![]() |
Jestem laikiem-pomocy!!!!!!
Ściagam piosenki za pomoca programu emule i chcialabym nagrac je na plyte cd (mam nagrywarkę) i moc sluchac tych piosenek na wiezy.Niestety,nie umiem tego zrobic,komputer mam od niedawna i nie am osoby,ktora mogłaby mi pomóc:(Może ktoś z Was umie i pomoże?Proszę.
|
Musisz posiadać jakiś program do wypalania, najlepiej chyba zaopatrz się w Ahead Nero Burning ROM, jest on bardzo łatwy w obsłudze i bardzo intuicyjny, jeżeli ściągasz piosenki w formacie mp3 to nie beziesz potrzebował dodatkowych pluginów.
|
"Jestem laikiem - pomocy!"
^_^ ^_^ ^_^ ^_^ "Jestem laikiem - pomoc! ; chce być GURU !" Jakoś tak mi się skojarzyło :P |
Cytat:
A tak na poważnie to zrób jak pisał gullus, skoro piszesz że jesteś laikiem to jak bęziesz miał Nero to będziemy Ciebie uczyć dalej :) Nie wszystko naraz. |
|
A w sprawie cuksów to udaj się do mnie lub do pobliskiej cukierni ;)
|
gallus... na priva z takimi
|
Nie wprowadziajmy człowieka w błąd :) dajmy mu adres :)
Astalavista ;) - było to chyba w Terminatorze II :D |
Cytat:
|
Cytat:
Astalavista - było to chyba w Terminatorze II czy coś w moim podpisie ?:) |
Cytat:
|
Cytat:
http://moto.home.pl/strony/nagrywanie/index.php ............pozdrawiam i życzę udanych wypałków ;) |
witam ja mam inny problem jakim programem moge zlaczyc plik textowy z napisamy z plikeim filmu w jedna calosc by moc to pozniej wygodnie ogladac na dvd, wiem ze sa formaty .srt do divx'ow ale te napisy sa strasznie male
|
Cytat:
|
Cytat:
Co ty wogóle robisz ? |
Cytat:
Cytat:
|
lite-on SOHR-5238S
Czesc, mam pewien problem z nagrywarką lite-on SOHR-5238S .
Kupłem ją 2 dni temu nową i kompletnie niewiem jak się nagrywa płyty. zworke na dysku mam na master i rownieez na master nagrywarka. zainstalowałem nero b. 5.5.9.14pl bez pluingow czy czegoc takiego. wkladam pusta plyte do nagrywarki wlanczam nero daje na CD ---> utworz nowa plyte cd daje dalej ustawiam na audioo cd----> klikam dalej , wciskam zakończ. pokazują sie dwa okienka zaznaczam pare mp trojek upuszczam na okienko po lewej stronie wyskakuje dodawanie pliku. otwieram okno zapis cd(wciskam na przycisk), wyskakuje eokienko(kreator nero zapis cd, KLIKAM ZAPIS!!! no a potem wyskakuje zapis pliku obrazu co to jest niewiem no to daje zapisz ten plik image.nrg i zapisuje plyte zaowazyłem ze pokazuje sie napis <<zapis na dysk>>> a powinien raczej na nośnik czy na płyte sam niewiem. Na koncu wyskakuje napis ,,zapis zakonczony pomysle,, nosnik nie otwiera sie jak u mojego kollegi ;) nie wiem o co w tym wszystkim chodzi :( czy mam zmienic biosa? zeby działała a moze oddac do sklepu , jak ja wogule przyjmą :klnie: :sciana: BARDZO PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEĆ LUB WSKAZOWKI POMÓŻ NIE BĄDŹ OBOJĘTNY :) aha nie mma zadnego aspi czy cos takiego to chba jakis kontroler |
|
Zap zmień nero na nowsze...
--edit-- P.S. To jest forum a nie plac zabaw;) |
dziękuję wszystkim za pomoc. Umiem już(dopiero) nagrywać mp3.Wielkie dzięki:)tym życzliwym!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a może test klawiatury :haha: :haha: |
Jezeli posiadasz win xp to mozna nagrac te piosenki za pomoca media playera niepotrzebne sa dodatkowe programy
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:48. |