![]() |
Jak ma na imię twoje Kochanie ? :)
Siedze i tak sobie myśle czemu by nie założyć takiego topicu. W króryms poscie starej daty MacGyver zasegurował żeby napisać jak mają na imię nasze Kochane dziewczynk,żony itd. Jeśli to wam nie przeszkadza to piszcie Moja ma Agnieszka na imię :)
|
od <chyba> 12 czerwca brak .. a miała na imie Paula... Pola...Paulinka..
|
:serdusz: Agnieszka Z. z Grajewa :serdusz: ojciec
|
Moja ma Lidia :serduszka:
|
Moja ma Gosia.
|
Moje maja :D Dominika - Weronika - Iwona - Magda - Natalia ;p
Kto jeszcze chce wpisac sie do mojego haremu?? :) Bo poki co wpisowe jest bezplatne! (oferta tyczy sie plci zenskiej forum) Ale powaznie mowiac to z nich wszystkich tylko Dominika mnie oczarowuje i ona mogla by zostac tzw "kochaniem na stale" ale ile mozna wy3mac przy jednej babie chlopaki ;) |
WoW, coraz lepiej coraz lepiej. Tematy mnie ostatnimi czasy powalają. Ludzie już nie mają o czym pisać to piszą o dupie Maryni. Tak trzymać, a poziom tego forum na bank będzie wzrastał :) Jej, gdzie są Ci starzy userzy ? Ci wszyscy nowi po prostu mnie rozwalają. Eh, aż się odpisywać nie chce... Sorki za post... :P
|
No to może nawiązując do tematu to jak poznaliście swoje wybranki :>
|
@Kowalik - nie mow ze ja jestem nowy... bo ja juz bylem na forum jak Ty na
ksiedza wolales Zorro ;p tylko bez urazy... ;) A tak poza tym wiesz jak jest... ludzie mlodzi - wakacje - imprezy - i czasem przychodza im do glowy takie pomysly jak napisanie postu o swojej pani... |
Cytat:
@ZbigNieff - sorki to nie tyczyło się Ciebie, ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić dp tym obecnych tematów, już te czasy nie wrócą... |
Cytat:
Sa wakacje... baw sie ile mozesz i korzystaj z zycia a nie siedzisz i zamartwiasz sie jakie byly a jakie sa teraz topici na forum ;p JoŁ BRA |
-Kowalik- masz troche racje. Jednka z drugiej strony są wakacje. A przez kilka ostatnich dni świeci słonko to niektórym uderza do głowy :> Chyba nic na to nie poradzimy są wakacje baw się razem ze wszystkimi :) :jupi:
Nawiązując do tematu (jak już powstał, to czemu by nie udzielić odpowiedzi) to wydaje mi się, że jestem jeszcze za młody, aby kochac tą jedyną. Narazie czerpie z życia to co najlepsze :> |
Cytat:
Jako moderator śledze forum codziennie i przyznam, że bijesz w tym rekordy. Jacy userzy takie forum tak to prawda, ale co zrobisz... może to z wakacyjnej nudy... Temat sam przyznaje niezbyt :ysz: Co do pytania w temacie... ostatnia miała Agata |
Moja "ukochana" ma na imie Elise - jest to system jedno procesorowy oparty na 32Bitowym procesorze AMD AthlonXP zgodnym z architektura i686. Elise wypozarzona jest w 512MB DDR Ram i GPU klasy Radeon 9600XT zgodny z specyfikacja DX9.0b. ;)
PS. Wiem mowili mi zebym sie leczyl :P a tak na powaznie ostatnio Karolina a teraz jestem Free :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kuzwa Kowalik ale z ciebie "stary user" !!! Kim ty jestes ze masz prawo gadac takie rzeczy. Ilosc postow wcale nie oznacza madrosci. To jest offtopic i mozna tu pisac o wszystkim. Jesli sie nie podoba to nie wpisuj sie i nie zawracaj nikomu glowy swoim gadaniem. PS. zarejestrowales sie 6 miesiecy po mnie. Wiec nie badz taki cwany koles. ******lo was w tym białym. |
Cytat:
Rozumy wszystkie pozdjadałeś? Z tego co wiem masz nieco ponad dwadzieścia... miło mi ja również tyle mam. A, że marudzisz to każde dziecko Ci powie. Jasne, że możesz pisać co się podoba co nie - po to jest forum, ale samo narzekanie, a nic nie wnoszenie to typowy obraz "smutnej postaci polaka" - nie pokazuj, że taki jesteś. Nie chodzi mi o jakieś przkomarzanie się, że ja Ci pokaże to czy tamto. Stary poza forum są inne problemy, a na forum zazwyczaj (zazwyczaj ;) ) jest tak, że siedzą ludzie, którzy muszą się wyżyć na innych bo w życie realne im na to jakoś nie pozwala Nikomu jeszcze nie dowaliłem i nie mam zamiaru - jeśli ktoś przegnie... dowalimy :) w końcu sprawuje tutaj jakąś funkcje. I jeszcze jedno... Gówno o mnie wiesz żebyś wypisywał teksty żebym zajął się normalnymi sprawami a skończył zajmować pierdołami. Jaką pierdołą się zająłem? Słucham! Jeśli tym, że zwróciłem uwage, że nic nie piszesz ciekawego od narzekania to sory. Pierdołami może się zajmować ktoś (nie obrażając Loczka) kto zakłada takie tematy jak ten. Wziąłem się do pracy i to nie jest moją pierwsza praca (nie leże do góry brzuchem na wychowaniu bogatych rodziców, życie pokazało mi inną stronę) - pracuje 6 dni w tygodniu, oprócz tego skończyłem niedawno szkołe policealną a teraz ruszam na studia mam także z pewnego tytułu obowiązki w domu którymi się muszę zajmować. I teraz ty mi nie będziesz mówił co mam robić i to ja sobie tego nie życze. A to, że mam na to czas to się bardzo ciesze i nigdy nie doprowadze do tego aby praca czy inne zajęcie zajmowały cały czas. Nie dzięki, ale "wyścig szczurów" to nie dla mnie. A forum to dla mnie nie pierdoła tylko hobby. Powodzenia jeśli należysz do takich ludzi na którym wszystko brak czasu, a hobby traktują jako pierdołe. Na prawde zależy Ci na takim przysłowiowym wyzywaniu się? Skończmy zajmować się pierdołami :] |
Cytat:
Nie wpierdzielaj się bo Ci nabluzgam. Co do daty mojej rejestarcji to nie bądź taki pewien, to jest moje drugie konto. Jak dobrze poszukasz to może znajdziesz moją datę rejetracji, a z resztą po co ja Ci się tłumacze.... Cytat:
Cytat:
|
Panowie, nudzi wam sie? :piwo: i bedzie cool
topik nie jest jakis gurnych lotow - Kowalik sie na ten temat wypowiedzial i ok, troche za bardzo rozdmuchaliscie sprawe i zaczely sie bezsensowne bluzgi Ciapek - Ty tez masz racje, to offtopic i kazdy moze zalozyc najglupszy temat na jaki ma ochote, ale musi sie liczyc z tym ze ktos tedy wyrazi swoja opinie dopuki nie sa to uwagi personalne tylko merytoryczne to cool po co sie klucic? pozdro wszystkim juzerom, i tym starszym i tym mlodszym a w temacie: NAJSLODSZA ;) |
Monika ...:)
nie wiem po co to komu ?, ale no cóż jeśli kogoś to interesuje to nie mam przeciwskazań aby ten ktoś wiedział. |
Cytat:
Co się smucisz...ze wsi jesteś na wieś wrócisz. Gratulacje polszczyzny, a Twojemu forum admina. Cytat:
