Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   co kupić żonie na 1 rocznicę ślubu??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-kupic-zonie-1-rocznice-slubu-35477/)

Igloo 02.06.2004 07:43

co kupić żonie na 1 rocznicę ślubu???

witam
jak w temacie, nie wiem co kupić: bieliznę, biżuterię....???
bo kwiaty i jakieś małe słodkie conieco to wiadomo :)

shuma02 02.06.2004 07:57

kupisz jej seksowna bielizne to raczej bardziej kupujesz prezent sobie niz zonce.
zabawki na baterie raczej tez odpadaja... hehe

najlepiej bylo by to zalatwic jakims weekendowym wypadem.
by sie oderwac od codziennosci, cos zwiedzic moze cos zobaczyc, ale ogolem wypoczac i poswiecic weekend zonce...

z drugiej strony to aktualnie jestem sam :( wiec pewnie sie nie znam...

Mily_ 02.06.2004 08:03

ja nie jestem sam ale też nie jestem po ślubie. Kumpel jest 2 lata po ślubie i na 1 rocznice zabrał swoją kobietę do wytwornej restauracji na za......ą kolację i kupił jej bukiet złożony z 34 róż. Mówił że była zadowolona. N9ispodziewała się takiego czegoś (kumpel oczywiście zbankrutował ale co tam :>)

Igloo 02.06.2004 08:10

tylko cały ból w tym, że moja luba ma pracujący łikiend :( więc wyjazdy odpadają
do restauracji też ciężko bo maleństwa nie ma zkim zostawić.
więc tylko porządny prezencik

nimal 02.06.2004 08:16

Igloo - okazanie zainteresowania jest zawze najlepszym prezentem... wiem ze latwiej powiedziec niz zrobic, ale jesli dzieciak zdrow i ma wiecej niz dwa miechy to telefon i podzwon do ktorej knajpy mozna z dzieckiem przyjsc (fotelik, papki jakies itd zeby mieli)
no i oczywiscie caly wieczor opiekuj sie obojgiem...
a jesli juz koniecznie prezent tocokolwiek w pudelku z napisem KRUK robi bardzopozytywne wrazenie na kazdej kobiecie... a ceny jeszcze znosne (czasem nizsze niz u jubilerow "troche" mniej znanych)

Ormianin 02.06.2004 08:56

Kupuje sie cos z papieru... bo to jest papierowe wesele, albo papierowa rocznica... ja kupilem winko, i chinski wachlarz z papieu, zona sie wachlowala a ja wypilem wino :) i wszyscy byli zadowoleni...
Ale tyak powaznie, najbardzej znaczaca jest pamiec, szacunek... wspomnienia, nostalgie, mozecie sobie przy lampce wina zapuscic kasete wideo ze slubem itp. do wyboru do koloru...

AleX69 02.06.2004 09:24

o to moje propozycje ... :>

-= A =-
kup jej cos do komputera

-= B =-
przez kilka dni staraj sie sprawiac wrazenie ze zapomniales o tym dniu
kombinuj, natlok pracy - duzo pracy waznej
TEGO dnia dowiadujesz sie ze masz wazne spotkanie cos pilnego do zrobienia - co nie moze czekac a daje ci chleb ... wplataj w to jej kogos bliskiego rodzina/kolezanka kto ja uspokoi i wyciagnie na ten czas z domu np do centrum polazic po sklepach w okolice fajnej kameralnej restauracji ... gdzie robisz subtelna kolacje z winem i kwiatami ...
TAAAADDDDAAAAA :serdusz:

bedzie to opowiadala latami :D

Edwardo 02.06.2004 09:28

to ja moze tak powiem:
z rana budzisz ukochana, smyrajac ja rozna po policzku.
robisz sniadanko (jak umiesz, bo jak nie, to lepieje nie)
szczelasz texty w stylu "jej to juz rok, ale zlecialo..." ale jak nie czujesz tego, to nie mow, bo kobiety wiedza jak ktos udaje.
a wieczorem?
wieczorem.... hihihi...
wieczorem powspominac to co bylo, to jak sie poznaliscie i wszytkie dobre chwile, te glupoty co razem wyprawialiscie (o ile wyprawialiscie)
prezent? bilizna jak juz to tylko z nowe kolekcji triumfa (majteczki plus gora kolo 200-300zl) ale czy ja wiem czy bielizna...
pomysl co ty chcialbys dostac, co cie interesuje, a potem wez i postaw sie w jej sytuacji, na pewno cos wymyslisz.
bo niekotre lubia perfumy, inne perly, a inne sie ciesza jak wariatki z tego ze sie poprstu jest razem.
no i tak dobrnelismy do godziny 22:00
dzieciak pewnie juz chrapie :)
wiec wyciagasz uprzednio naszykowne stokrotki, lub platki roz, rozsypujesz po poslaniu, zapalasz jedna-dwie male swiece no i wiesz co dalej, noc poslubna.
ale to trzeba czuc klimat, nic na sile.

