Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Forum Gry-Online - admin to jakiś czubek? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/forum-gry-online-admin-jakis-czubek-36881/)

pawelblu 13.07.2004 23:55

Ja bym ta 4. troche zrekonfigurowal :)

Ale przyznam ze ten temat jest juz meczacy ... Co za duzo to nie zdrowo.

woitas 13.07.2004 22:57

heh... codziennie prawie 1000 odslon :P

właśnie dowiedziałem się od jednego kolesia (gramy razem w ut 2004), że za użycie słów wazelina lub prowokacja dostaje się bana :ja_chce:

smolik 13.07.2004 22:46

Szczerze przyznam, że tez bym się chętnie skusil na 4 ||
Teraz przynajmniej wiadomo po co się płaci ten abonament ;)

mr_spock 13.07.2004 22:36

http://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=80
zaczonelo mnie wciagac, zwlaszcza spodobalo mi sie zyczenia nr 4...
...ale
nie mam obonamentu i koniec wciagajacej lektory... :-o :smutny: :'(

:help:

mqy 13.07.2004 22:34

Ja mam propozycje ten temat skonczyc, bez sensu wygrzewac serwer CDrinfo.pl liczbą userow z GOL ktorzy nas odwiedzaja........tym bardziej juz sie kilku zarejestrowalo, lepiej dmuchac na zimne - zly dotyk boli przez cale zycie.... :mruga:
...Przecierz wszyscy mamy mozgi, nie ma co komentowac gupoty, i nie potrzebne niszczyc klawiature, buractwa jest pelno i ono musi byc, bo jak by nie bylo buractwa to nie bylo by "nieburactwa".... ||

PS. Aha jeszcze jedno "Glupich nie sieją"[dla nie myslacych z GOLa' - ...oni sie rodza sami...]

woitas 13.07.2004 22:25

dostałem odpowiedź:

Wojciech "Soulcatcher" Antonowicz <soulcatcher@gry-online.pl> (GRY-OnLine)

wspaniała reklama naszego forum, cieszy mnie to ze spędzają tyle czasu
dyskutując o nas

zaiste, wspaniała ta reklama jest... :ja_chce:
terror taki, że ludzie boją się głośniej pierdnąć...
w normalnej firmie ten koleś już dawno wyleciałby z roboty za swoje faszystowskie zagrywki.

Berion 13.07.2004 21:26

Cytat:

Napisany przez woitas
co powiecie na ten wątek.

cytat z jednego:
Wybacz im Soul, ze sie dopisywali. Gdyby bylo na forum tak, ze madrzejszy ustepuje glupszemu, nie mowi takiemu, ze nie zyczymy sobie tu gnoju itd. to cala ta plebejska masa uwazalaby sie za objawienie internetu. Glupota by nas tu wszystkich zadeptala myslac, ze oto wszystko im wolno. Nie stanmy sie niewolnikami regul, ktore maja nas chronic.
Banuj za polemike w tym watku. Moze i czas sie juz zabierac.

Mysle ze Van Gray i felomon chcieli dobrze i nie nalezy tego karac. Wiele tu widzialem i... sam chcialem tam wystapic. Ale ja juz dawno jaja stracilem chyba :-)
.

@smolik
to nie są owieczki! To idące na ślepo lemingi ;)

edit:
A ja bym chętnie poznał opinię samego pana Soulcatchera (Soulreavera?)

smolik 13.07.2004 21:07

Cytat:

Napisany przez woitas

cytat z jednego:
Wybacz im Soul, ze sie dopisywali. Gdyby bylo na forum tak, ze madrzejszy ustepuje glupszemu, nie mowi takiemu, ze nie zyczymy sobie tu gnoju itd. to cala ta plebejska masa uwazalaby sie za objawienie internetu. Glupota by nas tu wszystkich zadeptala myslac, ze oto wszystko im wolno. Nie stanmy sie niewolnikami regul, ktore maja nas chronic.

Mysle ze Van Gray i felomon chcieli dobrze i nie nalezy tego karac. Wiele tu widzialem i... sam chcialem tam wystapic. Ale ja juz dawno jaja stracilem chyba :-)
.

Ale sobie owieczki wychodował ten Soul ;)

woitas 13.07.2004 19:53

cytat z jednego:

.

czero 13.07.2004 15:06

Sadze ze nic nie zrozumieli. Pewnie uwazaja, ze to co my tutaj mowimy to jeden wielki belkot, a tym ktory ma racje jest "wielki" admin - Soulcatcher.
Zreszta ta ksywka do niego pasuje patrzac na userow z GOLa :>

mr_spock 13.07.2004 14:52

ciekawe czy decydenci z gol sie z naszym tematem zapoznali...

jak mawia stare polskie porzekadlo "prawda w d**** kole" ;)

Mily_ 13.07.2004 13:14

Cytat:

Napisany przez Pierwszy
(...)kawałek GOLa tu zajrzało :)

Tylko który kawałek? Ten od przodu czy od tyłu?? A może ten ze środka? :> :spoko:

andy 13.07.2004 13:10

Tylko Ciekawe czy zrozumieli co się u nich dzieje...?? ?? ?? ?? ?? ??

Pierwszy 13.07.2004 12:47

widzę, że topic ma powodzenie (~4000 odwiedzin) kawałek GOLa tu zajrzało :)

andrzejj9 13.07.2004 12:16

Cytat:

Napisany przez kraluk
Dziwny ten admin jest. To co na tym (GLO) forum wolno???

Patrząc na tą dyskusję wydaje mi się, że tylko to, co admin uzna za stosowne ;)

kraluk 13.07.2004 10:46

Dziwny ten admin jest. To co na tym (GLO) forum wolno???

smolik 12.07.2004 21:13

Kurcze kilka dni mnie nie było i taka dyskusja mnie ominęła ;)
A co do tematu to pozdrowiena dla wszystkich uciśnionych z GOL-a może kiedyś przejrzycie na oczy :wow:

pawelblu 11.07.2004 17:36

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Jestem masochista,
potrzebuje zeby ktos mna pomiatal i mnei ograniczal jak tylko sie da
zeby userzy byli dzielenie na lepszych - tych co zaplacili i szara mase - skapcow, ktorzy nie zaplaca
potzrebuje autorytetu i wladzy silna reka, baaa DYKTATURY

chyba zmieniam forum :)

wczoraj gdzies byl gag o tym w jakims kabarecie (gosc co szukal sobie wyjazdu wakacyjnego).

mr_spock 11.07.2004 15:23

Jestem masochista,
potrzebuje zeby ktos mna pomiatal i mnei ograniczal jak tylko sie da
zeby userzy byli dzielenie na lepszych - tych co zaplacili i szara mase - skapcow, ktorzy nie zaplaca
potzrebuje autorytetu i wladzy silna reka, baaa DYKTATURY

chyba zmieniam forum :)

luminat 11.07.2004 15:16

Cytat:

