![]() |
Cytat:
:mruga: Pozdro. |
Cytat:
Przede wszystkim wszystkie drużyny tam sprawiają wrażenie jakby grały na luzie, bez kompleksów. I to mi się bardzo podoba. Dostaje jakiś zawodnik piłkę, ma trochę miejsca, to wali na bramkę i najczęściej trafia (co w mistrzostwach Europy zdarzało się cholernie rzadko), dodatkowo świetne dryblingi, doskonałe akcje... Naprawdę cały czas miałem wrażenie, że gra się tam dla zabawy, bez takiego stresu, jakiś zobowiązań. O wiele bardziej podobało mi się to niż gra na Euro. Nie mogłem się też oprzeć wrażeniu, że jakakolwiek drużyna europejska dostałaby solidne lanie, gdyby w mistrzostwach Ameryki zagrała. Nie pamiętam już, jak to wyglądało na mistrzostwach świata, ale wydaje mi się, że te drużyny prezentują naprawdę wysoki poziom. W każdym razie oglądanie ich gry to dla mnie przyjemność :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://global.terra.com/copaamericap...s/index2_i.htm |
To może by się teraz przenieść na kibicowanie w mistrzostwach Ameryki południowej :) Mecze dużo lepsze niż w Euro, szkoda tylko, że lecą o tak barbarzyńskich porach :(
|
A ja tak liczylem na czechow ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W dzisiejszej wyborczej są statystyki z euro, zgadnijcie kto miał najwięcej fauli!!
Odpowiedź:Grecja!! Pozdro |
Cytat:
rozszyfrowales mnie :) cale dzien nawalam w euro 2004 |
Cytat:
|
Cytat:
:) |
Co do tego kolesia to mecz lookałem w barze :D i jak koleś się pojawił to się taki rozpierdziel w barze zrobił że hej. Co ciekawe wtedy nie liczyło się kto komu kibicuje :D wszyscy kibicowali jemu ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
a oczywiste bylo to, ze go zlapia wczesniej czy puzniej |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A jeśli chodzi o typowania to ja trafiłem 1 na 3 (coś mało się w to bawiłem ;) ) czyli ujdzie :) |
akurat ten mecz widzialem (przypadkowo, bo bylem u kumpla na piwku) ale ten koles byl super!
smialem sie chyba 5 minut !! a jaka mine mial Figo-fago jak dostal falaga ! :) a jak typa znosili z boiska to sie smial i machal do kamery :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ME - wygrana Grecji (opinie)
Moim zdaniem to, że wygrała Grecja to czysty przypadek. Nikt pewnie nie postawiłby w zakładach na Grecję, a jednak. uważam, że powinni wygrać czesi!!!!!!!!!!!
|
... koleżanka kumpla postawiła przed ME na Grecję 100 zł (kompletnie nie ma pojęcia o piłce), teraz jest bogatą kobietą, bo ma 3.800 zł :jupi:
|
Brawo Grecja :D Piłem wczoraj do 2.00 okazji wygranej Greków... dzisiaj boli mnie łepek :)
|
ja mam 2 dobre typy na jakies 30 meczyków ... :D
|
Kto by sie spodziewal wygranej Grekow, no ale coz... Ciesze sie razem z nimi :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. zaraz dokładnie policze i dam znać... - z tego co pamiętam to dwa lub trzy razy... |
Cytat:
Trzeba było ten wynik wysoko obstawić ;) Trzecia z kolei główka Greków i "Klipsy" do piachu :) |
Dobra to ja mam jeszcze pytanie do tematu: ile razy obstawiliście poprawny wynik meczu???
Ja się przynaje że trafiłem poprawnie niestety tylko 3 razy. |
No cóż trzeba pogratulować Grecji ME.
PS. Ale śmiech mię ogarnia jak słucham komentarza Polskich trenerów którzy zrobili wkład piłkę Grecką ***8222;myśl szkoleniowa***8217;***8217; . Po prostu Murzyn zrobił swoje. |
Cytat:
|
Najbardziej z meczu podobał mi się kibic Barcelony rzucający w twarz Figo flagę klubową. Kibice nigdy nie zapominają!!
|
Cytat:
|
No i typowana przez większość osób Portugalia przegrała :( :ysz:
A miaó być tak pęknie ... |
Może i dobrze ze już koniec bo słuchanie inteligentnych komentarzy tego drugie sprawozdawcy mnie rozbrajały
Pozdro |
łeee tam od razu anty-futbol, wygrala skutecznosc...
|
Te mistrzostwa od poczatku byly dziwne.
