![]() |
Cytat:
Cytat:
|
a moze wysla jej telegram pocztowy (jest tam opcja EMAIL ! ) z wirusem? ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ladna dyskusja pozdro chlopaki :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No wiesz Piterniel, MacGyver z gallus_anonim sa tak zdolni, że oni potrafią.
Słuchaj jutro uważnie wiadomości, bo będzie o nich glośno. Mają się włamac do PC do twojej sąsiadki, która nie ma dostępu do internetu! Jak oni chcą to zorbić to ja nie wiem. :jupi: |
Cytat:
To jest niemożliwe ;) sieć INTERNET i sieć Wojskowa jest odzielona. Kiedyś to była wielka sieć WAN |
To radze wam uważać przy hackowanie Microsyfu aby sie nie zarazić od nich syfem!! :>
|
Cytat:
Przez to nasze oostatnie hakowanie Pentagonu wylali Mietka z pracy :ysz: ;) PS. No i zrobił się "Totalny OffTopik" ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zaraz zobaczymy co tam jest....
Dzięki ;) |
Sorki, przez to wszystko zapomniałem wczoraj napisać, że na serwerek wrzuciłem troszke programów i opisów itd. :D
http://members.lycos.co.uk/epol86/cdrinfo/ |
Cytat:
|
odnośnie hakierowania http://www.artur.pl/muzeum.html
|
Czyli tak jak przypuszczałem :D
Epol a kiedy będa programiki i cała reszta??? |
Zaraz to sprawdze i dam znać czy pomoże ręczne ustawienie w TC na Binary.
---EDIT--- W Total Commanderze wystarczy przy konfiguracji połączenia ftp zaznaczyć: Użyj trybu pasywnego do transferu (jak w przeglądarce WWW) I już można się połączyć z kontem na lycosie :) |
Ja wiem chyba dlaczego tak miałes, bo GetRight i Total Commander wymagają ręcznego wybierania matody transferu plików (ASCII lub Binarny) a Flash FPX wybiera to automatycznie
|
gallus_anonim - dzięki. Ja już nic nie kapuje. Total Commander i GetRight miały/mają dalej ten sam problem przy połączeniu z tym serwerem. Natomiast Flash FPX łączy się normalnie :spoko: Już wrzucam dalszą porcje cracowania i hackowania. Jak skończe dam potem linki.
|
Epol, sprawdz poczte, masz tam programik ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro ;) |
@nacuna - programy zajmują około 8mb
Hej, a jakimi progamami wy się łączycie z lycosem aby coś tam wrzucić? |
Ale mi się wzięło na wspominki ;), pamiętam jak dzis tego posta
Kod:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=30036 |
Cytat:
|
heh przypomniały sie dawne czasy, znalazłem nowe wydanie (z roku 2003) e-gazetki crackerskiej tac7, jutro sobie poczytam, również znalazłem full crackme's, ale nie wracam do tej historii poprostu mi sie nie che. :zly:
|
@gallus_anonim - aż tak zapalonym hackeem to ja nie bylem ;)
@nacuna - programy wrzuce dziś kolo poludnia jak wstane :) |
Cytat:
|
Dziekuje ;), miałem troszke wiecej (ok.40MB) ale wszystko przepadło i nie mam czym się podzielic, a próbowałeś wejść przez Flash FPX'a??
I oczywiście polecam Kod:
http://www.programowanie.tk/ |
elo, chlopaki. Nie wiem dlaczego, ale przez WebFTP od lycosu mam normalnie dostep do tego konta a przez total commandera nie moge tam wejsc.
Oto link do katalogu z tymi plikami. jesli chcecie moge wrzucic takze progamy: http://members.lycos.co.uk/epol86/cdrinfo/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Więc @epol najpierw się zaloguj ... i zaraz po zalogowaniu pojawi się stosowny monit o wybranie hasła do FTP'a ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dokładnie tak jak Mac Gyver pisze tylko ten adresik do tej stronki chyba jest w e-mailu bo ja przed chwilą zakładałem tam kolejne konto.
|
Zaloguj się na Lycos'a ze strony, bo o ile pamiętam to musisz jeszcze podać haso na FTP'a (bo są dwa hasła: jedno na konto drugie na FTP'a)
|
Okej założyłem je. Aktywowalem je. DOstałem dwa emaila, ale dalej nic nie moge na nie wrzucic. Wszystko ładnie login hasło pasuje a potem kaszana.