Napisany przez wysiak
Weron -->
No ja tez wolalbym wejsc sobie do warzywniaka, naladowac owocow i warzyw do koszyka, i wyjsc bez placenia, zamiast chodowac to samo na dzialce:) Logiczne, nie?:)

Niestety, ale się z tobą nie zgodzę. Przeglądałem przed chwilą ftp (www.gry-online.pl), wygląda na to że część rzeczy jest dostępna na innych stronach nieodpłatnie. Najpierw się kradnie pliki z innych stron, a zaś się je udostępnia na swojej stronie odpłatnie. Nie ładnie!!!

andrzejj9 11.07.2004 14:57

Cytat:

Napisany przez 8z9
Ciapek, jako ze jest to ksywa to sugerowalbym tlumaczenie "ósmy z dziewięciu" :)))

Andrzej9, przepraszam jezeli nasze wypowiedzi zaburzyly w jakis sposob harmonie Waszego forum :) Ale postaw sie w naszej sytuacji, na GOLu po jednym poscie skonczyloby to sie od razu jego wykasowaniem i zbanowaniem ksywy. Dla mnie temat zamkniety, mialem potrzebe napisania kilku zdan tak na pozegnanie, wiec je napisalem i koniec, jak kogos tym urazilem to sorry. Pozatym chcialbym podziekowac wyrozumialym adminom i moderom tego forum, za mozliwosc nieskrepowanej wypowiedzi ;))

Nie ma problemu :) Pomijam już, że to nie mnie decydować, co może się tutaj pojawić, a co nie, ale też z punktu widzenia przeciętnego użytkownika, Wasze wypowiedzi w żaden sposób nikogo nie urażają, ani nie burzą spokoju naszego forum (na to trzeba zdecydowanie czegoś więcej - co czasami się trafia ;) ). A sama dyskusja była nawet ciekawa, chociaż dla mnie osobiście jest to temat obcy. Nie byłem na Waszym forum, nie wiem, jakie zasady tam panują, ale przyznaję, że jeżeli jest tak, jak wynika z niektórych wypowiedzi w tym wątku to cóż - jest dziwnie.

Nie mnie jednak o tym rozważać. W każdym razie wątek ten śledzę z przyjemnościa, a wszystkich "nowych", którzy pojawili się tutaj tylko z jego okazji, zapraszam do częstszych wizyt :)

ThanatoS 11.07.2004 13:58

U nas panuja inne zasady po prostu :)
Ludzie maja prawo do wlasnego zdania, ludzie tu przychodzacy czesto sa na wyzszym poziomie :)

8z9 11.07.2004 12:36

Ciapek, jako ze jest to ksywa to sugerowalbym tlumaczenie "ósmy z dziewięciu" :)))

Andrzej9, przepraszam jezeli nasze wypowiedzi zaburzyly w jakis sposob harmonie Waszego forum :) Ale postaw sie w naszej sytuacji, na GOLu po jednym poscie skonczyloby to sie od razu jego wykasowaniem i zbanowaniem ksywy. Dla mnie temat zamkniety, mialem potrzebe napisania kilku zdan tak na pozegnanie, wiec je napisalem i koniec, jak kogos tym urazilem to sorry. Pozatym chcialbym podziekowac wyrozumialym adminom i moderom tego forum, za mozliwosc nieskrepowanej wypowiedzi ;))

zYxMa 11.07.2004 11:18

Tylko nie myślcie, że to mój spam ;p Zrobicie jak chcecie. Chciałem Wam tylko pokazać jak chłopaki zrobili forum od podstaw.

Pozdrawiam.

ThanatoS 11.07.2004 11:11

Faktycznie od razu na dzien dobry odrzucajacy serwis, najpierw wole zobaczyc co tam daja a potem pomyslec czy tam sie rejestrowac. :D

CIAPEK 11.07.2004 11:06

Cytat:

Napisany przez zYxMa
Witam. Polece Wam to forum. Najpierw zostało stworzone wapowe forum, tylko na telefonie z wapem, a teraz chłopaki zrobili wersje www. Bez żadnych szablonów. Oceńcie jak to wygląda :)

www.minikomp.com :pisze:

to jakaś reklama?
Szczerze, chciałem zobaczyć to forum, ale przywitały mnie okienka rejestracji... podziękowałem wciskając "krzyżyk" w górnym rogu mojego windowsowego okna IE.

zYxMa 11.07.2004 11:04

Witam. Polece Wam to forum. Najpierw zostało stworzone wapowe forum, tylko na telefonie z wapem, a teraz chłopaki zrobili wersje www. Bez żadnych szablonów. Oceńcie jak to wygląda :)

www.minikomp.com :pisze:

CIAPEK 11.07.2004 10:52

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Zaczynam mieć wrażenie, że niektóre rozmowy z GOL, które ze znanych już powodów tam nie mogą mieć miejsca, przenoszą się tutaj ;)

spokojnie, nie damy sobie zrobić folwarku tutaj ;)

@@ndy - chętnie bym tu zobaczył tego admina.

Przeczytałem wypowiedź Pana o nicku 8z9 (kiedyś był taki teleturniej 1z10) :) i musze powiedzieć, że być może rzeczywiście wtajemniczeni mogą prowadzić tam fajne dyskusje, ale nas użytkowników jak najbardziej normalnego, darmowego forum ździwiło co nieco więc bądźmy wyrozumiali i WY i MY.

andy 11.07.2004 10:49

Ciekaw jestem miny Admina jak czytał ten wątek, o ile tu był. :) :) :) Oby nie wpadł w DEPRESJE ;)

andrzejj9 11.07.2004 10:41

Zaczynam mieć wrażenie, że niektóre rozmowy z GOL, które ze znanych już powodów tam nie mogą mieć miejsca, przenoszą się tutaj ;)

woitas 11.07.2004 09:16

Cytat:

Napisany przez wysiak

woitas -->
Rozumiem, amarok, ze jestes rozgoryczony. Masz abonament na GOLu, a i tak dostales bana na Forum. Nie dziwie sie wiec, ze lazisz po innych forach i saczysz jad. Choc mi osobiscie by sie po prostu nie chcialo. Ale skoro tak lubisz, to na zdrowie.

wysiu

What??
Chyba ja o czymś nie wiem... :)
Wysiak - dla Ciebie ode mnie :piwo:

8z9 11.07.2004 09:16

"Jak juz pisalem wczesniej, forum GOLa jest calkowicie darmowe. Mogles nie doczytac, wiec to powtarzam."

Jak to darmowe? Przeciez trzeba placic za:
- pisanie na niektore tematy,
- za edycje wlasnego posta,
- ogladanie starych postow i grafik (nawet tych pisanych/wklejanych prze siebie),
- za pisanie bez obawy, ze moderatorowi nie spodoba sie twoj post i ci go nie skasuje,
No k..a, to jest darmowe forum?