Edwardo 02.06.2004 09:30

Cytat:

Napisany przez AleX69
o to moje propozycje ... :>

-= A =-
kup jej cos do komputera

-= B =-
przez kilka dni staraj sie sprawiac wrazenie ze zapomniales o tym dniu
kombinuj, natlok pracy - duzo pracy waznej
TEGO dnia dowiadujesz sie ze masz wazne spotkanie cos pilnego do zrobienia - co nie moze czekac a daje ci chleb ... wplataj w to jej kogos bliskiego rodzina/kolezanka kto ja uspokoi i wyciagnie na ten czas z domu np do centrum polazic po sklepach w okolice fajnej kameralnej restauracji ... gdzie robisz subtelna kolacje z winem i kwiatami ...
TAAAADDDDAAAAA :serdusz:

bedzie to opowiadala latami :D

chyba ze wczesniej zabierze dzieciaka i w******* pojedzie do rodzicow
tak, bedzie wspominac latami :P

AleX69 02.06.2004 10:03

TEGO dnia ... nie ma rzeczy nie mozliwych ... :D

Jabba the Hutt 02.06.2004 10:15

Myślę,że róże i coś z biżuterii - gustowne kolczyki, bransoletkę, wisiorek na łańcuszku (znak zodiaku albo jakiś kamyk szlachetny). Odradzam zegary ze skóry, kwiaty w doniczce...

Jabba

Loczek 02.06.2004 13:55

Kup sexi bielizne a slodkosci przyjda same :) odradzam zdecydowanie kwiatek doniczkowy, nie wiesz kiedy dostaniesz taka donica :) ale jakbys sie uparl to najwyzej fiolek (jeden) i w plastykowej doniczce - tak dla bezpieczenstwa. Lepiej dostac plastykowa niz gliniana:)

mr_spock 02.06.2004 15:34

Garnek, patelnia, jakis rondelek i bedzie happy ;)

imola 02.06.2004 15:40

Cytat:

Napisany przez Igloo
witam

No to witaj w klubie, ja się zaczynam zastanawiać właśnie rocznicę mam w sierpniu.
:peace:

AleX69 02.06.2004 16:16

mr_spock@ ... przestan bo zajaduf dostane :rotfl:

andrzejj9 02.06.2004 20:02

Cytat:

Napisany przez Igloo
tylko cały ból w tym, że moja luba ma pracujący łikiend :( więc wyjazdy odpadają
do restauracji też ciężko bo maleństwa nie ma zkim zostawić.
więc tylko porządny prezencik

A gdybys sprobowal (to tylko propozycja, bo oczywiscie moze to nie byc realne) pojsc do jej pracodawcy, pogadac i poprosic o takie niezapowiedziane danie wolnego? Ty oczywiscie musialbys wczesniej rowniez zamowic stolik w restauracji i odpowiednio zorganizowac wieczor.

Mysle, ze bylaby to mila niespodzianka, spedzenie razem milego wieczoru, zamiast siedzenie w pracy :)

Powodzenia i milej rocznicy :)

memorando 02.06.2004 21:19

Cytat:

Napisany przez Igloo
witam

Zabierz ją na romantyczny weekend. Podczas weekendu i spaceru sam narwij jej piękne kwiaty podaruj. I podaruj jej Siebie..

Pozdro hjadę do pracy echg spać niedadzxą:)

mr_spock 02.06.2004 23:16

Cytat:

Napisany przez AleX69
mr_spock@ ... przestan bo zajaduf dostane :rotfl:

serio... ja jestem po prostu praktyczny :)

Najbardziej nieznosze, jak mi ktos daje kwiatka, figurke - np slonika, lub setna ramke na zdjecia, dlatago sam takich rzeczy nikomu nie ofiaruje.
Moze ktos pomysl, ze jestem "niebardzo", ale ze swoja dziewczyna jestem ponad 1,5 roku, a kwiaty dostala odemnie tylko 1 raz - wole dawac cos praktyczniejszego :)

Edwardo 02.06.2004 23:28

Cytat:

Napisany przez mr_spock
serio... ja jestem po prostu praktyczny :)

