![]() |
Zdobywcy :)
Witam wszystkich .....miałem dac znac jak przyjade z ZDOBYWCÓW
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...light=zdobywcy ....moge powiedziec tyle ze do zobaczenia w TVP kiedy tez bedzie dam znac, ....jestem w finale Ciesze sie jak dziecko :) EDIT Mała częsc wykasowana poniewaz to nie było niepodobne do mnie. |
GRATULACJE!!! :piwo: :piwo: :piwo: i czekamy na program, :spoko:
|
WoW, miles, to Ty slawny jestes!
powodzenia! |
Gratulacje!! NIe zapomnija dac znac kiedy sie program zaczyna ;).
|
Taaaa ... I pamietaj o nas ... :)
|
Gratuluje :piwo: Miles ty jesteś jakiś gwiazdor, co nie???:)
|
Cytat:
Właśnie tego się boje ze zostanie źle odebrany przez ludzi którzy to zobaczą w TV. Ale tv Polska nie jest stacją, która sprzedaje naiwność "Frytki" czy tam tych wszystkich barowiczów. ( ...afery ma każdy...) Narazie chyba jak jestem juz w sumie blizej do finału niz dalej to nie było tak źle ze mną. To nie telewizja komercyjna i liczy na to by tylko się sprzedać, tworząc nowe skandale wymyślając powody. To ma byc program mniej wiec pokazujący, że każdy moze podróżować i zachęcający do aktywnego trybu życia. ...nie nie to nie reality show uuuuffff bo myślałęm w co ze się wkopałęm :blee: ...kolesie z Selekcji są zajbi.ści Edit litereki |
obejzymy cie w TV to ci powiemy jak wypadles ;) nie martw sie cale forum cdrinfo jest z Toba :)
|
No to wypada pogratulować. Mamy swojego człowieka w TV :mruga:
|
Cytat:
Gratulacje :spoko: |
Cytat:
|
Obejrzymy, zobaczymy, osądzimy (Juluś Cezaruś) :> . A tak serio to gratulacje
|
miles, serdeczne gratulacje
przyslij kartke z peru :P niestety nie bylo mnie jak pisales o tym pierwszy raz, tym wieksze dla mnie teraz zaskoczenie ;) baw sie dobrze :banan: |
Cytat:
|
Cytat:
On zajmuje sie grafika. |
Cytat:
:spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Hehehe na stronie Zdobywców pojawiły się fotki.
Oto one 100 i 50 zdobywców http://www.zywiec.com.pl/zdobywcy/wi...t=finalisci_18 Opisy finalistów są nawet fajne :ysz: booszzzeee ja nigdy nie grałem w koszykówke.....siatkówka for ever MACIEJ MILEWSKI - Jego żywioł to powietrze, świadczy o tym zamiłowanie do spadochroniarstwa, paralotniarstwa oraz innych sportów przestrzeni. Kiedy nie szybuje, jeździ na nartach, nurkuje, gra w koszykówkę i uczy się na AWF-ie. Maciek jest człowiekiem, który uwielbia rywalizować i podejmować wyzwania, które podwyższają poziom adrenaliny. Jak sam mówi, to właśnie emocje związane z rywalizacją mobilizują go do czynu. Ma 21 lat, pochodzi z Wołomina. Niepokorny, ceni swoja niezależność |
ale przynajmniej fajnego sponsora macie ;)
|
Cytat:
Sprecyzuj pytanie, bo nie bardzo je rozumiem. |
No bo piszą że zajmujesz się grafiką. A czym dokładniej?? Obróbką zdjęć czy tworzeniem jakiegoś loga czy cos??
|
Powodzenia miles ;)
|
Cytat:
Na tym polega praca grafika ? No co ty ? Nie tylko, zajmuję się oprawą graficzną dnia w telewizji. A dokładniej... każda grafika pojawiająca się w naszych programach wychodzi ode mnie. |
Ilość załączników: 1
Witam jestem po kolejnym etapie, etapie tym razem integracyjnym. Dobra zabawa tak moge to nazwac.
Teraz jestesmy podzieleni na trzy, szescio osobowe grupy i najlepsza szóstka jedzie do PERU. Czeka Nas Obóz wodny - Zamek Czocha k. Jeleniej Góry Obóz terenowy - Drawsko Pomorskie Obóz górski - Rożnów k. Nowego Sącza Po tym jest finał i ogłoszenie wyników Mam wrażenie ze wychodze jak ***** przed kamerami :) ..kazdy tam takie ma Czy Ktoś oglądał SELEKCJE tam był "zły i groźny" major Arek którego POZDRAWIAM i zawsze chciałem poznać :) |
No to zaś kartke z Peru przyślij :>
|
Ilość załączników: 2
heheh Peru coraj blizej. Niestety teraz pod czas tych obozów nie moge mowic NIC. Tylko to co jest na tej dupnej stronie zdobywców.
Jestem po etapie górskim i terenowym .....jeszcze wodny i finałowy. Ale zabawa. Jak narazie rokowania są jak najbardziej po stronie BIAŁYCH :jupi: czyli druzyny w ktorej jestem Finał za dwa tygodnie i PERU EDIT wykasowana głupota :taktak: |
hmmm... my też mamy nadzieje że pojedziesz do Peru. jeszcze raz powodzenia i trzymam kciuki :>
:banan2: :spoko: |
Nie no miles jestem pełen podziwu. Trzymam za ciebie kciuki.
|
Trzymaj sie, dacie rade :spoko: ;).
|
Cytat:
Jabba |
Cytat:
A co do Selekcji to jest tylko porzykład by przyblizyc o co chodzi w Zdobywcach. Chodz takiego zapier.... nie ma A teraz rzecz niebywała. ......... ....... Juz po wszystkim..... |
Miles - gratulowalem Ci juz, ale nie zaszkodzi raz jeszcze: GRATULUJE!! :piwo: :D
|
congratulationes !!!
|
Przyjmij i moje wyrazy uznania Powodzenia :spoko:
|
Ja tez GRATULUJE ! JAk wygrasz to walnij pozdrowienia dla calej ekipy CDRINFO hehehehe ;))) Nie no zabawa swietna z tego co mowisz. Oby sie udalo az do samego konca...
|
Cytat:
...co było: quady, land rovery. azymut, wspinaczka górska , speleologia, zjazdy na linie, kajaki górskie, rowery.... i jeszcze paredziesiat rzeczy. Zabawa naprawde przednia. Ludzie z Tv i agencji śmiechawi. EDIT :serdusz: |
Cytat:
Spędzam tam często wakacje || |
Cytat:
Tam były kajaki górkie, rowery górkie, ...ale zamek pomimo ze ładny ale nudy w środku. Impreza w środku mnie dobiła. Kurde ja bym Wam to wszystko pokazał ale nie moge :niepow: |
Gratulacje!!! :piwo:
Przyslij kartke z Peru ;). |
Cytat:
|
Ja też czekam na kartke ;)
|
Jak ktoś lubi a moze polubi taki rodzaj programów to zapraszam w Niedziele przed telewizory. O godz 17:00 TVP2 zapowiada sie fajnie
ZAPRASZAM ...chyba nie bede sie wstydził moze troche :fiu: |
To i ja pogratuluję;)
3maj się;) |
kur... w niedziele to ja mam szkole k.. mac :| :| :|
poprosze rodzinke to mi to nagraja ;) |
GRATULACJE! :) Pozdrów nas na antenie... ;)
|
Kurde no i przegapiłem... a szkoda...
|
A ja widziałem :D. W pierwszej konkurencji Miles rozgromił wszystkich.. :)
|
nie bylo mnie, nie ogladalem :(
na szczescie Miles prowadzi jak rozumie :D |
Kurcze no nie mialem mozliwosci obejzenia.
Ehh gdyby to byla sobota/piatek.. Moze ktos nagral i chce sie podzielic? bo chetnie bym obejzal.. |
buuuuuu :( tez przegapilem :( kiedy nastepny odcinek?
|
Lasnie... niech ktoś kto ma karte tel nagra na kompa i podeśle na maila lub e mule lub DC++ (najlepiej na toostatnie...)
|
No nie no Miles ... gratulacje !! Widze ze bedziemy miec gwiazdora !! Nie ogladalem wczoraj programu ale nastepny odcinek na pewno obejrze !!
|
Właśnie ****a...łem na całej lini
CZY KTOŚ MOZE MI TO NAGRAC ????? ja tu mecze ludzi ktorzy to montują ale praca praca praca nikt nie ma czasu |
No to miles co bedzie dzisiaj (dzisiaj jestem juz od jakiesgos czasu w domu takze obejrze od poczatku || ) ??
Masz moze poprzedni odcinek nagrany ?? |
ja moge zgrac z tv za pomoca tunera jakosc napewno bedzie dobra taksamo jak rozmiar [xvid] ;) moge to potem upublicznic na osioku ;)
|
.... o co chodzi? :O....
Co to jest za program? Gdzie leci? O czym? Jaką role pełni Miles? |
@Pawel_k
Jesli mozesz to tak zrob bo dzis znow niestety nie obejze @bakupl http://www.zdobywcy.com.pl/odcinek1/ miles jest tam uczestnikiem, ogladac na TVP2 o 17 w niedziele |
oto i nasz zdobywca ;)
juz nagrywam :cool: |
Wkońcu miałem okazje obejrzeć "Zdobywców" :)
|
oki mam juz to zgrane :) moge udostepnic na emulu ale czesto tam niebywam takze najlepiej jakby gdzies to mozne na ftp wrzucic [399mb] ;)
|
Obejrzałem dzisiaj niestety tylko końcówkę.
@miles rozumiem że zabawa dopiero się rozpoczyna. Pozdro. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:25. |