" I tak sobie szczesliwie pisuje na GOLu juz trzeci rok, bez zagrozen banem. Szanuje rozmowcow oraz gospodarza, i to wystarczy. Po prostu."

Dokladnie wysiu, bo to jestes caly Ty, taki szaraczek egoista o pogladach tlumu. Siedzisz sobie na przyklad w takim sztucznie spreparowanym watku z samymi "ach och jakie to nasze forum cudowne" dyskutujac z 13-15 letnimi smarkami i masz ubaw jak to admin kolejny raz pobanowal (bo jakbys nie zauwazyl to juz chyba 2 taka czystka) lub obrzydzil forum ludziom z ktorymi od tych 3 lat rozmawiasz. Moze sie w koncu obudzisz i zobaczysz w jakim bagienku siedzisz?

Powtarzam, Soulcatcher i ekipa GOLa odwalila kawal swietnej roboty i w dobrym dla siebie kierunku rozwiajja firme, szkoda tylko ze kosztem starych uzytkownikow. Ale niestety przy takich zalozeniach forum nie ma tu dla nich miejsca, kiedys to forum bylo zupelnie innne, teraz glownym targetem sa dzieci i inny jest jego charakter. A "premium" moze i byc dobrym rozwiazaniem, ale wybacz imo nikt kto ceni sobie to co pisze nie bedzie jeszce za to placic.

ps: wysiu polecam Ci jaks ksiazke z zakresu psychologii tlumu, moze to byc bardzo ciekawa lektura dla Ciebie :)

Jabson 10.07.2004 22:55

Mnie sie tu podoba... w sumie jestem jeszcze na dwu innych forach... i z tych 3 tylko 2 mi leza: to i (nie bede reklamowac :) )... ale przegladajac czasem inne fora... normalnie zalamka... pozdro loodziska :)

andrzejj9 10.07.2004 22:49

He he, kilka godzin mnie nie było, a jak widzę, poważna dyskusja się rozwinęła :)

:spoko:

Bregan 10.07.2004 22:46

Mozna by tych ksywek troszke pokasowac, powiedzmy tak tych co z rok nie odwiedzali, bylo by znacznie mniej i milej.
i jeszcze tych co są zbanowani, a ostatnimi czasy byłoby ich sporo, nie kasują bo większe statystyki zawsze wygladają lepiej dla reklamodawców, z tych 160 000 ksywek normalnych, piszacych uzytkownikow jest moze kilka,kilkanaście tysiecy , reszta jest pozakladane dla prowokacji i zabawy i to kazdy wie , nawet ten ... Soulcatcher :D
ja tam lubie pisać na golu, można porobić niezłe jaja i powyśmiewać zwykłych uzytkowników na premium :P
a tak w ogóle witam :cool:

ThanatoS 10.07.2004 22:10

Cytat:

Napisany przez wysiak
[...]
"4. Moze mi ktos wytlumaczyc przyczyne, dla ktorej to na tym forum omawia sie sprawy wewnetrzne forum GOL - a nie odwrotnie?
Bo mamy do tego pelne prawo. A u ciebie nie mozna bo wasz regulamin tego zabrania."

A to jest akurat bzdura. Regulamin zabrania reklamowania serwisow konkurencyjnych, a Wy nie jestescie dla GOLa konkurencja - ani pod wzgledem zawartosci, ani wielkosciowo. With all due respect.

Pawelblu juz to napisal ale ja sie powtorze:
"- nie wolno wpisywać linków do innych forów dyskusyjnych, chyba że poświęcone są wyłącznie jednej grze."
To jeden z punktow waszego regulaminu. W sensie prawniczym oznacza to ze zadnych innych forow nie mozna, chocby o piwie czy o struganiu patykow, a to co jest po przecinku to juz tylko dostawka.

Cytat:

Napisany przez wysiak
GOL jest odwiedzany dziennie przez pare dobrych tysiecy, a zarejestrowanych ksywek jest juz prawie 160.000. 104 tysiace watkow, 2,5 miliona postow. To jest roznica kilku rzedow wielkosci.

Mozna by tych ksywek troszke pokasowac, powiedzmy tak tych co z rok nie odwiedzali, bylo by znacznie mniej i milej. Posty nie wszystkie sa na temat, i czesc watkow tez powinno sie kasowac, wiec to inna para kaloszy. Nie o to chodzilo w tym watku i nie ma co liczbami sobie dawac, bo gry-online to komercyjny serwis, nastawiony na komercje.

Rowniez pozdrawiam

wysiak 10.07.2004 21:55

pawelblu -->
"Sorry - ale nie znasz regulaminu - mozesz dostac bana"
Ha, przylapales mnie:) Nowe FAQ przeczytalem 'po lebkach'. Kwestia jest taka, ze nie wnikam co jest w FAQ doslownie, zawsze staram sie po prostu pisac zgodnie z podstawowymi zasadami miedzyludzkimi i kultura. I tak sobie szczesliwie pisuje na GOLu juz trzeci rok, bez zagrozen banem. Szanuje rozmowcow oraz gospodarza, i to wystarczy. Po prostu.

andy 10.07.2004 21:46

Ten temat przerodził się w jedną wielką dyskusję które FORUM jest lepsze. A autorowi tego Topicu nie o to chodziło. Chciał pokazać jak na innym forum ( nie podam nazwy bo mogę zostać zbananowany he he he he ;) ) utrzymuje się porządek. Choć może, masz racje wasze jest większe i co z tego. Wolał bym być na forum gdzie jest 1 tys forumowiczów i jest spooko atmosferka jak u nas, niż na takim co ma 100 tys. forumowiczów i nie można w żaden sposób się wypowiedzieć żeby nie dostać BANA. Ten topic miał pokazać jakie skrzywienia panują na niektórych forach (np. jak wasze) i to robi. Co prawda w oczy kole.

ufff..

pawelblu 10.07.2004 21:34

Cytat:

Napisany przez wysiak
Bo mamy do tego pelne prawo. A u ciebie nie mozna bo wasz regulamin tego zabrania."
A to jest akurat bzdura. Regulamin zabrania reklamowania serwisow konkurencyjnych, a Wy nie jestescie dla GOLa konkurencja - ani pod wzgledem zawartosci, ani wielkosciowo. With all due respect.

Sorry - ale nie znasz regulaminu - mozesz dostac bana ||

"- nie wolno wpisywać linków do innych forów dyskusyjnych, chyba że poświęcone są wyłącznie jednej grze."

Tak mowi WASZ regulamin. - Pkt.2 Ust.15

Cytat:

Napisany przez wysiak
CIAPEK -->
"Wasza szata i wogóle wygląd forum przy naszym to jak syrenka przy BMW "7" :]"
Kwestia gustu. Mnie osobiscie wszelkie avatary, emotikonki, sygnaturki itp odrzucaja, za bardzo to przypomina setki innych for PHPBB. Przerost formy nad trescia. Na GOLu tez nie korzystam z zadnych takich udziwnien.

