Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Poszukuje stron (https://forum.cdrinfo.pl/f5/poszukuje-stron-36582/)

Turboni 03.07.2004 20:39

dzieki wielkie tez z e-dvd sciagam sa dobrej jakosci i jest ich tam duzo.

Witold 03.07.2004 16:37

Czes
ja najwięcej okładek do DVD ściągam z edvd.pl.
A w wyszukiwarce jak wpiszesz okładki dvd to jest tych stron około 150 powodzenia

Bartez 03.07.2004 14:48

Cytat:

Napisany przez Memphisus
Po to, żeby ludziska zaczeli myśleś bardzej szarością pod sufitem i poszukali najpierw sami, a potem na forum.

Wykażcie troche inicjatywy własnej !!!

Zgadza sie, niektore sprawy sa oczywiste i nie ma sensu pisac o nich X raz. Po to jednak jest to forum, zeby sobie pomagac, dzielic sie informacjami, wiedza itd. Piszac na forum, cos, co moze sie przydac innym karmicie tym tak samo wyszukiwarki. Im wiecej tego bedzie, tym latwiej to pozniej znalezc.

Wiec czasem, zamiast "poszukaj w google", lepiej napisac, podac linka etc. Nastepnym osobom bedzie latwiej :)

Pozdrawiam

andrzejj9 03.07.2004 13:01

Cytat:

Napisany przez Mily666
No próbuje choć troszeczke jej wykrzesać :>

:spoko: ;)

Mily_ 03.07.2004 12:02

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
sprawiedliwości na świecie szukasz?? Staryyy..... ;)

No próbuje choć troszeczke jej wykrzesać :>

andrzejj9 02.07.2004 11:53

Cytat:

Napisany przez Mily666
Ja powiem tak:
1. dałem niedawno taki temat to został zamknięty
2. gościu zaraz po mnie dał znowun taki temat
3. w moim temacie mnie wyzwali że nie szukam na google.pl
4. temat tego gościa nie został zamknięty

I to ma być sprawiedliwość??

sprawiedliwości na świecie szukasz?? Staryyy..... ;)

Mily_ 02.07.2004 09:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No właśnie prawdę, ale według mnie to jest jednak smutne. Ok, widzicie, że ktoś pyta o coś, co można na Google znaleźć w kilka sekund, to albo po prostu mu to napiszcie, albo jednak udzielcie odpowiedzi na pytanie (bo jeśli to naprawdę kilka sekund, to chyba nie jest problemem zrobić tego samemu), albo nic nie piszcie. Ale rozpoczynać entą dyskusję na temat wyszukiwarki? Po co?

Ja powiem tak:
1. dałem niedawno taki temat to został zamknięty
2. gościu zaraz po mnie dał znowun taki temat
3. w moim temacie mnie wyzwali że nie szukam na google.pl
4. temat tego gościa nie został zamknięty

I to ma być sprawiedliwość??

Memphisus 02.07.2004 08:44

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No właśnie prawdę, ale według mnie to jest jednak smutne. Ok, widzicie, że ktoś pyta o coś, co można na Google znaleźć w kilka sekund, to albo po prostu mu to napiszcie, albo jednak udzielcie odpowiedzi na pytanie (bo jeśli to naprawdę kilka sekund, to chyba nie jest problemem zrobić tego samemu), albo nic nie piszcie. Ale rozpoczynać entą dyskusję na temat wyszukiwarki? Po co?

Po to, żeby ludziska zaczeli myśleś bardzej szarością pod sufitem i poszukali najpierw sami, a potem na forum.

Wykażcie troche inicjatywy własnej !!!

andrzejj9 01.07.2004 23:34

Cytat:

Napisany przez Mily666
No co!!?? A nie prawde mówie??

Mily_ 01.07.2004 22:29

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
wow...

