![]() |
Jutro mam egzami z sieci i pisze sobie i niewiem czegoś pyk telepotracja do jakiegoś admina on ładnie wszystko rozwiazuje i jak pyk i jestem znowu na egzaminie i pyk 5 na tablicy ogłoszen z wyniekiem egzaminu i życie jest piękne
pozdro |
Cytat:
|
...ale byłyby tez dobre strony tego...nie trzeba by omijać dziur na drogach :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już kilka lat temu udało się teleporwoać ciała "martwe" - żadna nowość !
Ale z tkankami żywymi to już jest problem ;) Nie przejmujcie się - za naszej kadencji jeszcze pośmigamy sobie samochodzikami (2fast4u) :cool: |
Cytat:
|
Świat bez samochodów? Jakoś mi się to nie widzi. Przecież jazda autem to przyjemność.
|
Cytat:
|
Coś mi się nie widzi z tą teleportacją. Za duże zamieszanie by było.
|
Słyszałem o kolesiu który teleportował się za pomocą śmietnika na ulicy bo chciał skoczyć po piwo, ale był na grzybkach halucynogennych :)
|
a oni ciach... teleportuja Cie za kratki :)
Albo inny przypadek... dzis mi sie kasa w sklepie teleportowala z portwela, albo komorka z reki na podloge (przypadkiem) ;) |
...a oni ciach dalej za nami...
|
to my w tym momencie ciach! i teleportujemy sie na karaiby albo mp3 teleportujemy jeszcze gdzies indziej =D
|
Nie wiem czy czytaliscie powieść "Gwiazdy moim przeznaczeniem" Bestera (Gully Folle). Autor opisał tam co jaunting czyli teleportacja, do której zdolny był każdy człowiek za pomocą swojego umysłu, przyniosła ludziom. Zapewniam,że nic dobrego. No wyobraźcie sobie policję albo RIAA teleportującą się do waszej chaty ;) ? I cap empetrójki....
Jabba |
teleportacje istnieje, mnie np teleportowali ze statu kosmicznego na kreml... :)
kilka dni temu z imprezy u kumpla do domu teleportowalem sie 2.5 km z buta,a potem 1h nocnym busem. Ahhh ten XXI wiek :D |
jak mialem 386DX gdzie gry przenosilo sie na flopach to nawet nie myslalem ze beda procki 1833mhz albo dyski 300GB... a teraz po 14 latach?
|
Cytat:
|
My tego napewno nie dożyjemy.
|
Cytat:
A tak na serio to co do teleportowania to jestem ciekaw kiedy teleportują człowieka ?? |
po browarkach czesto brzuch boli z rana, przynajmniej mnie, ale najfajniej jest sie ubzdryngolic browarkim wlasnie, a wodki nie lubie, chyba ze w drinach. ale wole piwko.
|
ostatnio mam problemy z upiciem się wódką i muszę jechać na browarku...
|
A z Teleportowaniem przez WiNo to nie umiem. Wypijam jestem w jednym miejscu a gdy dojdę do siebie to nadal jestem w tym samym...?!? Ja nic z tego nie rozumiem jak wy to robicee ??? :spoko:
|
MacGyver: a jak juz teleportacja bedzie mozliwa bez urzywania urzywek, to wtedy z mr_spock wpadniemy po Ciebie wolga i bedziesz mial :P
|
pozostaje nam tylko czekać koledzy :D
może za jakieś 20 lat będziemy sobie "latali" po zakątkach Ziemi ;p |
Witam!
a wiecie, ze naukowcy potrafia juz teleportowac bardzo male przedmioty na niewielkie odleglosci (2-3m) Czytalem to kiedys w Focusie, ze teleportowali taka mala koste o boku kilku cm... ale nie pamietam z czego ona byla i czy to mialo jakies znaczenie... dawno to czytalem ale mozna poszukac czegos na ten temat. aha no i oczywiscie caly proces opieral sie na fizyce i chemii a nie na Star Treck'u :) W sumie to z tego, co tam czytalem to nawet nie bylo podobne to tej teleportacji, jaka widzimy na filmie. |
Cytat:
|
MacGyver
przepraszam ze Ci z oftopicu robie oftopic :P wiele jest sposobow na teleportacje, prawda... ale najlepsze sa takie, ze efektow ubocznych nie ma potem ;) |
A ja bym chciał aby ktoś nauczył teleportacji mojego admina, aby mu poszło szybciej i sprawniej znalezienie kolesi którzy obciążają całą sieć i z mojego 2megabitowego łącza pozostaje jakieś marny modem 32kilobitowy :(
Pozdro Dla teleporterów ... |
Aby prawidłowo sie teleportowac należy kupic w najbliższym sklepie 4 wina marki wino i to będzie teleportacja na posła samoobrony.
O innych sposobach nie będę sie rozpisywał pewnie i tak każdy ma swój własny :) Pozdro i juz mnie telepotr....... :jem: |
Cytat:
Hmmm... następnym razem spróbuje tego sposobu. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli teleportacji. |
Cytat:
|
Cytat:
Przed chwilą teleportowałem się do kuchni, trwało to całe 20 sekund, to dużo ?? |
Cytat:
|
Tylko uważajcie żeby się wam mucha nie dostała do teleportu! :haha:
|
Cytat:
|
tak, ja sie czesto teleportuje jak wracam z imprezy:
ide sobie dorga, a tu nagle budze sie z bolem glowy w sowim lozku. wlasnie, jeden misnu ma ta teleportacja, pic sie chce i boli glowa ;) |
Teleportowanie - realne ???
Teleportowano atomy
Kiedy człowiek ??? Tak jak to czytałem to nasunął mi się Star Trek ;) Aż strach poomyśleć, że za jakis czas moje dzieci będą jeździć ... tfuu ... teleportować się do szkoły ... ehhh ;) 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12. |