"I chciałbym zauważyć, że dziennie odwiedzają nas setki osób, a liczba zarejestrowanych to pare dobrych tysięcy :]"
GOL jest odwiedzany dziennie przez pare dobrych tysiecy, a zarejestrowanych ksywek jest juz prawie 160.000. 104 tysiace watkow, 2,5 miliona postow. To jest roznica kilku rzedow wielkosci.

Sorry, ale nie wiesz co to jest rzad wielkosci. Miedzy tymi wartosciami co podales a wartosciami z forum cdrinfo:

Dyskusje: 35,403, Posty: 275,802, Użytkowników: 21,421

Mozna powiedziec ze jest roznica 1 rzedu wielkosci.

Cytat:

Napisany przez wysiak
H_do_te -->
Mozesz ujawnic swoja zbanowana ksywke z GOLa?
Cholera, czy tu siedza sami rozgoryczeni wygnancy?:)

No ba - a jakze ...

wysiak 10.07.2004 21:23

Weron -->
No ja tez wolalbym wejsc sobie do warzywniaka, naladowac owocow i warzyw do koszyka, i wyjsc bez placenia, zamiast chodowac to samo na dzialce:) Logiczne, nie?:)

Weron 10.07.2004 21:19

Cytat:

Napisany przez wysiak
Zarejestrowales sie 2 dni przed tamtym konkursem, w dwa dni nastukales tam 122 posty, po czym odszedles i po 2 latach przypadkowo machnales jednego posta. OK, whatever.
A platnych serwisow, takich, ktore "kaza sobie placic za mozliwosc sciagniecia patcha czy jakiegos edytora" jest mnostwo na calym swiecie, GOL byl po prostu pierwszy w Polsce. Nie GOLa wina, ze spolecznosc internetowa w naszym pieknym kraju jest ciut zacofana, i sie dziwi czemus, co jest po prostu normalne.. BTW wiekszosc tych rzeczy (poza wieloma materialami, stworzonymi specjalnie dla GOLa - poradniki, itp) jest do znalezienia na googlu. I co z tego? Przeszkadza Ci, ze ktos woli wyslac smsa za pare pln i miec, zamiast siedziec pol godziny i szukac? Dla niektorych czas to pieniadz.

Wysiu nie probuj teraz na sile cos mi udowodnic.
Przeciez chyba nie dostaniesz nagrody w 1dzien?
Bylem tam jeszzce przez jakis czas.Zreszta moze nawet po tym okresie znajdziesz jakies posty.Pojedyncze wyjatki.Ogolnie chodzi o to, ze zrezygnowalem z aktywnego uczestnictwa.No ale niewazne dajmy sobie juz tym spokuj.Sedno nadal jest takie samo.Oszukali mnie i tyle.
Natomiast co platnosci za te materialy to tak przeszkadza mi bo wolalbym sobie wejsc na taki serwis i sciagnac za darmo.To chyba zreszta logiczne. No nie :)Hehe

wysiak 10.07.2004 21:05

Witam:)

To znowu ja, i znowu musze kilka rzeczy sprostowac:)

ThanatoS -->
"Wyobraz sobie ze trole tez tutaj przybywaja, ale uzytkownicy wychwytuja ich, i informuja nas o tym, wiec sprawe sie zalatwia."
To dokladnie tak samo, jak na GOLu:) Tylko tam trolli jest, podejrzewam, kilka razy wiecej..

"4. Moze mi ktos wytlumaczyc przyczyne, dla ktorej to na tym forum omawia sie sprawy wewnetrzne forum GOL - a nie odwrotnie?

CIAPEK -->
"Wasza szata i wogóle wygląd forum przy naszym to jak syrenka przy BMW "7" :]"
Kwestia gustu. Mnie osobiscie wszelkie avatary, emotikonki, sygnaturki itp odrzucaja, za bardzo to przypomina setki innych for PHPBB. Przerost formy nad trescia. Na GOLu tez nie korzystam z zadnych takich udziwnien.

"I chciałbym zauważyć, że dziennie odwiedzają nas setki osób, a liczba zarejestrowanych to pare dobrych tysięcy :]"

Weron -->
Zarejestrowales sie 2 dni przed tamtym konkursem, w dwa dni nastukales tam 122 posty, po czym odszedles i po 2 latach przypadkowo machnales jednego posta. OK, whatever.
A platnych serwisow, takich, ktore "kaza sobie placic za mozliwosc sciagniecia patcha czy jakiegos edytora" jest mnostwo na calym swiecie, GOL byl po prostu pierwszy w Polsce. Nie GOLa wina, ze spolecznosc internetowa w naszym pieknym kraju jest ciut zacofana, i sie dziwi czemus, co jest po prostu normalne.. BTW wiekszosc tych rzeczy (poza wieloma materialami, stworzonymi specjalnie dla GOLa - poradniki, itp) jest do znalezienia na googlu. I co z tego? Przeszkadza Ci, ze ktos woli wyslac smsa za pare pln i miec, zamiast siedziec pol godziny i szukac? Dla niektorych czas to pieniadz.

woitas -->
Rozumiem, amarok, ze jestes rozgoryczony. Masz abonament na GOLu, a i tak dostales bana na Forum. Nie dziwie sie wiec, ze lazisz po innych forach i saczysz jad. Choc mi osobiscie by sie po prostu nie chcialo. Ale skoro tak lubisz, to na zdrowie.

H_do_te -->
Mozesz ujawnic swoja zbanowana ksywke z GOLa?
Cholera, czy tu siedza sami rozgoryczeni wygnancy?:)

8z9 -->
" i placeniu, niech to bedzie nawet symboliczne 1zl, za pisanie wlasnych postow oni sie jeszce z tego ciesza"
Jak juz pisalem wczesniej, forum GOLa jest calkowicie darmowe. Mogles nie doczytac, wiec to powtarzam.

