![]() |
klik... :>
|
Cytat:
klik ;) |
A może zna kto¶ jaki¶ sposób aby link uruchamiał sie automatycznie raz dziennie to moge sobie tak ustawic, niestety nie moge dodac do harmonogramu zadań bo mi sie komp od tego zawiesza :/
|
Cytat:
Wiesz duzo przede mna jeszcze do zrobienia ;) Dzieki za klikanie ;) |
Cytat:
|
"Klik, klik, to cyka bomba, któr± odpalam..."
|
tez wczesniej nie widzialem, a jezeli to ktos z ZARZADU to nie ma sie nad czym zastanawiac.
@BD rozumiem (dzieki swej niebywalej inteligencji) ze promujesz www.danowski.pl z tego co tam podajesz widac, duzo juz w zyciu zrobiles, kurcze, nie wiedzialem, ze jestes taki wszechstronny gratulacje |
klik
|
Cytat:
KLIK ode mnie... |
Cytat:
|
Własnie ja już kliknołem czas na was !!! :) klikacze
|
Chyba niezbyt pomogli¶my Bartkowi, więc odkopałem jeszcze raz ten temat, moze znajdzie się jeszcze kilku klikaczy ;)
|
Oj Epol ale sobie żarty stroisz, mam od 4 dni nowego opticala i nie chciałbym aby się zepsuł....
|
Cytat:
|
co będę gorszy...
|
klik... dla tego co wladze trzyma ;)
|
Ja też sobie kliknę, chociaż komus pomoge a sam od tego nie zbiednieje :D
Pozdro |
Niestety dziala tylko 1 raz na dobe z danego IP.
Dzieki za glosy ;) PS jak ktos sie bawi w promocje strony i zalezy mu na linkach w celu zwiekszenia PR to warto sie zainteresowac tym katalogiem. |
A masz :) Ile razy mam klikn±ć ^_^ ?
|
prosze o pomoc
Hej,
Jest w sieci taki katalog stron WWW o nazwie Web w Web. Fajna zabawa i dobre narzedzie do promocji swojej strony. Od jakiegos czasu mam tam dopisana strone i staram sie ja promowac. Niestety do tego potrzeba punktow ktore mozna pozyskac klikajac w odpowiedniego linka. W zwiazku z tym prosze o pomoc i klikniecie w ponizszego linka http://www.webwweb.pl/link.php?id=426 Dzieki temu dostane 5 punktow za klik Z gory dziekuje wszystkim "klikaczom" |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:18. |