![]() |
być może, a na pewno nie mam tu takiej reputacji jaką miał Sid The Rat, ale chciałbym żeby moje uwagi były traktowane poważnie, wy sobie urządziliście dalszą część folwarku, na temat googlarek i recydyw.
Przykro, przykro, zamykam bez żadnych skrupułów, bez żadnego ale. nasz czat: http://www.polchat.pl/chat/?room=Cdrinfo (btw wpadajmy tam częściej) |
Cytat:
to jak juz bedziesz smigal swoja wołgą po bezdrozasz Rosji to wpadnij po mnie do kraka, razem sie pofatygujemy do niego ;) |
Ahhh TY
:bicz: Dezaprobata nei wystarczy... chyba sie bedzie trzeba do Ciebie pofatygowac :boks: ;) Cytat:
|
Cytat:
jaka goglarke polecasz? ja urzywam zwykle jednorazowek gillet czy jak to sie tam pisze albi wilkinson. a bo jakos inne mi nie podchodza... wszyscy sie ostatnio rajcuja tymi takimi goglarkami mach3... |
Cytat:
<roftl> mial byc <roftlem> a na gg nie uzywam tego, klikac mi sie nie chce... poza tym na gg <roftla> nie ma, przynajmniej u mnie. [na prosbe A. Leppra tekst zostal zmieniony]* *** ****** ** *********.... nie no ******** *********** **** **... dalej mi sie nie chce gwiazdkowac...[koniec zmian] acha, mr_spock : chyba powinienem te minus dwa pointy kliknac nie? <roftl> :mruga: |
Cytat:
Cytat:
A mysłałem, że "pochwała" :haha: ;) 8) |
googlarki nie znasz??!! ???
uuu, tu Ci chyba dezaprobatka wpadnie :) |
Cytat:
Może chodzi o stronę tego nowego szamponu do włosów z jakimis olejkami czy cuś ale Edwardo co szmpon do włosów ma wspolnego z "firmowym czatem" ??? ;) A tak na szerio to jak jest ten link fo "firmowaego czata" ??? ;) PS yyyyyy, Edwardo coś Ci ten ROTFL nie wyszedł ... chyba za dużo GG ;) joke ofkorz ;) :rotfl: |
MacGyver@
hiehie, zapytam sie tak: a gogle.pl znasz? hyhyhy... nie no zarcik <roftl> |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
niezle... krotka refleksja nad tym, jak z ambitnego "Propozycje, sugestie..." mozna sprasc do totalnego off tipic :)
CIAPEK recydywa to jest to, co lubie najbardziej ;) EOT? :P |
Cytat:
dziekuje za spowodowanie usmiechu na twarzy! Ciapek, a powiedz mi, kiedy my to nie odbiegamy od tematu... gdzies juz wspomnialem, ze kazdy oftopic robi sie coraz bardziej oftopicowy. czesto sie zdarza rowniez z topicami na podforach tematycznych :) tak jak MacGyver napisal, ja rowniez zapraszam do wlaczenia sie do dyskusji ;) |
Cytat:
Ciapek może sie przyłączysz do konwersacji 8) ;) |
stop!
Zakończcie te "looźne gatki". Przenieście sie np. na naszego firmowego czata. To nie pierwszy raz kiedy chłopaki odbiegacie od tematu. ..... :nie: |
To niezle musi wygladac dwoje ludzi walczacych tym stylem :D.
|
Kazaczok, to taka ruska zorba :)
taniec integracyjn ;) ale greka zorbe to juz chyba znasz?? :D |
Cytat:
Muszę mojego instruktora sztuk walki zapytać 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kozaczoka :) |
Cytat:
|
Cytat:
nawet jeden z naszych agentow politykiem zostal... Putin, moze go znasz? |
Cytat:
|
Ech MacGyver, MacGyver.... YOU GOT THE WRONG GUY! :)
Wyobraź sobię, że macie mojego brata bliźniaka po operacji plastycznej. ;) |
Cytat:
ja nawet w TV widzialem jak przed kamera na golasa latales! policja dalej nie mogla zlapac... |
hehe... ni i proszę ledwie przekazano mi sprawę a juz są efekty
Ostatnio nasi dostrzegli Cię na Times Square ... OK, dalej się nie wypowiadam w tej sprawie Dodam, że do sprawy włączyła się NSA ... |
Cytat:
Własnie przed momentem policja zgłosiła się do nas o pomoc w ujęciu sprawcy (znaczy Ciebie) i z rąk ich szefa (ten wysoki i na krótko obcięty - pewnie kojarzysz) otrzymałem wszelkie akta tej sprawy... Szef FBI Robert Mueller przekazał mi abym dołożył wszelkich starań i złapał sprawcę ... no więc macio korzystając z okazji informuję Cie, że w tej chwili trwają rozmowy z osobami odpowiedzialnymi za CDRinfo o ujawnienie federalnym adresu IP z którego się łączysz .... |
Cytat:
Weźcie się MacGyver za to bo z tej policji to nic nie będzie. :) |
Cytat:
ach ta policja :ysz: z niczym nie potrafią sobie poradzić ... trzeba będzie przejąc sprawę bo się chłopaki na śmierć zabiegają ;) |
Cytat:
Jeszcze raz będę musiał podłożyć. Ach ta policja :). |
Cytat:
8) PS. Tośmy sobie :offtopic: urządzili ;) :haha: |
To tym razem ja się wam wpakuje :>
|
Cytat:
:piwo: |
a jak bany dostaniemy?
nie no wiecie co? ja tam tych skrotow nie lubie, bo trzba sie domyslac co znacza... jedynie czasem OT uzywam i SYL a tak to...yyy o czym jeszcze ponudzimy w dalszej czesci naszego watku? |
ja tam EOT pamietam - End OffTopic :p
zreszta pamietam tylko: LOL, IMHO, IMO, EOT, OT :] pozdro ;) |
Hhok Ves ;)
|
Cytat:
:D |
Cytat:
|
To ja znowu wam się wpakuję i zepsuję kolejność i porządek ;).
pozdrowienia :spoko: :piwo: :piwo: |
Cytat:
Zaraz nam Administracja zrobi EOT ;) :haha: |
mr_spock: a tutaj nikt sobie postow juz nie nabija, czyz nie?
|
Masz jakies straty moralne w zwiazku z tym gwaltem? ;)
w tamtym dziale nabijalismy sobie posty, a teraz juz trzeba uwazac :) |
A takie wywaody prowadzilismy, znalezlismy sowj cichy kąciki, gdzie rzadko kto zagladal, nawet wzroku nie podnosil w gore monitora...
a teraz? wszytscy patrza sie na nasze wywodomonologi... mam uczucie jakby troche mnie ktos gwalcil po tamtej stronie kabelka... uh, ale przecierpie! bedzie dobrze! trzeba sie trzymac! |
Cytat:
To pewnie pseUdonim artystyczny :) Edi... fakt... skomercjalizowali nasza polemike :) __________________________________________________ ______________ MakGłajer - fajnie... przejelo sie :) |
Turboni@
To imie czy nazwisko? a moze jakas ukaldanka? np z Tomka i Urboniaka? ;) PS moze byc jeszcze ciekawiej :) a byloby ciekawiej na pewno gdyby sily wyzsze nie przeniosly watku z pewnej kryjowki :) |
nie prawdziwe Paweł a jesli chodzi o ksywke turboni to kumpel jakos tak na osiedlu walna i tak juz zostalo (troche kuleje bo mialem wypadek i lekarze ****ali mi operacje nogi).
|| :piwo: |
No to teraz gnębimy Turboni'ego :haha:
- to Twoje real name :haha: :piwo: |
zaczyna cie robic ciekawie :piwo: :glaszcze:
|
Cytat:
ta... stare juz :) Edek bez kredek Edek z doliny kredek itp... |
tak pół żartek pół serio...
Edek z krainy kredek ;) |
Cytat:
ale wiesz ze ja tak specjalnie? hihi, ja nie lubie jak ktos mowi mi "Edziu" chyba ze jest to moja kobieta, to jej wybaczam zwykle |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobra dobra, spoko Magus, nie denerwuj sie :) juz nie bede, a przynajmniej postaram sie :) |
Cytat:
Cytat:
MacGłajer: tez jestem na powaznie P.
zauwazylem taka niewielka zalezenosc, ze wiekszosc watkow w ktrych cos powiem schodzi na totalny oftopic, nawet jak sa juz na oftopicu ;) |
Cytat:
pozdrowienia dla babci od MacGłajer'a 8) :haha: :haha: |
OK :D
nikt nie smial o to poprosic:zawstydz: |
Przenosze :P
|
Edek, dla mnei mozesz nazywac sie nawet Maria... jestem tolerancyjny :)
Tak... jestem pan Spock, mam szpiszaste uszy i latam z kapitenem Kirkiem USS Enterprise :) na chrzcie dostalem Paul :):P fajny wieczorak zapoznawszy mamy :) A MacGyver ( MakGłajer - jak to moja babcia mawia :)) dostal Angus, a nie tam jakis Piotrek... ale i tak prawdy nie powie, bo wszystko jest "Classified" ;) |
;)
No i się wyjaśniło :) (qrcze nie ten dział :haha: ) ... Cytat:
A na poważnie: ;) My real name is Peter but on this forum call me MacGyver or Mac 8) :) ... oddaje mikrofon Mr Spock'owi :) 8) |
to zalezy... tak jakos od 5 lat wiekszosc (95%) mowi mi Edek. w rodzinie mowia mi tylko po imieniu, ale zdarza sie ze ktos zakrzyczy "Edek"...
tak wiec na serio nie mam na imie Edek, ale nie wiem czy tak na bardzo "serio serio". no nic, zakrecone to i juz :) nawet sam sie przedstawiam na imprezach jako Edek - jakos tak latwiej ludzie zapamietuja... a najfajniesze motywy sa chyba jak ktos zawola do mnie po imieniu prawdziwym, to reszta z niedowierzaniem sie pyta jak ja w koncu mam na imie... uh... koniec mojego wywodu o mnie a teraz WY! Mac: Powaznie nazywasz sie MacGyver? ;) mr_spock: powaznie jestes Pan Spock? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Edwardo... ty masz serio na imie Edek? :) |
Cytat:
|
hehe, zaraz sie ktos wkurzy ze wlasny oftopic robimy na "Sugestiach"
|
Cytat:
obrazek... pozostanie wielka zagadka XXI wieku :) |
ja juz wina nikomu nie daje/sprzedaje. cudze chwalicie, swego nie znacie! :P
|
Cytat:
Joke ofkorz ;) hmm, tylko po co jest ten drugi obrazek ??? |
sprawdzilem u siebie... i nie mam, a jestem prawie pewien, ze mialem 2 obrazki :)
|
Podobnie jest też w profilu Sida ;)
BTW: Od czego to jest zależne, że ktoś posiada jeszcze obrazek w profilu (poza avatarkiem) ??? |
Cytat:
jak kliknolem na siebie, to tez sie to pojawilo |
To nie zonk, to avatarki sa wrzucone jako obrazek profilu i obrazek na forum :)
|
Niewielki ZONK
Ilość załączników: 1
tak sobie klykalem i to sie pojawilo... dwa avatarki... zauwazylem to tylko u alexa. czyzby taki diabel w nim siedzial?
^_^ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:11. |