Najbardziej nieznosze, jak mi ktos daje kwiatka, figurke - np slonika, lub setna ramke na zdjecia, dlatago sam takich rzeczy nikomu nie ofiaruje.
Moze ktos pomysl, ze jestem "niebardzo", ale ze swoja dziewczyna jestem ponad 1,5 roku, a kwiaty dostala odemnie tylko 1 raz - wole dawac cos praktyczniejszego :)

yyy!
podziwiam twoja dziewczyne...
ja tam chcialbym dostwacam jakies bibeloty (kwiatki, aniolki, ramki) niz patelnie albo garnek.
ale jaja ^_^ heheh

ja swojej kobiecie dalem chyba juz z tysiac kwiatow...
i zawsze sie cieszy na widok nastepnego. czemu? bo kobiety uwilbiaja dostawac kwiaty... innych nie znam :)

mr_spock 02.06.2004 23:37

Cytat:

Napisany przez Edwardo
yyy!
podziwiam twoja dziewczyne...
ja tam chcialbym dostwacam jakies bibeloty (kwiatki, aniolki, ramki) niz patelnie albo garnek.
ale jaja ^_^ heheh

ja swojej kobiecie dalem chyba juz z tysiac kwiatow...
i zawsze sie cieszy na widok nastepnego. czemu? bo kobiety uwilbiaja dostawac kwiaty... innych nie znam :)

z garami to zartowalem ;)
ale tych bibelotow to nie cierpie. caly parapet tym tym zawalony, co jakis czas osowam prezenty po przedawnionych znajomosciach ;)
a kwiaty to chyba najmniej praktyczna rzecz jaka istnieje... :)

andrzejj9 03.06.2004 05:45

Cytat:

Napisany przez mr_spock
a kwiaty to chyba najmniej praktyczna rzecz jaka istnieje... :)

...i prawdopodobnie jedna z najmilszych dla kobiet do otrzymania :)

memorando 03.06.2004 07:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
...i prawdopodobnie jedna z najmilszych dla kobiet do otrzymania :)

Andrzej...Kobiety są najmilsze najczulsze i..a szczególnie jak się trzyma kobiety w rączkach...to są jak te kwiatki.......:)

Edwardo 03.06.2004 10:10

chyba ze kobieta trzyma Ciebie, to Ty jestes jak ten kwiatek

^_^ ^_^

andrzejj9 03.06.2004 11:40

Cytat:

Napisany przez memorando
Andrzej...Kobiety są najmilsze najczulsze i..a szczególnie jak się trzyma kobiety w rączkach...to są jak te kwiatki.......:)

Wierzę :) Szkoda tylko, że tej, którą chciałbym w ramionach trzymać już od dłuższego czasu, niestety nie mogę...

mr_spock 03.06.2004 13:51

Cytat:

Napisany przez Edwardo
chyba ze kobieta trzyma Ciebie, to Ty jestes jak ten kwiatek

^_^ ^_^

No, kaktus :P ;)

Edwardo 03.06.2004 16:12

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wierzę :) Szkoda tylko, że tej, którą chciałbym w ramionach trzymać już od dłuższego czasu, niestety nie mogę...

jejku, a mnie sie nigdy nie przytrafilo zebym upatrzyl sobie kobiete i poprostu musial sie starac...
zawsze to jakos wychodzilo samo,niby nic a tu nagle idziemy sobie juz razem za reke...
a bo Milosci nie trzeba szukac, sama przyjdzie.do mnie przyszla... przyszlismy razem do siebie.poprostu wpadlismy na siebie :)

marcinos 03.06.2004 16:32

No oczywiscie bielizna no i weekendowy wypad i zafundowac jej taki seks zeby Ci plecy zadrapala :P :rotfl:

andrzejj9 03.06.2004 16:38

Cytat:

Napisany przez Edwardo
jejku, a mnie sie nigdy nie przytrafilo zebym upatrzyl sobie kobiete i poprostu musial sie starac...
zawsze to jakos wychodzilo samo,niby nic a tu nagle idziemy sobie juz razem za reke...
a bo Milosci nie trzeba szukac, sama przyjdzie.do mnie przyszla... przyszlismy razem do siebie.poprostu wpadlismy na siebie :)

A wiesz, co ciekawe ja też nie... Tutaj zresztą tez nie. Tak, jak napisaleś, Milości nie trzeba szukać - przyjdzie sama. Tylko, że w tym wypadku, kiedy przyszła, ja nie potrafiłem jej zatrzymać...

