![]() |
Po prostu mocne!!!
|
A wiecie ze to byl pamietnik Kevina Mitnicka ;)
|
Wy nierozumiecie tego goscia bo on jest hackerem, a wy jestescie lamery. ;)
|
Potwierdzam, u mnie jest to samo z czasem ;).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro P.S. ale trafiłem z godziną :) i tak apropo czasu to na forum pokazuje czas o 3 minutu do przodu w porównaniu z moim kompem a używam do synchronizacji Net Time Klient. |
Świetne choć czytałem to wcześnej. Koleś ma zadatki na "C"Hakera..
Po prostu ubaw nie z tej ziemi.. :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wybudowałem sobie koło kompa Fire wire z czerwonej cegły i nic mi nie grozi :)
pozdro |
Cytat:
|
Tekst the best :) oalecoja bede pisac moge zostac przeciez lamerem.
|
Text jest miód!!! Wydrukowałem i pokazałem kumplom - reakcja? KULALI SIĘ ZE ŚMIECHU PO ZIEMI (dosłownie). Ja zresztą też... (kulałem się po ziemi a nie zostane hackerem)
|
Śmiejecie sie ale duży procent PC-tow łączących się przez modem nie posiada żadnych zabezpieczeń i przy pomocu nie najnowszego już programiku można przejąć nad nimi pełną kontrolę i nie trzeba do tego wcale byc hackerem
Pozdro |
hehe text wymiatający, który gdzieś kiedyś już czytałem :spoko: :haha:
|
najlepsze jest to, ze to opinia publiki tak to modeluje. chodzi mi o to ze dla niektorych to kazda osoba wiedzaca co nie co na temat kompow to juz haker.
najbardziej bawia mnie ludzie ktorzy w metrze trzymaja laptoka na kolanach i niby cos robiac przypatruja sie gapiom... to samo jest w szkole... a taki l.a.m.e.r. siedzi przed ekranem godzinami grajac w Quake'a hehe |
Cytat:
|
lama szorstkowłosa
lamus ogoniasty lameroterapia postlamer neolamer test słownika poprawnego cdrinfowania :) |
Cytat:
|
niezle niezle zwlaszcza "the_god_of_hackers" i "...wrzucali mi jakies hakierskie programy odpalalem je ale nic sie nie pokazalo i komp do serwisu..."
ja juz kiedys o czyms takim pislalem ale jako netkafejas jeszcze :) |
Witam!
Szczerze.. to juz bylo na forum - bardzo dawno... ten tekst ma dluga brode juz, ale widze, ze niektorzy jeszcze go nie znali.. fajny, fajny :) |
Tekścik wypas! Zakończenie mogłoby byc trochę bardziej 'hakerskie" :) :mruga:
|
Podoba mi się stwierdzenie że: "Babcia to *****":haha:
edit: dlaczego mi zagwiazdkowało słowo l.a.m.e.r, dziwne??? |
hmmm. tego to niemogę powiedziec, niestety ale może sami sie domyślicie :D
|
Cytat:
|
SUPER !!! tekścik wymiata... dawno takiego ubawu nie miałem...
P.S. pozdro dla wszystkich hackerów i crackerów, którzy wykonują swój "fach" z tutorialem w ręce ;) |
Normalnie świetne :haha: :haha:
Ale zakończenie trochę "lamerskie" ^_^ |
Dobre podoba mi się, jest tu taki jeden na forum który tez uważa sie za Mastera_of_hack :D, bo włamał się sąsiadowi do kompa i skopiował kilka GB muzy i wywalił kilka katalogów, a logów nie pozostawił zapisanych na HDD :D
PS. Pozdro dla niego |
Teraz możemy czekać tylko na relacje z phreaker'owania ;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I ta koncowka Cytat:
Rewelacja:) |
Swietne :haha::haha: :spoko:
|
Szkoda tylko, że na koniec nie odpowiedział, że nie ma zamiru lecieć w kosmos z NASA ^_^ ^_^
|
Cholera nie wiem gdzie mi się wszystko zgrało!!!! Nie moge niczego odnaleźć! Daję sobie spokój z szukaniem i gram w quake'a.
^_^ faktycznie, ubaw po pachy, a najsmieszniejsze jest to ze znam pare takiech osob...moze nie az tak zakreconych ale.... edit: Gadam z tym kolesiem co zawsze, a on się mnie pyta czy mam linuxa, ja mu mówię że nie mam dostępu do nowych gier i jeszcze w to nie grałem. ^_^ ^_^ wymiekam... a zaknczenie glupie... jak nie wiem co... |
Pamiętnik hackera
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |