![]() |
Mistrz Swiata !!!! Po Prostu Idol !!! :d:d:d
Dla mnie gosciu ma chyba 1 miejsce ze wszystkiego co widzialem na necie :D A przynajmniej jedne z pierwszych ;) Filmik wazy 9MB ale warto. Czekam na wasze opinie :D:D:D
http://www.efd.lth.se/~e00rl/film.avi |
Koles jest po prostu autentyczny, nie widac tu celowej, glupkowaten gry :)
ale wg mnie lepsze sa wycinki z hamerykanskiego idola :) |
Ranyyyyyyy ale przypał, no ale sie nie dziwie jak takich rzeczy słucha :D:D:D:D:D:D
ps przynajmniej szybki serwer... mniej niż minute sie ściągało ;P |
jedno jest pewne: ten gosc nie wiedzial, ze to pojdzie do neta, pewno sie chcial powyglupiac przed kamerka a potem skasowac tasme, a tu prosze - koledzy mu niespodzianke zroblili...
|
Witam!
buahahahahaha nosz kur** co za zj**bus :) i ta czerwona bluza ... wypas koles chyba tam mial podlaczona kamerke to TV, bo ciagle spogladal... ale wyczesany klient :) |
Jaaa jestem wrecz onieśmielony tym Panem. Dla mnie extra :spoko: jak jeszcze wrócił raz do tej piosenki....załamałem się
Tą pierwszą piosenkę, dostałem jakiś długi czas temu od jednej węgierki, która przedstawiał mi muzykę jaka leci nad Balatonem. Lecz nie przypuszczałem ze tak działa na ludzi. :D "Dresy" w samochodach juz jej słuchają? ...i pewnie Hit nad morzem ...ja ***ie |
Cytat:
ogólnie koleś jest "niesłaby" :] a piosenka do nowych też nie należy i typowe dicho. |
heh koleś jest po prostu kosmitą :haha:
btw. widzieliście to?? [13mb] - to grupka zdaje sie holenderskich "idoli" :mruga: żyjących we własnym światku 8) |
zarabista mine robi jak spiewa "maja HAHA!"
o jejku, wspolczucia dla rodziny... edit: a wasnie, ten song co na poczatku go spiewa ostanio czesto w radio leci jak on sie zwie?skad mozna go zassac? |
Cytat:
niezla ma choreografie! ;) |
O ja pier**** !!!!!!!!! co za kolesie. Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem.
|
Nie no ogladajac tego typa z pierwszego linka pomyslalem sobie - niezly wykret.
No ale jak zobaczylem tych z drugiego to juz sam nie wiem. Oni przeszli samych siebie :). Ja sie im dziwie, ze oni w ogole mili odwage wyjsc i odstawic taki "show". Super!!!. |
Reakcja ludzi na trybunach też jest niezła 8)
|
a ja myslalem ze nie mam glosu :banan: przeciez Ci l;udzie moga ze spokojem zajac sie torturowaniem wiezniow piosenkami - wszycy beda zachwyceni (z wyjatkiem wiezniow) :D
|
heh, a ja ogladam to wszytko po raz enty i juz skurzu miesni na twarzy dostaje...
nikt nie wie jak sie zwie ten song? umba je? |
co za typ takich mało kiedy można spotakć, ale jaką gustowną pidżamkę ubrał :D
|
ło ale dobre...
zamiata. Dawno tak sie nie usmialem...:) Ale koles zrobil z siebie idiote na maxa :) a zobaczcie to! http://www.informatyczna.xlo.poznan.pl/dancing.wmv |
Cytat:
|
niom, wyczepisty ten filmik Kasprzak! masz wiecej? :>
pozdro :banan: |
ten kolo jest bardziej gietki niz nasz kochany :banan: dobre dobre - ma przeszczepione kosci na gumowe czy jak :D
|
Cytat:
MILES masz jakies namiary na ten HICIOR co leci jako pierwszy "Maja Hii Maja ho,Maja hi Maja HO HO..." :D Kurcze musze to miec :D A najlepiej jako dzwonek do komory :D:D:D |
O-Zone - Dragostea din tei :D :haha:
hit z pierwszego filmiku ;p |
Dzieki ci o wielki Y@nkee :D Maja HI, Maja HO, Maja HO HO !! :D:D:D
|
Gościu w pomarańczowe bluzce rozwala. Ale wszystkie było miodzio
|
Cytat:
Dla PETE TONG'a opłacało się zarwać noc. Impreza wyczesana, w sobote na niego bilety po 60zyla oj raczej nie pójdę. Co do Tej Dragostea din tei ^_^ tak myślałem ze ogarnie ludzi w te lato. Wczoraj w metrze, słyszałem grupę "szalonych nastolatek" jak nuciły sobie pod nosem. I w refren zaśpiewały wspólnie ( jak to refren :> ) mmmaajjaa hiii hooo i haaa. Znowu zachecam do śpiewanie, no nie :D EDIT cholera nie używam ę ą itp |
Juz mam 2 rodzaje videoclipu i 3 wersje mp3 hiciorka :D
|
Wykret na max`a. Drugi filmik cos sie dlugo laduje.
