![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O BOZE !!! OCHYDNE !!! WSPULCZUJE TEMU CHLOPAKOWI CO MIAL JA ...
(NO WIECIE) !!! :podbite: :ysz: :wow: |
Ten kawał jest rozbrajajacy :)
Poszedł facet do burdelu i mówi, że chce coś nie typowego. Więc dostaje na "HURAGAN" idzie do pokoju a tam ładna babeczka, krótkir dzieńdobry i zaczynają gre wstępną. W pewnym momencie ona zaczyna sikać na typa. On oburzony pyta -Co ty robisz????????? -Podczas huraganu zawsze pada deszcz-odpowiada panna -ok i dalej gra wstepna, gdy nagle panna PIERDZI MU W TWARZ (HAHAHAHAHAHAHAHAHA) koleś znowu oburzony -CO TY ROBISZ?????????????????????? -podczas huraganu zawsze wieje wiatr -oki i dalej gra wstępna, kiedy to nagle panna robi koleśiowi kupsko na klatke Ten mocno zdziwiony pyta o co chodzi -podczas huraganu sa zamiecie błotne i dalej gra wstępna kiedy to panna prosi go w te słowa: -Wy******* mnie na ostro teraz -NO CO TY ZWARIOWAŁAŚ W TAKA POGODĘ??????????? |
Cytat:
|
|
:haha: :haha: :haha: :szybksex: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Cytat:
|
koncowka optymistyczna ;)
slyszalem inny numer... Parka chciala zrobic to analnie i stwierdzili, ze przydalo by sie jakies nawilzenie... wzieli cos wazylino podobnego... okazalo sie, ze to byl smar/wazylina do maszyn efektem bylo jakies uczulenie swedzenie itd. |
a to mi kiedys wyslala kolezanka. Nie wiem skąd to jest, ale jest to równie tragiczne jak kaszanka ;). No comment :ysz:
PEPE_22: Jestem z moja kobieta juz ponad rok. Od jakiegos czasu zaczelismy nawet wspólzyc analnie. Jej to sie bardzo spodobalo - mnie zreszta tez :) Zawsze wybucham jej w pupci a ona jest zachwycona. Ale jest cos co mnie martwi - od kilku dni jej juz nie wystarcza mój penisek w odbytnicy. Mówi, ze porzada wiekszych wrazen - no i stosujemy rózne przedmioty, które wkladam jej do dupci. Ona jest w niebo wzieta. Ostatnio nawet kazala mi wsadzic obcas z jej buta (miala szpilki 10cm) a potem moja komórke... Dla mnie te objawy sa niepokojace... Pewnego dnia moze zarzadac abym jej zasadzil w kakalko nogę od stolu... Co wy o tym myslicie??? Prosze o szczere odpowiedzi. LUZAK_3: spoko, jak bedziesz gdzies jechal to mozesz jej w dupsko wszystkie rzeczy zapakowac. |
Może to było COMBO ;) he he
|
Cytat:
Inny numer... kiedys biore do raki gazetke MediaMarkt a tam zdjecie jakiejsc grafiki, na dole podpis - Modem... i wypisane wszystkie dane |
buahahaha niezłe ale ja mam lepsze. Rok temu siedziałem sobie na korytarzu i przechoził qumpel, a ja trzymałem w ręku dysk twardy on się pyta co to jest a ja na to karta graficzna o on aha i poszedł dalej. Nic by w tym nie było śmiesznego gdyby nie to że koleś ma kompa i ti dlużej odemnie. Brechtałem się z niego chyba kilka miesięcy ;) Mieć komputer i nie wiedzieć jak wyglądają jego podzespoły. :)
|
Cytat:
:) |
nieważne, czy to autentyk, czy nie.
ważne, że mogliśmy się pośmiać. chociaż znam jednego kolesia, któremu wcisnąłem kit, że ćma, która wleciała do jego pokoju, to młody nietoperz... :ja_chce: |
A wracając do tej "kaszanki". Jestem ciekawy (nawet jeśli to nie prawda) czy jej nie było wstyd tak samej przed samą sobą pisać takie coś.
PS: Po tym co przeczytałem straciłem całkowicie apetyt na kaszankę - nie wiem dlaczego ;) |
Cytat:
|
ej, a czemu ja nei znam?? :)
??? |
Cytat:
;) |
a "pies ja lizal" znacie - tez z bravo.pl
|
Ale niektore osoby sa glupie
|
Cytat:
|
gallus_anonim - napisales "funny fotos" i tak sobie pomyslalem ze szkoda ze ta panienka nie udostepnila odpowiednich photos w cely lepszego zrozumienia sytuacji i posiadania pelnego kontekstu przez czytelnikow :D wtedy dopieo istoryjka by miala czytalnosc :D albo niepoczytalnosc :D
|
Cytat:
|
hehe dobre te historyjki na bravo... to mozna poprostu przenieśc do tematu Funny fotos....
|
Cytat:
zaczole sobie robic jaja, a oni na mnei napadli ze niedouczony jestem... bo "jak by mnei pani z biologi dorwala, bo by mnei skrzyczala" :) |
Cytat:
|
lolq niezale u mnie jest klijentka na dzialkach jakas brzydka co jej kawalek banana zostalo ale z kaszanka to jeszcze nikt nie probowal - zreszta skad ja moge wiedziec :)
|
Też za bardzo nie chce mi się w to wierzyć
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:'( :'( :'( :'( :'( :'( -----> to ze szczęścia :mruga:
Ale ludzie potrafią być *****AMI. Dobrze że jak to czytałem to rodziców w domu nie było ;) Po prostu SUPER...!!!!! Wymiata...!!! Pozdro |
Cytat:
|
Mnie po prostu brak słów... co za głupie dziewcze!!! Ale czy ta druga odpowiedź redakcji jest autentyczna??
|
Cytat:
Napisz coś w pamiętniku to poczytamy ;) :) |
A ja powiem tak, ten list już tu się przewijał chyba ze 3 razy o ile dobrze pamiętam.
I jakoś nie chce mi się wierzyć aby 19 latka robiła se dobrze kaszanką - bez sensu. I jeszcze jedno, szybciej było pisać list niż polecieć ew. do ginekologa ?! |
bylo, ale takie zeczy trzeba odswierzac
inaczej jeszcze bym zaczol wierzyc w wyniki estu IQ zrobionego przez TVN :banan: |
A co do tego Bravo... Sądzę, że oni sami sobie piszą te listy ;) Nie wierzę, żę są tak głupi ludzie na świecie. Jak myśmy byli w wieku 12/15 lat to nie mieliśmy TAKICH problemów... Nawet nie chcę wiedzieć jaki ubaw musiał mieć ten ginekolog, który [...] :ysz:
|
A ja tam chrzanie te głupie małolaty. Pokręciło je normalnie. Brak słow. Tego nie da się opisać w 2 zdaniach :)
|
Ja pier**** te dyskusje to powinno się przenieść do do działu "kawały" :> :spoko: Nie no stary ja wymiękam :>
|
Cytat:
chyba zostane stalym czytelnikiem... jakby ktos chcial dolaczyc, to mam xywke "Evva_Braun" :D:P;) Co do kaszanki... moj znajomy odwalil taki numer na imprezie... nie bede sie wdawal w drobiazgi :) |
Apropo Bravo, moj kumpel podeslal mi oto taki cytat ponoc pochodzacy z tej gazety:
"Drogie Bravo mam 12 lat i jestem dziewica, czy moj ojciec jest pedalem?" sick? |
No, to już bije wszelkie granice. ;P
A tu link do również wspaniąłych problemów naszej młodzieży: http://pamietniki.bravo.pl/full.html...056,,,,316449/ palcow... http://pamietniki.bravo.pl/full.html...938,,,,387744/ Qźwa ale młodzież mamy :sciana: :cisza: :blee: :podbite: Pozdro |
bylo bylo, ale nie szkodzi :)
a co do antyradaru, to na glownej kiedys o tym pisalem do tej pory nie zdarzylo mi sie czytac lepszych tekstow :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
A mi do tego pasuje ta emotionka: Fajnie się prezentuje w gg ;) |
ejjj... :)
przeciez to juz bylo ;) |
Cytat:
|
Do tematu pasuje ta emotka którą właśnie znalazłem :szybksex: :)
|
Matko Boska!!!! Co ta dziewczyna napisała? Jestem w szoku! W mordę!!
Żałuję, że to przeczytałem... Teraz będą miał niespokoje sny! Nie mogę uwieżyć, żę są tak głupi ludzie na tym świecie. Cholera a ja właśnie przed chwilą jadłem kolację... dodałbym jakąś emotionkę ale nie ma takiej na wyrażenie niesmaku, który mnie ogarnął... |
Ta dziewczyna była super. Plus dla niej!!! :spoko:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Kuźwa, herbatę wylałem już na samym początku dyskusji, teraz kaszlę na
sucho. Astmy przez ciebie dostanę, czy innej cholery! ;-))))))))) :spoko: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Albo
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
... i czytam dalej :haha: |
Heh, kilka przykładów. Nawet nie powiem, że perełek, bo tam takich jest więcej :) :
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozwolę sobie jeszcze dodać link do całego tekstu, bo naprawdę warto :spoko: : http://groups.google.com/groups?hl=e...news.gazeta.pl |
Cytat:
I chyba o to Ci chodziło ;) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=34835 |
Cytat:
... szukamy ;) BTW: Coś ostatnio moda na Archeologów na Forum ;) |
A jeszcze jeden ciekawy post znalazłem. Nigdy wcześniej go nie czytałem, a chyba warto :)
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ight=antyradar |
w komentażach na PC labie znalażłem jakiś link do historyjek [ http://www.absurd.virtua.pl/strony/bgirl.htm ]
|
Ale było cholera jeszcze coś lepszego. Chodziło o to, jakie płyty najlepiej odbijają radar policji. Nie pamiętam, na jakim forum to było, ale te komentarze, które się tam pojawiły były bezkonkurencyjne. Nigdy się chyba tak nie uśmiałem, jak wtedy z tego :)
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=19416 |
Cytat:
... jednak dalej szukam (na naszym Forum ;) ) |
Aha! Mam! :)
Co prawda nie była to wcale strona Bravo, tylko PcLab (;) ), ale to właśnie o te komentarze mi chodziło: http://pclab.pl/modules.php?op=modlo...hread&tid=3250 :spoko: |
Cytat:
Chyba nie będę sobie zawracał tym głowy .... Jakby ktoś miał kkonkretnego linka to niech zapoda :) 8) |
Kurcze, coś już mam, ale to tylko kolejny trop - trzeba szukać jeszcze wcześniej :)
Rzuć okiem na 21 post : http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ighlight=Bravo |
Cytat:
A cholera, co ciekawe, ostatnio wlazłem na tamtą stronę (BRAVO) i czytałem te komentarze. Tylko, że ni cholery nie pamiętam, jak się tam znalazłem. Chyba w Moich Dokumentach miałem gdzieś zapisany link, bo robiłem w nich porządek. Ale jeśli tak, to skasowałem go bezpowrotnie :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
chyba też się skuszę.
jeżeli inne dorównują temu... :ja_chce: |
Cytat:
|
Cytat:
A serio - kiedyś to już było tutaj cytowane i wzbudziło wiele ciekawych komentarzy ;) Natomiast polecam zajrzenie na stronę Bravo i odnalezienie tego listu, bo to, jak tam to komentowali naprawdę warte jest przeczytania ;) |
Cytat:
A Ty jesteś Marcin :haha: :rotfl: :haha: joke ofkorz ;) |
Nie może być!! To poprostu niemożliwe!!!
|
Cytat:
Przepraszam że pytalem ;) |
nie no chlopaki, mowie w 100% serio. moze po moim ostatnim temacie wygladam na jakiegos debula, ale teraz nie klamie. TO JEST ZNAJOMA MOJEJ KOLEZANKI Z KLASY. THIS IS TRUE !!!
|
Cytat:
|
A ja wam powiem jedno, co bedzie bardzo ciekawe !!!!!!!!!!!!!!!!!!
UWAGAA!!!!!!!!!!!! . . . . . . . . . . . . Ta dziewczyna to znajoma mojej kolezanki z klasy! |
o matkooooo!!!! ....co za laska :) współczuje Marcinkowi :)
|
o kur** co za list, :spoko: ale dziewczyna miała pecha użyła kaszanki,mogła użyć ogórka ale na pewno nie miała pod rekom :/
|
:haha: :haha:
O Boze, wiedzialem ze na swiecie zyja idiotki, ale zeby az takie, to nie wiedzialem. Niezla niespodzianke zrobila chlopakowi, zamiast zerwania blony dziwiczej kaszanka w sosie wlasnym. Jej chlopak napewno byl bardzo ucieszony... Ale brawo, brawo dla tej pani. Wlasnie mamy dowod na to, ze idiotyzm nie ma granic!!! A odpowiedz redakcji :spoko: |
List do Bravo
List do Bravo
Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki. Mam na imię Dagmara i mam 19 lat. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on mnie również. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Niefart polega na tym, że ja jestem dziewicą, a on już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwań , po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda, nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!! Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!! Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!! Zrozpaczona Odpowiedz Redakcji: Na wstępie pragniemy podziękować Ci za podzielenie się z nami swoim problemem. W twojej nader ciekawej sytuacji proponujemy Ci dwa rozwiązania: 1. Ekstrawaganckie w stylu new art. 2. Siłowe Pierwsze wydaje nam się ciekawe lecz może nie przynieść spodziewanych efektów. Musisz pokroić cebulę w kostkę, a następnie podsmażyć ją na złocisty kolor na patelni (koniecznie na oleju z pierwszego tłoczenia). Następnie musisz dopchać ją do pochwy i zrobić 3-4 przysiadów tak aby zmieszała się z kaszanką. Potem zaproś swojego ukochanego na romantyczne spotkanie inicjujące. Przed pierwszym stosunkiem zaproponujesz mu więc kaszankę po staropolsku w wersji francuskiej. W ten sposób osiągniesz dwa cele: udowodnisz mu że bardzo go kochasz i jednocześnie pokażesz że świetnie gotujesz. Przypominamy Ci powiedzenie "PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA". Rozwiązanie drugie jest jednak o wiele bardziej skuteczne. Przygotuj patelnię na której miałaś zarumienić cebulkę. Następnie weź ją w prawą rękę (jeśli jesteś leworęczna to w lewą) i *******nij się nią z całej siły w głowę - bo tobie to już chyba nic nie pomoże! z poważaniem Redakcja |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |