![]() |
Jaka komórka ?
Witam serdecznie. Mam problem z wyborem telefonu komórkowego na karte. Jaki polecacie ?
Obowiązkowo : - Kolorowy LCD - Polifonia - Aparat (możliwość wysyłania MMS) - Dobra Grafika na wyświetlaczu Mile widziane : - IrDa - MP3 - Radio - Dyktafon Do wydanie nie mam dużo ok 350 no max 400 zł ;) |
:haha:
Wiesz Piter, tak patrze i patrze na tą cenę i dane to nieco śmiać mi się chce ... raczej takiego wypasionego na kartę za TĄ cenę nie znajdziesz ;) |
+ jakis bajerancki wyglad i zeby sie bateryjka ladowala 5 min.
Ty wlasciwie wymieniles wszystkie glowne opcje telefonow... za ta kase to moze kupisz jeszcze ciepla, od totajnego idioty - nie polecam takich sposobow;) ... :) |
Co najwyżej to Piterniel możesz rozejżec się za takim telefonem na abonament ... w tej cenie mooooże sie zmieścisz ;)
|
kup sobie jakis dobry telefon tez zbednych zabawek
Po co Ci kolorowy wyswietlacz i polifoniczne dzwonki? MMS'ami pobawisz sie z 2 razy i zapomnisz o takiej funcji aparat? chyba nie widziales zdjec z z telfonu... po co ci to?? imienin u cioci tym nie zrobisz (brak lampy), co prawda takie z pampa, ale to inny przedzial. Jesli bedziesz mial dolaczany, to raczej nigdy z domu go nie zabierzesz... wiem jak jest u moich kumpli |
Cytat:
ja mojego SET310 rok temu za 700zl z 2 starterami do ery kupilem :blee: --edit-- mr_spock niewiesz ze im wiecej bajerow tym wiekszy szpan i szacunek wsrod ziomow jol! |
Ja mam nokie 6610 i jest dobra wiec po co mi lepsze bajery. Ma kolorowy wyswietlacz, mms, polifonie, radio i po co wiecej. ;) A za ta cene to kupisz jakis, ale jak bedzie miala choc polowe tego co wymieniles to i tak bedzie dobrze. ;)
|
poczytaj sobie o szkodliwosci i daj spokuj a komorka :)http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36250
|
Cytat:
Piter kup jakiś tani telefon bez zbędnych bajerów ... bo i tak z połowy tych co wymieniłes nie bedziesz kożystał ;) |
dokladnie... po co sie silic i naginac z kasa...
kup cos tanszego a za reszte kasy zapros dziewczyne na piwko albo lody :) zasada jest taka, im wiecej bajerow tym wieksza awaryjnosc :) szybciej bateria siadzie itd... a jak chcesz zabawke, a nie telefon, to powaznie sie zastanow, czy wogule jest Ci on potrzebny |
Teraz mam Nokie 3310 :
- Obudowa M55 - Niebieskie podświetlanie - Bateria 1600 ;) - Soft by MaciejKa - 100zł na koncie :D Podoba mi się, że przed 1 minuta wibra daje znak, że trzeba już kończyć i wy***iste dzwonki. Narazie chyba zostane przy tej Nokii dziś wieczorem wrzuce fotki jej :D Pozdro ;) :spoko: |
Zalozyles ten temat, zeby pod jego koniec pochwalic sie jaka to wspaniala nokie masz i zeby pokazac nam zdjecia? :P :banan:
pozdro ;) ps - tez teraz taka kupuje :D :D :D ^_^ |
noo... tak to wyglada...
wracajac do tematu... zobacz na allegro jakie sa ceny... |
btw. za ladne swiadectwo pod koniec 6 klasy - rodzice wreszcie zgodzili sie kupic mi komorke..., uparlem sie na SE T610 lub SE T630..., lecz wszedzie byly drogie (nawet bardzo) po dwuletnim abonamecie wychodzilo za nia ok. 1700zl :o ..., ale ciagle sie upieralem, az wkoncu uswiadomili mi, ze komorka sluzy do rozmawiania i korzystania z niej, a nie zeby Ladnie wygladala i byla szpanerska :P to tyle... i tak oto wkrotce [thx for Wajchiusz] stane sie posiadaczem stuningowanej nokii 3310 (lepsza mi chyba nie potrzebna :P)... peace! :banan:
pozdro ;) |
Cytat:
A ten S55 ma wszystko co chcesz oprócz mp3 i radia, ale to nie jest problem bo raydjko do niego kosztuje 25zł, a odtwarzacz mp3 kolejne 55zł. Miałem ten fon. Posiada za***iste rzeczy, a programowo można z niego zrobić cudo. Ma też (u Siemens a w standardzie od dłuższego czasu) Irde, GPRS, BT itd. |
Ej no panowie, czemu mówicie, że w takiej cenie nie dostanie się telefonu? Wystarczy rzucić okiem na Allegro (a i normalnie w sklepach dostać można w podobnej cenie, jeśli ktoś nie chce na odległość kupować) i spokojnie się za tyle coś fajnego znajdzie.