|
No maszketne to jest. Nie mam do nich pytań.
|
Obejrzalem filmiki, rzeczywiscie swietne :)
Jesli chodzi o pierwszego kolesia, to w sumie troche go rozumiem. Kazdym ma czasem ochote sie powydurniac (no, moze nie az tak ;) ). Inna sprawa, ze jakbym potem takie wyglupy zobaczyl na internecie, to bym znaczaco ograniczyl swoje wyjscia z domu, powiedzmy przez kilka nastepnych lat... Ogladajac ten filmik mialem wrazenie, ze koles nie jest do konca zrownowazony psychicznie (to na podstawie zachowania pomiedzy "wystapieniami" ;) ), ale koncowka rozwiala moje watpliwosci ;) A przy okazji - takie przeboje na winylowych plytkach mozna dostac? Mialem watpliwosci, czy on rzeczywiscie to na nich wlacza, ale jak w jednym momencie przyspieszyl, to przekonalem sie, ze chyba tak. Fajnie, pasuje to do innego topicu teraz o wspomnieniach :) Drugi filmik tez byl niezly, chociaz wygladal mi na dobrze przygotowany zmontowany kawalek, a nie rzeczywisty filmik. Najbardziej natomiast podobal mi sie ten koles z ostatniego filmiku. Rzeczywiscie kurde, mozna bylo miec wrazenie, jakby to byla lalka a nie czlowiek. Super :) |
EEEeeeee od ukazania się twarzy tego przemiłego Pana, który podbił serca milionów ( ..w tym i moje ) minął jakiś czas.
A ten pan to nie byle kto ( chodz nie wiem kto to jest dokładnie :ysz: ) DJ Rotterdam http://www.djrotterdam.info/index.htm Oczywiście dział video :spoko: |
A to jest wiecej filmikow z tym porytym kolesiem :).
Chyba sie zaraz zabiore za sciaganie ;). |
Zobaczcie TO :wow: "Nowy wymiar Idola"... w naszej tv chyba by to nie przeszło nawet po 24-tej :haha: może za 100 lat ;) chociaż w BB można już było coś a'la zobaczyć...
|
Jak tacy ludzie żyją na wolności....? Ale tak myślę że miał by szanse w naszym idolu :)
Filmik za***is** miło jest się czasem z kogoś pośmiać ;) |
ale on robi z siebie *****a...az przykro sie robi czasem... przeciez to nawet nie jest smieszne w wiekszosci.... te same zagrywki z poje**nym smiechem...
|
Cytat:
Niestety nie da się sciagac filmików. szkoda |
Cytat:
|
Nie no gostek z tego filmiku ma talent ... niech on gdzies z tym idzie bo sie zmarnuje 8)
...::Uptade::... Najlepiej na pobliskie drzewo banany proostować :banan: :ysz: |
Cytat:
A muzyke jaką robi i mozna zassac to dla mnie bieda jest. Mam nadzieje ze na imprezach jak gra to nie gra tak idiotycznie. Tam można się wpisac na liste gosci i pozdrowić przemijego pana :D POLSKE tez wyszczególnił Mam jeszcze OKSANE która swoją osobą grzeszy strasznie ( bardziej niz ja :) Coś link już nie działa FaK :ysz: http://www.szybkieczytanie.net/fun/0...004/oksana.wmv Moze ktoś ma? 1,79mb |
|
DJ Rotterdam - przeciez to nawet nie jest smieszne. Ten koles jest do tego stopnia zalosny, ze ani jednego filmiku nie obejrzalem do konca, bo po prostu bol patrzec :)
|
Cytat:
Już mam. FlashGetem zawsze ściągam ale wtedy nie chciał mi się połączyć (przeciążenie w mojej sieci) Pozdro |
To dzis ja coś wykopie ;), a robie to dlatego żeby poinformować Was o tym że koleś z filmiku robi kariere telewizyjna na VIVIE+, w reklamie dzwonków widziałem ta reklame wczoraj i dziś, ale miałem zlewe ciekawe czy ten koleś wie już o tym, że staje się sławny :rotfl: tylk żeby ta sława mu nie udeżyła do głowy :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
Też widziałęm go na VIVIe+. I mnie zamurowało |
Mily666 zostł zamurowany przez reklame na VIVIE, ale co powiecie na to ;)
Kod:
http://www.djrotterdam.info/videos.htm |
Te filmy wymiataja, tylko jak bym cos takiego zrobil to bym sie juz nikomu chyba nie pokazal.
|
Wszystkie filmiki juz mam na dysku :> No gosciu ma niezle zryty beret ;) ale widziales fotki z tej strony? Z kilkoma DJami gosciu ma. Wozi sie po imprezkach hehe ;)
|
Heh ja widziałem wczoraj na niemieckim RTL'u z nim wywiad, oczywiście nic nie zrozumiałem ale widziałem, wlaśnie jak jeździł po jakiś dyskotekach i klubach, a on nazywa sie Friki, a berecik to ma naprawde zryty :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:52. |