Pozdrawiam wszystkich
wysiu

8z9 10.07.2004 20:50

Ja bym sie nie sugerowal postami ludzi/dzieci z tego watka. To forum ma ogromna liczbe uzytkownikow, a w tym temacie udziela sie zaledwie garstka tych samych osob. Wypowiedzi sa takie, bo prawie wszytkie posty krytykujace regulamin, admina itd sa od razu kasowane, a userzy banowani. Ja to jestem pelen podziwu dla admina gola, ze tak skutecznie potrafil im zrobic wode zmozgu, przy takim zamordyzmie, cenzurze i placeniu, niech to bedzie nawet symboliczne 1zl, za pisanie wlasnych postow oni sie jeszce z tego ciesza. Zyczyc tylko kazdemu adminowi takich uzytkownikow :)

andy 10.07.2004 20:16

Mój post wcześniejszy napisałem cuś nie tak. Myślałem że wysio pisze o swoim forum, sorry za pomyłke. Poparłem go bo myślałem że też się nie zgadza z tym Adminem. A co do naszej szaty graficznej to JEST ŚWIETNA wręcz ZNAKOMITA. I u nas panuje pożądek a Admini nie posówają się do zagrywek ala Husajn. Choć i tutaj zdażają się DEBI** ale są dosyć szybko eliminowani. I na koniec jeżeli dalej Admini będą u was postępować to to forum się w końcu rozpadnie i już. Jak pisali już inni.
Najlepiej zróbcie STRAJK. ;)
Pozdro dal wszystkich forumowiczów CDRinfo ;)

H_do_te 10.07.2004 19:03

:spoko: popieram wasze zdanie i znam tamto forum dosyc dobrze , banda wazelinek i wszechmogacy admin mijajacy sie z prawda i sprawiedliwoscia na codzien:)), teraz zwas zrobia idoitow i beda gadac te swoje gatki o zazdrosci i wielkosci swojego swiatka, najlepsze jest to ze te mentalne dzieciaki tam siedza i wieza w to ze sa wyjatkowi kupujac abonament:))) i "twozac" tak wspaniałe forum dostajac bana i przezwiska za jakies bzdety, cenzura,cenzura,cenzura

jako przyklad przypomnem ban'a za podanie linka do MYie2 i instrukcji wylaczenia w niej reklam, tak tak uzytkownik narazil firme gol na ogromne straty materialne, niewazne ze byly moderator wtym czasie sciaga pirackie gry i daje linki na forum to sie nazywa wspaniala zabawa:)))

to forum kiedys bylo wielkie, teraz jest malutkie:)) ale zato baaardzo smieszne!
:mruga:

woitas 10.07.2004 18:58

Cytat:

Napisany przez woitas
poświęciłem się i wysłałem na tego maila

:blee: Wiadomość nie doszła.
Wyśle jeszcze raz z serwera.

luminat 10.07.2004 18:05

@Berion nie to nie jest test na IQ tylko na wiedze w dziedzinie telefonii gsm (tak sądze, nie miałem zamiaru się poniżać i brać udział w teście, aby móc pisać)
Biletem wstępu na przeglądanie tamtego forum jest rejestracja :O Nie ma tam czegoś takiego jak gość. Juz adminowi (techtronic) powiedzialem co mysle o ich regulaminie i blokowaniu forum. Jeszcze rozumiem konieczność wprowadzenia testu, zeby wyeliminowac osoby nie majace zielonego pojecia o gsm a wypowiadajace sie na forum, ale kompletnie nie rozumiem dlaczego nie mozna go przegladac jak sie nie jest zarejestrowanym (gość).

woitas 10.07.2004 18:04

Wiecie, że w tamtym wątku pierwotnie było coś innego?
Szkoda, że nie zrobilem screena :blee:

Gościu zrobił wątek do banowania ludzi... :ja_chce:
Ten, kto odważyłby się do niego wpisać, automatycznie leciał z forum... :blee:

Ps. Najlepsze jest to, że wolno tam podawać tylko linki do softu z ich serwera - oczywiście płatnego.
Za inne - ban :P

pawelblu 10.07.2004 18:04

Cytat:

Napisany przez Weron
...A kolega Loonatyk jak najbardziej lunatykuje.
W jego przypadku to tylko belkot, belkot, belkot.
Nie mowiac o tym, ze nie zrozumial o co chodzilo autorowi posta na golu.
Powiedz co ty w ogole chcesz reklamowac.Przeciez to normalna kpina aby z czyms takim sie pokazywac.

Rzadko sie z Toba zgadzam, ale to co napisales powyzej popieram w 100%.

Dokladna, i super trafna analiza sytuacji jest analiza Sida - Mysle dokladnie tak samo (tylko mam gdzies w jakiej butelce jest Lech ;) - no ale to byl PS).

Wlasciwie nie mam juz nic do dodania - wszystko co myslalem zostalo napisane duzo lepiej niz sam moglbym to napisac.

Berion 10.07.2004 17:53

@luminat
Czy to test na IQ? ;) Wyjaśniałoby to ten osobny dział ;)
@wysiak/Loonatyk
To jest moje pierwsze forum. I muszę przyznać, że jak przeczytałem wasz regulamin to mało nie spadłem z krzesła... Ludzie! To jest chore... A wy to jeszcze popieracie? Ja bym takiego admina spuścił w ubikacji (czyt. wyśmiał i odszedł z forum). :ysz:

luminat 10.07.2004 17:42

Widzieliscie co sie stalo z forum.techtronic.pl. Od pewnego czasu aby moc tam pisac w watkach trzeba rozwiazac jakis glupi test. To co jest na forum gry-online to jest nic w porownaniu z tym co jest na techtronic. Tam za kazde zlamanie regulaminu dostaje sie punkty karne. Dla osob ktore nie dokonaly pełnej aktywacji konta (test) jest tam osobny dzial.

Weron 10.07.2004 17:23

Cytat:

Napisany przez wysiak
Weron --> Troche klamczuszkiem chyba jestes. Konkurs byl w 2002 roku, wygraly trzy osoby,
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=527617
Zakladam, ze uzywales wtedy ksywki Mariusz_kos, bo pozostale 2 osoby znam, pisza tam do dzisiaj.
http://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=16972
Skoro od tamtego czasu na GOLu nie piszesz, to jakim cudem napisales ostatniego posta 28 maja tego roku, 2 lata po tamtym strasznym wydarzeniu, gdy nie otrzymales swojej nagrody (btw. trzeba bylo upomniec sie na maila, a nie obrazac sie jak skrzywdzona panienka).