Ale coz, jak juz ktos tu napisal wczesniej: Cytat:
|
"Grecja? :] I tak te ME były conajmniej śmieszne :]"
... taki opis mam akurat na GG. Ale gratulacje ogólnie. |
Smutne ale prawdziwe ;(
Pozdro |
no coż, Grecja mistrzem Europy...
Rekhhagel'owi postawią pomnik..., Charisteas na prezydenta... kto by się tego spodziewał... |
Szalony kibuc na boisko co za szalony mecz, portugalczycy maja nauczke za nedokładna gre :spoko:
|
portugalia nie ma "kopa", niestety
|
Kurcze jest Por 0-1 Gre
Jak to dobrze mam ten sport w d***, jak tu takie cyrki odchodza. Co innego pilka siatkowa kobiet. Zwyciestwo Rosjanki na Wimbledonie tez bylo fajne :D (nie lubie siostr wiliams) :) |
Cytat:
e tam, i tak te cale mistrzostwa sa totalna kompromitacja sedziow, wiec nawet jak sedzia w finale nie zobaczy 10 fauli grekow to i tak niczego nie zmienia. |
Portugalia-Grecja 3:0
Ps. Kto wymyślił żeby był sędziom Niemiec, przeciecz całe Niemcy idą za Grecją . |
Kurde niech teraz wygra Portugalia ;)
Licze na: Portugalia 2 : 0 Grecja |
Thx! Bo już się bałem że jakiś przekręt miał tam miejsce... :spoko:
|
Cytat:
|
Portugalia ma wygrać, aby pomścić Czechów... Jak oni qrka mogli nie dokopać Grecji??? BTW: gdzie leży Grecja? (( |
Cytat:
jakbym nie wierzył to bym tak nie obstawiał :D:D pzdr |
Cytat:
|
Portugalia - Grecja 1:2
bardziej z przekory, tylko dlatego że nie chcem aby Portugalia wygrała... pzdr sayan_ssj |
Witam, Finał o 20.45 życze wszystkim miłego oglądania :spoko:
Ale i tak wygraja Portugalczycy, są na fali. Więc: Portugalia-Grecja 2:0 :mruga: |
NIestety, wczoraj Polacy przegrali i dzisiaj tez. Takze koniec szans na final, bo nie sadze, zeby Japonia sprawila dwie niespodzianki. Szkoda... :(.
Pozostaja nam tylko Igrzyska. Ale niedlugo jest u mnie w miescie (Olsztyn) Memorial Huberta Wagnera. Ale sie bedzie dzialo, juz sie nie moge doczekac ;) :fala: |
Cytat:
A ja właśnie siatkówkę oglądam i znowu sędzia wygrał pierwszego seta. Szkoda, że jak zawsze nie dla Polaków. Nie wiem cholera, nie lubią nas, czy co??? |
Cytat:
|
A tak w ogóle kiedy mecz, w niedziele?
|
A ja tam ryzykuje stwierdzenie, że będzie 2:1 dla Greków.
|
Cytat:
a tak na serio to finał powinien sędziować A. Frisk |
A tu również ciekawe artykuł [ http://sport.onet.pl/1153481,0,0,wia...,euro2004.html ]
|
widzieliście może statystyki spotkań Portugalsko - Greckich na Onecie... wcale nie są takie jednostronne (bo takich się spodziewałem)
Portugalia wygrała 4 razy, natomiast Grecja 3... padły 4 remisy... zobaczy czy po finale będą same czwórki w statystykach pomiędzy tymi drużynami czy też Portugalia sięgnie w domq po tytuł :D dla bardziej zainteresowanych |
Ja równieżsie zgadzam z waszym zdaniem, kiedyś faule były rzadkościa, a teraz to normalka, nie ma akcji bez bezsensownego pociągnięcia rywala za koszylke lub odpychania oraz niby nie umyślnego wślizgu w nogi przeciwnika....