Ja tradycyjnie poleciłbym Siemensa M55. Na Allegro nie przekraczają one raczej 400 złotych, a są naprawdę świetne. Kolorowy ekranik (bardzo dobrej jakości), oczywiście polifoniczne dzwoniki. Możliwość dołączenia aparatu fotograficznego (640 na 480 zdjęcia i naprawdę bardzo chwalone jeśli chodzi o jakośc), bardzo fajny wygląd a do tego ogromne możliwości konfiguracyjne. Zastanów się nad tym modelem, bo według mnie naprawdę warto. Sam zresztą, jeśli w ciągu miesiąca ERA nie przedstawi jakiejś ciekawej oferty na abonament, prawdopodobnie kupię sobie ten telefon osobno i do niego jakiś zestaw startowy na kartę. W tym momencie to chyba najlepsze rozwiązanie. ps: Ta oferta bardzo mi się spodobała i gdybym znalazł taką za ten miesiąc, to zapewne skorzystałbym z niej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26912541 |
No, całkiem ładna oferta. Mogleś to wkleić wcześniej bym go wziął dla znajomej. Ja poluje dla niej na S55 lub M55 :)
|
Cytat:
Ale spoko, zacznę teraz uważniej śledzić oferty, bo na tą poprzednią trafiłem przypadkiem, więc jak znajdę coś ciekawego, to dam znać. |
bierz SE 610
+ bluetooth + zaj****ta polifonia!!! (:spoko: polecam dzwonek starego 'matrix'owego ebonitowego telefonu) + mozliwosc zmiany >temat'ow< telefonu - wyswietlacz w sloncu pozostawia duzo do zyczenia - taki se aparat foto :/ 630 po za lekka modyfikacja design'u, poprawione ma 'minusy' 610 |
ja juz doradzalem w innym topicu
T610 jest spoko, ale lepszy jest T630 jednak za drogi narazie jezeli chcialoby sie kupic pusty. A co do tematu naprawde malo telefonow z aparatem jest i takimi bajerami co chcesz Piterniel. Do tej kwoty mozesz sie zalapac na 6610 Nokię. Fajna ale bez foto. |
Ja polecałbym Siemensa S55. A z nowości, które może niedługo wejdą do obrotu to Siemensa S65.
Jabba |
Cytat:
|
A co myślicie o wyborze
M55 i MC60 ? - też można dostać je za ok 400 zł ;) |
Cytat:
|
A Sony T68i ? co o tym myślicie ?
|
po co wogóle zakładałeś nowy temat?
mojego nie widziałeś? M55 |
Cytat:
|
A może Motorola? W przedziale 350-400 zł możesz kupić model C550. Na wyposażeniu aparat (640x480), java, polifonia, gprs, mms, złącze usb, około 2 MB pamięci na zdjęcia. W sumie to dobry telefon, gdyby nie wyświetlacz. Chociaż do normalnego dzwonienia się nadaje, to jednak do aplikacji javy (czyli przede wszystkim gier) i przeglądania zdjęć się nie nadaje (a przecież telefon z kolorowym LCD się kupuje głównie do gier i foto). 4096 kolorów to naprawdę mało i zdjęcia wyglądają tragicznie (ale po zgraniu na kompa wyglądają dość dobrze). Do tego rozdzielczość (96x65): żadna gra się na tym nie mieści. 99,9% gier jest pisane pod kwadratowe wyświetlacze (128x128) lub wyższe niż szersze (128x160, 176x220). Wad tych jest pozbawiona Motorola E365 (LCD 128x160, 65 tys. kolorów), jednak jest nieco droższa (około 500 zł). Natomiast najwięcej softu jest pod motki serii V (polecam V300) - jednak to już wydatek ponad 700 zł.