Prawidlowo zakladasz ( Mariusz_Kos jesli chodzi o scislosc)
Co do napisania tego postu to nie potrafie teraz Ci wytlumaczyc jak do tego doszlo. Musialbym go zobaczyc a nie widze opcji pokaz wszystkie posty danego uzytkownika.Prawdopodobnie szukalem jakiejs informacji i przy okazji machnalem tego posta.Tak rzeczywiscie to bylo straszne wydarzenie spac nie moglem po tym i musialem wynajac osobistego psychoanalityka.Zreszat pozniej sie zastanawialem nawet czy nie nalezy oskarzyc administracje tamtego forum.Glownie chodzilo o zwrot kosztow.No zobacz nie dosc, ze wygralem gre za niecale 20 zloty to jeszzce musialem zaplacic pare tysiecy za leczenie.Dobrze chociaz, ze terapia odniosla skutek.
A tak na powaznie to chyba nie sadzisz, ze bede ich prosil o gre, ktora nie przedstawia dla mnie zadnej wartosci.Chodzi o zasady.To jest calkowicie nieprofesjonalne podejcie do uzytkownika.Za to jak ty bys im zaplacil to by pewnie sie zesrali, zeby dostarczyc bo w koncu placisz a nie musza dawac za darmo.Pozniej tez widizalem jak pare osob musialo sie dopraszac o nagrody, ktore dostali. Nie wiem jak to sie skonczylo bo nie interesowalem sie ta sprawa.Ale skoro jestes tak dlugo juz uzytkownikiem tamtego forum to powienienes wiedziec, ze takie sytuacje maja miejsce.Poza tym nie podobalo mi sie tez pare innych rozwiazan miedzy innymi administrowanie.Nie moiwac juz jak ludzie sie tam zabijali aby miec status generala.To zenada dla mnie.Pozniej zrobili to za tysiac postow wczesniej bylo 100.W ogole ja w tej sprawie popieram jak najbardziej zdanie Sida.Przeciez to trzeba byc *****em, zeby kazac sobie placic za mozliwosc sciagniecia patcha czy jakiegos edytora a tak chyba tez tam jest.Wiec jeden ***** kaze sobie za to placic a drugi placi.Od razu przypomina mi sie historia jak to gosc na alegro sprzedawal kodeki do divx.Idiotyzm.

A kolega Loonatyk jak najbardziej lunatykuje.
W jego przypadku to tylko belkot, belkot, belkot.
Nie mowiac o tym, ze nie zrozumial o co chodzilo autorowi posta na golu.
Powiedz co ty w ogole chcesz reklamowac.Przeciez to normalna kpina aby z czyms takim sie pokazywac.

ThanatoS 10.07.2004 17:16

Cytat:

Napisany przez Loonatyk
Wspaniale...rewelacyjnie zareklamwaliście sobie forum. Świetnie, na prawde znakomita taktyka, dzieki czemus takiemu liczycie na nowych userów ?

Forum GOL jakie jest takie jest, jedno jest pewne - nie musisz tam gadac jezeli Ci sie nie podoba. A jesli juz koniecznie chcesz pozostawic tam swoje łapki to nie narzekaj. Zawsze możesz odejść.

Jeżeli uważasz że postapiles fair na GOL z tym linkiem, to ja chce postapic rownie porządnie :

www.universum.up.pl - FORUM DLA WSZYSTKICH !! ZAPRASZAM !

{tak, tak znizam sie do Twojego poziomu...}

Nie wiem o kim mowisz, bo ja nie reklamowalem naszego serwisu u was, tzn. na GOL'u, ale widac ze jestes Trolem, bo nie przestrzegasz netetykiety. Oburzyles sie bo ktos o zdrowych zmyslach komentuje regulamin :)

A teraz spokojnie opisze te universum, za dlugo sie laduje, w miare mozliwosci poprawiajcie bledy w newsach, wiem z doswiadczenia ze zawsze sie znajda, ale popraw to:
"Dizś Saddam Husajn" .... " POdczas ozprawy", to mozna mnozyc :)

cana 10.07.2004 17:10

@Loonatyk, taka mała prośba, jak już do kogoś pijesz to podawaj nicka,a co do reszty to zauważ że jak już to wyżej wysiak napisał forum cdrinfo jest o czymś innym i nie sądze ze musi się reklamować na gol'u

woitas 10.07.2004 17:04

Tego forum nie trzeba reklamować.
Bosze, co za ludzie - płacą im za to?

Oni cierpią chyba na syndrom zakładnika... :ja_chce:

mr_spock 10.07.2004 17:03

hehe...:)
tu niekt kasy "od lepka" nie ma... wiec ile jest userow nie ma znaczenia...
a forum nie zginie, nie trzeba posowac do takich zagrywek.
a "zareklamowal" to normalny user, a nie mod czy admin...

CIAPEK 10.07.2004 17:03

tak jak napisał Thanatos "trole" na forum są wychwytywane i koszone. Że forum GOL nie może sobie z tym poradzić to słabo. Może atmosfera na forum sprawia, że trole własnie czują tam się dobrze.
Dlaczego omawiamy Wasze forum? Tak mamy do tego pełne prawo, a pozatym "skrzywienia" są zawse komentowane.

Patrząc na to czuje, że czeka nas najazd troli... :]
czekamy ||

P.S. (po przeczytaniu postów na GOLu)
Wysiu i inni, nasze forum przypomina Ci firemke?
Jasne LOL
Wasza szata i wogóle wygląd forum przy naszym to jak syrenka przy BMW "7" :]
I chciałbym zauważyć, że dziennie odwiedzają nas setki osób, a liczba zarejestrowanych to pare dobrych tysięcy :]

Kto zamieścił jakiś link na forum GOLa o naszej dyskusji na CDRinfo?

Loonatyk 10.07.2004 16:57

Wspaniale...rewelacyjnie zareklamwaliście sobie forum. Świetnie, na prawde znakomita taktyka, dzieki czemus takiemu liczycie na nowych userów ?

Forum GOL jakie jest takie jest, jedno jest pewne - nie musisz tam gadac jezeli Ci sie nie podoba. A jesli juz koniecznie chcesz pozostawic tam swoje łapki to nie narzekaj. Zawsze możesz odejść.

Jeżeli uważasz że postapiles fair na GOL z tym linkiem, to ja chce postapic rownie porządnie :

{tak, tak znizam sie do Twojego poziomu...}

ThanatoS 10.07.2004 16:19

Cytat:

Napisany przez wysiak
Witam, tu wysiu z forum GOLa, moja ksywka wyglada na zajeta tutaj od 2003 roku, aczkolwiek nie pamietam, zebym ja sobie tu rezerwowal..
Zajrzalem, bo chcialem tylko kilka rzeczy sprostowac.

1. Owszem, popieram to, co sie tam dzieje. Gdybyscie tutaj mieli takie najazdy trolli, jakie tam sie zdarzaja, to pewnie sami szybko byscie sobie wymyslili podobny regulamin. Przykladowy link
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=2426482&N=1
, zajrzyjcie pod koniec, takich sytuacji jest tam zwykle kilka dziennie.
Wy tutaj macie duuzo mniejsze, do tego wyspecjalizowane, forum, wiec takie osobniki raczej tu nie zagladaja...:)

Wyobraz sobie ze trole tez tutaj przybywaja, ale uzytkownicy wychwytuja ich, i informuja nas o tym, wiec sprawe sie zalatwia.

Cytat:

Napisany przez wysiak
2. Co do placenia - nie mam i nigdy nie mialem abonamentu na golu, i w niczym nie przeszkadza mi ten fakt w normalnym korzystaniu z forum, wiec nie rozumiem tekstow typu "każą płacić". Zresztą - Wy tutaj korzystacie sobie z zaadoptowanego darmowego forum, nawet nieszczegolnie spolonizowanego - przykladowo ekran opcji wyglada dosyc smiesznie... Serwis GOL przynajmniej zainwestowal w stworzenie wlasnego porzadnego silnika, wiec oplaty mozna chyba zrozumiec..? Zaznaczam jeszcze raz - za pisanie na forum tam sie nie placi.

Hmm, a wiedziales ze vBulletin to komercyjny system forum? Nie spolonizowany caly poniewaz nie ma polskiej wersji 3.0, jestesmy pionierami w tym wzgledzie. Sami style napisalismy itp. :)

Cytat:

Napisany przez wysiak
4. Moze mi ktos wytlumaczyc przyczyne, dla ktorej to na tym forum omawia sie sprawy wewnetrzne forum GOL - a nie odwrotnie?:)

Bo mamy do tego pelne prawo. A u ciebie nie mozna bo wasz regulamin tego zabrania.

Ja rowniez pozdrawiam.

wysiak 10.07.2004 16:03

Witam, tu wysiu z forum GOLa, moja ksywka wyglada na zajeta tutaj od 2003 roku, aczkolwiek nie pamietam, zebym ja sobie tu rezerwowal..
Zajrzalem, bo chcialem tylko kilka rzeczy sprostowac.

1. Owszem, popieram to, co sie tam dzieje. Gdybyscie tutaj mieli takie najazdy trolli, jakie tam sie zdarzaja, to pewnie sami szybko byscie sobie wymyslili podobny regulamin. Przykladowy link
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=2426482&N=1
, zajrzyjcie pod koniec, takich sytuacji jest tam zwykle kilka dziennie.
Wy tutaj macie duuzo mniejsze, do tego wyspecjalizowane, forum, wiec takie osobniki raczej tu nie zagladaja...:)

2. Co do placenia - nie mam i nigdy nie mialem abonamentu na golu, i w niczym nie przeszkadza mi ten fakt w normalnym korzystaniu z forum, wiec nie rozumiem tekstow typu "każą płacić". Zresztą - Wy tutaj korzystacie sobie z zaadoptowanego darmowego forum, nawet nieszczegolnie spolonizowanego - przykladowo ekran opcji wyglada dosyc smiesznie... Serwis GOL przynajmniej zainwestowal w stworzenie wlasnego porzadnego silnika, wiec oplaty mozna chyba zrozumiec..? Zaznaczam jeszcze raz - za pisanie na forum tam sie nie placi.

3.
Weron --> Troche klamczuszkiem chyba jestes. Konkurs byl w 2002 roku, wygraly trzy osoby,
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=527617
Zakladam, ze uzywales wtedy ksywki Mariusz_kos, bo pozostale 2 osoby znam, pisza tam do dzisiaj.
http://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=16972
Skoro od tamtego czasu na GOLu nie piszesz, to jakim cudem napisales ostatniego posta 28 maja tego roku, 2 lata po tamtym strasznym wydarzeniu, gdy nie otrzymales swojej nagrody (btw. trzeba bylo upomniec sie na maila, a nie obrazac sie jak skrzywdzona panienka).

4. Moze mi ktos wytlumaczyc przyczyne, dla ktorej to na tym forum omawia sie sprawy wewnetrzne forum GOL - a nie odwrotnie?:)

Pozdrawiam wszystkich
wysiu

PS. Nie mam zamiaru rozpoczynac tu zadnej wojny, nudzi mi sie troche, to sobie ot tak popisalem:) Nie traktujcie tego zaraz smiertelnie powaznie:)

andy 10.07.2004 15:33

A co do wypowiedzi Wysia to chyba jako jedyny nie popiera tego co tam się dzieje. I wielkie bravoooooo mu za to..!!!!

andy 10.07.2004 15:22

Po przeczytaniu kilku postów to stwierdziłem że oni go popierają. TO się nazywa dopiero kretynizm. A co do wypowiedzi
[10.07.2004] 15:02

http://www.gry-online.pl/grafiki/smiles/smile_7.gifGoKu [ Pretorianin ]

----> arnie [pl]

Przynajmniej tu panuje jakis porządek. Heh... żałosne....</B></I></U>

Podniosłeś na mnie miecz...źle zrobiłeś.
To koleś chyba nigdy nie był na forum innym niż gry-online. Wiecie co tam lepiej się nie wypowiadać bo jeszcze pozwą nas do sądu za obraze he he he he he

Weron 10.07.2004 15:15

http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=2537563&N=1

hehe.polecam wypowiedz wysia

-Sid-The-Rat=> 10.07.2004 15:06

pozdrawiam wszystkich frajerow- posiadaczy abonamentu premium w serwisie gry - online [dotyczy to takze tych z gry.wp.pl , trzeba byc skonczonym [cenzura] zeby placic za cos co jest dostepne za darmo [np. rewelacyjny www.gamershell.com] i jeszcze byc z tego dumnym

pozdrawiam wszsytkich adminow ktorzy jedyny sposob walki z konkurencja dostrzegaja w cenzurowaniu jej istnienia - zenujace, i jakze typowo polskie - bo spotykam sie tym tylko w polsce i to na coraz wieksza skale ostatnio - przoduja w tym 'glowne' serwisy na skraju istnienia oraz nowe, zakladane tylko dla pieniedzy [zabawne ze gry.wp.pl nie wspomnialo SLOWEM o istnieniu takiej gry jak Painkiller - ciekawe dlaczego..., czyzby nie dostali exclusiva?]

pozdrawiam wszsytkich userow forum gry-online - nisko upadliscie ze dajecie sie tak traktowac, jeszcze nizej - bo wam sie to podoba, a juz najnizej - ze nie widzicie alternatyw - a jest ich sporo, nawet na naszym zasciankowym podworku

pozdrawiam ludzi ktorzy przejmuja sie tym cyrkiem - olejcie ich, i tak im nie pomozecie, szkoda czasu

pozdrawiam wreszice personalnie admina w/wym forum - szkoda ze nie mozesz sobie wpisac w opis usera 'Bóg' - pewnie dopiero to by zaspokoilo twoje poczucie wlasnej wartosci - popatrz sobie na forum tweak'a i na to co z niego zostalo po tym, jak admini wprowadzili swoje metody walki z buractwem - chcesz tak nisko upasc?

ps. czemu do tej pory w wawie sprzedaja starego Leszka?

gallus 10.07.2004 14:58

Ja już się nie moge doczekać odpowiedzi szanownego admina, ale będzie zdziwiony tym tematem na forum ;)

andy 10.07.2004 14:46

Informuj nas na bierząco.. Może w końcu facet zrozumi błąd..

woitas 10.07.2004 14:44

Ilość załączników: 1
dzieki.
link poszedł.

wrzucam spakowanego screen'a ich regulaminu - na wypadek, gdyby ktoś go zmienił... :ja_chce:
tradycyjnie polecam do ssania flashget'a.

andy 10.07.2004 14:41

Powaga i co podałeś linka do naszej dyskusji. ALE JAJA koleś chyba wpadnie w szał he he he

:spoko: :spoko: :spoko: teraz czekać aż Ci odpisze.To za odwage :piwo:

woitas 10.07.2004 14:38

poświęciłem się i wysłałem na tego maila

andy 10.07.2004 12:07

Popieram tylko kto wyśle..?

mr_spock 10.07.2004 11:19

ja proponuje autorowi tego regulaminu wyslac link do naszej dyskusji
bo dac linka na forum nie mozemy, nie mamy abonamentu Preminum :(

ThanatoS 10.07.2004 10:39

Hmm, ciekawe tam jest:

"- nie wolno "spamować" - czyli publikować na forum nadmiernej ilości zbędnych informacji."

