![]() |
Hitman
Witam
Czy ma ktoś mp3 Main Theme Hitman. Dzięki A propo, która część Hitman'a przypadła Wam najbardziej do gustu?? Trzecią część mam... ale jeszcze nie grałem (( |
mp3ójki nie mam ale podobała mi się 2część Hitmana, trzeciej nie miałem okazji samemu testować ale widziałem u kumpla....
Pozdro update: Mój błąd ortograficzny :( , dzięki za skarcenie :D |
Nio tu to tylko może wypowiedzieć sie @47 ;)
Co do MP3 to mam tylko z "trójki" Co do tego która część jest najlepsza to powiem, że każda częsc jest najlepsza, każda ma swój unikalny klimat ... |
a mi ta gra nie przypadła do gustu...mam wszystkie trzy cześci i jakoś mnie nie ciągnie aby w nie grać.
|
3 bardzo podobna do 2... według mnie lepsza 2 (łatwiejsza ;) )
|
najlepsza była jedynka, ale była (dla mnie) trudna z powodu tych głupich save'ów. Dwójka ok, ale trójka to tak jakby dodatek do 2.
|
Wszystkie częsci począwszy od 1 do 3 układają się w jedna całośc.
Podobno bedzie film o "życiu" Tobias'a Reiper'a :spoko: |
Wszystkie czesci są ze sobą powiazane i trudno wybrac tą najlepszą. Każda jest za***ista i jak to napisał @MacGyver, każda ma swój unikalny klimat, połączone w całość są idealne.
A co do trudności do 3 jest troszki za łatwa, przejscie całości zajeło mi ok 12 h, a drugą część parę tygodni, nie wspomnę o pierwszej (klawiatura do wymiany po uderzeniu o kant biórka). Najciekawsza muzyka była w trójce, za***iście oddawała klimat miejsca i tępa akcji. W trójce programisci troche poszli na łatwizę powtarzając misje z 1 i 2 czesci, no ale miłość jest ślepa :serdusz: :P Podro |
Cytat:
|
Ja rowniez mowie ze Hitmany wszystkie byly super. Zawsze uwielbialem ta gierke.
Ostatnia czesc troche latwa jak wspomnial 47. Druga tez konretna. Kazda ma zarabisty klimat. Kto mnie zna ze znajomych mowi ze mam swira na pkt. Hitmana. Gram zawsze wieczorem. Biore od taty z kina domowego glosniki i dolaczam do Altusow 140 i zsuwam rolety i robie ciemno na maxa i gram. Nastroj nieziemski. Chyba od tego tak strasznie lubie garnitur :) Nie wiem czy jest(bedzie) taka gra z takim klimatem. ps.zapodajcie moze jakims linkiem do tych muzyczek H3 i H2. |
Hitman 2: http://www.music4games.net/audio/H2-MainTitle.mp3 (link od Blaze), a z Hitmana 1 mam mp3 z emulka. Kasprzak jak chcecsz to Ci wyślę przez GG.
|
jak bede w domu to postawie FTP i sie odezwe.
z gory dzieki! |
Cytat:
I Love this game!!!! Pozdro dla wszystkich wielbicieli zabójczczego 47 :) |
Cytat:
|
zawsze miałem sentyment do sierpa i młota :)
pzodro |
Cytat:
No ale dzis wyjątkowo krwat był innego koloru :P |
no cóż odżegnuje sie od komunizmu :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52. |