![]() |
dobra, juz wystarczy robienia total offtopicow z offtopicow
motyw przewodni najwyrazniej juz umarl, a wiec zamykam |
Nigdy nie słyszałem o takim zastosowaniu klamki :D Z drugiej strony jednka się nie dziwie, bo jako tako mlody jeszcze jestem.
|
Cytat:
a gdzie twoja kreatywnosc ??|| |
Cytat:
|
klamka... hm... ciekawy przedmoit wykorzystywany w różnym celu (przeważnie do otwierania i zamykania drzwi) :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|| || ^_^ ^_^ Pozdrawiam |
gallus - klamka to tylko dobry przyklad, czego bys tam nie zatekscil to jakos by i tak sie dalo rozwinac ;) az sie dziwie ze jeszcze nokt nas nie objechal :D
:piwo: for evrybody :) w koncu to OT ;) |
Cytat:
Ale to przecież offtopic :D |
Bez komentarza..fajna dyskusja sie wywiazala ^_^ ^_^ ^_^
Pozdrawiam |
Nie no, panowie... ;)
|
Cytat:
po takiej od dzwi koscielnych to napewno :) |
pierwsze co mi sie nasuwa:
po stosunku z klamka to juz napewno nie waska :rotfl: to fakt ze wiekszosc z nas nie realizuje swoich sexualnych fantazji, niektorzy ich nie dopuszczaja nawet do swiadomosci... biedacy :D |
kiedys slyszalem o badaniach, z ktorych wynikalo, ze co 10ty czlowiek ma sklonnosci homoseksualne, ktore oczywiscie u znacznej wiekszosci sie nie ujawniaja.
moze sie okazac, ze grupa nie jest az tak waska :) |
mr_spock :rotfl: ala - waka grupa odbiorcow takowych przyjemnosci ;)
|
Cytat:
- per rectum ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
mr_spock, a ze zmarla? troche oziemblaby pewnie byla 8) dobra, sory - niesmaczne
hm, serio mozna poslubic wszystko? znam takich ktorzy z kompem by chetnie wzieli slub, swego czasu moja Zona mi tez towrozyla ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak bym jechal do holandi to bardziej zapalic sobie ;)
Slyszalem, ze gdzies mozna poslubic osobe zmarla ??? |
Spock musisz, osbie wyjechać do Holandi i bedziesz mógł mieć męża, żone, lub może i dwielub więce, możesz nawet poślubić swoje zwierzątko :mruga:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Mi jeszcze pasuje. 8) |
Cytat:
|
Aktualna?: Barbara - może być? 8)
|
Cytat:
Trzeba wybrać szefa komisji sledczej ;p to będzie takie nasze małe "CDRinfo Gate" 8) |
Ah chyba sobie odpuszcze, nie będe aż tak wścipski, doszukałem się czegoś i narazie sobie przy tym pozostane, a może sutuacja sama się wyjaśni, eh te kobiety, to tak jak moje siostry sam nie wiem czego chcą odemnie :zly:
|
Cytat:
No to zapytaj tego jedynego Moda z Zielonej Gory ,moze on ci wyjasni:D:D:D Pozdrawiam |
Czyli kto tutaj mówi prawde Niebieska, Mac czy mr_spock udający że o niczym nie wie ???
|
Cytat:
Pozdrawiam |
A ten diabeł to do mnie ??? :D
|
|| || ||
Halooo czy na forum jest ktos kto moglby sie nazwac moim mezem?? :cisza: :mruga: :mruga: Pozdrawiam |
Mac, co sadzisz czy w Niebieskiej odzywa sie kobieca przewrotność i po prostu robi nas w konai :lol:
|
nie ma sie czym przejmowac,
ja tez nie mam ;) :) |
nieee, ja po prostu nie mam meza ^_^ ^_^
Pozdrawiam |
O qrde to ja już nic nei łapie, ktoś mnie tu wkręca i to solidnie ale ja sie nie dam :D
|
Cytat:
to pewnie jakis admin ;p :D |
Cytat:
a udaje, ze nie wie... chodzi o gre pozorow w celu oszukania agentow innych super-mocarstw ;) |
no no no... ale sledztwo :D
Niestety zaden z naszym szanownych Modow nie jest moim mezem :( ehh Pozdrawiam |
Cytat:
|
Już mam :D jest tutaj
chyba o to chodzi?? |
Cytat:
Może jednak poratować Cie linkiem to odpowiedniego tematu ??? Za pozwoleniem Niebieskiej of course ... Zresztą to żadna tejamnica ... |
Jak trafisz cos, to sie pochwal ;)
tez bym zglebil ta tajemna wiedze, ale z natury jestem leniem, wiec nie chce mi sie szukac :D |
@gallus:Widać nie byłeś u góry, któa nie dała Tobie tajnego hasła do katalogu zawierającego dane Forumowych małżeństw ;) Jakby powiedzieli w RM: "Szukaj aż znajdziesz bracie gallus" :)
|
Mac coś już wyczaiłem w tym temacie :D, ale napewno jest jeszcze gdzieś zaraz sobie poszukam :P
|
Cytat:
a było na Forum ;) opcja szukaj sie kładnia ;p |
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: Pozdrawiam |
Cytat:
pozdrowienia |
Cytat:
|
nie no to spoko - nie bedzie im sie chyba chcialo, choc ponoc juz wyniemili comodore na amige 600 (bo street fighter sie chaczyl) i teraz to juz moze byc ciezko z Tymi_Ktroych_Imienia_Nie_Mozna_Wymawiac
ale z drugiej strony moga isc w zaparte z dekodowaniem - u ich ponoc cierpliwosc jest cnota... |
Cytat:
|
Mac - nie pisz otwrtymi gwiazdkami, wiesz jak teraz ci z Radia Maryja przechwytuja wszystkie gwiazdki w necie i dekoduja... cii, wrog czuwa
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kogo masz na mysli?? :mruga: :mruga: Pozdrawiam |
Cytat:
|
mr_spock - milo Towarzysza znowu widziec :piwo:
gallus - mamy nie jedno ;) jeszcze brzuszki :) tylko ich cosik dawno nie widzialem |
Czyli z tego co tutaj przeczytałem, wydedukowałem to mamy jakieś małżeństwo na forum??? ;), bo po wczorajszej burzy zaraz lepiej się myśli, ale nie jestem pewien???
|
he...
"Zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek" ;) |
Cytat:
To na dole to nie do ciebie AleX Trzeba sie bawic i cieszyc wakacjami :) a temat jak kazdy inny ktos ma cos do powiedzenia a drugi nie:) pozdrowiania dla wszytkich. |
Cytat:
A potem na dwa tygodnie, może weekend w domu i znowu na dwa i znowu i znowu... Mam nadzieję, że będziecie cierpieli na niemoc twórczą, bo inaczej nie połapię się w tym wszystkim, jak wrócę ;) |
Cytat:
niby 4-5dni, a zaleglosci w OT sie zrobilo :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
a ja tez mam koniec wakacji i wyjazdow... tylko praca sie mnei nie klei ;) |
Ciapek.. hmm Slonko.. nie takie malutkie to potomstwo - ma 5 latek :D
|
Cytat:
|
łeeee, to nawet fajne wakacje, namiocik i te sprawy :D
tylko ten alkohol mnie zmartwil :haha: a ja chyba nigdzie nie pojade w tym roku :( |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
i unikalem alkoholu ;) wczesniej bylem jaden dzien w j. Gorze, ale po tym jak ktos nam o 5rano zerwal tropik z namiotu, a potem w zwiazku z ta afera jakis gosc dostal nozem w glowe zmylem sie z tamtad... :) |
Cytat:
Poza tym Niebiessska była tu trochę przed tobą :). |
Cytat:
Ale tez zauwazylem ze troche zenskiej spolecznosci przybylo na forum |
Cytat:
|
Ania...
Witam po kilku dniowej nieobecnosci ;) |
u nas wlasnie leje i grzmi :ysz:
|
poprostu ... Loczek
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja również nie mam swojego Kochania, chyba dla mnie za wcześnie. :)
pozdrowienia P.S. Strasznie gorąco dziś w nocy w Zamościu, jak u was? :) |
Cytat:
|
Co ja widze nareszcie jakies kobiety (a) biorą udział w dyskusji :D, to też jestem zdziwiony, wczoraj był chyba jakiś przełomowy dzien Zielonooka zaczeła przemawiać dziś Niebiessska, normalnie cud....
|
Czekaj zapytam tego mojego :D
Pozdrawiam P.S. Zaraz nam sie dostanie ze piszemy bez sensu jakies bzdury ale co tam :D:D:D |
moje kochanie ma na imie Karolina :)
|
To dobrze, tylko szkoda ze ja takiego nie mam ;)
|
Spoooooooko, znam takiego jednego Modka ktory mnie chetnie wyleczy w razie choroby :D:D
|
heh a ja tak jak Maciej i jakoś nei mam swojego kochanie :D, a temat tak jak zawsze przerodził się w TOTALNY OFFTOPIC :rotfl:
|
Tylko zebys chora nie byla ;)
|
Ok, Ok .. nie gniewam sie :)
Dzieki za piwo, tak goraco napewno wypije:) Pozdrawiam |
Cytat:
|
A wracajac do tematy wlasciwego ..
Ja mam dwa Kochania :D Jedno malutkie, drugie troche wieksze :) Malutkie - Ola, a duze - Maciek Buuuuuuuuuuuuuuzi:) Pozdrawiam |
Cytat:
a myślałem ,że ta kłótnia jest ciekawa dla Ciebie... Sorki ... || Jesli chodzi o ten Topic... to jest naprawdę pouczający ..hihihi :) |
"Ciekawie" bo coraz fajniejsze tematy na tym forum...
A jak cos wam nie odpowiada to juz nie moj problem.. :ysz: Pozdrawiam |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
|
Heh ciekawie sie robi:):):)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:12. |