![]() |
Cytat:
W moim gim funkcje są, ale na testach ich nie było, ponieważ niektóre gimnazja tego nie przerabiają... |
4.83 - mysle ze najlepsze a jak nie najlepsze to 2. liceum w Elblagu. Jestem dumny, podobnie jak Kasprzak, pierwszy rok w wielkimsiwecie :D
pozdro ;) |
W moim bylym LO nauczyciele zaczeli uzywac przeklenstw jak weszla pierwsza fala z gimnazjum. IMO gimnazjum to chybiony pomysl - powinno zostac tak jak bylo. Tan rok dluzej w podstawowce (bo czymze jest to gimnazjum) to zmarnowany czas (tym bardziej ze zabrano go z LO). Nie wiem czy to tylko anegdota, czy juz to zmienili albo czy nadal tak jest ze w programie gimnazjum nie ma nawet funkcji trygonometrycznych !!!
|
2 gim. i lepiej nie mowic, ale na pewno wiecej niz 3.0 ;)
|
W gimnazjum jest tak jak i innej szkole. To i tak zależy od poziomu. U mnie podstawowka, gimnazjum i teraz technikum nie różniły się zbytnio poziomem. No może technikum ma go wyższy.
|
Cytat:
Ale serio - tak łatwo jest w Gimnazjum, czy po prostu dobrze się uczycie? |
koniec gim dopiero pojutrze - niestety, ale już jest na bank 5,28 (z przybliżeniem do jednego miejsca po przecinku - 5,3 ;) )
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz w 1 gim będę miał średnią 5.21 ;) |
hmm... no i zakonczylo sie na 5.3 a jak u was? :)
pozdro ;) |
W sumie to ja zaznaczyłem nadwyrost no ale ... 8)
|
Cytat:
Podstawówkę skończyłem z 5,0, technikum elektroniczne 3,9 a na studiach to krążę miedzy 3,5 a 4. Studiowanie jest sztuką wyboru, nie ma mozliwości wszystkiego zaliczac na 5 no chyba że się jest geniuszem || pozdro |
@kraluk:dokladnie.
Wrzucilem ten portal e107 ale stronki nie ruszam do wakacji |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.informatyczna.xlo.poznan.pl/ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A potem znowu wyżej i wyżej.. :) Zobaczę, do ilu ja dociągnę, ale 4,9 chciałbym przekroczyć :D Ideałem byłoby 5,5 , ale to chyba mimo wszystko nie jest możliwe. Chociaż... :) |
Cytat:
|
6 klasa SP średnia 4.7 (tak mało brakowało do czerwonego paska :/)
|
zaznaczyłem od 4,0-4,9, trzebaby zajrzeć w mój indeks :), ale mam tylko jedną tróje, reszta czwóry, piony :), ale! Jeszcze przede mną egzamin końcowy i praca dyplomowa.
A i zapisałem się na studia :) do WSB - Zarządzanie i Marketing speclajność Informatyka w Biznesie :) |
U nas niektorzy wykladowcy dopuszczaja stawianie 6. Np. z matematyki dyskretnej dwoch gosci mialo 61/60 z kolosow i dostalo 6 bez egzaminu (wszystkie zadania rozwiazali bezblednie + jedno zadanie na jednym kolosie rozwiazali na 2 sposoby, na ktore nie wpadli spawdzajacy :) )
|
Cytat:
A ja jeszcze nie mam pojęcia, jaką będę miał średnią, ale moje założenie na tej semestr, to przekroczyć 4,61. A studiuję na trzecim roku wydziału Informatyka i Zarządzanie Politechniki Wrocławskiej. Powiem tylko, że uda mi się to zrobić, to będę z siebie naprawdę zadowolony (myślę, że byłaby to jedna z 3 - 5 najlepszych średnich na roku - okolo 200 osób). A w średniej szkole i podstawówce to zawsze było okolo 5.0, zwykle ponad. Ale to jednak w porównaniu do studiów to była zabawa. Nie, że tak znowu łatwo, prost i przyjemnie, ale to jednak nie ma porównania. Tak więc obecni "niestudiujący" - bójcie się ;) Ale też cieszcie, bo studia są naprawde fajne jeśli się im na to pozwoli :) |
Cytat:
Pozdro Dla niego |
Ta ankieta powinna byc we wrzesniu ;) ... Po pierwszym sem. mam 3.3 na Inf na MIMUW (niby sama matma, a mialem 6 z matmy na maturze ...), ale to i tak bez znaczenia - wazne ze bylo 5:0 w zaliczeniach dla mnie. Narazie po pierwszym terminie szykuje sie 2:3 :(
Ale teraz bedzie prawie sama informatyka (tylko metody numeryczne w tzw. miedzyczasie). I na naszym wydziale jest pewien paradoks. Informatyka ma na pierwszym roku duzo wiecej matmy niz matematyka. U nas przez ten rok byl sajgon matematyczny, a na matmie mieli jakies tam lajtowe rzeczy. |
pirewszy rok w technikum el. nie wyszedkem ponad 4. A swiadecto maturalne bylo z paskiem. Trzeba bylo rozeznac z kim i co. Wiadomo, kazdy wymaga czego innego
|
liceum -> 4.57 ;)
|
ja mam 4,1.