http://telefonia.wp.pl/hardware/inde...;com_name]=100 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
z S55 wypadaja klawisze - znam kilka takich osob
|
n 7650
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może to być uznane za reklame ale ja właśnie próbuje sprzedać Sony Ericsson T300. Możesz sobie zerknąć:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26956773 |
@andrzejj9 - jesli chcesz się dowiezieć czegoś więcej na temat tuningowania twojego M55 wejdz sobie na strone
www.fks.pl www.siemensiak.pl Na obydwu się udzielam. Jakbyś czegoś nierozumiał lub coś potrzebował do pisz na gg lub na poczte. |
ten Siemens m55 widze, ze taka "legenda" jak nokia 3310/3210 :)
hehe..., wszedzie o nim slychac pozdro ;) |
Cytat:
A jakieś problemy to myślę pojawić się mogą (chociaż nie muszą) dopiero, jak telefonik będę miał, ale to zapewne nastąpi za nie tak wcale długo ;) Thanks :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
jak tam wymiana telefonow? ja wlasnie od paru dni jestem posiadaczem SE t630 calkiem fajny telefonik...brakuje w nim kilku opcji z noki, ale na prawde calkiem fajny... a przesiadlem sie z nokli 6610.
|
Cytat:
Zajrzyj na pierwszy topic w offtopicu (przyklejony) z rożnymi dowcipami. Kilka osób tam bardzo za Tobą tęskniło ;) |
Moim zdaniem jestes w tyle Edwardo.
Ja mam T630 o ok. 4 miesiecy i jestem zadowolny, brakuje mu kilka zeczy, ale nie zmieniam zmienie za ok. 1 rok Teraz jak bym mial wybierac kom. to bym wybral jaks Motorolke, albo P900, ale na pewno nie nokie Mam jeszcze pytanie do obeznanych w kom, a zwlaszcza SE, jak usunac obrazki oryginalne z T630 i czy bedzie dzialal dolaczany aparat MCA-30??? Chce podlaczyc MCA-30, rzeby robic lepsze zdjecia, te z T630 nie nadaja sie do wydruku. pozdro ;) |
fotosy z telefonow wogole sie nie nadaja do druku...chyba ze ktos ma wade 1.5 i nie nosi szybek....
twoim zdaniem jestem w tyle>? a czemu to? |
Cytat:
ta... 4 stron samych watkow oftopicowych uzbieralo sie... i wez to przeczytaj...nie ma bata...czytam tylko te w ktorych bralem udzial, a przekejony zaraz zlookam przerwa przerwa, zaraz znou nastepna przerwa...od poniedzialku do piatku przerwy bede mial na forum, niestety... |
Cytat:
|
a jak pracujesz?co poroabiasz? cosik fajnego?
bo ja w wawie... nie lubie warszawy... ble... |
Cytat:
|
Cytat:
;) |
nie pisze o denkach:)
teraz to soczewy sie zaklada, bajabongo i do przodu :) |
a widzisz, ja to jestem dopiero "zacofany" :)
|
wogole jestemy zacofani... nie no jak mogles nie wiedziec o soczewach? jak mogles!
a ja jestem zacofany bo dopiero teraz se t630 wzialem a mialem do tej pory nokie 6610? bo wciaz nie wiem czemu taki w tyle jestem... eh zycie za szybko biegnie... czasem boje sie zebym nie obudzil sie z reka w nocniku... ^_^ |
Dobra Edwardo moze nie jestes tak bardzo w tyle z tym T630,
ale zdjecia z aparatu MCA-20 i MCA-25 sa dobrej jakosci po wydruku na moim Lexmarku. Bo z T630 i wszystkich (narazie) telefonów zdjecia sa dupnej jakosci, a po wydruku to juz klapa. A co do okularow i soczewek nie nosze i nei posiadam, narazie sie na to nie zanosi. |
dziś właśnie ide po zakup Siemensa M55 :).