On nie wie co to jest spam chyba, komentarz jest w zasadzie opisem floodu

.::piotrek::. 09.07.2004 20:40

Niektorzy ludzie sa dziwni. ;)

woitas 09.07.2004 19:24

albo każemy płacić za możliwość edycji postów?? :P

mr_spock 09.07.2004 19:13

Moze na tym forum tez wprowadzimy amonament?
Kupisz sobie abonam. "master" i mozesz wszystkich wyzywac i sie nabijac...

jak pokazuje cytat ktory podalem wczesniej - sa rowni i rowniejsi

woitas 09.07.2004 19:04

tamto forum to istny kabaret.
czytam to i leję ze smiechu :ja_chce:

mr_spock 09.07.2004 18:04

"nie wolno zakładać prowokacyjnych wątków, mających na celu ośmieszanie innych czytelników, wolno to robić tylko w kategorii "Dowcipy" "

a 2 linijki dalej

"nie wolno atakować, ośmieszać, poniżać innych czytelników tego forum"
...
"nie wolno kwestionować poleceń moderatorów i adminów." - nie sposob nie kwestrionowac takiego *****izmu

Teraz najlepsze:
"Posiadanie abonamentu nie zwalnia w żaden sposób z przestrzegania powyższych zasad, przywileje wynikające z abonamentu można stosować tylko w wypadku kategorii Premium.
W kategorii Premium nie wolno tylko publikować postów naruszajacych Polskie Prawo i łamać podstawowych zasad współżycia międzyludzkiego"

... ja pier.ole

woitas 09.07.2004 18:00

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Oj bardzo trudne było jego dziecinstwo, a ja jestem ciekawy co by się stało gdyby zajął tutaj ;)

ja wiem, co: :bicz: :boks: :podbite: :niepow:

gallus 09.07.2004 17:33

Oj bardzo trudne było jego dziecinstwo, a ja jestem ciekawy co by się stało gdyby zajął tutaj ;)

pawelblu 09.07.2004 17:15

Ten czlowiek bedzie mial trudne zycie ...

CIAPEK 09.07.2004 13:55

ten kolo na prawde się wczuł, aż za bardzo, pisząc jeszcze jakiś szczegółowy regulamin.

Ja zawsze mówiłem: regulamin regulaminem, który warto znać, ale każdy z nas korzystając z forum powinien mieć, że tak powiem filtrowane wiadomości, które pisze sam przez siebie i sam osądzał swoje postępowanie.

Powinno być looźno, ale z umiarem, Pan Soulcatcher ma może jakiś problem w normalnym życiu, może jest niekochany i skupia się na władaniem ludźmi na forum i podporządkowywaniem.

Dziękuję za miłe słowa, które padły tutaj w strone "teamu" ciesząc się, że nasze postępowanie jest przez Was akceptowane, lubiane.

Pozdro 600 :)

nimal 09.07.2004 13:37

:spoko:

zYxMa 09.07.2004 13:20

Mnie tu jakiś czas nie było, bo jakby klimat coś nie teges. Zadałem pytanie to odpowiedzi były typu poszukaj sobie itp. :P

Jak dla mnie to jest najlepsze forum na jakim byłem :D ale z tym gry-online to paranoja - walić ich :P :wsciekly:

nimal 09.07.2004 13:07

oj wiecie jak to jest - czlowiekowi sie wydaje zawsze ze lepiej jest tam gdzie go akurat nie ma ;)

woitas 09.07.2004 12:39

hmmm, mnie się tutaj podoba. panuje specyficzna atmosfera luziku.

Kasprzak 09.07.2004 11:57

a pare osob mowilo ze tu sa powaleni...i odeszlo.
Tam to niedlugo wstepu nie bedzie bo bedzie trzeba dostac moda zeby wejsc.
ehh...co sie robi na forach.

Mily_ 09.07.2004 11:50

Kurde to forum jest czy więzienie?? Bo mi się wydaje, że więzienie.

andy 09.07.2004 11:41

Poprawka po przeczytaniu regulaminu tego forum to stwierdzam że oni wszyscy sa zje****. Sic....!!!!!

woitas 09.07.2004 11:22

poczytajcie sobie to

koleś ma niepokolei pod sufitem.

andy 09.07.2004 10:57

Ten Admin jest chory. Ma jakieś skrzywienie, albo był nie kochany w dzieciństwie. KUPA śmiechu...!!!

smolik 09.07.2004 10:49

Podobno adminem trzeba sie urodzić :)
Pozdro dla naszych adminów i modów. :piwo:

Weron 09.07.2004 10:45

To forum jest w ogole wygiete i administracja razem z nimi.
Tak gwoli scislosci to kiedys wytypowalem poprawnie wynik meczu POLSKA-USA
na mistrzostwach swiata.Wlasnie na tym forum.Byla za to przewidziana nagroda ktorej do tej pory niedostalem.Od tamtej pory nie korzystam z tamtego forum.Zmienilem jeszzce tylko dane w swoim profilu i papa.
Jesli maja jeszzce posty z tamtego okresu to mozna go nawet znalezc.Pod innym nickiem pisalem. Zreszta ta nagroda to kupa smiechu.Ale sam fakt.Takie to rzeczy miedzy innymi wyrabiaja sie na tamtym forum.

Mily_ 09.07.2004 10:07

Te typy tak mają. Trza im wybaczyć.

gallus 09.07.2004 10:05

Cytat:

Napisany przez kodziu
Trzeba mu wybaczyć. Może nie dorósł do swej roli...
Napisał jakieś głupoty pewnie żeby się popisać.

Kodziu ma racje, admin wali popisówe, a my cieszmy się z naszych adminów i modów ;)

kodziu 09.07.2004 10:02

Trzeba mu wybaczyć. Może nie dorósł do swej roli...
Napisał jakieś głupoty pewnie żeby się popisać.

woitas 09.07.2004 09:58

Forum Gry-Online - admin to jakiś czubek?

przeglądając tamten serwis, wszedłem na tamto forum i znalazłem takie coś:
1.

co o tym sądzicie?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:22.