![]() |
idziesz na wku, mowisz, ze po rezerwe, za chwile oddadza z nia wbita
aha, idz z rana bo pewnie dlugie kolejki sa :D |
Cytat:
Może najłatwiej zadzwonić do swojego WKU?... |
ODŚWIEŻĘ :)
Jak to jest od lutego z przeniesieniem do rezerwy?? Od tak można pojechać i o nie poprosić?? Z tego co wyczytałem na stronie MONu to komendant WKU ma obowiązek dać mi adnotacje do książeczki. A jak to wygląda w praktyce?? Jakieś pisma itp?? |
Cytat:
http://www.mon.gov.pl/strona.php?idstrona=90&idn=1_36 |
Cytat:
|
Burt opowiedz cos wiecej o tych "okolicach koszar" :)
|
W woju jest fajnie.Ja tam nie żałuje.
-wódka || -piwo|| -Ruska wódka|| -piwo z Biedronki(VIP):ysz: -zielone do palenia:blee: -samo palenie:szczerb: -laski kręcące się koło koszarów:szybksex: -itd...:D |
wychowalem sie w rodzinie wojskowych, jako dziecko marzylem zeby byc jednym z nich...
nawet poszedlem do szkoly mundurowej... ale cos mnie blokuje przed zasadnicza... :( |
Cytat:
|
Oduczy si***281; zadawa***263; pytania, za to nauczy si***281; czeka***263; (cierpliwie) na decyzje :taktak:
Wszelkie dyskusje te***380; mu wybij***261; z g***322;owy :D |
zacznie glosno mowic przedki slowa,
a na poligonie straci 2 przednie zeby |
Cytat:
bedzie musial wybrac "specjalność" z krótki okres teraz zeby sie wszystkiego nauczyć chyba ze juz cos "trenuje" || |
Cytat:
A nie ma? |
a wracaj***261;c b***281;dzie ju***380; innym cz***322;owiekiem :taktak:
b***281;dzie pali***322;, pi***322;, rozwali poci***261;g w drodze z jednostki, pierwsze co sobie kupi to dres... :> |
Cytat:
Byłeś u nich jak skończyłeś szkołę? Olałeś? To w kamasze! |
Cytat:
|
Cytat:
"na gebe" nie uwierza, ze sie uczysz wiec jakas podkladke w postaci zaswiadczenia musisz miec. |
Na wezwaniu nie ma nic, ale za to w paragrafach jest.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No i sta***322;o si***281;. Przysz***322;o pisemko :> mam si***281; stawi***263; 8 sierpnia.
I tutaj mam takie pytanie. Zamierzam studiowa***263; w Suchej Beskidzkiej na uczelni prywatnej (studia p***322;atne) i czy musz***281; jecha***263; tam i prosi***263; o jakie***347; za***347;wiadczenie, ***380;e si***281; ucz***281; itp? Na wezwaniu nic nie pisze, ***380;e mam ze sob***261; zabra***263; takowe za***347;wiadczenie. Cel wezwania to "sprawy ewidencyjne". |
Co do tematu, to kiedy***347;, za moich czas***243;w, by***322;o tak, ***380;e mogli 'bra***263;' do ko***324;ca roku kalendarzowego, w kt***243;rym delikwent ko***324;czy***322; 28 lat.