Na korzyść jego pada: -dołączany aparat o dużej rozdzielczości -niezaduży wyświetlacz/dobra bateria co daje dłuższy czas działania np. w porównaniu do SE T610. -niewygórowana cena w porównaniu do drogiego SE T610. -zaufanie do Siemensa -ogromne wręcz możliwości tuningowania przez PC/kabel. -super design -jak zwykle poręczne menu Dlaczego nie SE T610? -jak wspominałem jeszcze ta cena jest nieciekawa w promocjach. -brak zaufania do marki -duży wyświetlacz z dużą liczba kolorów co w sumie jest zaletą, ale strasznie pożera baterie -podobno awaryjny i to bardzo, słyszałem takie przypadki od strony własnych znajomych, którzy mają te telefony -niewygodna klawiatura -strasznie widać na nim "paluchy" Siemensiak M55 wymiata ;) tylko szkoda, że w Polsce dostępny tylko w jednym kolorze. http://www.abc-telecom.ru/phones/image_big/siemM55.gif |
Cytat:
A jeśli chodzi o kolory to czasami trafia się również (ale teraz to już praktycznie się nie zdarza) ten kolor szary - i muszę przyznać, że jest naprawdę rewelacyjny. Ewentualnie możesz sobie jeszcze na Allegro dokupić samą obudowę. Nie jest to duży koszt, naprawdę fajne znalazłem już po około 10 złotych. Później podeślę link. Problemem co prawda zostaje klawiatura, które co prawda również są dołączane, ale których nie proponowałbym montować - szkoda już telefonu. W każdym razie telefonik jest według mnie świetny i gratuluję wyboru. Prawdopodobnie dołącznie niedługo do Ciebie jako posiadacza tego modelu, tylko najpierw musi się coś w końcu wyjaśnić z ofertami operatorów na abonament, bo sam wiesz, jak nieatrakcyjne są to teraz propozycje. Aha, jeszcze jedno pytanko - w jaki sposób zamierzasz go nabyć? W jakiejś promocji, na Allegro, na giełdzie, w sklepie? Może od jakiegoś znajomego? |
o nowym Siemensie M55 możemy zapomnieć...
heja!
Wróciłem właśnie z autoryzowanego punktu Plusa (Andrzeju podpisując nową umowę w Plusie - miałem taki zamiar, tylko nowy aparat mnie inetersuje, żadne allegro). Rozczarowałem się. Pytając sprzedawcy czy jest dostępny M55, sprzedawca powiedział, że tego "starego modelu" już nie będzie :wow: . Prawieże się uśmiałem patrząc na gabloty jakie tam stare modele jeszcze są. Sprzedawca powiedział, że już tego modelu nie będzie. Może jakieś ostatki z magazynu, ale nie będzie. Dostawa ma być w nowym tygodniu. Promocja Plusa "Rozmawiam za grosze" czy coś takiego została przedłużona o kolejny miesiąc. Co się zmieniło? Ceny telefonów spadły prawieże o połowe. Chciałem dzwonić do Plusa, ale qrwa nie znam mojego Plus Kodu i się gówno połącze :-o (Jak uzyskać ten cholerny Plus kod?) może ktoś wie... Infolinii Plus już chyba nie ma z takiego telefonu stacjonarnego, nigdzie nie moge znaleźć, a kontakt-czat jest dostępnt tylko od pon do piątku. Cholera.... Musze wiedzieć dokładnie czy będzie jeszcze ten model czy nie (na www plusa jest). A jak nie M55 to co???? :ysz: hmm.............. |
Cytat:
Nie wiem, co w takim razie można zrobić. Jeżeli zależy Ci na umowie z Plusem i na tym telefonie, to ja zadzwoniłbym do nich (na jakiś główny numer) i po pierwsze zapytał, czy ten telefon będzie jeszcze dostępny, a dwa (jak już odpowiedzą Ci, że nie ;) ), czy mogą w takim razie specjalnie dla Ciebie go sprowadzić. Spróbować nie zaszkodzi, a niektórym firmom ciągle jeszcze zależy na pojedyńczym kliencie :) |
Cytat:
|
miałbym prośbę: czy moglibyście wrzucić fotki wykonane przez SE T630, Siemensa CX65 i Samsunga X600?
waham się pomiędzy tymi trzema telefonami. najbardziej przypadł mi do gustu Siemens - kamera VGA 640x480 i 11 mb pamięci. ale jego cena powala, więc zastanawiam się, czy nie poczekać. |
Cytat:
|
interesuja mnie opinie o Samsungach X600 i X700 - moze ktos posiada?
o tym Siemensie CX65 takze :) |
Ilość załączników: 1
|
strzelajcie ile będzie mógł kosztować ten Siemensik w promocji. Ja jeszcze nie kupiłem phonu...
P.S. Pamięć 11MB z możliwością rozszerzenia? Ciekawe jakie karty tam wchodzą. Bo jak będzie pasowało moje 32MB z eselki45i to bala :) @Air mi się bardziej widzi T610 - jes ładniejszy :) |
W końcu go mam T630 za 1 zł w Erze. Telefon 1 klasa, super duży wyświetlacz, proste Menu no i super zdjęcia robi. Dodatkowo super wbudowana gra V rally 2.
Polecam ten telefon od dłuższego czasu, ale teraz wiem na 100 % że warto!! |
Cytat:
tutaj można poczytać conieco o nim. szkoda, że ma tylko 2 mb pamięci - no i zdjęcia 288x352. jeżeli możesz, wrzuć kilka fotek - może będą lepsze, niż tamte. |
Cytat:
Ale to wszystko kwestia gustu, na pewno jeśli chodzi o kwestie techniczne telefonik to cudo :) |
znalazłem kilka.
|
Szukaj dalej, bo widziałem dużo lepsze :)
Zresztą, żeby nie być gołosłownym to jakieś przykładowe (zostało mi na twardzielu, nie twierdzę, że najlepsze): |
ciekawy jest też siemens c65.
wbudowany aparat fotograficzny (352 x 288 pixeli) wyświetlacz 130 x 130 pikseli, 65 tys. kolorów pamięć 10 mb MMS GPRS klasy 10 Java WAP 2.0 polifoniczne dzwonki w ideii można mieć go już za 120 zł. |
Cytat:
|
A to fotki robione SEP900 :cool:
http://komforum.civ.com.pl/forum/dow...c19434022027ac http://komforum.civ.com.pl/forum/dow...c19434022027ac |
jest emulator do cx65: http://serwer-gt8.idu.pl/cx65_0_6_01.exe
|
|
Cytat:
a tak ogolnie: http://www.mobilmania.cz/Mobilnitele...=2&EXPS=&EXPA= :D A to, to już w ogóle: http://www.mobilmania.cz/Mobilnitele...=2&EXPS=&EXPA= :spoko: |
Chłopkai spokojnie. Jka tylko się na fksie uporają z awaia serwera to dam wam linki do opisów, wypowiedzi na temat c65 i cx65.
|
Cytat:
|
niedawno zarejestrowałem się na tamtym forum.
to prawdziwa kopalnia informacji. |
macie pare fotek z t630 w rozdz 640x480 oraz 288x352
jak dla mnie to kaszana... nie widzialem jeszcze dobrych fotek z telefonu...nie ma co nawet przyrownywac z aparatami cyfrowymi... |
Cytat:
Faktycznie na razie nie ma czego porównywać, ale jakość zdjęć z telefonów będzie coraz lepsza. Zawsze będzie w tyle za aparatami, bo te zaczęły sporo wcześniej, ale będzie się rozwijać tak samo jak one. |
Zdjęcia moga "ładnie" wychodzić na Siemensie S65, który ma apata z matrycą 1mln pixeli.
|
400zł.. i te Twoje wymagania... Siemens M55 + Aparat ale z komisu
|
A oto linki o których wcześniej wspomniałem:
http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=6322 http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=6072 |
jak już gdzieś wspominałem Siemensa M55 w salonach GSM nie będzie to może Siemens MC 60? Zdaje mi się, że on nie jest taki zły, a również jak na razie za przystępną cenę.
Zresztą zobaczymy co będzie w nowej promocji Plusa |
Jesli możecie to poczekajcie. Siemens teraz przez lato ma wporwadzić na rynek sporo fajnych fonów.
|
Ja tam polecam Nokie 6310i zero zbednego szajsu czysta przyjemnosc, mam na swojej na liczniku 400 godzin i dziala bezproblemowo .
|
Cytat:
czekam czekam, myśle, że na początku sierpnia Plus GSM i Siemens coś pokażą :)... Wiadomo może coś jakie to phony? P.S. Dziękuję z tego miejsca epolowi, który pomógł mi postawić na nogi moją eselkę. Było ciężko, ale jakoś jak na razie jest OK... :) :spoko: |
stałem się "szczęśliwym" posiadaczem telefonu sagem my x5-2.
