Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wielki problem z KaZaA Lite Rewolucja 2.5.5 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wielki-problem-kazaa-lite-rewolucja-2-5-5-a-37132/)

Kubugangsta 15.07.2004 17:08

Wielki problem z KaZaA Lite Rewolucja 2.5.5

Cześć!

Ściągnąłem sobie nową kaze (KaZaA Lite Rewolucja 2.5.5) , zainstalowałem w WIN 2000 SP4 i zaczęły się dziwne rzeczy: System przez 5 min działał normalnie, a potem przez około minutę, całkowicie się zawieszał, potem znów 5 min normalnego działania i znów zwiecha przez minutę i tak w kółko. Spróbowałem więc w WIN XP - tu z koleji system tak samo się zawiesza co 5 min, ale za to krócej to trwa - ok 5 sekund.

Czy tylko ja mam ten problem czy ta nowa kazaa to taki shit?

Kris 15.07.2004 17:13

Cytat:

Napisany przez Kubugangsta
Cześć!

(...)

Czy tylko ja mam ten problem czy ta nowa kazaa to taki shit?

Wywal ten szmelc w cholerę i poczytaj o Bit Torrencie.

pozdrawiam,

Kubugangsta 15.07.2004 17:29

Kiedy usunąłem kazee problem nie zniknął!!! nawet gdy wyczyściłem rejestr z wszystkich wpisów kazy nic to nie dało, po prostu spie***liło totalnie system , znów k***a muszę reinstalować WIN.

gallus 15.07.2004 17:32

Jak pech to pech ;), reinstalnij sysa, i kożystaj z torrentów i warezów, bo na tych P2P to ostatnio same FAKE :blee:

Mily_ 15.07.2004 17:56

Format c: i używaj DC++

nimal 15.07.2004 18:02

to jeszcze dopiesze overnet/emule/edokney zeby byl komplet dobrych p2p ;)

Air 15.07.2004 18:03

Widzę że Kazza jest bardzo popularna :fala:

Torrent rules!!

Piotr4s 15.07.2004 18:05

Kazaajest do niczego, wywal to gówno i lepiej zainstaluj DC++. Na pewno jest lepsze.

MacGyver 15.07.2004 18:14

Widzę, że dyskusja przerodziła się w wyrażanie opinii o Kazza i innych programch ;)
Sam jestem ciekaw co jest lepsze. Ostatnio używałem tylko Kazzy ale można było z niej sciągnąć raczej tylko MP3 (ale ostatnio pełno fake'ów) i jakies filmy z seri "XXX", mowy nie było o grach czy programach (jak były to przeważnie fake'y). Więc pozostaje pytanie co wybrać (jaki soft i jakie są jego zalety oraz wady) zamiast Kazzy ??? ;)

czero 15.07.2004 18:22

eMule :spoko:
Na nim jest praktycznie wszystko ;).
Jednak musisz pamietac, ze mulek uczy cierpliwosci ;)

Mily_ 15.07.2004 18:24

DC++ - na serwerach jest również wszystko. Trzeba tylko tarfic na odpowiedni serwer. Minusem jest tylko to, że musisz XXMB udostępnic żeby wejść na dany serwer.

Piterniel 15.07.2004 18:25

Cytat:

Napisany przez czero
eMule :spoko:
Na nim jest praktycznie wszystko ;).
Jednak musisz pamietac, ze mulek uczy cierpliwosci ;)

Dokładnie ;) przesiadka na eMule z Kazaa (czyt. Skaza) to duży "szok" :P

gallus 15.07.2004 18:29

Co do mulka, to warto chyba jedynie sciagac ze sprawdzonych linkow, bo reszta to również ostatnimi czasy FAKE, a cierpliwości to ja nie mam, bo moje łącze jest dość dobre ale muł ledwie na nim zipie. Torrenty to teraz według mnie przyszłość, przynajmniej nie ma tam FAKE'ówi jest tam full nowości, a najlepszy programik do torrentów to chyba Azureus ;)

MacGyver 15.07.2004 18:41

O co chodzi z tą cierpliwości na eMule ??? Nigdy z niego nie kozystałem więc pytam ;)

gallus 15.07.2004 18:46

Cytat:

Napisany przez MacGyver
O co chodzi z tą cierpliwości na eMule ??? Nigdy z niego nie kozystałem więc pytam ;)

