![]() |
Nowy Komputer ¦wiat Ekspert a w nim...
Na p³ycie (miêdzy innymi):
The Bat! 2.11 PL, Borland JBuilder X Foundation, Panda Antivirus 7.0 Platinum, |
Cytat:
|
Pewnie jak zawsze 9.90, a The bata mam ju¿ od dawna, ale i tak sobie kupie :D
|
the bat 2.11 pl - pe³na wersja komercyjna bez mo¿liwo¶ci aktualizacji.
panda antivirus 7.0 platinum - aktualizacja baz tylko przez 60 dni. |
Cena: 9,90 z³
W kioskach: od 7.07.2004 Cytat:
|
Ja ju¿ kupi³em... i jestem happy :mruga:
|
Ja równie¿ :piwo:
|
A ja tego nie kupujê ;)
|
A mi z ca³ej p³ytki to chyba jedynie pluginy do winampa sie przyda³y bo ca³a reszta to jaka¶ denna. Ale mam co czytaæ na dzisiaj...
|
Co to jest Finale Notpad 2004?
|
Ja kupie ale tylko z jednego powodu - mam za 10zl legalnego The Bat'a - wydaje mi sie ze jest to dobry argument....To nie sa tak duze pieniadze, nie warto crakowac....
|
Cytat:
|
A mi tam na nim nie zale¿y, mam od dawna Wersje PL ze s³odzikiem i mi wystarczy, ale gazete i tak kupi³em/
|
A ja dla odmianki uzywam IncrediMail ;) A K¦ kupie ale normal version bez CD bo w tej nie widze nic tak BARDZO POZADANEGO przeze mnie...
|
Cytat:
To mo¿e podziel siê z nami pymi pluginami do Winamp-a. |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
napisze tu to co napisalem na innym forum ;)
bat jest bardzo dobry, jest lepszy nawet od m2 [z Opery] ze o OE niewspominajac :P |
Ja jednak wole zwyklego klienta poczty z pakieu Mozilli, czyli Kuriera Poczty :)
|
Czy moge siê dowiedzieæ dlaczego w Baciku jak otworze list to pó¼niej dalej mam ikonke zamkniêtej koperty. A nie tak jak w outlooku kiedu po otworzeni listu koperta jest otwarta. Ciê¿ko siê po³apaæ które maile sie czyta³o a które nie.
|
ustawiasz w preferencjach po jakim czasie program zaznacza list jako przeczytany - standardowo chyba 2 sek.
|
Aha dzieki gallus_anonim za pluginy do WInampa :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:24. |