Czyli jak kto***347; by***322; ze stycznia, to prawie do 29 roku go mogli ***347;cign***261;***263;. Niejeden si***281; na tym przejecha***322;, m.in. m***243;j kumpel. Teraz przepisy sie pozmienia***322;y, mo***380;liwe ***380;e ju***380; nie ma tego myku. Wojsko to ju***380; nie wojsko.....du***380;o ludzi chce i***347;***263; do woja, ma***322;o kto chce kategori***281; D/E itd. Cuda niewidy. A ja, to ju***380; raczej spokojna rezerwa :D Cho***263; z t***261; instytucj***261; nikt nie mo***380;e by***263; pewnym dnia ani godziny. |
przypominam, ***380;e to nie jest dyskusja o testach na daltonizm:zolta:
|
Cytat:
przecie pisze, ***380;e to si***281; NIE generuje ! tylko losowo wybiera z dostepnej puli obrazk***243;w... czego odczyta***263; nie mo***380;esz (podaj link do obrazka)? http://manta.univ.gda.pl/~mmachows/s...alton1/obrazy/ |
Cytat:
|
Cytat:
Ktos to wymyslil i tak ladnie graficznie przedstawil tak samo jak te symetryczne atramentowe plamy (z filmow Woody Allena znane) do diegnozy psychopatow ;) |
a dlaczego to takie drogie. pare kropek od co
|
Cytat:
pod słowem TEST miałem na myśli stronę internetową (strona testująca) i ta strona pod względem kodu jest banalna (j. w. pisałem myślałem, że obrazki są generowane via GD ale nie są) Zaś Tobie chodzi o TEST w sensie o same obrazki i tego nie krytykuję :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 40473 |
Cytat:
bleee my***347;la***322;em, ***380;e to jest generowane w PHP GD (wtedy respekt dla tego kto to zaprogramowa***322;) a tu zwyk***322;y komplet obrazk***243;w jest: http://manta.univ.gda.pl/~mmachows/s...alton1/obrazy/ kto***347; jeszcze z***322;y chmod ustawi***322; bo mo***380;na wej***347;***263; w katalog :P test pod wzgl***281;dem kodu to nic specjalnego... |
Cytat:
zobacz date posta. Od 2 czy 3 semestrow nawet mnie nei wzywaja. A jesli chodzi o daltonizm to z tymi cyferkami pomylilem sie 2 razy na badaniach przed prawkiem i dostalem bazterminowo :P |
Cytat:
|
***321;***261;cznie punkt***243;w: 10/10
Gratulacje!! Z cala pewnoscia NIE jestes daltonista!! Rozwiazales test calkowicie bezblednie! :blink: Czyli nie jest zle :D |
Cytat:
eetam gadacie wszystko wyra***378;nie wida***263; :D tak dla jaj zrobi***322;em test drugi raz (dla pewno***347;ci) i dalej 10/10... |
Cytat:
trzy testy: 9/10, 9/10 i 10/10 jestem daltonist***261;. 3 z 8 pomyli***322;em. reszta ***322;atwizna. |
WTF
4/10 lol z ciekawosci zrobie jeszcze raz. Edit ***321;***261;cznie punkt***243;w: 6/10 heh, a 2 to kompletnie nie wiedzialem co to :P moze dlatego ze po piwsku ;> |
Cytat:
Stawi***263; si***281; do WKU ,bo przyjedzie po ciebie policja.Najwa***380;niejsza sprawa to nie da***263; si***281; im zastraszy***263;.Oni umiej***261; zastraszy***263; tak ,***380;e na wszystko si***281; zgodzisz.Trzeba by***263; stanowczym pewnym siebie i umie***263; powiedzie***263; nie.Szko***322;a jest dla ciebie najwa***380;niejsza i wojsko kompletnie ci***281; nie interesuje.Je***347;li b***281;d***261; si***281; upiera***263; i zaczn***261; wype***322;nia***263; papiery powiedzie***263; ,***380;e i tak si***281; nie stawisz w jednostce, a nawet je***347;li do tego dojdzie to wywiniesz im numer i od razu uciekniesz.Oni si***281; tego boj***261; jak ognia.Na symulowanych chorobach daleko nie ujedziesz.B***281;dziesz tylko je***378;dzi***322; do lekarzy i nic z tego nie wyjdzie.Powtarzam jeszcze raz nie da***263; si***281; wci***261;gn***261;***263; w ten syf i niczego nie podpisywa***263;.To ty masz ich straszy***263; nie oni ciebie. Edit.To ,***380;e studia s***261; p***322;atne nie ma ***380;adnego znaczenia, nawet gdyby***347; robi***322; jaki***347; kurs np.BHP to i tak ci***281; nie maj***261; prawa capn***261;***263;. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mówiłem, że te cholerne obrazki mnie przerastają :> |
Cytat:
jestem ciekaw gdzie ten pracodawca ich ma ??? chyba nie w PL, brakuje ludzi. Moze i sie wczoraj urodzilem, ale po miesiacu pracy w pl mam 17pln na reke bedac jednoczesnie studentem, bo nie ma kogo zatrudnic... No to sorry, ma 10 innych z A, szkoda ze tych 10 to idioci z A :P Nie mowie tu ogolnie, tylko o tym co sie u nas dzieje... :) Dobra koniec OT, przynajmniej z mojej strony |
Cytat:
Pracodawca nawet nie musi Ci podawa***263; przyczyny, z powodu kt***243;rej ci***281; nie przyj***261;***322;, a nawet je***347;li, to sk***322;amie - wymy***347;li cokolwiek. :P Mo***380;e by***263; tak, ***380;e pracodawcy wcale nie obchodzi pow***243;d, dla kt***243;rego kandydat ma "D", bo ma tylu innych, ***380;e woli mie***263; takiego z "A" - co mu zrobisz? NIC A NIC! :tak!: |
Cytat:
Masz racje, jedynie jak wczesniej bylo wspominane, praca w policji ochronie, i podobnych wymaga kategorii... Przeciez wiele z chorob na ktore dostaje sie D a nie przeszkadzaja w pracy. Moj astygmatyzm + kr***243;tkowzrocznosc = D Prawko dostalem na czas nieokreslony majac papiery na moje choroby, przy pracach na wysokosci niby moja wada ma jakies znaczenie, ale i tak zasuwam po dachach i montuje anteny, nikt w to nie wnika. Jezeli nie mam przeniesiony do rezerwy to prace znalezc ciezko jest... a kategoria to piku***347;... Cytat:
Ma D pracodawca go nie przyjmie bo co ??? Bo ma D. pomimo ze operacja wlasnie naprawila jego wade... ?? znajomek mial -10 i po operacji dosta***322; D |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
@Agusia - nie ciesz sie, bo do Lodzi idzie duza burza ;-P.
Co do karteczek to grzeniu masz racje - im dluzej sie w nie wpatruje - tym mniej widze. A do tematu - zaswiadczenia lekarzy, ze w dziecinstwie nekaly mnie (i wciaz nekaja) przez kilka lat bole glowy zalatwia sprawe? |
Nie lubi***281; tych karteczek. Co prawda zaliczam, ale m***281;cz***261; wzrok jak si***281; d***322;u***380;ej wpatrujesz.
Najlepiej mi idzie 'na chybcika' - rzut oka i pierwsza liczba jaka sie kojarzy. I to jest zawsze bezb***322;***281;dne. Im d***322;u***380;ej si***281; wpatrywa***263;, tym wi***281;cej w***261;tpliwo***347;ci i kolorki zaczynaj***261; p***322;ywa***263;, a niekt***243;re karteczki naprawd***281; s***261; wredne. |
Cytat:
Cytat:
|
10/10 :D
A tak apropos WKU... za***322;atwi***322;em sobie D... tylko ciiii ;) 3 tygodnie po komisji wybra***322;em sie do WKU, przenie***347;li mnie do rezerwy i od 5 lat mam spok***243;j z wojskiem :D Ziomki po ka***380;dym semestrze na studiach lataj***261; tam jakie***347; za***347;wiadzenia zanosi***263;, a ja mam spok***243;j :D |
Cytat:
Mnie akurat nie dotkn***261;***322;. :nie: Cytat:
|
Tez mialem 10.
