Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Czy będzie nowy MOD ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f10/czy-bedzie-nowy-mod-37277/)

gallus 19.07.2004 01:02

Czy będzie nowy MOD ???

Jak w temacie, tylko chodzi mi o moderatora do działu ZABEZPIECZENIA, bo od kiedy jestem użytkownikiem tego forum to nie widziałem aby VLuka sprawdzał zawartość forum, więc chyba całe ekipa musi nadrabiać Długą nieobecność jednego z MODów i moderować tamten dział, chociaż on ostatno troszeczke przygasł.
Tak więc postanowiłem się dowiedzieć czy Ekipa ma zamiar znaleść na miejsce VLuki jakiegoś nowego MODERATORA???

gallus 20.07.2004 01:05

heh minęła doba, a tu żadnego odzewu, ???, ale rozumiem, przecież są wakacje :D

MacGyver 20.07.2004 09:33

gallus, czyżbyś startował na moda do tego działu ;)

gallus 20.07.2004 09:39

Cytat:

Napisany przez MacGyver
gallus, czyżbyś startował na moda do tego działu ;)

Nie dziękuje, nie skorzystam ;)
Ale mam kogoś kto by się nadał ;) :spoko:

MacGyver 20.07.2004 09:55

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Ale mam kogoś kto by się nadał ;) :spoko:

Wyjaw nam (jeśli możesz) jego Nicka ;)

gallus 20.07.2004 10:01

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Wyjaw nam (jeśli możesz) jego Nicka ;)

No dobra, wydaje mi sie najbardziej odpowiedni na to stanowiśko, ponieważ jest solidny, zna się na rzeczy i jest TU od dawna, czyli tym kogo ja bym proponował jest........ Maciej :spoko:

MacGyver 20.07.2004 13:23

Cytat:

No dobra, wydaje mi sie najbardziej odpowiedni na to stanowiśko, ponieważ jest solidny, zna się na rzeczy i jest TU od dawna, czyli tym kogo ja bym proponował jest........ Maciej :spoko:

Zgadzam się z Tobą gallus, o tym samym pomyśleliśmy . Maciej jest odpowiednim człowiekiem na to stanowisko ... zresztą nawet chyba gdzieś była już poruszana ta kwestia ...

gallus 20.07.2004 15:03

Czyli czekamy, na riposte Administratorów ;)

MacGyver 20.07.2004 15:45

Cytat:

Czyli czekamy, na riposte Administratorów ;)

... i wyrażenie chęci przez Macieja 8)

gallus 20.07.2004 15:58

Cytat:

Napisany przez MacGyver
... i wyrażenie chęci przez Macieja 8)

Chyba dzisiaj bedzie odzew administracji bo napisałem na PW do Barteza, a reszta to zależy tylko i wyłącznie od Macieja i od Adminów ;)
edit:
Bartez przysłał odpowiedz, że administracja jest w trakcie podejmowania decyzji.
Pozdro ;)

Bartez 21.07.2004 15:56

Maciej zgodził się na moderowanie CDR-Zabezpieczenia i tym samym został mianowany na moderatora tego działu.

gallus 21.07.2004 16:03

Tak więc dziękuje, całej administracji za rozważenie prośby, a to że Maciej jest MODem zobaczyłem wcześniej niż tego posta, bo Jego nick był czerwony
Jeszcze raz dzięki i Pozdro :)

gallus 21.07.2004 16:09

Ah i zapomniałem Pogratulować Maciejowi stanowiska na forum, życze przyjemniej i pożytecznej pracy i mało powodów do do złości :D
:piwo:
Baw się dobrze.

bakupl 21.07.2004 16:19

Cytat:

Maciej zgodził się na moderowanie CDR-Zabezpieczenia i tym samym został mianowany na moderatora tego działu.
Ale Maciej ma fajnie :D hehe
...gallus post pod postem :D

Gratulujemy Maciej!. Jesteśmy pewni (przynajmniej ja) że sobie poradzisz z tymże "trudem" panowania nad działem! ;D

gallus 21.07.2004 16:37

heh bo pierwszy post był do administracji, a drugi do Macieja :D, może zostany ukarany za dublowanie postów :> ???

nimal 21.07.2004 16:43

gratulacje nowy MODZIE :piwo: to opijamy :D

kraluk 21.07.2004 17:05

Cytat:

Napisany przez nimal
gratulacje nowy MODZIE :piwo: to opijamy :D

Również i ja gratuluje :piwo:

MacGyver 21.07.2004 18:29

Jak wszyscy to wszyscy ;p Gratulacje Maciej :spoko:

czero 21.07.2004 22:14

Przyjmij gratulacje takze ode mnie ;) :piwo:

mr_spock 21.07.2004 23:37

dzis zaowazylem dopisek przy nicku
gratululacje :)

Tak powinno sie zalatwiac sprawy... szybko i bez zamieszania
a nie jak te zgrzyty po "odejsciu" Sid'a

grzeniu 22.07.2004 00:52

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Tak powinno sie zalatwiac sprawy... szybko i bez zamieszania
a nie jak te zgrzyty po "odejsciu" Sid'a

Otoz to! Jak widac nawet sposob powolywania nowego moda musi przejsc pewna ewolucje. Tamte zgrzyty byly niepotrzebne i, powiedzmy sobie szczerze, troche z winy obu stron, no ale nie wracajmy do tematu.

Maciejowi, skoro juz sie zgodzil moderowac, zycze opanowania i silnych nerwow. Jak sie domyslam nie jest latwo podejmowac dzialania karcące czy dyscyplinujace wobec innych uzytkownikow i w dodatku miec ich aprobate. Czasami i zimna krew tez trudno zachowac. No oby ci sie to udalo. :)

CIAPEK 22.07.2004 20:25

osobiście się bardzo ciesze, że jest to Maciej. Praktycznie nie ma lepszego usera na cdr zabezpieczenia.
Fakrtem było o czym sam już kiedyś wspominałem, że ten dział cierpiał na brak aktywnego stróża :)

Miłego modowania witamy w grupie :piwo:

szafran1988 23.07.2004 13:35

Maciej Gratuluje noego stanowiska bardzo dobrze że zająl je ktos doswiadczony
================================================== ==============
>Pozdrawiam Wszystkich

.::piotrek::. 23.07.2004 17:26

Gratulacje Maciej nowy modzie ;) Powodzenia ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:23.