![]() |
Cytat:
Zapewniam Cie, ze nie bedzie pusto, szczegolnie w Operze 7.2x :) |
Cytat:
|
Cytat:
generalnie nie przeszkadza, ale: 1. zajmuje caly 1cm strony ;) 2. czasami jak go klikne przypadkowo to zaczyna sie ladowac ich strona... potem przeba sie na nia przelaczyc i kliknac "zamknij" zabiera cale 0,5sec. cennego czasu :) Dla modemowcow to cala wiecznosc :P |
mi przeszkadza troche niewygodna zapwa kontaktami, wyszukiwaniem po numerze i malo przejzyste menu.
Ale jest generalnie bardzoej przyjemny. gallus_anonim - dzieki za link ;) |
Cytat:
|
Cytat:
No i kiedyś w rozmowie z innym kolegą podesłałem mu kilka na próbę i nic.. tzn. żadnej reakcji, odpowiedzi. W końcu się mnie spytał, co robię, że mu przysyłam puste wiadomości. No i właśnie tak to wygląda. Te wszystkie, niestandardowe gify się w Tlenie nie wyświetlają. Niby niewielka wada, ale dla mnie ostatnio bardzo poważna ;) |
Cytat:
polko od czasu do czasu przypakowo na niego klikne i dobiero stwierdzam, ze cos z tym trzeba zrobic. Nie mialem wystarczajacej motywacji:) Oczywiscie chetnie przyczytam to co wyslesz na priv ;) Wyjadacz... fakt, wyjadam wszystko z lodowki, mama juz niema do mnie sily :D Cytat:
;) |
Cytat:
|
@ mr_spock trochę się dziwe że taki wyjadacz jak ty nie ma jeszcze słodzika do opery jak chcesz to moge Ci zapodac adresy kilkunastu ston ze słoddkościami :D (oczywiście na priva) :P
|
jedno i drugie :)
nie chcialem walic wprost |
Cytat:
|
a wie ktos, jak usunac banerki z opery? ;) :P
|
dziekuwa :) tego mi bylo trzeba :D
|
|
ok dzieki
ale to czego bede uzywal to juz moj problem. |
Witam!
Tak. Sa wtyczki do GG albo uzyj PowerGG lub PowerProjectGG. Po co Ci GG? Lepiej uzywac Tlena! |
gadu-gadu
witam
czy ktos powie mi jak usunac te nerwujace banery reklamowe z gg wlasnie? pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32. |