Hm.. moze faktycznie cos masz, a nawet nie wiesz? |
Cytat:
Może faktycznie idź do okulisty ? Te tablice nie kłamią |
Cytat:
i na co ja na grafike sie zapisalem, kto wezmie grafika daltoniste ...;) |
Ciekawi mog***261; si***281; sprawdzi***263; :D
http://manta.univ.gda.pl/~mmachows/s...on1/index2.php |
Cytat:
Co do okulisty to zależy jakie są badania - jeżeli te z karteczkami to rzeczywiście trudno byłoby symulować, choć są i takie rodzaje daltonizmu, kiedy po prostu nie widzi się nic (w sensie żadnych numerków na karteczkach do testów), więc i tu można udawać - jeśli ktoś chce. Są też inne testy z taką śmieszną "piramidką" z małymi światełkami w różnych kolorach. Tu już ewentualne udawanie jest łatwe. Piszę to z własnego doświadczenia, bo ja naprawdę jestem częściowym daltonistą. Nie chwalę się tym, również tego nie ukrywam, jest to po prostu fakt. Nie symulowałem nic na badaniu komisji wojskowej i nigdy bym tego nie zrobił, jednak na podstawie obserwacji widziałem, żejest taka możliwość. Nigdy nie był to natomiast dla mnie problem podczas prowadzenia samochodu, a mimo to miałbym spory problem z zaliczeniem badania wzroku na kursie prawa jazdy. Dlatego, kiedy okulista po badaniu ogólnym zaczął wyciągać wiadome karteczki, ja tylko na niego popatrzyłem i z uśmiechem zapytałem "Chyba pan żartuje, po co to". On przytaknął i daliśmy sobie spokój. Nie żebym chciał polecać taką metodę, ale tak jak w życiu praktycznie w żadnej sytuacji nie odczuwam problemów z odróżnianiem kolorów, tak tych nieszczęsnych karteczek nigdy zobaczyć tak, jak teoretycznie się powinno, nie mogłem. |
Cytat:
Poza tym, nie da si***281; symulowa***263; daltonizmu. Wystarczy proste badanie na tablicach Ishihary i prawda wyjdzie na jaw Nie s***261;dz***281;, aby jaki***347; okulista chcia***322; si***281; pod***322;o***380;y***263; |
Je***347;li kto***347; chce mie***263; kategorie E to naj***322;atwiej symulowa***263; daltonizm. W komisji poborowej raczej si***281; na tym nie znaj***261;, wi***281;c wysy***322;aj***261; do okulisty, a ten zwykle dalej E, ***380;eby sobie nie robi***263; problem***243;w. Przynajmniej kilka lat temu tak by***322;o.
|
Cytat:
a co do kategorii to w sumie mo***380;esz dosta***263; D czy E bo akurat w tym czasie [w czasie stawki] mia***322;e***347; jakies problemu zdrowotne szpital , operacje itp |
Cytat:
|
Kiedy***347; mo***380;na te***380; by***322;o odroczy***263; jako jedyny ***380;ywiciel rodziny, ale to musia***322;by***347; szybko si***281; o***380;eni***263; i 'zatroszczy***263;' o dziecko ;)
|
No Andy, teraz to ja jestem Sprite a Ty...A Ciebie pragnie wojsko i Wuj Sam ! A MNIE NIE !!!!!!
