![]() |
Cytat:
|
Z zegarem problem byl po stronie naszego serwera. Juz poprawione. Przepraszam za utrudnienia :)
A co do avatara... Tez nie zmienilem ani razu. Moze by sie przydala w koncu zmiana? ;) |
Cytat:
P.S. mój 600 post :D |
Cytat:
|
u mnie również jeden avatarek króluje od początku i nie mam zamiaru nic zmieniać ;p
|
ta.... ja tez mam caly czas jednegop i tego samego :)
Avatar to jak taka wizytowka, po ktorej sie rozpoznaje ludzi heh :) no faktycznie, swiete slowa :) |
Avatar to jak taka wizytowka, po ktorej sie rozpoznaje ludzi. ;)
|
Cytat:
|
@andrzej mam ten sam problem - serwer rpc jest niedostepny :(
A co do avatarkow...http://www.avatarity.com fajna stronka... |
Ja też od samego początku "jade" na tym samym, ale chyba czas najwyższy na jakąś zmiane.
. . Jak powiedziałem tak zrobiłem ;) |
Jezeli chodzi o avatara, to ja takze mam caly czas tego samego od dnia rejestracji (czyli juz ponad rok) ;)
|
ja tam polecam Chronograph (chyba tak sie to dokladnie nazywa :) )
pozdro ;) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
@andrzejj9: spróbuj użyć programy który dałem w załączniku. U mnie też nie działały te dwa serwery windowsa, i kiedyś, chyba nawet na tym forum, znalazłem ten programik i działa super.
|
Cytat:
|
...to wybierz ten drugi serwer - time.nist.gov
|
Cytat:
|
Cytat:
Zresztą ktoś już kiedyś coś takiego na forum robił... zaraz zaraz... A tak, Laser! Chciał zmienić awatarka, więc podał kilka przykładów i forumowicze wybrali ten właściwy. Może również zdaj się na naszą łąskę lub niełaskę || |
hm.. a pamietacie, ze wystarczy avatar cana'y odwrocic kolory i widac cana'e w real foto? :D :banan:
Hm... ja czesto zmieniam avatarki, srednio co jakies 2 miechy, bo nie moge sobie znalezc JEDNEGO i FAJNEGO jak inni :(.. ten moze byc czy nie? pozdro ;) |
Cytat:
synchronizacje mam tak jak Zetoxa... |
ja rowniez sie przyzwyczailem do pingwinka...nie wiem czemu. Mialem kiedys fajny avatar-radyjko Kasprzak :) - ale zgubilem i wrzucilem tux`a.
Ja tez kojarze userow po avatarze. Jankesa kojarze od razu, sida, andrzeja, macgyvera, i duzo osob :) |
Cytat:
|
Ja tez - choc ostatnio bylo goraco :)
|
ja :)
nadal mam na nowym? (jak on nowy:) ) elementy starego :) pozdro |
Ja mam, z tym, że na początku go nie miałem wcale. Od czasu gdy go wrzuciłem jest caly czas ten jeden brzydki napis.
|
Hmm, czy ktoś oprócz mnie ma cały czas ten sam avatar od zarejestrowania się na forum i nigdy go nie zmieniał? :)
pozdrowienia |
Cytat:
|
no juz jestem :P
u Ciapka dawno zobaczylem, ze ten swistak cos tam majstruje (cos = skrecik) :) a jesli chodzi o klona/brata/avatara... mam go na dysku juz od dawna i nawet myslem nad zmiana no ale zapewne wszyscy kojarza mnie juz tylko z avatara, wiec nie chcialem juz mieszac, do tego jeszcze kilka dni temu widzialem go na innym forum (jakis zagraniczny), nie bede go powielac ;) |
Cytat:
Jesli już masz zamiar zmienić to na coś śmiesznego tak jak teraz. |
Cytat:
|
Fajne :haha: :haha:
Ale się jeszcze główny zainteresowany nie wypowiedział... :D |
... standardowy, windowy może być ?
|
Cytat:
Polecicie jakiś program do uaktualniania godziny? |
Cytat:
|
heheh znalazłem mojego świstaka na googlach, pomnniejszyłem i może właśnie jest niewyraźny, tym bardziej, że nikt nie zauważył że świstak kręci jointa :] hehe
Ja jak wiecie lubie zmiany i może też zmienie niedługo, może... ;) |
Cytat:
a tak btw. to cos w ciapka avatarze to raczej nie wiewiorka :P (swistak?) Ja uwazam jednak, ze Twoj avatar powinien zostac..., a jak sie wam podoba moj? :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Lepiej nie zniemiał. Ja kojarze forumowiczów po avatarach.
|
Cytat:
A może tak ankietę zrobić, jak niektórzy przedtem ;) |
niee, andrzej, nie zmienaj! :)
pozdro ;) |
:spoko:
A może czas na jakąs zmianę ;) (sam się powoli do takowej przymierzam :) ) |
Podobny jak dwie krople wody... ^_^ ^_^
|
Ale macie fradjde :haha: :haha: ;) 8)
|
a może sklonowany :D
|
hahah rzeczywiście brachol :]
|
Jak 2 krople wody, identyczni. ;)
|
Ilość załączników: 2
|
Normalnie bliźniacy jednojajowi :D, a jak długo ukrywał że ma brata, pewnie on też jest jakimś moderatorem na innym forum
|
kurde faktycznie. dobre :>
|
buahaha ^_^ dobre :)
pozdro ;) |
Y@nkee_PL znalazłem twojego brata z Avatara :P
Znaleziony :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:02. |