![]() |
wiec obronilem, na 4... :) w sumie mialem ambicje na 5,
ale bylo sporo 2 i 3, niektorzy maja sierpien, wiec dobre i to tak na marginesie, temat mojej pracy to: technologia zapisu optycznego :) |
Cytat:
|
Sęk w tym że ja nie robiłem kombinacji. Wpisałem www.wp.pl i to mi się pojawiło. Gdyby mnie ten fakt nie rozbawił na pewno bym tego nie publikował.
|
acha! to juz czaje wszytko ;)
z tropu zbilo mnie to ze napisales ze bronisz pracy dyplomowej... spoks :) pewnie juz masz obrone, bo widze ze juz 9:43. wiec powodzenia! no a ja niedlugo zbieram sie na fizyke... :( |
no jestem 83'
ale przeciez nie powiedziane jest ze musze: - isc na studia zaraz po maturze - zdawac mature ze swoim rocznikiem - bronic prace dyplomowa ze swoim rocznikiem - jestem(bylem) w technikom, wiec dodatkowo 5 lat, a nie 4 :) Zaczynam sie zbierac... za mala godzine ide na obrone :help: |
Cytat:
hmmm w profilu masz date 83, tzn ze co? ze wpisales nieprawdziwa czy jestes taki zdolny ze juz pracy bronisz? hmm a jeszcze wieksza zagadka jest dla mnie to ze piszesz ze studiow szukasz... yyy? no witaj w real life! ja mialem tak ostatnio: nie mailem zaliczenia z geologi, mechaniki, fizyki, matematyki ;) po drodze byl egzamin z matmy, zaliczenie z mechaniki, zaliczenie z geologi. matma -3.0 mechanika 3.0, geologia 3.0 :] wszytko w 4-5 dni :) to byl wyczyn... jeszcze jutro fizyka, ale na to juz nie licze... uf... spoks, bedzie dobrze!zobaczysz! |
Cytat:
A ze studiami to ja mam podobny problem, bo tez sie boje ze sie nie dostane na to na co slozylem papiery :ysz: A co do tematu "Total Offtopic" jestem za, taki temat o wszystkim i o niczym :spoko: :piwo: |
to ja chyba kazdego posadzam, bo sam jestem optymista z przejsciami...
jutro obrona pracy dyplomowe... nie dostalem od promotora spisu zagadnien szukam studiow... mam stresa, ze sie nigdzie nie dostane szukma pracy... nic nie moge znalezc mam problemy, zeby wyrwac sie z domu w poszukiwaniu pracy a jeszcze wczoraj rozj***** mi sie drukarka - ja sobie nawet nie mam na czym glupiego CV wydrukowac, a moja mama rozpacza, bo ma full dokumentow do drukowania +z dziewczyna i u dziewczyny problemy Jak mi sie cos przypomni to dopisze... Witamy w doroslym zyciu :) |
pesymista... no co Ty!
hieh! zaliczylem mechanike! jea! a jutro fizyke jeszcze zalicze i normalnie wakacje! a jak nie to warunek bede mial :/ ale mechanike zaliczylem! jea! jea beibi jea! ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ze nie bedziemy balaganic ;) |
Ale taki topik jak pisalem by sie przydal (i mówie to całkiem serio serio) ... pewnie nawet nie bedzie go trzeba przyklejac ;)
Ciapek co Ty na to ??? |
A ja też jestem za utwożeniem jakiegoś LuZ BluZ ŁoF TłoPiK bez moderatorów i kontroli :D A ludzie to z natury bałaganiaże...
Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
wierzysz w to co piszesz? ;) |
Cytat:
|
eee.. za duzy bylby w nim balagan :P
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
... miś koala i koralgol :) ... hmm ... ich personalia są tajne ... sam najlepiej wiesz ;) ... hmm ... nio pisałem, że nie ... Cytat:
Cytat:
|
tylko ze znajac zycie, to i tak obydwa bylyby oftopicowe... ;)
|
kilka min nie mialem netu, a tu taka rewolucja... :)
Do toronto (czytaj torunia) to ja mam z 2h pociagiem :) ostatnio chcialem napisac temat w ktorym zasugerowal bym podzielenia off topic'a na kompowy i off topicowy :) |
a ja znowu jakis niedoinformowany?
jakie zwierzeta? jakie osoby trzecie? kogo znowu maltretowaliscie? o wy!!! :bicz: hmm no to stalo im sie cos czy nie? Ciapek w toronto miszkasz? wow :D do toronto to chyba nie dojedziemy... chociaz sam Spock wie... hie hie ;) Ciapek: z tym dzialem tylko dla nas... dzieki! wiedzialem ze mozna na Ciebie liczyc! :) ale obiecuj ze bedziesz do nas zagladal i czasem to i owo skrobal! Pozdrawiam, Edek co zaliczyl mechanike :] |
Ciapek - prawidłowo 8)
A tak wracając do zamknietego już topika to informuje, że końcówka była oczywiscie zmyslona w/w fakty nie miały miejsca, przy pisaniu postów nie ucierpiały żadne zwierzeta i osoby trzecie ... nio musiałem to wyjaśnić 8) BTW: Spock dzięki za Greek Zorba :piwo: |
MacGyver, mr spock, Edwardo :haha: będę się starał aby dla Was założono nowy dział ;)
Jak będziecie mieli tą Wołge przyjedźcie do mnie, pobujamy się po Toronto. |
..znaczy co ?? teraz fatygujemy się do Ciapka ma się rozumieć ?? ;)
|
Cytat:
hieh, bedzie nas trzech chyba, w jednej wołdze ;) wlasnie, MacGyver sie pytal kiedy ma sie spodziewac odwiedzin :D |
Cytat:
Ciapek o widze ze juz w dyskusje sie wciagasz ;) no tak, oki, to zwracam honor, to pewnie nie Twoja ironia smierdzi tylko jednka zapachy z kuchni do mojego pokoju dotarly :/ Pozdrawiam! |
Ciapek... powies kludke i po sprawie
a temu niepodporzadkowanemu daj bana na jeden dzien ;) |
ej chlopaki, cos czuje ze chyba kolejny watek bedzie "closed"
Ciapciuś! daj nam jeszcze chwil pare, na przedyskutowanie tego i owego, no wez :) przylacz sie do dyskusji, bedzie fajnie, zobaczysz <roftl> |
Cytat:
Na prawde pochwalam to, że wiedziałeś o co chodzi |
Cytat:
przeciez tak jest ciegle :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ciapek! smierdzi Twoj post ironia ze az w kuchni mi czuc... no dobra, w kuchni czym innym smierdzi bo sie chopaka nie chcialo sprzatac... |
Cytat:
no no Edwardo :najlepsz: @Kowalik? Tak bardzo nie lubisz WP? :> Twój "przekręt" zastał zdemaskowany :] Jak widać sprawa została wyjaśniona przez naszych speców technicznych ;) fak faktem fajny pomysl |
przeciez nie napisalem ze wierzycie :P
|
:) przeciez nikt w to nie wierzy... :P
|
no co wy?
jest wp.. przeciez tego screen latwo zrobi... wchodzisz na www.wp.pl/ide.html. wywala okienko ze nie znaleziono strony, kasujesz w pasku "/ide.html" klikasz na text zeby kursos zniknal z belki i robisz screena ot caly motyw... |
podobno mimo, ze oglosili upadlosc portal bedzie nadal istnial
|
Czyzby juz nie bylo wp.pl? :> :D
|
Zabawne :D :D :D
|
kurde kiedyś na interii mi wyskoczyło identycznie. Ale jaja se z niektórych nas robią :>
|
ot maly zarcik z twojej strony?
fajny :) |
www.wp.pl <- nie ma takiej strony ? ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:03. |