Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Moja oferta - avatary i podpisy...graficzne (https://forum.cdrinfo.pl/f5/moja-oferta-avatary-podpisy-graficzne-36985/)

bakupl 11.07.2004 23:50

Moja oferta - avatary i podpisy...graficzne

Teraz w wakacje sie nudze, ale z chęcią i wielka przyjemnoscią mogę Wam zrobic avatar i podpis...tak jak ja mam ;) Jeśli chcecie to piszcie...

andy 11.07.2004 23:53

Ok jak Ci się by chciało. Ja nie mam uzdolnień plastycznych. Avatar z Litkiem i jakimiś fajnymi bajerami. Jak byś cuś wymyślił to podeślij na skrzyneczke.

THX z góry..& Pozdro...

gallus 12.07.2004 00:01

Ja równiez jestem zainteresowany, bo właśnie sie zastanawiałem nad kolejna zmiana, tylko nie wiem jaki bym chiał, noze coś doradzisz???

bakupl 12.07.2004 00:14

Jestem sszokowany! Myślałem że nikt nie będzie chciał... dziś jak się rano obudze to się wezme do roboty ;) Ciesze się że mogę Wam pomuc ;)

andy 12.07.2004 00:16

OK czekam na pierwsze wersje beta ;)

Wajchiusz 12.07.2004 00:17

Jesli niemasz za duzo do roboty to ja tez bym prosil jakis fajny avatarek.

kodziu 12.07.2004 00:18

JAk sończysz ich to i mój zrób. Jeśli będziesz chętny to jutro jakieś dane ci dam.

mr_spock 12.07.2004 01:29

Baku [pl] - co do twojego podpisu, to przeczytaj to :P http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=5

zart oczywiscie ;)

gallus 12.07.2004 07:23

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Baku [pl] - co do twojego podpisu, to przeczytaj to :P http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=5

zart oczywiscie ;)

heh narazie admini ne zaczeli jeszcze stosowac sie do tgo ogłoszenia wiec chyba można sobie zrobic taki podpisik ;)

Mily_ 12.07.2004 07:25

Baku mi też zrób avatar miał czas. Wybór należy do ciebie:>

shuma02 12.07.2004 09:28

no nie wiem czy chcialbym zmienic swoje "confused" na cos nowego... ale jesli chcesz mnie do czegos naklonic to chetnie zobacze co potrafisz hehe

bakupl 12.07.2004 09:35

Cytat:

Baku [pl] - co do twojego podpisu, to przeczytaj to http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=5

zart oczywiscie
Ale tam pisze o szczegółowych danych ;) Nie pisze jakie mam wersje biosu itp. To chodzi o to że nie można pisać że się ma np. Pentium 3 PRO 450MHZ (100mhzx4,5)@550Mhz (100mhz*5,5) extracooling, ATI Radeo 9001 MEMORY 320Mhz@550Mhz, CHIP 331@333Mhz WC Cooling... itp... chyba o to chodzi? Ja usune dane o swoim dysku ;) i będzie chyba dobrze ;)

Mily_ 12.07.2004 09:48

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Ale tam pisze o szczegółowych danych ;) Nie pisze jakie mam wersje biosu itp. To chodzi o to że nie można pisać że się ma np. Pentium 3 PRO 450MHZ (100mhzx4,5)@550Mhz (100mhz*5,5) extracooling, ATI Radeo 9001 MEMORY 320Mhz@550Mhz, CHIP 331@333Mhz WC Cooling... itp... chyba o to chodzi? Ja usune dane o swoim dysku ;) i będzie chyba dobrze ;)

A ja jeszcze do twojego podpisu nawiąże. Z lewej strony tej ramki raczej powinno być POZDRAWIAM a nie POZRAWIAM (no chyba że celowo tak napisałeś). Pozdro

CIAPEK 12.07.2004 10:01

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
heh narazie admini ne zaczeli jeszcze stosowac sie do tgo ogłoszenia wiec chyba można sobie zrobic taki podpisik ;)

Admini zaczęli już dawno działać, każdy sobie.

Tak jak pisze Baku w jego podpisie nie ma szczegółowego opisu sprzętu. Na moje może to zostać, inni admini inna decyzja.