Jestem w jednym z lepszych liceów w Poznaniu. Myslalem ze skoro to pierwszy rok to bedzie duzo gorzej. Mysle ze jest sie co cieszyc. Fakt ze duzym nakladem pracy. Nawet niektore osoby z forum pomogly z matmy :) Pierwszy rok to takie przyzwyczajenia do czegos nowego. Mysle ze pozniej bedzie lepiej :) |
Cytat:
|
michal, trzeba było zrobic sondę publiczną to było by widac jak każdy głosował ;) ;p
|
ciekawe kto zaznaczył "5,6 i ponad..." :D
|
Ja mam 4,75-4,8
|
Ja srednia na koniec liceum - na swiadectwie maturalnym mialem 4.1. Nie najlepiej, ale tez dobrze ;)
|
Technikum elektroniczne - średnia coś około 4, czyli jak na mnie to jeszcze w normie :)
|
Cytat:
|
Ja będę miał prawdopodobnie średnią w 1 klasie gimnazjum 5.1 lub 5.2 lub 5.3 :)
|
sredna srednia a w zyciu tak bywa, ze LO nie rowne LO tak samo z gimnazjum itd...
kumpel chodzil do XI LO i mial srednia 4 cos, ktos inny chodzil przypuscmy do "prestizowej" szkolki i mial srednia kolo 3.0 i co? kto mi powie jakie rezultaty byly tego? podpowiem ten z srednia 3 cos umial wiece niz ten z 4 cos. a na studiach jest to samo, jedni studiuja matematyke stosowana, a inni turystyke. porowananie zadne. |
Cytat:
a co studjujesz na tym aghu? bo tez jestem :) |
6 klasa podstawowki - albo 5,0 lub 5,1 albo 5,2 :)
pozdro ;) |
Ja wam zazdroszcze. Ja ledwo co mam 3,2 a wy mi tu z 4, coś tam wyjeżdżacie
|
No to i ja sie pochwalę - w podstawówce i liceum zawsze miałem 5,0 (6 u nas nie było, to lata 80-te), na studiach, na pierwszych latach było różnie (jak to na studiach) ale bez zimowania na tym samym roku. Od 3 chyba roku zaczęliśmy z kumplem w górę ciągnąć średnią bo wypłacali za to stypendium naukowe :) !
Jabba |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
moj kumpel dostal "stupe", rodzicem nie powiedzial, zeby mu kieszonkowego nie zmniejszyli i tak sie rozpil, ze repeta pewnei bedzie :) |
Witam!
Sonda nie jest obiektywna.. bo na studiach jest skala 4 stopniowa (2,3,4,5) i np. taka 4 na studiach, to jak 5 normalnie wiec nie ma co porownywac... nie biore udzialu w ankiecie. |
ooo ... ktoś zagłosował na 1 - 1,9 :)
Ja zaznaczyłem 4,0 - 4,9 :) 8) no i studiuje 8) |
Cytat:
A moja to kolo 4,6. No i bedzie stypendium :D |
ja nawet nie liczylem... swiadecwo maturalne w mieszeni i to mi wystraczy :)
ale niespecjalnie sie przykladalem przez szkole srednia ;) |
Cytat:
zaglosuje... :D |
... ciekawe kto załapie się na 5,6 i ponad.. ;) :)
|
Dobre Pytanie, ale czemu sam nie wzieles udzialu w sądzie przeciez masz średnią ok. 5.2??
|
jaka średnia (tak na oko)
witam
Rok szkolny się kończy... oceny, oceny... zrobimy malą sondę i oblookamy średnie wsród nas... :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:23. |