|
Cytat:
Sam również chciałbym oglądać super ciekawe mecze, ale spokojnie, to przecież nie teatr tylko sport i liczy się zwycięstwo. Jeszcze nawiązanie do przedmówcy - zgadzam się, że dzisiejsza piłka jest dużo bardziej brutalna. Oglądałem z dwa dni temu w telewizji jakiś mecz sprzed 15 - 20 lat. Tam faul zdarzał się raz na 10 - 15 minut, dzisiaj - raz na 15 sekund. I zmiana piłki, strojów itp. w żaden sposób tego nie uzasadnia. Zmienił się po prostu styl i sposób gry. Czy na lepsze? Nie wiem... |
Cytat:
|
Ja tam kibicuję Grecji :D A niech mają, no i nikt nie przewidywał, że znajdzie się jakiś "czarny koń" tych mistrzostw.
|
Czechy prze 90 min dawali z siebie wszystko cały czas atakowali a Grecy tylko sie bronili i mieli więcej sił na dogrywkę. Jednak dalej uważam że Czechy byli najlepszą drużyna na tych mistrzostwach, zawsze grali do końca a Grecja jak to zauważył już @Qubik grają anty futbol. Z tego co pamiętam nie strzelili więcej niż jedną bramkę na mecz, gówno nie gra. Czesi reprezontowali sobą futbol z lat gdy Maradona potrafił ominąć 5 graczy i strzelić bramkę, to były czasy gra czysta a teraz chwytanie zqa oszulke w polu karnym, popychanie się, to wszystko stało się normą, Piłka stał się zbyt "siłowa" moim zdaniem. Kązdy lepszy zawodnik od pierwszych minut meczu jest faulowany. Nie jest taka piłka jak kiedyś ale czasy się zmieniają i wszystko się zmienia szkoda że dotyczy to również piłki nożnej.
Portugalia-OwcoPasy 1:0 (pewnie wiecej sie nie da strzelic bo cała 11 grecji przez 90 min będzie stała w swoim polu karnym) Pozdro |
Cytat:
Rzadko obastawiałem konkretne wyniki ale finał obstawię: Portugalia vs Grecja 3:0 8) |
[QUOTE=bgn]
Cytat:
Chodziło mi o to, że faworyci zwykle są przewidywalni bardziej, lepiej grają i są większe szanse na to że wygrają - choć te mistrzostwa pokazały zgoła coś odwotnego :) Sam lubię Czechów i myślałem, że faktycznie nie przerżną ani jednego spotkania. Choć czułem przez skórę, że mecz może być ciekawy w sensie wyniku :) woitas pewnie ma rację - Grecy tych stadionów nie skończą budować a jak wygrają jeszcze jeden mecz, to już na pewno nie skończą || A ponieważ nie przepadam za Portugalią: Portugalia:Grecja - > 1:2 || ale jeśli w regulaminowym czasie będzie 0:0 to nie wiem ;) |
Kolejny ryzykowny krok ;)
Portugalia - Grecja 0 : 1 |
Cytat:
|
Portugalia - Grecja 2:0
|
Cytat:
|
[QUOTE=Pedros]Ocho, widzę że wielu z Was kibicowało Czechom. he he
Łatwo jest kibicować faworytom :) ale prawda jest taka, że Czesi paru **************** ja tam kibicowałem Czechom, bo ich lubię.Szkoda, że tem przsłowiowy jeden słaby mecz w turnieju wypadł im właśnie wczoraj.Przegrali zasłużenie - nie widać było Barosza, Kohler tez był słabszy.Dziwię się, że od poczatku dogrywki nie wszedł nie wszedł Heinc z Banika Ostrava - bo było widać,że pomoc Czechów gra słabo. No i nie miał bym nic naprzeciw, żeby Grecy złoili skórę portugalczykom PS Moim marzeniem jest też to, abym za moj opłacony abonamet nie musiał słuchać Szpakowskiego i tego drugiego kretyna - chociaz Pedrosie jestem w tej dobrej sytuacji, że mogę mecz ogladac w czeskiej telewizji - i komentatorzy spokojniejsi i bardziej fachowi ( nazwisk nie myla) i kolorki ladniejsze |
To ja wytypuje już finał:
Pewnie będzie 2:1 dla Portugalii. |