Co do vatarów. No w sumie jestem troche daleko w kolejce, ale skusze się. Kiedyś avatara robił mi Smartek :) (pozdro dla niego), sam widze u Baku coś ciekawego widze, że conieco, na pewno więcej niż ja znasz się na grafice, więc chętnie bym skorzystał bo podoba mi się Twój styl, a ja ciągle szukam tego jedynego avatara i znależć nie moge, może właśnie jakiś zmixowany mi przypadnie do gustu;).
Postaram się jakoś odwdzięczyć ;)

bakupl 12.07.2004 11:07

No nie ;/ Mialo być POZDRAWIAM a nie POZRAWIAM ;( No nic zmieni się, ale najpierw Wy ;) Odwdzięczać się nie musisz... @ndy'emu i gallus_anonim'owi już zrobiłem... ;) Więc shuma02, Mily666 i Twoja kolej Ciapek ;)...

EDIT...

Znalazłem jeden bład jeszcze w moim podpisie... przy dysku twardym napisałem 7MB cache.. a mam 8 ;p z 7 nie ma :p

gallus 12.07.2004 11:20

Ja kolejny raz dziekuje;) za chwile umieszcze tylko muszę wrzucić podpisik na serwer.

andy 12.07.2004 11:40

Dzięki jeszcze raz Baku [PL] za avatarka :)

bakupl 12.07.2004 11:48

Nie ma za co, to dla mnie przyjemność ;)

shuma02, Mily666, Kodziu, Wajchiusz ... podajcie jakieś szczegóły ;)

gallus 12.07.2004 12:05

I już jest, mi się podoba można powiedziec jednym słowem, że jest FULL WYPAS ;)

bakupl 12.07.2004 12:17

Fajnie jest wiedzieć że się komuś pomogło i że ma się udział w tym forum ;)

CIAPEK 12.07.2004 12:19

ejjj ale jak każdy będzie sobie wwalał w podpis jakieś obrazy na szerokość posta to nie tylko mi to się nie spodoba.
Nie róbmy galeri obrazów.

bakupl 12.07.2004 12:27

Fakt..., to od teraz tylko robie Avatary..., ale to zależy kto jaką ma rozdzielczość (2048x1960) =D

Mily_ 12.07.2004 12:33

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Fakt..., to od teraz tylko robie Avatary..., ale to zależy kto jaką ma rozdzielczość (2048x1960) =D

Ja mam 1024x768:>

mr_spock 12.07.2004 12:43

Co ty Ciapek za rozdzialke masz na tym flat-Flatronie? :)

gallus 12.07.2004 12:52

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Co ty Ciapek za rozdzialke masz na tym flat-Flatronie? :)

Ta rozdzielczośc flatronato jest mała (146x20), ale za to calego podpisu jest chyba większ od mojego obrazka, ale ja się nie czepiam i mi to nie przeszkadza :)

kodziu 12.07.2004 12:55

Więc dane które mógłbyś umieścić w podpise: LG DRD-8120B
LG GCE-8481B
SAMSUNG SP1213N
Avatarek to jakiś ładny. Coś takiego fajnego. Decyzja należy do ciebie.

bakupl 12.07.2004 13:22

Dobra, Kodziu, zaraz zabiore się do pracy ;), gallus_anonim... przecież mówiłem Ci że nie musisz pisać że ja to robiłem... możesz to edytować i robić z tym co chcesz...

Mily_ 12.07.2004 13:25

ja chce na jakimś fajnym tle niebieskim do góry Mily666 a na dole Lite-on 52327S. A na środku takimi wodnymi literami forum.cdrinfo.pl. Ale wybór należy do ciebie. Wszystko przyjme :>

gallus 12.07.2004 13:29

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
(...)gallus_anonim... przecież mówiłem Ci że nie musisz pisać że ja to robiłem... możesz to edytować i robić z tym co chcesz...

Ja uważam że Ci się należy, bo włożyłeś w to prace, więc to pozostawie i nic nie bede edytował, a może jeszcze bede miał dla Ciebie jedno zleceie na podpis dla mojej siostry, ale na inne forum
Pozdro ;)

bakupl 12.07.2004 13:34

Cytat:

ja chce na jakimś fajnym tle niebieskim do góry Mily666 a na dole Lite-on 52327S. A na środku takimi wodnymi literami forum.cdrinfo.pl. Ale wybór należy do ciebie. Wszystko przyjme
Ale logo czy podpis?

DZIĘKUJE WAM!!

Mily_ 12.07.2004 13:36

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Ale logo czy podpis?

DZIĘKUJE WAM!!

Logo. Za co dziękujesz??

