![]() |
Wlasnie... juz ludzie pierwotni na scianach jaskin rysowali mamuty ;)
"wszak obraz wart jest 1000 slow" |
Cytat:
|
Cytat:
A jeśli chodzi o zamykanie starych tematów, to ja akurat jestem przeciwny. Po pierwsze właśnie czasami się do nich wracac, a po drugie - po co? |
Cytat:
Masz "aprobatkę" odemnie ;) :) 8) Vitamy na Forum ... |
tak, ale jesli tych tematow jest kika tysiecy to jest wlasnie kilka tysiecy kllikniec myszka :)
a jeszcze trzeba mniej wiecej ten temat przeczytac, zeby wiedziec czy go zamknac czy nie. A mysle, ze moderatorzy na brak zajec nie narzekaja ;) |
Cytat:
|
Cytat:
W koncu, kto by mial ja wszystkie zamykac i wg jakich kryteriow... to masa roboty... i chyba zbedej. Chociaz jak patrze na wykopywanie 4latnich topicow to mam wadpliwosci ;) - bez urazy :) Jestes zdecydowanie przewrazliwiony... wszyscy Cie lubia, zobacz ile masz pozytywnych komentarzy :) |
Cytat:
Może faktycznie jestem - trochę (?) A teraz pytanie do pana moderatora/administratora... Dlaczego? Dlaczego się nie zamyka tak starych tematów. Ot, taki Berion, Bogu ducha winny (i ślepy :) ) nigdy by nie odpowiedział na post z przed 4 lat ;) |
Cytat:
Pozdro |
Berion - he. Przeciez wszystko OK, oni napisali kolejno ";):D" i "[joke]" po swoich postach
jestes chyba przewrazliwiony ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Berion, licz sie ze slowami (albo raczej wyrazami), bo jeszcze sie sypna minusy, i po co Ci to? ;) :D
|
"- moglibyście darować sobie te wszystkie "***ać", "pier***" i tym podobny rynsztokowy slang. Nie dlatego, zebym był specjalnie pruderyjny - ale taki "macho" na słowa to mnie już nie śmieszy i myślę, że warto zabawić się taką intelektualną rozrywką - jak zastąpić w polskim języku słowo "***ać" innym polskim wyrazem oddając emocjonalny sens tego, co chciało się napisać"
Ok. co powiesz na: Hmmm, no, no powiedzmy... O! mam... Besztać, wyśmiewać, pouczać, czynić raban (?) (mam ubogie słownictwo). Bwahahahahahahah... Ale z drugiej strony... Byłoby kulturalniej/na poziomie itt.itp.itd. Z tym, że raczej trudno zastąpić takie inwektywy; tak żeby nosiły w sobie ten sam ładunek emocjonalny. ;) PS: Dziękuję za wszystkie plusy, ale opanujcie się. Jeszcze tydzień i będę miał chyba ze sto!! Robi się nie uczciwie... Jak mi się wydaje, stawia się je osobom, które komuś pomogły, ewentualnie powiedziały coś istotnego/ważnego/ciekawego... A może mi się tak tylko wydaje? Eee, zresztą - nie krępujcie się ;) |
Cytat:
|
Cytat:
nie bede sknera i tez ci dorzuce - tym bardziej, ze daje bo nie moje ( jak Zagłoba Inflanty) A przy okazji do paru kolegów wypowiadających się w tym temacie ( broń Boże Sid do Ciebie, żadnych podtesktów)- - moglibyście darować sobie te wszystkie "***ać", "pier***" i tym podobny rynsztokowy slang. Nie dlatego, zebym był specjalnie pruderyjny - ale taki "macho" na słowa to mnie już nie śmieszy i myślę, że warto zabawić się taką intelektualną rozrywką - jak zastąpić w polskim języku słowo "***ać" innym polskim wyrazem oddając emocjonalny sens tego, co chciało się napisać :mruga: |
A gdzie się tą całą reputację sprawdza? Kiedyś wystarczyło przycisnąć na kropkach, a teraz?
