![]() |
Napisy do pottera 3
Czy moglby mi ktos przeslac napisy do filmu Harry.Potter.And.The.Prisoner.Of.Azkaban.INTERNAL. TC.XviD.AC3-DiAMOND do dwoch plytek bede bardzo zobowiazany bo moj mlodszy braciszek chce go obejzec a nie moze bez napisow bo cos mi sie ****alo podczas sciagania jakichkolwiek napisow ciagle wywala blad a nie mam narazie czasu na formata bede bardzo zobowiazany!!!:help: :help: :help: moj @ to whiteman@neostrada.pl
|
poszlo :)
pozdro ;) |
moze podlacze sie nie moge znalezc:
Sonny.LIMITED.DVDRip.XviD-DMT i do: Crimson.Rivers.2.Angels.Of.The.Apocalypse.2004.DVD Rip.XViD-PROMiSE. ps.nie piszcze ze naphoo, napisy.org, napisy.info bo nie ma |
a ja szukam napisow do filmu "Mo' better blues" Spike'a Lee.
Chyba nawet wczoraj byl na TVP2 |
Przeszukajcie tą strone (http://members.lycos.co.uk/napiszone/) do Harrego pottera napewno sa a jeżeli nie pasuja to wystarczy lekko przesunąć do przodu lub do tyłu i wszystko bedzie grało
Pozdro |
Cytat:
juz lepiej http://napisy.info/ |
A jest już jakaś rozsądna kopia tego filmu?
|
co ty.Tylko CAM i TS`y
moja lista oczekiwan na DVDRipy lub DVDSCrenery jest dluga: Shrek2 Spiderman2 Troja Pasja Pojutrze Potter 3 cos tam jeszcze... |
Cytat:
Ale jak niedawno pisałem - kumpel podrzucił mi jakąś wersję - oczywiście kinówkę, która właściwie można było spokojnie obejrzeć - nawet ze średnim poziomem sapozaparcia ;) Ja nie oglądałem, ale jeśli komuś bardzo nie chce się czekać do premiery to... |
Cytat:
A właśnie - jaki polecilibyście serwis kinowy? Tzn. żeby były recenzje filmów (tak powiedzmy przynajmniej rok wstecz), trochę screenów itp. Chciałbym nadrobić zaległości filmowe, a tyle teraz tej papki wychodzi, że właściwie coś co było miesiąc temu odchodzi już w zapomnienie... Chciałbym sobie poprzypominać kilka tytułów, które bardzo chciałem obejrzeć, a o których juz po prostu zapomniałem.. |
moze...
www.filmweb.pl ja czesto tez korzystam z film.onet.pl i film.wp.pl - jak np. potrzebuje info o filmie. |
Cytat:
Chodziłoby mi też o to, żebym nie musiał znać tytułu filmu, żeby sprawdzić o czym jest, tylko mógł np. chronologicznie poszukać w opisach. Bo ja już nie pamiętam, co kilka miesięcy temu było w kinach, a chętnie wróciłbym również do tych troche starszych filmów. |
Cytat:
|
moze i są ale fake ,jezeli chodzi o DVDRIP - nie ma na pewno!
|
Cytat:
A DVDRip tych filmow to zapomnij zeby teraz byly. Moze za 2-3 miesiace, choc tez malo prawdopodobne ;). |
Cytat:
|
To ja może wam zapodam obrazki z kawałkiem linka do kilku filmów abyście uwieżyli. Aby dostać się na jedno z polskich forów farezowych należało podać 5 działających linków do gier i 3 linki do filmów, oczywiście filmy i gry nie mogło być starsze niż z przed 2003 roku, a na angielskich forach wstęp wolny linków full, wiadomo kilka może nie działać, lub już filmy zostały wyżucone z serverów FTP.
update: załączniki mi się nie wysyłaja, spróbuje obrazki zapodać na FTP... |
Gallus jak mi to zalatwisz w DVDripach o czym byla mowa to stawiam literka ;) Ale na teraz ;> A wlasnie cos to za aferka byla z tymi DVD Screenereami ze teraz tak rzadko sie pojawiaja ??? A dobra kinowka o ktorej to pewnie TC bo teraz coraz czesciej wychodza a to lepsza jakosc niz TS ale jak dla mnie i tak niewarte psucia filmu. Wole poczekac na cos z DVD style ;)
|
Nie wiem czy mogę podać dokładne linki to podam tylko strone: [http://www.torrent.org.pl/]
Są tam filmy: Troja (Troy) DvDScreener - jakosc prawie jak DVD, 2003r. Shrek 2 screener 2004 *KaMiL* Pasja.[CD1][CD2][DVDRip-Lektor] The Day After Tomorrow (USA, 2004) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) -Nowy tracker!!! a na forach warezowych h**p://forum.warezy.****.pl też troszke linków jest tylko niektóre do jakiś badziewnych kinówek tutaj też troszeczke /www.full*****.w*/forum/ a i jeszcze tutaj http://forum.****.net/ ale prawdziwą skarbnicą filmów jest www.suprnova.org i programik do wyszukiwania torrentów - torrent web search :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:04. |