Berion 12.07.2004 13:42

@Baku [pl]
A czy gif'y też wchodzą w rachubę? Ja bym zmienił swój avatarek bo to "oko" do udanych chyba nie należy, co?

bakupl 12.07.2004 14:20

Ilość załączników: 2
Dziękuje że się nie nudze, że mogę Wam pomuc ;), że coś robie dobrego dla kogos...GIF'y mogą być, ale dopiero jutro bym się tym zajął...ale gifów nie robiłem ża dużo i jakość nie będzie taka dobra... Kodziu i Mily666 ;) W załączniku macie avatar oraz podpis

MaciejT 12.07.2004 15:15

niniejszym prosze o zmniejszenie obrazkow w podpisie - mysle ze polowa wielkosci i tak by wystarczyla - w duzej rozdzielczosci tak to wyglada jakby pol forum zajmowalo...

nimal 12.07.2004 15:20

krotko mowiac - mitotito ile te wasze podpisy waza bo siedze na szybkim laczy
ale sam swojego avatara zmniejszalem az wazy... prawie 200 razy mniej niz co niektore podpisy
chyba to juz jest przerost formy nad trescia ;)

bakupl 12.07.2004 15:20

Ok, od teraz robie 400x40... a te co zrobiłem to userzy może sami zmienią rozmiar cio? np. w paincie ;)

Mimotego że coniektóre zajmują mniej niż 10kb to jako Administrator bym zabronił wstawiania jakich kolwiek plików graficznych do podpisu...

Y@nkee_PL 12.07.2004 15:47

Ilość załączników: 1
Baku, zapisuj to w 8 bitach, wtedy rozmiar spada niemal ze 3 krotnie, a wizualnie nic sie nie zmienia
jak tak kazdy napakuje sobie 30 kilo do podpisu to ja wymiekne bo i tak forum mi slabo sie wczytuje, a juz nie mowie o modemowcach, ktorych napewno tu mamy
dla przykladu w zalaczniku twoj sig z 8 bitowa glebia kolorow
twoj sig = 31KB
moja wersja twojego siga = 12KB

MaciejT 12.07.2004 15:50

...albo skupcie sie Panowie tylko na avatarach...

bakupl 12.07.2004 16:05

Cytat:

Baku, zapisuj to w 8 bitach, wtedy rozmiar spada niemal ze 3 krotnie, a wizualnie nic sie nie zmienia
jak tak kazdy napakuje sobie 30 kilo do podpisu to ja wymiekne bo i tak forum mi slabo sie wczytuje, a juz nie mowie o modemowcach, ktorych napewno tu mamy
dla przykladu w zalaczniku twoj sig z 8 bitowa glebia kolorow
twoj sig = 31KB
moja wersja twojego siga = 12KB
Ja mam PNG...mogę zapisać jako JPG2000 i będzie 5KB zajmowac, ale to za 2-5 godzine zrobie bo musze nowy zrobić ten ma tyle błedów...

MaciejT... może warto by wprowadzić chociaż ograniczenie 10kb na podpis? Czy coś w tym stylu?

kodziu 12.07.2004 16:19

Mam pytanie, moze głupie ale jak wrzucić ten podpis aby sięwyświetlał. Nie mogę znaleźć opcji.
Baku dzięki za avatar i podpis!!!

bakupl 12.07.2004 16:24

Najpierw musisz wrzucić na jakiś serwer, a następnie w swoim profilu masz Edycja podpisu... i tam podajesz link do tegoż podpisu którego wrzuciłes na serwer. Jeśli nie masz serwera to weź go w tym topicu np jako załącznik, ale nie spakowany, kliknij na niego jak napiszesz post własciwosci obrazu i tam masz adres do obrazka... i go wklepujesz jako link w edycja podpisu

mr_spock 12.07.2004 16:33

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Najpierw musisz wrzucić na jakiś serwer, a następnie w swoim profilu masz Edycja podpisu... i tam podajesz link do tegoż podpisu którego wrzuciłes na serwer. Jeśli nie masz serwera to weź go w tym topicu np jako załącznik, ale nie spakowany, kliknij na niego jak napiszesz post własciwosci obrazu i tam masz adres do obrazka... i go wklepujesz jako link w edycja podpisu