.::piotrek::. 03.06.2004 17:24

Wykwintna restauracja i kwiaty to by bylo cos, tylko zebys nie zalowal na nia kasy. ;)

Igloo 07.06.2004 07:17

Wszystkim dziękuję pięknie za porady :piwo: :piwo: :piwo:
kupiłem ładne różyczki i koplecik bielizny. reakcja była prawidłowa :serdusz:

post można zamknąć lub usunąć :D

andrzejj9 07.06.2004 07:25

Usunac?!?! A wiedza dla potomnych? ;)

Igloo 07.06.2004 07:42

przecież piszę, że można a nie, że trzeba :D
jednak pozostawienie tego posta potencjalnie jest dla mnie niebezpieczne, np.: mloda wchodzi na forum i co widzi??? moje zapytanie co jej kupić!!! czy ty wiesz co by się działo??? ja nie wiem i nie chce wiedzieć :D

Zetoxa 07.06.2004 07:48

skoro to pierwsza rocznica, to powinien być pierścionek z 1-karatowym brylantem, druga rocznica, 2-karatowy itd.

bgn 07.06.2004 07:50

Cytat:

Napisany przez Igloo
witam

a co byś powiedzial na polise ubezpieczeniowa na zycie - oczywiscie malzonki.
Male to, praktyczne i daje wiele do myslenia

Edwardo 07.06.2004 09:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

Skoro sama przyszla i odeszla to tak mialo byc.
Nie ma co na sile trzymac.
Bo potem strupy na duszy zostaja i wtedy kolejna juz tak szybko nie przyjdzie...

"Czekajcie, a bedzie Wam dane"

ThanatoS 07.06.2004 19:35

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
skoro to pierwsza rocznica, to powinien być pierścionek z 1-karatowym brylantem, druga rocznica, 2-karatowy itd.

25 lat, 25 karatowy, 35 lat lopate, 45 rozge ehh te lata leca.

A powaznie to zobacz ile kosztuje Leuko Szafir, to znacznie drozsze od brylantu ;)

andrzejj9 07.06.2004 22:20

Cytat:

Napisany przez Igloo
przecież piszę, że można a nie, że trzeba :D
jednak pozostawienie tego posta potencjalnie jest dla mnie niebezpieczne, np.: mloda wchodzi na forum i co widzi??? moje zapytanie co jej kupić!!! czy ty wiesz co by się działo??? ja nie wiem i nie chce wiedzieć :D

No jak to co... Zobaczy, jakiego ma kochajacego i przejmujacego meza :) (albo ofiare, ktora sama nie potrafi prezentu wybrac ;) )

andrzejj9 07.06.2004 22:22

Cytat:

Napisany przez Edwardo
Skoro sama przyszla i odeszla to tak mialo byc.
Nie ma co na sile trzymac.
Bo potem strupy na duszy zostaja i wtedy kolejna juz tak szybko nie przyjdzie...

"Czekajcie, a bedzie Wam dane"

Jak juz to mowilem nie raz - It's not that easy... Ale dzieki, rada moze sie przyda :)

Marco767 24.03.2017 11:00

Prezent na 1 rocznicę ślubu dla żony może być symboliczny. Możesz kupić np. srebrną biżuterię z grawerem, na której znajdą się Wasze imiona albo data ślubu. Fajnym prezentem na rocznicę ślubu mogą być też personalizowane poduszki albo pościel z Waszymi inicjałami. Prezenty na kolejne rocznice wcale nie muszą być banalne, podobnie jak życzenia na rocznicę ślubu dla żony.

/tak, tak, to już wiemy... Ale za reklamy podziękujemy./

Cupys 27.03.2017 21:40

Moim zdaniem biżuteria w tym wypadku będzie najlepszym pomysłem!

ed hunter 27.03.2017 22:29

Tak, kolczyk nad łechtaczką. :D

icemac 29.03.2017 08:45

czołg :hmm:

misiozol 29.03.2017 08:53

Bazooke taka jak w wormsach lol2

Zetoxa 29.03.2017 08:58

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1381216)
Tak, kolczyk nad łechtaczką. :D

dwa, każdy na jednym wąsie łechtaczki :spoko:

joujoujou 29.03.2017 14:25

A co na brodzie łechtaczki? :pytanie:

ed hunter 29.03.2017 21:37

Co by nie kombinować, to na drugą rocznicę nie trzeba od razu nic kupować, bo żaden facet nie pamięta. :szczerb:

sovin 18.05.2017 18:25

Hahaaha to prawda Ed, ja sam zapomnialem :D

hama 27.06.2017 11:28

a dla odmiany co kupić facetowi?

ed hunter 27.06.2017 14:50

Flaszkie. O ogórkach nie zapomnieć, może być też śledzik.

melag 28.06.2017 19:20

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1386125)
Flaszkie. O ogórkach nie zapomnieć, może być też śledzik.

... albo grzybki toast2

nimal 30.06.2017 21:41

sledzie z ogorkami :jem: tylko byle duze tej flaszki bylo

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37.