Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   gadu-gadu (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gadu-gadu-36489/)

Remix 29.06.2004 03:26

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja kurcze nawet myślałem, czy sobie pełnej wersji nie zamówić, ale stwierdziłem, że bez bannera będzie po prostu za pusto ;)

Witam!

Zapewniam Cie, ze nie bedzie pusto, szczegolnie w Operze 7.2x :)

andrzejj9 28.06.2004 23:16

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Tak jak pisalem wczesniej...
generalnie nie przeszkadza, ale:
1. zajmuje caly 1cm strony ;)
2. czasami jak go klikne przypadkowo to zaczyna sie ladowac ich strona... potem przeba sie na nia przelaczyc i kliknac "zamknij" zabiera cale 0,5sec. cennego czasu :)
Dla modemowcow to cala wiecznosc :P

A nie no, wobec takich argumentów... ;)

mr_spock 28.06.2004 22:07

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Naprawdę tak Wam ten banner w Operze przeszkadza? Ja kurcze nawet myślałem, czy sobie pełnej wersji nie zamówić, ale stwierdziłem, że bez bannera będzie po prostu za pusto ;) Bo i co ja tam wstawię? A to, że mi od czasu do czasu jakaś animacyjka miga, zupełnie mi nie przeszkadza. No, przynajmniej póki będzie to w rozsądnym zakresie bo to, co się wyczynia ostatnio w GG przekracza już pewne granice...

Tak jak pisalem wczesniej...
generalnie nie przeszkadza, ale:
1. zajmuje caly 1cm strony ;)
2. czasami jak go klikne przypadkowo to zaczyna sie ladowac ich strona... potem przeba sie na nia przelaczyc i kliknac "zamknij" zabiera cale 0,5sec. cennego czasu :)
Dla modemowcow to cala wiecznosc :P

mr_spock 28.06.2004 22:02

mi przeszkadza troche niewygodna zapwa kontaktami, wyszukiwaniem po numerze i malo przejzyste menu.
Ale jest generalnie bardzoej przyjemny.

gallus_anonim - dzieki za link ;)

andrzejj9 28.06.2004 22:00

Cytat:

Napisany przez mr_spock
jedno i drugie :)
nie chcialem walic wprost

Naprawdę tak Wam ten banner w Operze przeszkadza? Ja kurcze nawet myślałem, czy sobie pełnej wersji nie zamówić, ale stwierdziłem, że bez bannera będzie po prostu za pusto ;) Bo i co ja tam wstawię? A to, że mi od czasu do czasu jakaś animacyjka miga, zupełnie mi nie przeszkadza. No, przynajmniej póki będzie to w rozsądnym zakresie bo to, co się wyczynia ostatnio w GG przekracza już pewne granice...

andrzejj9 28.06.2004 21:58

Cytat:

Napisany przez remix
Witam!

Tak. Sa wtyczki do GG albo uzyj PowerGG lub PowerProjectGG.
Po co Ci GG? Lepiej uzywac Tlena!

Dla mnie Tlen ma jedną wadę, która, zwłaszcza ostatnio go dyskwalifikuje. Z tym, że od razu mówie, nie jest to nic poważnego. Otóż ostatnio rozmawiając z niektórymi kumplami sporo rzeczy wyrażamy poprzez emotionki. Z tym, że nie te standardowe z gg, tylko różne znalezione na necie. Niektóre są takie, że naprawdę można się pokładać ze śmiechu :)

No i kiedyś w rozmowie z innym kolegą podesłałem mu kilka na próbę i nic.. tzn. żadnej reakcji, odpowiedzi. W końcu się mnie spytał, co robię, że mu przysyłam puste wiadomości. No i właśnie tak to wygląda. Te wszystkie, niestandardowe gify się w Tlenie nie wyświetlają. Niby niewielka wada, ale dla mnie ostatnio bardzo poważna ;)

mr_spock 28.06.2004 13:49

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
@ mr_spock trochę się dziwe że taki wyjadacz jak ty nie ma jeszcze słodzika do opery jak chcesz to moge Ci zapodac adresy kilkunastu ston ze słoddkościami :D (oczywiście na priva) :P

Po prostu rupelnie na to nei zwracam uwagi... jest sobie banerek i tyle,
polko od czasu do czasu przypakowo na niego klikne i dobiero stwierdzam, ze cos z tym trzeba zrobic.
Nie mialem wystarczajacej motywacji:)

Oczywiscie chetnie przyczytam to co wyslesz na priv ;)

Wyjadacz... fakt, wyjadam wszystko z lodowki, mama juz niema do mnie sily :D

Cytat:

Napisany przez cyki
Kupić. Specjalna promocja dla Polaków. Tylko dla Polaków http://www.opera.com/buy/poland/

Hm. Dzieki za sugestie, ale wybieram propozycje gallus_anonim'a
;)

cyki 28.06.2004 12:00

Cytat:

Napisany przez mr_spock
a wie ktos, jak usunac banerki z opery? ;) :P

Kupić. Specjalna promocja dla Polaków. Tylko dla Polaków http://www.opera.com/buy/poland/

gallus 28.06.2004 09:35

@ mr_spock trochę się dziwe że taki wyjadacz jak ty nie ma jeszcze słodzika do opery jak chcesz to moge Ci zapodac adresy kilkunastu ston ze słoddkościami :D (oczywiście na priva) :P

mr_spock 28.06.2004 01:52

jedno i drugie :)
nie chcialem walic wprost

gallus 28.06.2004 01:49

Cytat:

Napisany przez mr_spock

A to jest zart, czy poszukujesz słodzika :D

mr_spock 28.06.2004 01:47

DimSim 28.06.2004 01:20

dziekuwa :) tego mi bylo trzeba :D

Y@nkee_PL 28.06.2004 01:12

www.gg3d.com - tam znajdziesz killerka :>

PS. nie ma to jak Konnekt :spoko:

DimSim 28.06.2004 01:12

ok dzieki
ale to czego bede uzywal to juz moj problem.

Remix 28.06.2004 01:08

Witam!

Tak. Sa wtyczki do GG albo uzyj PowerGG lub PowerProjectGG.
Po co Ci GG? Lepiej uzywac Tlena!

DimSim 28.06.2004 01:06

gadu-gadu

witam
czy ktos powie mi jak usunac te nerwujace banery reklamowe z gg wlasnie?

pozdro

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32.