No co!!?? A nie prawde mówie??

kodziu 01.07.2004 13:59

Google jest dobre ale nie prościej podać linka. Przecież nie każdy jest tak inteligentny i zna słowo kluczowe. Mi by to zajęło 1min. :(

gallus 01.07.2004 13:53

możesz jeszcze spróbowac na poszukac na tej stronce h**p://www.mega-search.net/

Air 01.07.2004 13:52

Cytat:

Napisany przez Wawelski
Okładki audio to od dawna są tępione - ale pytanie było o okładki do filmów.

Dlatego napisałem że będzie problem a nie jest :mruga: .Na pewno na drugi ogień pójdą okładki DVD

Wawelski 01.07.2004 13:24

Okładki audio to od dawna są tępione - ale pytanie było o okładki do filmów.

-Kowalik- 01.07.2004 12:17

Cytat:

Napisany przez Mily666
A powiem w stylu zaawansowanych forumowiczów: GOOGLE!

wow...

Air 01.07.2004 12:15

Z okładkami będzie teraz coraz większy problem. Ostatnio RIAA zamknęła dział okładek audio w jakimś serwisie.

Wawelski 01.07.2004 12:06

Cytat:

Napisany przez Turboni
moje lenistwo spowodowane jest brakiem czasu [...] z browarkiem w reku posiedziec.

Jasne, Ty z browarkiem, luzik, a inni niech za Ciebie zap*%^$@

:bicz:

Memphisus 30.06.2004 22:12

Tak się zastanawiam i doszedłem do wniosku, że dla niktórych ludzi pojecie INTERNET oznacza jedynie odwiedzanie paru podstawowych serwisów np: WP, ONET, tudzież CDRinfo.....xlaski :serdusz: opps, chyba się zagolopowałem :mruga:

Znalezienie większości rzeczy polega na ruszenieu głową i wpisaniu słowa kluczowego w odpowiedniej wyszukiwarce (czyt. programie itd). Tak jak większość forumowiczów wspomniała, napisanie posta zajmuje duuuuuużo więcej czasu.

No dobra, tyle mojego marudzenia. Co do serwisów z okładkami - jest ich mnóstwo, ale jednym z najlepszych jest: www.cdcovers.cc/covers.php

Pozdrowionka :spoko:

smolik 30.06.2004 21:58

Obserwując forum od jakiegoś czasu dochodzę do wniosku, że teraz każdy zakładający nowy temat będzie się modlił żeby tylko nie dostać tej straszliwej odpowiedzi www.google.pl || :) :mruga:

Mily_ 30.06.2004 21:11

Oj Turboni, Turboni - myślisz że my też nie chcielibyśmy posiedzieć przy browarku przed telewizorem?? Tak chcielibyśmy ale trzeba odpowiadać na głupie pytania typu "podajcie jakąś strone z okładkami bo mi się nie chce szukać na Google"

Turboni 30.06.2004 21:04

dzieki wszystkim za info ale moje lenistwo spowodowane jest brakiem czasu w ciagu dnia a wieczorkiem trzeba w spokoju przy telewizorku z browarkiem w reku posiedziec.
wielki :piwo:

dzieki i pozdrawiam ||

t_e_l 30.06.2004 20:57

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...t=ok%B3adki+na

cyki 30.06.2004 20:55

To niech Ci się zachce. Naprawdę sekude mi zajęło znalezienie na google a ty tego posta pisałeś i czekałeś na odpowiedź na pewno przez dłuższy czas.
Ale masz leniu: http://tiny.pl/x97

Turboni 30.06.2004 20:53

domyslam sie ze google ale nie chce mi sie szukac i dlatego zamiescilem posta.

Mily_ 30.06.2004 20:49

Ja nic nie mówie ale mój topic o takim czymś prawie od razu zamknęli. Ale szukajka gryzie. Wszyscy prawie się jej boją. A powiem w stylu zaawansowanych forumowiczów: GOOGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Turboni 30.06.2004 20:46

Poszukuje stron

Jak w temacie poszukuje stron na necie z okladkami z plyt dvd chodzi mi dokladnie o okladki filmow.
jak ktos zna to wielkie dzieki za info.

pozdrawiam ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12.