Moze sie myle, ale
wydaje mi sie, ze zalaczniki sa po jakims czasie usowane automatycznie... wiec to pomysl raczej na krotka mete

bakupl 12.07.2004 16:48

No to ja mam serwery 50MB... bardzo szybkie download 10000kilobajtów/s. Moge uzyczyć, ale ja bym musiał je wrzucać bo można się logować tylko z mojego IP

lopus 12.07.2004 17:20

Koledzy,ja siedze na SDI i wolno mi sie otwierają stronki,a tu jeszcze takie czary z tymi obrazkami.Nic do was nie mam...ale co to domowe przedszkole?
normalnie tak jak ktos napisał-przerost formy nad trescią.
Apropos: tak samo jest jak ktos walnie se za***ista tapete na pulpit,kupe programów w tle i mówi ze mu sie komp muli.

bakupl 12.07.2004 17:44

Cytat:

Koledzy,ja siedze na SDI i wolno mi sie otwierają stronki,a tu jeszcze takie czary z tymi obrazkami.Nic do was nie mam...ale co to domowe przedszkole?
normalnie tak jak ktos napisał-przerost formy nad trescią.
Apropos: tak samo jest jak ktos walnie se za***ista tapete na pulpit,kupe programów w tle i mówi ze mu sie komp muli.
Zalezy jaki kto ma sprzęt ;>...
A to jak cio to można wyłączyć włanczanie obrazków... ;)... dobra, zrobimy coś... będa mniej zajmowac te avatar'y i podpisy ;)...

PS: Mi na modemie włancza się 9,7sekundy cała strona z avatar'ami... z TIF usunełem pliki... a na lanie włancza się 1,2 sekundy ;)

kodziu 12.07.2004 18:59

To jakbyś mógł Baku to wrzuć mój podpis na swój serw i podaj mi adres do niego. OK?

Piotr4s 12.07.2004 21:34

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Teraz w wakacje sie nudze, ale z chęcią i wielka przyjemnoscią mogę Wam zrobic avatar i podpis...tak jak ja mam ;) Jeśli chcecie to piszcie...

Baku jeśli nadal nie masz co robić to byłbym wdzięczny za podpis ;)

gallus 12.07.2004 21:46

Ja już zmniejszyłem swój podpis z 31kb do 18to chyba wystarczy ;) bo jeżeli zmniejszam bardziej to jest juz brzydki :blee:

Mily_ 13.07.2004 07:23

Mój podpis zajmuje 9,21kb wiec nie mieć pretensji. :> Pozdro :spoko:

epol 13.07.2004 12:23

Witam,
ta ja też bym prosił o podpisik i avatar. Oczywiście jakiś fajny (może być z czerwienią, niebieskim i czarnym; coś na napisy coś na tło).

Piotr4s 13.07.2004 12:47

Mnie najbardziej zadowoliłaby krwista czerwień i czerń. ;)

Mily_ 13.07.2004 12:58

@Baku [pl] jesteś może jakimś grafikiem? Czy to twoje hobby?

MacGyver 13.07.2004 15:06

Qrde teraz większość będzie miała nowe avatary i trzeba bedzie sie na nowo przyzwyczajać kto ma jaki ;)

czero 13.07.2004 15:12

ja tam swojego jeszcze nie zmienialem i nie mam najmniejszego zamiaru ;)

-Kowalik- 13.07.2004 15:23

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]

Hmm... ja w zasadzie zaczął bym od Twojego :P

CIAPEK 13.07.2004 17:00

Cytat:

Ta rozdzielczośc flatronato jest mała (146x20), ale za to calego podpisu jest chyba większ od mojego obrazka, ale ja się nie czepiam i mi to nie przeszkadza :)

nie bądź śmieszny.
Nie porównuj małego obrazka to obrazu na cały podpis.
Cały podpis nie jest większy, jest mniejszy, a ty masz jakieś złudzenie optyczne chyba. Kiedy napisze małą wiadomość to naturalne, że zakres podpisu się powiększa.

Co do podpisów - mówiłem to wcześniej, wysłałem priva do Baku, teraz potwierdzili to MaciejT i Y@nkee - wasze obrazki mają zmykać, albo pomniejszyć ich wielkość w KB no najlepiej to rozmiar bo co post to jakiś obrazek na całą szerokość w podpisie.

mr_spock 13.07.2004 17:21

dla mnie to burza w szklance wody.
ktos mial inicjatywe... a teraz jest ganiony... nie wspominajac o uwadze -Kowalik-'a
rozmiar faktycznie moze byc problemem dla modemowcow, ale wielkosc?
1024x... jest uwazane za standard, w tej rozdzialce wyglada wszystko OK

ale to tylko moja opinia

gallus 13.07.2004 17:54

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
nie bądź śmieszny.
Nie porównuj małego obrazka to obrazu na cały podpis.
Cały podpis nie jest większy, jest mniejszy, a ty masz jakieś złudzenie optyczne chyba. Kiedy napisze małą wiadomość to naturalne, że zakres podpisu się powiększa.