Przypominam,***380;e ***380;ywot Szturmowca Imperium jest kr***243;tki ale burzliwy... |
Cytat:
|
Wzoru nie pami***281;tam-pisa***322; sam bodaj***380;e. Dawno to by***322;o :(
Andy a do D. Przecie***380; wiele os***243;b ma D. D nie oznacza zawsze chor***243;b psychicznych albo zaniku szpiku kostnego lub te***380; jakie***347; inne powa***380;ne wady. Musi si***281; konkretnie pracodawca czepi***263; aby sprawdzi***263; t***261; kategori***281;, a je***347;li ju***380; sprawdza kategorie to niech sprawdzi r***243;wnie***380; za co jest ta kategoria. Ja mia***322;em bardzo ludzkie powody z kt***243;rych mo***380;na si***281; wyleczy***263;. No j***261;ka***322;em si***281; kiedy***347; po prostu-teraz jest o wiele lepiej. I wiele os***243;b nie powie nawet kiedy z nimi rozmawiam, ***380;e mam t***261; wad***281;. Mo***380;na si***281; z tego przecie***380; wyleczy***263; co zobaczy nawet sam pracodawca po rozmowie ze mn***261; i jak mo***380;e si***281; wtedy przyczepi***263;? :) Andy... jak to si***281; m***243;wi "masz ***322;eb to kombinuj" ;) Jest te***380; taka strona chyba "jak unikn***261;***263;(czy co***347; takiego) s***322;u***380;by wojskowej" porady tam maj***261;, przepisy i inne rzeczy. By***322;e***347; tam? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[OT] Cytat:
[/OT] |
Cytat:
My***347;le, ***380;e jaki***347; porz***261;dny pow***243;d m***243;g***322;by pom***243;c. W WKU zdecydowanie w ostatnim czasie zrobi***322;o si***281; najzwyczajniej LUDZKO i chwa***322;a im za to. Andy a tak poza tym... wymelduj si***281;, o***380;e***324;, sp***322;od***378; dziecko, wyjed***378; za granice. Ja zanim zmieni***322;em kategorie po prostu rok nie przyjmowa***322;em wezwa***324; i nic mi nie zrobiono-te***380; spos***243;b. Dlaczego nie chcesz zmieni***263; kategorii? Rozumiem, ***380;e interesuje Cie praca w policji, armii zawodowej w ochronie tak? Ja si***281; nie nadawa***322;em do wojska i klasycznie uda***322;o mi si***281; zmieni***263; kategorie z czego niezwykle si***281; ciesz***281; bo nie wstaje rano i si***281; nie zastanawiam nad fatum kt***243;re nawet w czasie nauki wisi nad Tob***261;, ***380;e to wojsko si***281; kiedy***347; przypomni-straszne to uczucie :| |
Cytat:
:hahaha::hahaha: |
Cytat:
|
Witam
Do Wrze***347;nia 2007 roku mam spok***243;j od WKU jednak po tym okresie wiadomo... Mia***322;em si***281; od pa***378;dziernika wybra***263; na studia jednak nie za bardzo mi si***281; chc***281; :( Teraz pytanie: Czy opr***243;cz studi***243;w istniej***261; jakie***347; metody na odroczenie? (nawet na rok) Odpada zmiana kategorii z "A" na "D". |
witam...
nie zdazyliscie sie chyba stesknic :) bylem, juz wrocilem... na szczescie... pierwsze co, po przyjezdzie to rozwalil mi sie telefon - pierdzielnol wyswietlacz... nie moglismy sie skontaktowac z kumplimi, ktorzy mieli dojechac potem nad ranem, jakies gnoje z naszego pola namiotowego zerwaly nam tropik z namiotu... gdzies go schowali, zanim znalezlismy go, to juz wszystkie lumpy i caly namiot byl mokry od deszczu. potem jacys kolecie z pola zaczeli sie ostro napierdzielac. kogos skopali, ktos dostal nozem w glowe krwia sie zalal... potem dowiedzialem sie, ze na tym polu kogos okradli, buty i spodnie podpie**** nie wyspalem sie, nie wytrzezwialem do konca a musialem biegac na deszczu i organizowac ewkuacje Wiec dziekuje ze zyczenie mi dobrej zabawy ;) jak znajde kilka zl, to jutro jade do helu, a w jastrzebiej gorze bylem ostatni raz :) nie polecam nikomu |
No właśnie. Gratulacje. A offtopic bedzie taki pusty bez ciebie. Ale spróbujemy je do twojego powrotu utrzymać :>
Pozdro :spoko: |
GRATULACJE !!!, a co do forum to może offtopic stanie w miejscu, o ile Mac Gyver nie wkroczy lub Edwardo :)
Baw się dobrze :piwo: Pozdro ;) |
wlasnie bylem w wku... :przybij5:
chwilowo mam spokuj:ja_chce: w pazdzierniku tylko trzeba doniesc kwit, ze jestem ma liscie studentow nadal :) Jupi! teraz jade to opic... na zlote piaski Jastrzebiej Gory :P mam nadzieje, ze przez 2-3 dni forum beze mnie sie nie zawali :P:czar: :banan: :papa: |
:banan: dobre :spoko:
|
to pisemko, to jest w sumie maly swistek, na ktorym piszesz w 2slowach powod prozby i podpis, wszystko inne jest wydrukowane.
