![]() |
CDRinfo.pl ma 4 latka :)
Swego czasu byla dyskusja, dotyczaca ustalenia oficjalnej daty powstania naszego serwisu. Jako, ze nikt nie pamietal dokladnie kiedy to wszystko sie zaczelo, postanowilismy, za oficjalna date, przyjac date rejestracji domeny cdrinfo.pl. Mialo to miejsce 6 czerwca 2000 roku, czyli dokladnie dzisiaj mija 4 rok od tego wydarzenia :)
Z tej okazji chcialem podziekowac wszystkim naszym Czytelnikom i Uzytkownikom forum za to, ze jestescie z nami. Bez Was by tego wszystkiego nie bylo :) Dziekuje takze calej ekipie, redaktorom, administratorom i moderatorom forum bylym i obecnym, za caly trud i poswiecony czas. A wiec swietujmy :D :banan: :sluze: Pozdrawiam Wasz Rednacz :) |
Brawo :banan:
|
Ale ten czas szybko leci... Co nie??
Jak świętować to świętować :) :sluze: :tancerka: :slonik: CDRInfo.pl :najlepsz: :) |
:ognie::sylwek:
hehe to D-Day dla cdinfo ;) daty sie nakladaja |
brawo. Oby tak dalej! :piwo:
|
... no to świętujmy
:piwo: :pisze: 8) :najlepsz: CDRinfo :najlepsz: :zespol: :fala: :sluze: :jupi2: :mysz: :tancerka: :piknik: :banan: :sylwek: |
no to git!
a moze tak na 5 roczek jakis zlot zrobic? i sie twarza w twarz posprzeczac? :] hihi, napic piwka, a potem na nastepny dzien pisac znowu glupoty na forum ^_^ kolejnych 4 lat i jeszcze dluzej! |
Jee fajnie właśnie dziś jest rocznica otwarcia drugiego frontu no i urodziny CDRINFO :banan: browarek dla wszystkich panowie
|
Cytat:
Mozna by przemyslec sprawe... bardziej w rejonie srodkowa-polnocna polska. ;) |
Brawo, brawo.
Mnie Bartez akurat nie trzeba było przekonywć do serwisu/forum ;), a wszystko co robiłem robiłem z przyjemnością. :serdusz: CDRinfo :serdusz: A seriwsowi i nam życze brnięcia do przodu stwarzanie miłej atmosfery, zostawiając w tyle konkurencje :> Błażej, od 1,5 roku z Wami. :piwo: |
zlocik byl , ale juz dawno :D trzeba by powtorzyc :banan:
CDRinfo ma juz ladny wiek :D tak trzymac, to moze pelnoletniosc razem z nami uzyska :banan: :ognie: :sluze: :ognie: :fala: |
Cytat:
|
No to balujemy:piwo::piwo::piwko2::mysz::jupi2::ognie::p iknik::ja_chce::banan::sylwek::najlepsz::zespol::f ala::jupi::piwo::sluze:
|
ale ten czas leci....Gratulacje.:)
|
100 lat, sto lat, niech zyje CDRInfo nam. 8)
|
Cytat:
uhm, jak CDRinfo bedzie pelnoletnie, to ja wtedy bede juz takim dziadkiem jak poniektorzy userzy teraz... i tez sie bede czepial mlodych, hiehie :) a co do spotkania, gdzie byl ostatnio? teraz proponowalbym albo krakow albo warszawe. ewentualnie kielce, hiehie :D |
:sluze: :mysz: :jupi2: :slonik: :tancerka: :banan: :piwo: :zespol: :fala: jak swietowac to na calego
pozdrowienia dla wszystkich |
wielkie PIWO dla forum ;p :piwo:
|
Ale to było ... dawno - przeczytałem o tym wydarzeniu w jakimś numerze Chipa (więc pewnie ok 2 miesięcy po uruchomieniu strony) i od wtedy zaglądam na główną i forum (choć rejestrowałem się dużo później). Iluż to ludzi się przewinęło:
cOrdat, dragal, gaZZor :kapkap: - niektórzy weterani jeszcze tu są :). Szkoda, że jakoś nie mogę wrócić z tej okazji do tamtych postów (z początków forum) - aż łezka w oku się kręci. Dobrze że trwa to nasze forum (strona). |
Bywało tu lepiej, bywało tu gorzej, wielu wspaniałych ludzi stąd odeszło ale i wielu pozostało lub dołączyło. A serwis Cdrinfo.pl jest nadal. Oby służył nam jak najdłużej.
Najlepszego. |
:piwo: :serdusz: :spoko:
:najlepsz: :zespol: :jupi2: :ognie: :banan: :fala: I życze wam i sobie aby cdrinfo leżało na jak najszybszym serwerze :) jeszcze raz :piwo: |
No to kolejnych 4 latak (i nie tylko) życzę, trzymać dalej taką formę :pompki: :paker: :spoko:
i :piwko2: dla wszystkich!!! |
Sto lat :)
Hehe no to sto lat sto lat niech zyje zyje nam :)
:piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: |
Edwardo - ostatnio bylo na jesieni w Sremie niedaleko od Poznania
oj dzialo si dzialo :banan: juz za mojej bytnosci tu wielu ludzi odeszlo gdzie indziej, inni znikneli, inni sie pojawili i sa :D eh, historia sie tu z nami tworzy ;) |
Najwazniejsze, ze urodzil sie na naszym forum: :banan: :P
I zycze nastepnych 4 lat CDRINFO!! :) pozdro ;) |
forum cdrinfo.pl 4ever!!! :piwo::piwo::piwo:
|
No to ode mnie takze :piwo::piwo:.
Aby tak dalej, niech forum trwa!!! :fala: :jupi2: :ognie: :sylwek: :banan: |
"Niech ci gwiazdka pomyślności nigdy niezagaśnie, nigdy nie zagaśnie...." fajnie że jest tak a nieinaczej i że można odczasu do czasu zapytać fachowców :)
|
:piwo: :piwo: :piwo:
Dalszego rozwoju i samych sukcesów od Surff`a BTW: Piszę się na każdy zlot:Di mam nadzieję, że ekipa z poprzedniego spotkania również się pojawi (oczywiście jak termin przypasi:)) || || :piwo: :piwo: :piwo: |
No to przynajmniej 100 lat wspólnego pożycia. :sluze: :tancerka: :jupi2: :fala:
|
Cytat:
Moze nowy temat o tym ktos zalozy :) |
[QUOTE=Fantomas]Ale to było ... dawno - przeczytałem o tym wydarzeniu w jakimś numerze Chipa
****************************** Fakt jak ten czas leci - ja znalazłem forum szukajac w necie jakies sensownej strony o nagrywaniu. I tak trafilem na strone Gal CDR.Forum na poczatku specjanie mnie nie interesowalo, jako że mało towarzyski jestem, a i niespecjalnie ocenialem swoje kompetencje w zakresie radzenia innym. Na forum trafilem nieco pozniej, najpierw jako gosc, potem pod innym nickiem, a potem jako Bgn. Swoja droga jestem ciekawy ilu pionierow Forum oglada je,niekoniecznie piszac o tym co zostalo juz napisane- mozebyscie Koledzy sie zameldowal.Ostani widzialem post cOrdata szukajacego drukarki - co oznacza, ze pionerzy nie udzielajac sie w dalszym ciagu z sentymentem tu Wracaja. A korzystajac z Okazji chcialbym pozdrowic tworce forum - Miska4 i jego ekipe, jak rowniez tych, ktorzy z roznych wzgledow juz w tej ekipie nie sa np.Montera -pierwszego tlumacza na polski plikow do CDClone |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:29. |