Jest tam taki dziwny komunikat po rozpoczęciu ściągania "Looking" ja mam łącze 2mbps, no może wyciąga połowe z tego, ale tzw. looking nieraz trwa w nieskonczonosc i nie wiem dlaczego, a nieraz pliki rozpoczną się sciągać ale po jakims czasie nie znajduja źródła.

nimal 15.07.2004 19:01

do iedawna nie moglem ustac w pochwalach dla overneta (to taki bezserwerowy emule, a raczej edonkey, bo zrobiony przez ta sama ekipe) - niestety albo nowe wersje sa po prostu gorsze, albo faktycznie cos z laczem - przyspieszylo mi 3krotnie ostatnimi czasy, a overek ssie jak mu sie przysni...
eh, zainteresowac sie musze tym torrentem, choc jeszcze dlugo nie zrezygnuje calkiem z overka :)

Kristof128 15.07.2004 19:28

Mój mułek ssał po 100 KB\s (mam łacze 1Mb\s)póki miałem Hight ID ale mi obcieli port i taraz mam LOW ID i teraz momentami buja się do 20KB\s :-(

Kristof128 15.07.2004 19:29

i prosze o pomoc wejdźcie na post na stronie http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=37138 i mi pomózcie kto moze. Błagam !!!!!!!!

MacGyver 15.07.2004 19:30

Jest jakaś oficialna polska strona na temat eMule ???
Czy w eMule muszę udostępniać jakieś pliki aby muc sciągac ???
Co to jest to ID ???

czero 15.07.2004 20:02

Co do cierpliwosci to chodzi o to, ze poczatkujacy uzytkownik (bez kredytow, ktore sie zdobywa w miare uzywania emula) musi troszke postac w kolejkach zanim dopcha sie do swojej kolejki (troszke podobnie jest z plikami mniej popularnymi).
W emulu tez jest zasada im wiekszy masz upload tym wiekszy masz download, wiec pliki udostepniac musisz. Kazdy powinien bo inaczej p2p "zginie" ;).

Ja u siebie na neo 768 spokojnie wyciagam 70KB, bo taki mam limit ustawiony, zeby mi nie zapychalo calego lacza.

gallus 15.07.2004 20:09

Cytat:

Napisany przez czero
Co do cierpliwosci to chodzi o to, ze poczatkujacy uzytkownik (bez kredytow, ktore sie zdobywa w miare uzywania emula) musi troszke postac w kolejkach zanim dopcha sie do swojej kolejki (troszke podobnie jest z plikami mniej popularnymi).
W emulu tez jest zasada im wiekszy masz upload tym wiekszy masz download, wiec pliki udostepniac musisz. Kazdy powinien bo inaczej p2p "zginie" ;).

Ja u siebie na neo 768 spokojnie wyciagam 70KB, bo taki mam limit ustawiony, zeby mi nie zapychalo calego lacza.

Czero o co chodzi z tymi kredytami??? bo ja nie rozumiem i gdzie one się zapisują bo jeżeli po formacie one przepadają to się nie opłaca, ja na moim 2megabitowym łączu to 70kb/s nie widziałem na donkeyu, więc może używasz jakiegoś fajnego portu do łączenia, a ja nie i dlatego u mnie tak flegmi??

Kristof128 15.07.2004 20:32

Np. na moich ustawieniach ja ustawiłem sobie że mogę ściągać 99KB\s a wysyłać 10 wszystko ustawiłem na maksa i ile mogłem tyle ciagnąłem. HIGHT ID to oznacza szybkie ściąganie a LOW ID wolne. Jezeli masz Hight to pobierasz pliki przed wszystkimi uzytkownikami z Low i nie musisz czekać na kolejke no a jezeli masz low to musisz czekać. Jak mieć Hight? Oto odpowiedź musisz mieć przekierowany port ( np. 4662) na twój IP to jest najważniejsze.

smolik 15.07.2004 20:56

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
...a najlepszy programik do torrentów to chyba Azureus ;)

Nie używałem Azureusa ale polecam "BitTorrent (SHAD0W's Experimental)"
ssie aż miło.

MacGyver 15.07.2004 22:28

Ma ktoś może pliczek z listą dobrych serwerów do eMule ???

czero 15.07.2004 22:29

Cytat:

Czero o co chodzi z tymi kredytami??? bo ja nie rozumiem i gdzie one się zapisują bo jeżeli po formacie one przepadają to się nie opłaca, ja na moim 2megabitowym łączu to 70kb/s nie widziałem na donkeyu, więc może używasz jakiegoś fajnego portu do łączenia, a ja nie i dlatego u mnie tak flegmi??