Total Commander wywala takie coś: 425 Unable to build data connection: Connection refused Mam taka konfiguracje: host: ftp.members.lycos.co.uk login: epol86 hasło: hasło |
Konto na Lycosie to dobra sprawa (50 mega i serverek FTP) ;)
|
Mi chodzi o to tam jest konto na 50MB chyba wystarczy a jeżeli nie to zakaldasz następne
Kod:
http://www.tripod.lycos.co.uk/signup/ |
gallus_anonim chodzi Ci o lycos.com?? Możesz pomoc mi założyć na tym całym lycosie konto?? :-o :zawstydz:
|
Załuż konto na lycosie i podaj nam linke :> ;)
|
Mam. Jednak miałem to na dysku. Nie mam gdzie tego wrzucic, ponieważ na republice juz nie mam miejsca :(
|
U mnie to nie było tak dawno, a dokładniej w poprzednie wakacje, wtedy to chyba biłem rekordy siedzenia przy kompie, nonstop siedzialem w SoftICE i śldziłem kod programów, ale przeszło mi i nie che mi się już do tego wracać, chociaż może kiedys ;)
|
Kiedys się tym interesowałem ;) ... ale to był stare czasy ... już większość pozapominałem i jakoś mnie do tego już nie ciągnie ;)
|
hehe Mac ty też coś kraczysz lub haczysz bo widze że troszeczke linków to masz, ja kiedyś miałem kilkadziesiąt crckmena hdd ale wszystko przepadło :/
|
Linki:
Jak sie bedzie juz umialo hakowac hasla na stronach to tu mozna sie sprawdzic Muzeum wlaman czyli zrzuty hakowanych stron np TPSA (dawno aktualizowane) http://www.konradvme.org/ Imperium Linux Windows & Security Phreak'ing www.google.pl ;) Gdzies mi się zapodział jeszcze link do dużej ilości plików CrackMe ale nie mogę znaleść ... |
A to widze, że miałeś podobne zainteresowanie kiedyś jak ja. SoftICE i inne progamy tez mam (nawet je już znalazłem). Teraz jeszcze szukam tych kursów.
Czy ja ich przypadkiem nie nagrałem na cd? |
Epol lokalizuj, lokalizuj ja kiedyś miałem full poradników o hacku i o cracku, w ***** to się kiedyś nawet bawiłem, ale to była dziecinna zabawa i złamałem ze 3 crackme bez tutoriala i zaczęłem bawć się w łamanie starszch pogramów do których były tutoriale, coś tam złamałem (np. WinZIPa) ale znudziło mi się bo w necie jest i tak full *****ów, a po całej tej zabawie to pozostały mi tylko programiki takie jak SoftICE itp. a pordniki przepadły bo komp sie spalił :blee:
|
Chłopaki dajcie mi troszke czasu a zlokalizuje na moim dysku artykuly na temat cracowania i hackowania. Sciagalem je kiedyś z netu :)
|
Gdybym widziałem nie pytałbym się na forum. Ale była kiedyś strona, ale nie wiem czy działa
www.under.websex.pl |
Cytat:
Hack, hacked, c.r.a.c.k. czy co? |
Pewnie piersza myśl jaka mi przyjdzie na myśl to www.google.pl :'( ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To ktoś tu potrafi się włamywać ?
Proszę na GG lub PW :) |
Ktoś jeszcze chętny do obrazu ??? Jak o kimś zapomniałem albo ktoś miał problemy z downloadem to niech się zgłosi ...
|
Jak ktoś chce jeszcze ten obraz płyty to niech zostawia wiadomośc na GG lub na PW ...
|
Cytat:
|
Mac możesz mi też udostępnić linka z tym numerem Chipa :)
|
WIELKIE :piwo: dla Ciebie MAC :spoko:
|
Cytat:
|
W którym z numerów CHIPa dodawali płytę "mój bezpieczny komputer" - tam było wszystko pieknie wyjasnione (typy ataków, sposoby obrony, wirusy, szyfrowanie itd) 8)
|
telnet, rpc, mydoom itp. :)
pozdro ;) |
Przez Telneta chyba idzie, ale nie jestem pewien wiec jeżeli nie to proszę mnie uświadomic ;)
|
odp. Tak, np. przez RPC ;p jeśli nie załatane... Winodows sam w sobie posiada robaczki :P <lol>
|
jak masz winzgroze to napewno jest możliwe, exploitów w necie pełno. co prawda nigdy nie robiłem takich myków i nie zamierzam ale gdzieś mi się obiło o uszy.
|
Temat taki jakby o jakiejs Hakerce (Harcerce?) było - o kobiecie :D
|
Hakerka ;)
Witam serdecznie. Mam takie pytanko ;). Czy jest możliwe (włamanie się, przejęcie lub zaglądniecie) do plików, komputera użytkownika sieci internet bez ingerencji w jego komputer (typu TROJANY itp.). Poprostu się "włamać" bez bajerowania ;)
A jakby Adminowie i Moderzy mieli pretenscje co do tematu przed jego założeniem przeczytałem regulamin i wywnioskowałem, że takowy temat może być założony |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:47. |