trochę nie w smak mi to było, bo liczyłem na coś więcej. ale po zabawie nim muszę stwierdzić, że za tą cenę telefonik jest wypas: pełne vga 640x480, wyświetlacz 65 tyś, bateria trzyma 7 dni. no i co dla mnie najważniejsze, jest na niego mało gier (w polsce) - a to dla mnie duży + - nie będzie mnie kusiło... :) aha, fonik posiada javę, w przeciwieństwie do modeli my-x6 i my-x7. kilka fotek nim zrobionych. z racji reinstalki windy, nie miałem czasu robić więcej. dzisiaj popstrykam i wrzucę co nieco. |
dobra, a kto ma stuff to se t630? dzwonki jakies wypasne (najlepiej jakies odglosy) gry/programy oraz motywy?
a moze ktos jakims softem dyspnuje? potrzeba mi czegos takiego jak nokia miala oxygen phone menagera zeby wszytko zczytac z telefopnu... bo na plytce to troche lipe odstaili z tym SE... pozdrawiam Ed |
Coś tak mam na dysku do SE T630. Sprawdze i dam znać.
|
emulatora cx65 nie moge sciagnac, filemirrors tez nie znajduje...
|
Cytat:
A P2P ?? |
Cytat:
Ale to tylko dlatego, że ten model wybitnie mi się nie podoba jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny :) Bo co do reszty to jest całkiem fajny, a i wbudowany aparat jest nie do pogardzenia. Tak więc w sumie, jeśli Ci się podoba, to czemu nie. |
Cytat:
Tak więc ja już prawie na pewno zdecyduję się na karte. Niewykluczone, że na giełdzie kupię sobie (jeśli jeszcze będzie) tego szarego Siemensa M55 i na razie kupię kartę Popa (na razie dlatego, że ciągle wolę Erę, a z tego, co wiem, to szykuje nową, lepszą nawet od Idei ofertę na karty), którą potem zmienię na Erę. I przy tym zostanę. To smutne, że chcąc podpisać umowę abonamentową, po prostu tego w tym momencie zrobić nie można... |
sorki za wygrzebanie tematu, ale po co tworzyć nowy.
na stronie pcworlda znalazłem taką informację: Siemens ostrzega o defekcie telefonów komórkowych z serii 65, który prawdopodobnie spowodowany jest błędem w oprogramowaniu. W ekstremalnych warunkach usterka ta może doprowadzić nawet do uszkodzenia słuchu. Problem dotyczy telefonów komórkowych serii 65: C65, CX65, M65, S65, SL65. Gdy prowadzona rozmowa jest przerywana w wyniku rozładowania się baterii, melodia zwiastująca zakończenie konwersacji może niespodziewanie zwiększyć swoją głośność. W ekstremalnych warunkach, natężenie dźwięku może być tak duże, że zdaniem ekspertów doprowadzić może nawet do poważnego uszkodzenia słuchu. Przedstawiciele Siemensa zalecają wyłączenie opcji odgrywania melodii zakończenia rozmowy lub wyłączenie wyświetlania towarzyszącej jej dodatkowej animacji. Aby tego dokonać należy przejść do menu 'Setup' i wybrać stamtąd 'Ringtones', a następnie 'More melodies'. Opcję, którą należy wyłączyć to 'Shutdown melody'. Obecnie opracowywana jest kolejna wersja oprogramowania, która zlikwiduje zaistniałą usterkę. :blee: |
moje kolejne gratulacje dla "wspanialej" firmy Siemens :| CX65 ma pare userek ktroych siemensowi sie nie chce naprawiac ale to juz przgina
ciekawe co bedzie w nastepnej serii telefonow? wybuchajace baterie w czasie rozmowy? :| |
wybuchajace telefony to ma nokia widac Siemens nie chce byc gorszy :|
na szczescie moj sonyeryk nie ma ani zawleczki ani tluczka do benbekow :haha: |
Pawel_k za to twój "ukochany" SE ma dziurawego BT przez którego można sie bez problemu wlamać do fonu. A SE nic z tym nie robi od ladnych paru tygodni.
Tylko wszystkie Siemensy sa odporne na ataki przez BT!! A jak widac Siemens wydając takie ostrzeżenie po prostu troszczy się o klientów. On nie jest jak Nokia wydając tysięce 3310 i 8210 ze zwalonymi LCD. |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:21. |