A u mnei faktycznie musialem sam dostarczyc, bo wczeniej dzwonilem i sie pytalem - chodzilem jeszcze do szkoly i wybitnie mi terminy nie pasowaly. Kumpel mi doradzil, ze jak powiedza "jest pan przyjety" i dadza do podpisania jakis dokument, to mam glupio sie zasmiac i zrobic trzy iksy XXX w miejscu podpisu :) |
wiec widocznie cos sie pozmienialo - ja stwilem sie osobiscie tylko na komisje, dostalem odroczenie o 6 miechow bez zadnego pisemka, potem raz przyslali wezwanie na pewno na konkretny dzien i godzine (ale nie pamietam jak sformulowane) i rodzice dostarczyli za mnie zaswiadczenie (byl to srodek tygodnie a ja studiowalem w innym miescie niz mialem wowczas meldunek staly; a na medycznej nie daja zwolnien z tak "prozaicznego" powodu jak WKU)
czyli w skrocie - pozmieniali, albo masz wybitnie wredne WKU powodzenia mr_spock, ale naprawde sie nie przejmuj - jesli masz zamiar sie uczyc nie sa w stanie nic Ci zrobic to juz nie czasy stanu wojennego - im juz nie zlezy na wcieleniu calego panstwa do woja ;) |
nimal wlasnie nie jest tak jak piszesz, jak bylem w szkole sredniej to przyzylali mi take karteczki prosze sie zglosic do np 01.01.2001. teraz mam dokladnie date i godzine. wczesniej bylo napisane "w celu dosterczenia dokumentow" czy "w celu weryfokacji" teraz mam "w cemu wcielenia do WP"
A osobiscie trzeba chodzic, bo zawsze jest do napisasania prozba o odroczenie na druczku ktory oni daja. |
mr_spock - na takie wezwanie nie musisz sie nawet stawiac, ale musisz dostarczyc zaswiadczenie ze sie uczysz (czy, jak pisali wczesniej koledzy, ze papiery zlozyles i uczyc sie masz zamiar);zaswiadczenie wystarczy ze dostarczy ktos za Ciebie w podanym terminie
na pewno tak to dziala bo tak zrobilem po pierwszym wezwaniu w czasie studiow... co prawda bylo to pare lat temu ale armia nic nie zmienia, wiec nadal bedzie dzialac ;) aha - na zawsiadczeniu jest cos takiego jak przewidywany czas nauki,ja tam mialem 6 lat, wiec juz wiecej sie nie odezwali do mnie :D a po 6 latach sam poszedlem z dyplomem i wbili mi przeniesienie do rezerwy w stopniu szeregowego; gdyby wybuchla wojna i oglosili powszechna mobilizacje to ide sluzyc, ale jako oficer (czy jakos tak :P ), ale mam nadzieje ze USA nie bedzie szukac broni masowego rarzenia w Polsce :banan: |
:wow:
no niezle... teraz to juz sam nie wiem co myslec :szczena: jak mnie wezma to koniec... przeciez ja wstaje o 12 w poludnie, luzka nie sciele od X czasu na w-f'ie nigdy nie cwiczylem...:kapkap: :'( ale to bedzie syf, jeszcze od netu bede odciety :-o mam wezwanie na 14stego... cos czuje, ze bede mial do tego czasu niespokojny sen przed matura sie tak nei denerwowalem :( |
Cytat:
jestes w błedzie - a to czy cie odroczą do poboru, czy nie zależy tylko w dużej części od sierżanta lub chorążego w twoim WKU i od planu poboru potrzebnych armii "specjalistów". Tylko studia dzienne zwalniają z poboru, w dalszym ciągu obowiązuje przepis mówiący o przeszkoleniu po zakończeniu studiów -chociąż armia ostsnio zrezugnowała z praktycznego poboru absolwentów - ale w książeczce wojskowej nie mają oni pieczątki "przeniesiony do rezerwy". Szukaj zatem dojść do WKU, nidgy się nie spiesz w wejściem do pokoju - jak armia potrzebuje jednego wzywa trzech i bierze najbardziej wyrywnego.Stary żołnierz ci to mówi |
Cytat:
PS: Nie śmiać się z oceny "D". Ja taką mam (za "Shojermana") :piwo: |
Nawet jerzeli byś robił studia i siedział w wojsku to do przysięgi niewypuszczą ciebie na rzadną przepustke. Dopiero po przysiędze ale wtedy mogą ciebie przenieś do innej jednostki na drugi koniec polski (oby nie do Gołdapi)
Chyba zę w Wku dadzą wybrać jednostkę i dostaniesz imienne wezwanie do konkretnej to do przysięgi siedzisz w jednej a póżniej przeniosą ciebie do wybranej jednostki . Ale to czy w danej jednostce pozwolą iść do szkoły to zalerzy od twojego przyszłego dowódcy |
może zaistnieć taka sytuacja, że zostaniesz powołany do wojska, a na czas zajęć będziesz dostawał przepustkę.
to zależy od... sam nie wiem, od czego. ale faktem jest, że lepiej panom z wku nie pyskuj. |
studia juz mam, tylko boje sie, ze wyciagna mnie z zaocznych... bo ja juz bede troche podstarzalym studentem pierwszego roku ;)
---------- kurde... mam troche wyrzuty sumienia po tej akcji z postami Beriona, chyba jednak za mocno pojechalismy :( |
@ mr_spock, moze tutaj znajdziesz coś dla siebie [ http://kiosk.onet.pl/1,2,8,6600499,1...0,0,forum.html ]
lub tu [ http://kiosk.onet.pl/gazeta.html?ZR=3254 ] ;) |
Cytat:
Cytat:
|
hohoho, widze że ostro wczoraj szaleliście... 2:10..., ja wykorkowałem około 1...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A jeżeli bedziesz się bardzo starał, to moze dostaniesz MoH Infiltrator na GameBoy Advanca, ale teraz juz bez zartów to szkda by było jeżeli byś musiał zostac w woju, ja tam uważam że z tamtąd nic dobrego się nie wynosi, tylko nauczysz się więcej przeklinac i może maszerowac. ;)
|
Cytat:
wg wielu Spearhead do byl syf, a Breakthrough rewelacja uwazam zepelnie odwrotnie... :) |
Ja widziałem jedynie recenzje w GameBOX'ie i niezbyt pochwalili tą gierke, podobno grafa jest do du**, a dlatego ze graficy przenieśli sie z Electronic Arts do Activisiona i teraz produkuja Call of duty ;D
|
Cytat:
ale crac* nie moze byc zamieszczany na forum :P |
Cytat:
|
ale numer... slowo "crac k" jest cenzurowane :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
chyba że po płytkę się nie chce sięgać :D |
Jeszcze bedzie kilak zadań specialnych, a wtedy mozesz zdobyć Breakthrough'ta, Rising sun'a, Medala2 :D, A potem spaciał Call of duty :D
To ja moge zapodac cracka, ja juz nawet dałem jednego do opery, to dopiero był bonus :D |
co za narod :) ja tu meczarnie przezywam... moje losy nie waza, a tu sie dyskusja uzywila nagle :)
i jaja sobie w nejlepsze robicie :) Ciekawe czy do tego medala dadza cracka, bo chyba Ministerstwo obrony nie ma podpisanej umowu z EA games ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:40. |