![]() |
Nie no, co za idioci...
|
Cytat:
z cala pewnoscia jest to prasa nieskalana ;) |
Cytat:
|
dla mnie to sciema, poped seksualny jest przeciez rzecza naturalna, o tym nie mozna nie wiedziec
no chyba ze ta religia to jakies pranie mozgu :ysz: no ale nadal w ta historyjke nie wierze |
No pewnie że z KAPUSTY przecierz wszyscy to wiemy :) Ciekawe tylko jak ta kobieta zajdzie w ciąze czy tak samo wychowają dzieko.....?????? Jak oni byli wychowywani jeżeli tak to MU WSPÓŁCZUJĘ..!!!!
|
hmmm... ciekawe co im wmówili skąd oni się wzieli :>
|
No po prostu nie wiem jak to skomentować. Chyba wystarczy tu jedno słowo: niemcy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
mr_spock a ty co za nowa lokalizacje masz, znow do Iraku cie wyslali z FSB? :D
Wracajac do tematu, az to jest nie mozliwe ze ktos nie wie co i jak :P |
Cytat:
|
Ja taki młody jestem i wiem co i jak. :D Ale mi tych ludzi szkoda...
Ostatnio dorwałem na kompa encyklopedie seksu i niezlą jazde mam :) A ile tam pozycji. || || :cool: |
Cytat:
ludzie w epoce kamienia łupanego ,także potrafili się bzykać :) ,i jakoś TV nie musiała być im potrzebna . |
w jakim oni świecie żyją !!!!
gazet nie czytają, tv nie oglądają ??? |
Niemoge sobie wyobrazic ludzi w wieku 30 lat nie wiedzacych wogole ze jest cos takiego jak sex. Tak jak napisam mr_spock to jest instynkt i nawet jak nie wiesz o co chodzi to i tak wiesz o co chodzi:)
|
Po prostu powinniśmy współczuć tym ludziom. Nie wiedzieli co tracą ;) Teraz będą musieli nadrobić stracony czas he he..
|
Cytat:
|
Może po prostu w dziecinstwie byli zamknięci w piwnicy i nc do nich nie dochodziłe ze świata ; )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a myślałem ,że seks to naturalna potrzeba :)
|
orginal tej informacji dotyczyl pary gdzies z poludniowo-wschodniej azji takze wg mnie jest to fake :)
pomijajac ze taki numer gdzie jak gdzie ale w niemcach by niewyszedl lol |
Mr_spock, mormonami to chyba nie sa bo mormoni do jeszcze calkiem niedawno brali po kilka zon, to dopiero mieli jazde...
|
Takiej dobrej historyjki to juz dawno nie czytałem, normalnie jestem zszokowany, ale pn niemcach to sie można wszystkiego spodziewac;)
|
Czytam wasze posty i przychodzi mi tylko jedno do glowy... Wszystko sie moze zdazyc... :)
|
Cytat:
Cytat:
Pigulki to i u nas, ale nie mozna mowic, ze wszystko od tabletek... moze za duzo piwka pija ;) poziom "rozwiazlosci" i edukacji jest duzo wiekszy niz w polsce, moja kuzynka ktora miala 16 lat, przyszla do mamy i taty i powiedziala, ze chce kase na pigulki... Cytat:
Cytat:
latwiej mi uwierzyc, ze Kopernik byla kobieta ;) |
niemcy sa obecnie narodem bardzo malo religinym, chociaz sie ostatnio turkow nazjezdzalo - no a turcy to religni oni sa.
jak sie popatrzy na niemieckie dziewczyny, to wiekszosc ma ogromnie duze dupska (efekt uboczny pigulek), wiec niemcy chyba sa jednak dosyc uswiadomieni ;) a tak w ogole: to co owi malzonkowie mysleli przez te trzydziescipare lat zycia, ze dzieci bocian przynosi? to jest tak absurdalne, ze az niemozliwe, z reszta na onecie rozne dziwy wypisuja :D juz widze te "yntelygentne" komentarze na forum onetu :D |
Cytat:
co za religia? pewnie mormoni ;) |
:szczena: "religijne rodziny"? co to za religia? przed slubem bez sexu, po slubie bez sexu
|
:)
a mowi sie, ze polska jest 30lat za murzynami |
Nie wiedzieli co to seks i chcieli leczyc nieplodnosc
Przeczytajcie to :)
Niemiecka para, ktora zjawila sie z prosba o pomoc w klinice leczenia nieplodnosci dowiedziala sie po 8 latach malzenstwa, ze ich bezdzietnosc wynika z... braku seksu. Naukowcy z uniwersyteckiej kliniki w Lubeck przyznali, ze jeszcze nigdy nie mieli do czynienia z podobnym przypadkiem. Po serii testow okazalo sie, ze zarowno kobieta jak i mezczyzna sa calkowicie plodni i nie powinni miec jakichkolwiek problemow z posiadaniem dzieci. Rzecznik kliniki opowiedzial pozniej: "Kiedy malzonkowie zostali zapytani - jak czesto uprawiaja seks, ze zdziwieniem zapytali zgodnie "co pan ma na mysli?". Rzecznik dodal, ze niewiedza malzonkow co do prokreacji wynikala z tego, ze oboje wzrastali w bardzo religijnych rodzinach i po prostu byli nieuswiadomieni pomimo 8-letniego stazu malzenskiego. Obecnie 30-letnia kobieta i jej 36-letni maz biora udzial w terapii, ktora jest dla nich swoista nauka seksu. Zrodlo: Onet.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:08. |