![]() |
Poprawione. Dzięki po raz kolejny za zwrócenie uwagi :)
|
Cytat:
:fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
Może by tak poprawić? :mruga: |
Faktycznie.
time.windows.com = 18:37 Forum = 18:34 |
To ja odgrzeję stary temat, czy mi się zdaje, czy zegar CDRinfo się późni o 3 minuty? :hmm:
|
Cytat:
Teraz już będzie do tysięcznych części sekundy ;) Thx za zwrócenie uwagi |
Dzięqje w imieniu wszystkich marudnych userów forum ;)
|
Cytat:
ale jak Ci to robi aż taką różnicę, to poprawię ;) |
Wg mnie znowu problem z czasem powrócił u mnie z synch jest 22:26 (time.nist.gov) a na forum Aktualna godzina: 22:29. czyli 3min różnicy :|
|
No Hura wkońcu wiem skąd brać dokładny czas heh :mruga: brawo dla odmina >Pozdro dla all :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
W ramach podziękowania, możesz poklikać w bannerki na głównej :D :D joke oczywiscie ;) |
No nareszcie zegar jest ustawiony, dzieki Bartez ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A już napewno do zmiany czasu na zimowy ;)
|
Cytat:
PS. Jak to dobrze, że tutaj wpadłem... :serdusz: Bo normalnie do Wigilii byście nie zauważyli tego :P (joke of course :) ) |
Cytat:
:banan: |
juz jest ok :)
za mocno kopnalem zegar chyba ;) dzieki za zwrocenie uwagi pozdrawiam :banan: |
U mnie jest to samo ;).
|
Cytat:
Aktualnie mam 1950 (na Forum) a na kompie - 2050 :ysz: Dodam, że manipulacia strefą czasową w ustwieniach Forum nic nie daje ... tzn jest przeskok o 2h a nie o 1h ;) PS. Pomykam na mecz ;) |
Cytat:
|
he he :) jak ustawie Strefa czasowa na +1 lub +2 to godzine mam cały czas 19:16... a jak dam +3 to mam 21:16... :ysz:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To Wy nie musicie "przesuwać" czasu o 3 godziny do przodu, żeby było dobrze?
|
Cytat:
|
A miałem oto pytać właśnie... Bo mam (miałem :) ) DOKŁADNIE tak, jak napisał na samym początku kolega Patrixs.
Bo teraz to mam dokładnie -1 godzinę niż to co w realu... Zmiany w profilu nie pomagają, chyba, że trzeba się "przelogować" :help: UPDATE: Już jest oki, ale z czasem "GMT +3" :wow: ??? |
zegar kopniety o 5 min wstecz ;) :banan:
pozdr |
Albo poczekajmy te 5 minut ;)
|
Cytat:
|
Proponuje wszystkie zegary w domu, w komputerze itp. przestawić o 5 minut do przodu i będzie gitara :spoko:
|
No już parę razy było to poruszane w innych wątkach ;)
Ale dobrze, że powstał jeszcze jeden i własciwy :spoko: Fakt faktem i coś przydało by się z tym zrobić 8) .... |
Aktualna godzina
Witam
Odnoszę wrażenie, że forumowy zegar śpieszy się o jakieś 5 minut w porównaniu z np. zegarem windowsa, ktory jest synchronizowany z time.windows.com oraz w porównaniu z zegarem w telegazecie. Fajnie by było zobaczyć na forum aktualny czas założenia posta, bo póki co wszystjkie posty pochodzą z niedalekiej przyszłości ;). Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:50. |