Co do podpisów - mówiłem to wcześniej, wysłałem priva do Baku, teraz potwierdzili to MaciejT i Y@nkee - wasze obrazki mają zmykać, albo pomniejszyć ich wielkość w KB no najlepiej to rozmiar bo co post to jakiś obrazek na całą szerokość w podpisie.

O widze że Ty swój podpis zmniejszyłes, ale ja się nie czepiałem, ja swój również jeszcze zmniejsze o ile jego jakość nie spadnie drastycznie, tylko prosze napisz mi ile ma miec KB bo aktualnie ma 18 ???

-Kowalik- 13.07.2004 17:59

Cytat:

Napisany przez mr_spock
nie wspominajac o uwadze -Kowalik-'a

Qrde, ludzie na żartach się nie znacie ?!
A co do inicjatywy. Kto dodaje ten idiotyczny napis o pochodzeniu avatara bądź podpisu ?
To chyba nie jest wymóg autora ?

MaciejT 13.07.2004 18:28

qrcze, a mnie sie wydawalo, ze "polowa wielkosci" oznacza ni mniej ni wiecej niz zrobienie z obrazka 1000x500 obrazka 500x250, z 400x50 zrobienie 200x25, i dalej analogicznie...
rozmiar w kB siłą rzeczy również zostanie zmniejszony :)

a moze tylko mnie sie tak wydawalo?!

epol 13.07.2004 19:18

Ja bym nalożył odgórnie ograniczenia pojemnościowe i rozmiarowe na avatary i podpisy

gallus 13.07.2004 19:30

Cytat:

Napisany przez MaciejT
qrcze, a mnie sie wydawalo, ze "polowa wielkosci" oznacza ni mniej ni wiecej niz zrobienie z obrazka 1000x500 obrazka 500x250, z 400x50 zrobienie 200x25, i dalej analogicznie...
rozmiar w kB siłą rzeczy również zostanie zmniejszony :)

Macieju, ja rozumiem pojecie połowa ale zobacz sam co zostaje z mojego podpisu po zmniejszeniu go o wspomnianą połowe

bakupl 13.07.2004 19:35

Cytat:

Qrde, ludzie na żartach się nie znacie ?!
A co do inicjatywy. Kto dodaje ten idiotyczny napis o pochodzeniu avatara bądź podpisu ?
To chyba nie jest wymóg autora ?
To nie jest wymóg autora...

Cytat:

rozmiar w kB siłą rzeczy również zostanie zmniejszony

Wydawało Ci sie

Ja myśle że jeśli można obrazek mieć w podpisie to rozmiar 600x80 nie jest zły, ponieważ 1024x768 to jest minimalny standart... jeśli chodzi wielkość pliku to co innego... , Powtórze jeszcze raz, Ja wogóle bym zabronił umieszczania obrazków w podpisie... Więcej podpisów i avatarów nie robie bo widze że to tylko komplikuje sprawe.

andrzejj9 13.07.2004 19:44

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]

Rzeczywiście fajnie te podpisy i awatarki robisz i mam z tym związane pytanie. Czy bawisz się również html i potrafiłbyś jakiś prosty szablon na stronkę zrobić? Coś tak, jak to:

http://www.andrzejj9.terramail.pl/Po...a%20Glowna.htm

lub to:

http://www.andrzejj9.terramail.pl/En...ain%20Page.htm

tylko z wybranym przeze mnie obrazkiem?