grecja wygrała :D :D :D
tam to się wczoraj działo: picie, zabawy i bzykanie do samego rana. rozmawiałem z kumplem z Salonik - powiedział, że takiej balangi to w życiu nie widział. szkoda, że mnie tam nie było :( chyba jednak grecy nie zdążą wybudować tych stadionów... :P |
Ocho, widzę że wielu z Was kibicowało Czechom. he he
Łatwo jest kibicować faworytom :) ale prawda jest taka, że Czesi paru szans nie wykorzystali, Grecy jak zwykle nieźle się bronili i jak się dało strzelili bramkę. Może nie taką piękną jak w meczu z Francją, ale na miarę awansu do finału ME. Jakąś taką srebrną || (nawiasem mówiąc srebrne bramki są ostatni raz na ME - koniec eksperymentu będzie). Mowicie, że Grecy nie zasłużyli na awans? Czesi mieli 90 minut + 15 żeby coś strzelić i tego nie zrobili, (tak samo zresztą jak Holandia, która moim zdaniem grała marnie) a parę okazji mieli. A więc jak mówiłem, był ciekawy meczyk i zdarzyła się sensacja. Grecy w finale. I może dane mi będzie zobaczyć jak wyślizgają Portugalię. Znowu. :> Jak myślicie, czy ten p...iłkarz z klipsami w uszach będzie lekarstwem Portugalczyków na Grecję? Się zobaczy. Ja tam nie wierzę w gadki, że drugi raz Portugalia nie może przegrać. Bo taka jest piłka. Let's the combat begin :) Chyba jutro się kopnę na zakłady :) || |
Wygrał anty futbol - Grecja (Niemcy 2)
|
A moze teraz Czesi wniosa jakąś skarge na sedziego i może UEFA postanowi powtórzyć mecz ;), ale ja też bym był bardziej zadowolony z meczu Portugalia - Czechy
|
Kurcze, i o czym my po finale będziemy rozmawiać ???
|
Cytat:
|
Cytat:
Czekam do niedzieli do 2045 ZULU ;) |
To fakt jednym słowem Colina dupy dał na tym meczu. Nie zasłużyli Grecy na to zwycięstwo.
A tak jest piłka. Mam nadzieję ze Portugalia pokaże im jak sie gra i gdzie jest ich miejsce (owce na olimpie paść) ;) Pozdro |
Cytat:
W sumie to fajnie, że ostatni mecz mistrzostw będzie taki, jak pierwszy (chociaż wydaje mi się, że teraz wygra Portugalia i to dużo), ale wolałem jednak Czechów. |
Cytat:
|
****a mać co to ma byc!!
Colina też dzisiaj nie był w życiowej formie i ukradł karnego Pepikom. |
Q*waaaaa*****aaaaaaaa .................. (( :sciana:
No ale Portugalia to już rozgromi Grecje w finale... Co do sędzoego Colliny to w tym meczu popełnił dużo błedów :ysz: |
:blee: f u c k i n ' G r e e c e :P
|
Cytat:
Ja bym jednak wolal final Portugalia - Czechy... |
Cytat:
|
To nie możliwe!!!!!!!!! Jak oni tak mogli przez 105 min bronili tylko swojego pola karnego i bum. To nie sprawiedliwe, jak Gracja śmiała wygrać, Idę sie upić
Pozdro |
chyba tylko ja typowałem zwycięstwo Greków...
uczucia przed meczem miałem mieszane... Czechów lubię, ale liczyłem na niespodziankę, jaką jest właśnie awans Grecji... no to przed nami drugi taki sam mecz na tych EURO Portugalia - Grecja.... ale się będzie działo :D |
Jestem załamazny. co za ku*** z tych Greków, Czesi mieli miec tego karnego i by było po meczu a tak pozostaje nam czekac na mecz Portugalia - Grecja :/ :zly: :ble:
|
No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Grecja awansowala :(. Strzelili ta "srebrna bramke" :(. Szkoda Czechow, mialem nadzieje ze awansuja. |
Mam złe przeczucie, że Grecy wygrają! Po zejściu Nedveda tak jakby Czechom podcięto skrzydła.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:55. |