Kredyty.
Kredyty sa u innych użytkowników i są zapisywane na ich kompach, kiedy od nich cos sciagamy, badz oni od nas. Kredyty przypisywane są do userhashu. Wiec sie ich nie traci przy reinstalacji kompa. Zreszta ja zawsze przed reinstalacja robie sobie update calego katalogu "config" w kat. emule. I po ponownej instalacji emula wrzucam tam ten katalog ;).
U mnie emule potrzebuje z 1-1,5 godz. zeby sie rozbujac, a potem hula az milo, na pelnych obrotach. Ja ta neo mam tylko na siebie, wiec mam High ID i tak wysokie tranfery :D.

Po wiecej informacji zapraszam do FAQ'u na forum poswieconym emulkowi ->TU<-

Edit:
Cytat:

Napisany przez MacGyver
Ma ktoś może pliczek z listą dobrych serwerów do eMule ???

Mozna je pobrac ->stad<-

Najlepszym - najwiekszym jest Razorback2 :spoko:

gallus 15.07.2004 23:45

Dzięki Czero, zaraz sobie oblookam te forum, a z tym High ID to niestety u mnie nie da rady bo admin mi portów niestety nie przekieruje, a kiedyś skanowałem porty routera i ten od eDonkeya nie był otwarty :/

Piterniel 15.07.2004 23:56

Cytat:

Dzięki Czero, zaraz sobie oblookam te forum, a z tym High ID to niestety u mnie nie da rady bo admin mi portów niestety nie przekieruje, a kiedyś skanowałem porty routera i ten od eDonkeya nie był otwarty :/

A jakiś był otwarty ? (jak tak to sobie na niego zmień)

Skanował Porty - Normalnie musze się od ciebie uczyć Hakerki :P

gallus 16.07.2004 12:49

hehe tylko ja dokładnie nie wiem co skanowac bo na routerze jest chyba otwarty jeden port, a na nadajniku są otwarte chyba dwa ale te porty to są takie standardowe 80 i 21 :/ chyba że ja mam coś innego przeskanic??

Kristof128 16.07.2004 13:10

Prot 80 to port od przeglądarki interetowej na tym porcie jeżeli sobie ustawisz masz szanse dostać Hight ale na jakimś słabym słabym serwerze. Już lepiej idzie na Low na Razorback2 niż na Hight na jakimś małym serwerze.

Piterniel 16.07.2004 13:12

Cytat:

Napisany przez Kristof128
Prot 80 to port od przeglądarki interetowej na tym porcie jeżeli sobie ustawisz masz szanse dostać Hight ale na jakimś słabym słabym serwerze. Już lepiej idzie na Low na Razorback2 niż na Hight na jakimś małym serwerze.

Chyba cie po****ało. Lepiej mieć High ID na słabym serwie. Bo się wtedy łączysz ze wszytskimi w sieci, ale wolniej. A tak się łączysz z 20% sieci szybko. Co wybierasz :P

yahol 16.07.2004 13:14

Osiolek, eMule i inne kopytne.
Dobrze skonfigurowany osiolek ciagne jak szalony, trzeba tylko dopasowac moda do lacza i kompa i juz.
Linki sprawdzone, sa na linkowniach, forach i nie ma klopotu.
Faktem tylko jest, ze jak sie rozpedzi to lacze jest przymulone, bo potrafi cale lacze zajac dla siebie.
A na 2mbps laczu....moj ty komputerku! to mozna.......

Piterniel 16.07.2004 13:16

Cytat:

Napisany przez yahol
Faktem tylko jest, ze jak sie rozpedzi to lacze jest przymulone, bo potrafi cale lacze zajac.

A od czego w eMule są limity ?

Air 16.07.2004 16:34

Cytat:

Napisany przez czero
Ja u siebie na neo 768 spokojnie wyciagam 70KB

W jaki sposób masz takie neo?? Myślałem że najwięcej to 640 ???

andrzejj9 16.07.2004 20:54

Cytat:

Napisany przez pppnet
Kazaajest do niczego, wywal to gówno i lepiej zainstaluj DC++. Na pewno jest lepsze.

A znacie jakieś ciekawe huby z muzyką, filmami, czy grami? Bo ostatnio czegokolwiek nie próbuję znaleźć to ni cholery nie mogę. Właściwie jedyne rzeczy, które uda mi się ściągnąć to te, które przez przypadek znajduję przeglądając katalogi opów.

andrzejj9 16.07.2004 20:56

Cytat:

Co do mulka, to warto chyba jedynie sciagac ze sprawdzonych linkow, bo reszta to również ostatnimi czasy FAKE, a cierpliwości to ja nie mam, bo moje łącze jest dość dobre ale muł ledwie na nim zipie. Torrenty to teraz według mnie przyszłość, przynajmniej nie ma tam FAKE'ówi jest tam full nowości, a najlepszy programik do torrentów to chyba Azureus ;)

A możesz jakieś dobre adresy do torrenta podać?

Piterniel 16.07.2004 21:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

www.torrent.org.pl - dobra stronka PL
www.suprnova.org - chyba najlepsza ;)

andrzejj9 16.07.2004 21:25

Cytat:

Napisany przez Piterniel
www.torrent.org.pl - dobra stronka PL
www.suprnova.org - chyba najlepsza ;)

Suprnove znam, ale coś nią mam zwykle problemy. Wyszukiwarka prawie nigdy nie działa, a jak już spróbuje coś zrobić, to najczęściej zamyka mi stronę, a i jak już chcę coś konkretnego zacząć ściągać, to są z tym same problemy. Ale spróbuję jeszcze ten drugi adres, dzięki :)

czero 16.07.2004 21:53

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez Air
W jaki sposób masz takie neo?? Myślałem że najwięcej to 640 ???

Dokladnie, najwieksze neo to 640 - takie mam (formalnie), ale tpsa (sam w sumie nie wiem dlaczego) zwiekszajac przepustowosc z 512, na 640 zwiekszyla az do 768. Pewnie nie jest to operacja na stale, ale poki mam to sie ciesze ;).

Ps. nie wie ktos moze do kiedy bedzie trwac taki bonus na neo??

Piterniel 16.07.2004 21:59

eMule rządzi :P

Łącze NEO+

PS. Proszę bez komentowania skąd to się wzieło :P

gallus 16.07.2004 22:03

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

to co Podał Ci Piter oraz strona z muzą
Kod:

www.torrentazos.com

andrzejj9 16.07.2004 22:18

Cytat:

Napisany przez czero
Dokladnie, najwieksze neo to 640 - takie mam (formalnie), ale tpsa (sam w sumie nie wiem dlaczego) zwiekszajac przepustowosc z 512, na 640 zwiekszyla az do 768. Pewnie nie jest to operacja na stale, ale poki mam to sie ciesze ;).

Ps. nie wie ktos moze do kiedy bedzie trwac taki bonus na neo??

Pewnie do czasu, aż Tepsa się kapnie, ale biorąc pod uwagę, z kim mamy do czynienia, to nie powinieneś się przejmować :)

No chyba, że jakiś "życzliwy"... ;)

andrzejj9 16.07.2004 22:20

Cytat:

to co Podał Ci Piter oraz strona z muzą
Kod:

www.torrentazos.com

Dzięki :)

ps: Co to za język?? ;)

ps2: Jedno pytanko - zainstalowałem właśnie Azureusa. Niby wszystko się dobrze skończyło, ale teraz próbuję go uruchomić i... nic, żadnej reakcji. Zrestartowałem komputer, ale dalej to samo. Co to może być ?

Piterniel 16.07.2004 22:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Dzięki :)

ps: Co to za język?? ;)

ps2: Jedno pytanko - zainstalowałem właśnie Azureusa. Niby wszystko się dobrze skończyło, ale teraz próbuję go uruchomić i... nic, żadnej reakcji. Zrestartowałem komputer, ale dalej to samo. Co to może być ?

ZAINSTALUJ JAVE ! CZYSTĄ JAVE www.java.sun.com a nie JAVE M$

gallus 16.07.2004 22:24

Z tą javą to tak jak Piter pisze, a ta stronka jest Hiszpańska, ale dobra ;)

andrzejj9 16.07.2004 22:25

Cytat:

Napisany przez Piterniel
ZAINSTALUJ JAVE ! CZYSTĄ JAVE www.java.sun.com a nie JAVE M$

O nie, VETO! ;)

A Javą się bawić nie będę bo póki co Opera mi dobrze działa, a przed reinstalacją Windowsa miałem z nią problemy - zamykanie się programu przy włączonym JavaScript. Dość częsty problem, ale jeszcze bez rozwiązania, więc nie będę jego wystąpienia znowu ryzykował. Już wolę sobie odpuścić Azerusa. Zresztą przed chwilą go odinstalowałem i właśnie ściągam BitTirrent :)

andrzejj9 16.07.2004 22:26

Cytat:

Z tą javą to tak jak Piter pisze, a ta stronka jest Hiszpańska, ale dobra ;)

Zakładam, bo trzeba się (z tego, co widzę) rejestrować... Ale zrobię i to, tylko już nie dzisiaj.

Piterniel 16.07.2004 22:38

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Zakładam, bo trzeba się (z tego, co widzę) rejestrować... Ale zrobię i to, tylko już nie dzisiaj.

http://java.sun.com/j2se/1.4.2/download.html

Wybierz "Download J2EE 1.4 SDK"

andrzejj9 16.07.2004 22:44

Cytat:

Napisany przez Piterniel
http://java.sun.com/j2se/1.4.2/download.html

Wybierz "Download J2EE 1.4 SDK"

Czekaj, nawiązujesz do Javy czy do tej hiszpańskiej stronki?

Bo jesli chodzi o Javę to dzięki, ale nie :)

A jeśli chodzi o stronkę to... no właśnie co? Trzeba się rejestrować, prawda?

gallus 16.07.2004 22:47

Ja się tam nigdy nie rejestrowałem, poprostu ściągałem albumy :D

Piterniel 16.07.2004 22:47

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Czekaj, nawiązujesz do Javy czy do tej hiszpańskiej stronki?

Bo jesli chodzi o Javę to dzięki, ale nie :)

A jeśli chodzi o stronkę to... no właśnie co? Trzeba się rejestrować, prawda?

Jaka qrwa chiszpańska strona ? Po****ani jesteście !

gallus 16.07.2004 22:48

Piter nam chodzi o ta strone z muzą :D

Piterniel 16.07.2004 22:50

Aha źle was zrozumiałem ;)

MacGyver 16.07.2004 22:51

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Jaka qrwa chiszpańska strona ? Po****ani jesteście !

@Piter wyluzuj 8) ... ta chęc hackowania zle na Cie wpływa ;)

Piterniel 16.07.2004 22:52

Cytat:

Napisany przez MacGyver
@Piter wyluzuj 8) ... ta chęc hackowania zle na Cie wpływa ;)

Haker musi twardo ^_^

MacGyver 16.07.2004 22:54

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Haker musi twardo ^_^

... to w takim razie nie hacker tylko cracker :)

gallus 16.07.2004 22:56

Niedługo zostanie Prehakerem i bedziemy bulili słono za telefon ;) :ysz:

MacGyver 16.07.2004 23:00

haker
1. Zwykle zdolny programista i ekspert od komputerów dysponujący rozległą wiedzą i potrafiący znakomicie korzystać z niej w praktyce. Haker dzięki swoim umiejętnościom jest w stanie łamać najlepsze zabezpieczenia np. sieci komputerowych. Nawet wtedy, gdy używa swojej wiedzy do działań niezgodnych z prawem, nie powoduje szkód, nie niszczy danych, ani nie wykrada ich dla zysku, nie próbuje także zacierać po sobie śladów w sposób brutalny, np. kasując system operacyjny komputera, na który się włamał.
2. Nieprawidłowo kraker.

craker
Termin stworzony przez środowisko hakerów ok. roku 1985 w odpowiedzi na błędne użycie terminu haker.
1. Osoba, której celem jest złamanie zabezpieczeń sieci komputerowych i uzyskanie w ten sposób poufnych informacji. Kraker często zaciera po sobie ślady, kasując dane, lub niszcząc systemy operacyjne, do których się włamał.
2. Osoba łamiąca zabezpieczenia przed kopiowaniem w chronionym prawem oprogramowaniu.

Żródło: Leskykon www.komputerswiat.pl

Loczek 16.07.2004 23:19

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A znacie jakieś ciekawe huby z muzyką, filmami, czy grami? Bo ostatnio czegokolwiek nie próbuję znaleźć to ni cholery nie mogę. Właściwie jedyne rzeczy, które uda mi się ściągnąć to te, które przez przypadek znajduję przeglądając katalogi opów.

Zapraszam tutaj:

1. coolhub.no-ip.com bardzo fajny, nie za duży ale stali userzy
2. trashcan2.mine.nu:666 duzo muzy
3. noll8.no-ip.org duzo ludzikow czasami ok 2000
4. Alliance1.udgnet.com full kontakt, bywa do 8000 userow na tym, duzo all
5. dchub.essentialsets.net full techno, setów albumów i all

Jabson 17.07.2004 00:34

Cytat:

Podobnie jak ja sie usilowalem przekonac do muła... mam HighID i czekam i czekam... a tu po 2h zaczyna leciec 3kB/s (Overnet se radzil troche lepiej, ale tez nie rewelacujnie). A torrencik... 5 min i jak jest kilka seeda i peera to juz leci 60... Co do Azureusa... jak na razie lepszego nie znalazlem :)

pozdro!

andrzejj9 17.07.2004 00:41

Cytat:

Napisany przez Loczek
Zapraszam tutaj:

1. coolhub.no-ip.com bardzo fajny, nie za duży ale stali userzy
2. trashcan2.mine.nu:666 duzo muzy
3. noll8.no-ip.org duzo ludzikow czasami ok 2000
4. Alliance1.udgnet.com full kontakt, bywa do 8000 userow na tym, duzo all
5. dchub.essentialsets.net full techno, setów albumów i all

No, otóż i właśnie mi chodziło, dzięki serdeczne :)

Techno mnie nie interesuje (vide 5), ale np. pierwszy ze stałymi userami może być ciekawy, bo często jest tak, że jakaś osoba ma coś fajnego, ale szybko znika i już jej znaleźć nie potrafię.

Raz miałem ciekawie, znalazłem u jednego kolesia wszystkie Albumy Yanni-ego. Zacząłem ściągać i szło naprawdę ładnie. Ściągnęły się praktycznie wszystkie (prawie 900MB) i ciągnęła właśnie ostatnia piosenka ostatniego albumu, ale ja już musiałem wychodzić z domu, a nie chciałem wyłączać komputera, więc z bólem serca przerwałem, mając nadzieję, że będzie jeszcze potem na hubie i uda mi się dociągnąć. Oczywiście nadzieja nic nie dała, bo już mi się go potem nie udało znaleźć, a tej piosenki do dzisiaj (było to może z miesiąc temu) nie udało mi się nigdzie znaleźć! I tak teraz tylko trzymam te wszystkie albumy na dysku i czekam aż gdzieś kiedyś znajdę tę ostatnią piosenkę i będę mógł wszystko na płytkę zgrać ;)

DreamCrusher 17.07.2004 08:52

@andrzejj9
jesli nie chcesz instalowaz javy do azureusa, to innego torrenta sciagnij, np.
bittornado - http://bittornado.com/download.html
Torrentami naprawde warto sie zainteresowac, nie trzeba czekac tak jak w sieci overnet.

andrzejj9 17.07.2004 12:22

Dzięki, ale zainstalowałem już wczoraj Bit Torrenta i całkiem ładnie chodzi, nawet kilka rzeczy na próbę pościągałem i po używaniu przez dłuższy czas Emule trochę się zdziwiłem, że od razu, a nie po kilku godzinach zaczęło się ściągać ;)

Ale ogólnie programik działa dobrze i na razie przy nim zostanę :)

czero 17.07.2004 12:30

Ja sie tylko zastanawiam jak sie ma sprawa na torrentach z rzeczami troszke starszymi/ mniej popularnymi.

gallus 17.07.2004 12:33

Musisz o nie Requestować poprostu i liczyć na uprzejmość użytkowników.

Piterniel 17.07.2004 17:47

Cytat:

Musisz o nie Requestować poprostu i liczyć na uprzejmość użytkowników.

W sumie zdeczka *****anie

czero 17.07.2004 20:55

Cytat:

Napisany przez Piterniel
W sumie zdeczka *****anie

No wlasnie, dlatego wole eMule :spoko:

gallus 17.07.2004 23:16

A zna ktoś jakieś stronki z linkami do KaZy, bo słyszałem że są ale nie wiem jakie, chodzi o takie coś jak osloskop dla donkeya???

Piterniel 17.07.2004 23:22

Cytat:

A zna ktoś jakieś stronki z linkami do KaZy, bo słyszałem że są ale nie wiem jakie, chodzi o takie coś jak osloskop dla donkeya???

Wyrzuć tą KAZE ! To jest gówno ;) i jej nigdy nie używaj :bicz:

www.kazaalite.pl

crusher 18.07.2004 00:45

ja mam kazaa rewolucja na xp i działa normalnie

frog 18.07.2004 08:26

Lepiej to uzyc DC++ jak sie ma co udostepniac to huby czekaja na userkow :> Spokojnie bez wiekszych opcji konfiguracyjnych. Ale podobnie jak w emulku. Lepiej miec zew. IP albo miec jakiegos porta przekierowanego i byc ACTIV MODE. Wtedy juz jest wypasik i nic innego narazie mnie nie przekona :> Moze kiedys torrencik....;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:16.