A tak serio to po prostu potrzebny mi jest ten filmik, bo kumplowi chce wkrecic, ze tak naprawde nie bylo lotu na ksiezyc. A znajac go to uwierzy :haha:. Sam bym go sciagnal, ale link nie dziala, wiec napisalem posta. Dzieki Mac :piwo: masz u mnie reputke ;). |
Ja też bym prosił o ten filmik, bo chyba go jeszcze nie widziałem :)
|
Cytat:
Ja tez prosze na email :) |
Cytat:
Cytat:
Juz wam wysylam ;) Edit: Poszlo ;). |
Cytat:
|
jak mozecie tak kolegow biednych robic w balonca, co? :P
btw. mi tez wyslijcie :haha: pozdro ;) |
Ilość załączników: 3
Coraz wiecej ludzi chce :), wiec umieszcze tutaj ;)
|
a TU jest w calosci :piwo:
|
kiedyś było takie pismo "Faktor X" - bardzo lubiłem takie ciekawostki, mam jeszcze jeden segregator tego pisma. Tam własnie wszystko pieknie było opisane z duzymi zdjęciami ad. tych podejrzeń o autentyczność lądowania
:> /udpate widze, że nie tylko ja to czytałem ;) |
Cytat:
|
hehe filmik pewnie wyciekl z NASA ;) Ciekawe ile ujec krecili zanim im wyszlo ??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:29. |