|
Cytat:
Nie, nie dziwią. Wszystkie wiadomo za co. :spoko: Dziękuję wszystkim za wyjście z ''-''!! :piwo: |
tez cos dorzuce :) teraz masz wiecej niz przecietna :D
|
Cytat:
|
ja tez przalaczam sie do przeprosin,
o wyrzutach sumienia wspominalem w innym poscie. Pozdrawiam;) |
Cytat:
To jak w takim razie znalazłeś te tematy?? Same się nie odkopały gdyż po dalekich datach Twój post jest ze świeżą. Więc albo szukałeś jakiegoś tematu poprzez opcje 'szukaj' albo przeglądałeś "setne" strony z tematami w danym dziale. @Reputacje na minusie chyba Cie nie dziwią. Userzy na prawde byli ździwieni z pewną "nutką" nienawiści ;) Pozdrawiam |
Cytat:
A jak ty masz -18 to uuuu stary ja bym się już pakował i wyjeżdzał||(żartuje) A jeśli chodzi o te posty co je powyciągałeś, to nie masz się czym przejmować, każdy popełnia błędy :piwo::glaszcze: |
Nie, nie - oczywiście się nie gniewam... Jak wtedy przeczytałem te dwa dodatkowe posty Barteza i Y@nkee_PL, spojrzałem dopiero na datę! 2000! Krzyknąłem gromko: O k...a! What have I done?! Ale pomyślałem, że może nikt tam nie zajrzy i się nie dowie ;) Aż tu wczoraj przeglądam... "Musicie to zobaczyć" - sugestia podziałała i faktycznie tam zajrzałem... Przeglądam, przeglądam: Sic! to przecież o mnie! Poczułem się jakbym wbiegł na stadion Legii i krzyknął: Widzew mistrzem Polski!.. Z początku faktycznie zastanowiłem się nad ewentualnym wyrejestrowaniem się... Ale szkoda mi było trochę, więc spróbowałem to sprostować. Myślę, żę wyczerpałem temat.
PS:Ile można mieć - reputacji (ja mam -18 )... :piwo: |
no, chlopaki, czyli po sprawie. :D
Berion, IMO to naprawde bylo smieszne, odpowiedz po 4 latach :D, ale chlopcy chyba, jak sie to mowi, za bardzo po Tobie pojechali. :D nie takie rzeczy robia poczatkujacy, Ty tylko niektorych troche rozbawiles, a sa tacy co wkurzaja swoim lenistwem albo bezczelnoscia. osobiscie doceniam, ze sie nie wypiales ale wysililes na pewne sprostowanie. winni przeprosili, Ty sie nie obraziles, wiec chyba jest OK, co? a ogolnie to rzeczywiscie bardzo smieszny LOLek sie zrobil wokol tej sprawy :D :D :D |
***ac znaczy opierdalac.
|
To znowu ja...
Ok.dzięki @Patrix/@Gallus_anonim
Dodam jeszcze, że jestem początkującym użytkownikiem forum! (to jest moim pierwszym! i jak zauważył Bartez: "nie bardzo się orientuje". :) Takiego "buraka" już napewno nie popełnię! @Loczek Posty czytam, zapewniam. A przed wypowiedzeniem się czytam WSZYSTKIE z danego tematu... A może Grzeniu chciał kupić starszą nagrywarkę (tak zrozumiałem)? Już się "zwinąłeś ze śmiechu"? - bez obrazy. Co rozumiesz poprzez "***ie kolesia po 4 latach". @Mily666 W rzeczy samej! Myślałem, że mam coś ciekawego do powiedzenia, po prostu chciałem pomóc... To wszystko @MacGyver Nistety nie studiuje archeologi (a przyznać muszę, że leży to w zakresie moich zainteresowań - kiedyś chodziłem po żwirowiskach i szukałem belemitów, koralowców i jaskółek :spoko: poważnie!) |
Winnym jestem ja PRZEPRASZAM, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie !!! dałem ciała. Ideą tego nie było wyśmianie tylko ....... nie wiem jak to nazwać. Berion jeśli kiedykolwiek mi wybaczysz to daj znać :)
|
Najważniejsze są dobre chęci ;)
Pozdrawiam |
No może troszeczke przesadzilismy z tym wyśmiewaniem, ja od sibie przepraszam, wiem że mr_spock też czuł się troszeczke winny...
|
A ja się chętnie wypowiem!!! Ghem...
To była POMYŁKA!!!!!!!!!!!!!! Kolosalna/idiotyczna pomyłka!! Ja naprawdę nie spojrzałem na datę postu (niejednego zresztą)!! Nie musicie mnie kamienować!
Ludzie!! Grabarz roku? ok. trudno! Szkoda, że Bartez zamknął tamten topic, nie zakładałbym nowego tematu, tylko coś dopisał... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:04. |