![]() |
dzieki wielkie tez z e-dvd sciagam sa dobrej jakosci i jest ich tam duzo.
|
Czes
ja najwięcej okładek do DVD ściągam z edvd.pl. A w wyszukiwarce jak wpiszesz okładki dvd to jest tych stron około 150 powodzenia |
Cytat:
Wiec czasem, zamiast "poszukaj w google", lepiej napisac, podac linka etc. Nastepnym osobom bedzie latwiej :) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
No próbuje choć troszeczke jej wykrzesać :> |
Cytat:
|
Cytat:
Ja powiem tak: 1. dałem niedawno taki temat to został zamknięty 2. gościu zaraz po mnie dał znowun taki temat 3. w moim temacie mnie wyzwali że nie szukam na google.pl 4. temat tego gościa nie został zamknięty I to ma być sprawiedliwość?? |
Cytat:
Wykażcie troche inicjatywy własnej !!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Google jest dobre ale nie prościej podać linka. Przecież nie każdy jest tak inteligentny i zna słowo kluczowe. Mi by to zajęło 1min. :(
|
możesz jeszcze spróbowac na poszukac na tej stronce h**p://www.mega-search.net/
|
Cytat:
|
Okładki audio to od dawna są tępione - ale pytanie było o okładki do filmów.
|
Cytat:
wow... |
Z okładkami będzie teraz coraz większy problem. Ostatnio RIAA zamknęła dział okładek audio w jakimś serwisie.
|
Cytat:
:bicz: |
Tak się zastanawiam i doszedłem do wniosku, że dla niktórych ludzi pojecie INTERNET oznacza jedynie odwiedzanie paru podstawowych serwisów np: WP, ONET, tudzież CDRinfo.....xlaski :serdusz: opps, chyba się zagolopowałem :mruga:
Znalezienie większości rzeczy polega na ruszenieu głową i wpisaniu słowa kluczowego w odpowiedniej wyszukiwarce (czyt. programie itd). Tak jak większość forumowiczów wspomniała, napisanie posta zajmuje duuuuuużo więcej czasu. No dobra, tyle mojego marudzenia. Co do serwisów z okładkami - jest ich mnóstwo, ale jednym z najlepszych jest: www.cdcovers.cc/covers.php Pozdrowionka :spoko: |
Obserwując forum od jakiegoś czasu dochodzę do wniosku, że teraz każdy zakładający nowy temat będzie się modlił żeby tylko nie dostać tej straszliwej odpowiedzi www.google.pl || :) :mruga:
|
Oj Turboni, Turboni - myślisz że my też nie chcielibyśmy posiedzieć przy browarku przed telewizorem?? Tak chcielibyśmy ale trzeba odpowiadać na głupie pytania typu "podajcie jakąś strone z okładkami bo mi się nie chce szukać na Google"
|
dzieki wszystkim za info ale moje lenistwo spowodowane jest brakiem czasu w ciagu dnia a wieczorkiem trzeba w spokoju przy telewizorku z browarkiem w reku posiedziec.
wielki :piwo: dzieki i pozdrawiam || |
|
To niech Ci się zachce. Naprawdę sekude mi zajęło znalezienie na google a ty tego posta pisałeś i czekałeś na odpowiedź na pewno przez dłuższy czas.
Ale masz leniu: http://tiny.pl/x97 |
domyslam sie ze google ale nie chce mi sie szukac i dlatego zamiescilem posta.
|
Ja nic nie mówie ale mój topic o takim czymś prawie od razu zamknęli. Ale szukajka gryzie. Wszyscy prawie się jej boją. A powiem w stylu zaawansowanych forumowiczów: GOOGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Poszukuje stron
Jak w temacie poszukuje stron na necie z okladkami z plyt dvd chodzi mi dokladnie o okladki filmow.
jak ktos zna to wielkie dzieki za info. pozdrawiam || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12. |