Piterniel 13.07.2004 20:16

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Rzeczywiście fajnie te podpisy i awatarki robisz i mam z tym związane pytanie. Czy bawisz się również html i potrafiłbyś jakiś prosty szablon na stronkę zrobić? Coś tak, jak to:

http://www.andrzejj9.terramail.pl/Po...a%20Glowna.htm

lub to:

http://www.andrzejj9.terramail.pl/En...ain%20Page.htm

Napisz do Smartka ;) On powinien ci to zrobić no problem ;)

andrzejj9 14.07.2004 00:24

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Napisz do Smartka ;) On powinien ci to zrobić no problem ;)

Smartka powiadasz? A on się html-em tak poważniej zajmuje? (nie w sensie mojej strony, bo na to żadnej większej wiedzy nie trzeba - same podstawy, żeby kilka ramek sklecić i w to jakieś tło plus logo wstawić - niestety dla mnie nawet to jest teraz trochę za wysoką poprzeczką :))

Piterniel 14.07.2004 00:35

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Smartka powiadasz? A on się html-em tak poważniej zajmuje? (nie w sensie mojej strony, bo na to żadnej większej wiedzy nie trzeba - same podstawy, żeby kilka ramek sklecić i w to jakieś tło plus logo wstawić - niestety dla mnie nawet to jest teraz trochę za wysoką poprzeczką :))

Takie strony się robi z 15-20 min ;) (Bez pomysłu :P) :

http://members.lycos.co.uk/piterniel/power/
http://members.lycos.co.uk/piterniel/strona1/
http://members.lycos.co.uk/piterniel/strona2/

Zajeły mi ok 30 min ^ w sumie

andrzejj9 14.07.2004 00:42

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Takie strony się robi z 15-20 min ;) (Bez pomysłu :P) :

http://members.lycos.co.uk/piterniel/power/
http://members.lycos.co.uk/piterniel/strona1/
http://members.lycos.co.uk/piterniel/strona2/

Zajeły mi ok 30 min ^ w sumie

Heh, no właśnie o cos takiego mi chodzi :) Zwłaszcza jak ta pierwsza, ewentualnie ostatnia.

CIAPEK 14.07.2004 10:00

Cytat:

O widze że Ty swój podpis zmniejszyłes, ale ja się nie czepiałem, ja swój również jeszcze zmniejsze o ile jego jakość nie spadnie drastycznie, tylko prosze napisz mi ile ma miec KB bo aktualnie ma 18 ???

co??? :blee:
kolego! Od długiego czasu nie zmieniałem podpisu więc jeśli nie jesteś czegoś pewny nie pisz tego i nie osądzaj mnie. ok?!

KB są ok, zresztą mi chodzi o to, żeby co post nie było obrazu wielkiego na całą szerokość.
Zmniejsz rozmiar nie KB, jak tak bardzo Ci zależy żeby mieć obraz w podpisie zamiast liter, które miałeś wczesniej, a wyrażały to samo.

P.S.
@Gallus! Teraz mi się wszystko podoba :). Wogóle ładna kolorystyka ;)

bakupl 14.07.2004 10:09

Cytat:

Cytat:
Napisany przez andrzejj9

http://www.andrzejj9.terramail.pl/P...na%20Glowna.htm

lub to:

http://www.andrzejj9.terramail.pl/E...Main%20Page.htm

Napisz do Smartka On powinien ci to zrobić no problem
Ta też potrafie, robie strony www również znajomym, ale w HTML'u... bo PHP dopiero się ucze ;(, ale jeśli chodzi o fora czy cuś to no problemo

gallus 14.07.2004 10:25

@ Ciapek chyba to wystarczy, bo jeżeli bedzie mniejszy to już staje sie nieczytelny, jeżeli jeszcze mam coś zmienic to pisz, ja się słucham modów i adminów ;)

CIAPEK 14.07.2004 10:27

Cytat:

@ Ciapek chyba to wystarczy, bo jeżeli bedzie mniejszy to już staje sie nieczytelny, jeżeli jeszcze mam coś zmienic to pisz, ja się słucham modów i adminów ;)

:spoko: looźna guma :)

mr_spock 14.07.2004 10:49

widze, ze dwa "swistaki" sie dogadaly ;)

gallus_anonim, te sreberka sa u CIAPKA w avaterze ;)

gallus 14.07.2004 11:17

świstaki się zawsze dogaduja ;), a Ciapek ma racje i powinny zostać wprowadzone ograniczenia w rozdzielczości co do podpisu.

epol 14.07.2004 14:26

@Baku [pl] - a może jednak skusisz się jeszcze na jeden avatar dla mnie :) :>

bakupl 14.07.2004 22:59

E... no dobra :D, ale najpierw musze drugiego kompa naprawić... bo coś siadło jak FSB zmieniałem... (obym naprawił) ... heh :D Trzeba coś tam ze zworkami pomajstrować .. to stara MOBO :p 1999 i na niej p3 450 w kardridżu:p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:14.