![]() |
Emoty obok okna 'szybkiej dopowiedzi'
No wlasnie, czy bylaby mozliwosc wstawienia tabelki z emotami gdzies obok okna szybkiej odpowiedzi??
Wydaje mi sie ze byloby to bardzo pomocne, nie tylko dla mnie ;). |
kiedys to juz postulowalem - nie zrobiono tego z uwagi na zapychanie lacz
tez bym sie ucieszyl - w koncu w polsce coraz szybszy internet kroluje :banan: |
Czy ja wiem - to ma byc szybka odpowiedz, bez zadnych wodotryskow - o to wlasnie chodzilo ...
|
to moze chociaz link do okna z emotkami (jak [wiecej ikon] przy odpowiedzi) :>
|
Cytat:
|
Ja też bym był za tym. Choćby kilka podstawowych ikon, a do reszty link.
|
Ja tez jestem za, mi tez wystarczą podstawowe emotikonki....
|
zgadzam się z nimalem - link do emotów wystarczy
jak ktoś bardzo będzie chciał wybrać jakąś emotke to tylko KLIK i jest :D |
Ja wole tylko sam link, zeby mi sie nie ladowaly wszystkie ikonki, ani nawet te podstawowe :P ;)
|
Jak tam postep w tej sprawie??? ;).
|
Chociaz link by sie przydal do emotkow
|
to co z tym linkiem? ;)
|
My chcemy linka, my chcemy linka!! ;)
|
a może coś takiego ???
a jak nie to chociaż lnka ??? |
Nie rozumiem dlaczego nie mozecie uzywac zwyklej odpowiedzi jak chcecie emoty. Szybka - to szybka a nie jakes bajery i emoty.
|
bo przez szybka odpowiedz jest... szybciej || a link nikomu nie spowolni wczytywania strony ;)
|
No ale klikanie w link bedzie tak samo "wolne" jak klikanie w "odpowiedz"
|
Lepiej zrobic sam link do emotków - to jest "Szybka odpowiedź", więc mają być tylko najpotrzebniejsze opcje ...
|
pawelblu - nie bedzie - bo wtedy nie alduje sie cale badziewie do edycji, tylko same emotki
pozatym klikajac w odpowiedz musisz i tak kliknac w emotki no a tak wogule to link na pewno nie zaszkodzi - tym bardziej ze juz jest (napis emotikony) tylko malo przydatny - bo z otworzonego okienka z ikonkami nie da ikon klikac - trzeba kopiowac kod |
Cytat:
Ale i tak prosze o te ułatwienie.... |
No dobra sam link moze byc, ale dla mnie to pointless bo podstawowe emoty to sie i tak wklepuje z klawy. Tak jak ten :) czy ten :D
|
prawda :piwo: , ale nie wsio sie pamieta, szczegolnie jesli sie siedzi na kilku oznych forach i jeszcze uzywa komunikatrow - kody troszke sie wszendzie roznia ;)
|
no to jak z tym linkiem?:>
|
No wlasnie co z linkiem, choc ja i tak uzywam tylko ;) i ;p bo mi sie najbardziej podobaja ;)
|
I jak tam?
Posunelo sie cos do przodu w tej sprawie ??? Bo widze ze wiekszosc popiera pomysl zamieszczenia linka. |
ja tez popieram pomysl wstawienia tego linka, faktycznie kody sie roznia dla tych samych mordek w zaleznosci od forum/komunikatora.
|
Hmm, link jest w stylu cdrinfo.pl ciemny(beta). Niestety wyświetla jedynie listę emotikonek, bez możliwości ich wstawienia poprzez kliknięcie :( Jednak myślę, że to już i tak o wiele lepiej :) Spędziłem ponad 2h, żeby to znaleźć w kodzie ((
Jeżeli taki link jest ok, to dajcie znać i skopiuję go do pozostałych styli (stylów?) :banan: |
Cytat:
|
Jest ok :spoko: :piwo:.
|
Ja również jestem ZA :spoko:, a jeżeli to możliwe to czy mógłby to być taki pop-up, jak przy kliknięciu w normalnym oknie odpowiedzi???
PS. od siostry przyszłej polonistki dowiedziałem sie że STYLÓW :).. ale wg mnie to bez różnicy :P |
Cytat:
|
Cytat:
-edit- Teraz sobie uświadomiłem, że chyba na forum jest zapotrzebowanie na shutbox'a, a wnioskuje to z tematu o nabijaniu postów :) Pozdrawiam :) -edit2- Szkoda,że to okienko emotów nie otwiera się w nowym oknie, ale to i tak już coś, że przynajmniej jest ;) |
Jak tam z tym linkiem sie maja sprawy???
Kiedy mozna spodziewac sie przeniesienia tego linku z ciemnego stylu do innych stylów?? :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:15. |