Przyznam, że gdy wszedłem na forum i zobaczyłem ten post wkurzyłem się i zacząłem rzucać myślami odpowiadającymi na prawie każde zdanie i stąd mogło to tak wyglądać. Zapamiętak także to, że z tekstu pisanego nie wywnioskujesz kto w jakim jest nastroju i jak nerwowo do czegoś podchodzi. Świecić przykładem to może ksiądz w kościele dla parafian. Ja nie świece, ja jestem a jeśli odpierania ataków kogoś na kogo na prawde doszedłem do wniosku że szkoda czasu można uznać za świecenie przykładem to się z tego ciesze. Zresztą sam zobaczysz jeśli kto kolwiek coś napisze na ten temat zdaje mi się, że zrozumie bardziej mnie niż Ciebie. Nie popadając także w jakiś "narcyzm" dodam, że userzy zadowoleni z tego jaki jestem na forum i odbieram często miłe słowa od nich, głównie przy pozytywnych reputacjach. A to na prawde miłe. Cytat:
Niezła charuwa (czy jak to tam się pisze) ogólnie w Twoim życiu :). Uważaj żeby Ci to życie nie przemknęło, a któregoś dnia się obudzisz i zapytasz "gdzie ja byłem, co ja przeżyłem?" Ale co tam przecież nie mi to wnioskować bo jestem gówniarzem i sam wybrałeś sobie taki los. Myśle, że moge uznać temat za zamknięty choć nie zamkne go bo pewnie byś uważał, że uciekam się od dyskusji. Otóż nie, ale bądź człowiekiem i przestań mnie już prowokować i podejmować jakieś próby abym się skompromitował jako moderator przed userami. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do mojego forum, to się nie obawiaj o moich userów, napewno mnie tak nie ponosi, bo nie zaprzeczę poniosło mnie w tym temacie, ale z kolei nie uważam abym napisał coś złego. Fakty to fakty.... |
Chłopaki dajcie sobie po strzale i będzie git :> :D
|
hmmm... możecie się pokłucić na privach??
|
Cytat:
|
Martynka i Emilka
Piwko dla wszystkich i bedzie cool, a nie trzeba sie klucic ;) |
Heh ciekawie sie robi:):):)
|
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
"Ciekawie" bo coraz fajniejsze tematy na tym forum...
A jak cos wam nie odpowiada to juz nie moj problem.. :ysz: Pozdrawiam |
Cytat:
a myślałem ,że ta kłótnia jest ciekawa dla Ciebie... Sorki ... || Jesli chodzi o ten Topic... to jest naprawdę pouczający ..hihihi :) |
A wracajac do tematy wlasciwego ..
Ja mam dwa Kochania :D Jedno malutkie, drugie troche wieksze :) Malutkie - Ola, a duze - Maciek Buuuuuuuuuuuuuuzi:) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Ok, Ok .. nie gniewam sie :)
Dzieki za piwo, tak goraco napewno wypije:) Pozdrawiam |
Tylko zebys chora nie byla ;)
|
heh a ja tak jak Maciej i jakoś nei mam swojego kochanie :D, a temat tak jak zawsze przerodził się w TOTALNY OFFTOPIC :rotfl:
|
Spoooooooko, znam takiego jednego Modka ktory mnie chetnie wyleczy w razie choroby :D:D
|
To dobrze, tylko szkoda ze ja takiego nie mam ;)
|
moje kochanie ma na imie Karolina :)
|
Czekaj zapytam tego mojego :D
Pozdrawiam P.S. Zaraz nam sie dostanie ze piszemy bez sensu jakies bzdury ale co tam :D:D:D |
Co ja widze nareszcie jakies kobiety (a) biorą udział w dyskusji :D, to też jestem zdziwiony, wczoraj był chyba jakiś przełomowy dzien Zielonooka zaczeła przemawiać dziś Niebiessska, normalnie cud....
|
Cytat:
|
Ja również nie mam swojego Kochania, chyba dla mnie za wcześnie. :)
pozdrowienia P.S. Strasznie gorąco dziś w nocy w Zamościu, jak u was? :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
poprostu ... Loczek
|
u nas wlasnie leje i grzmi :ysz:
|
Ania...
Witam po kilku dniowej nieobecnosci ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ale tez zauwazylem ze troche zenskiej spolecznosci przybylo na forum |
Cytat:
Poza tym Niebiessska była tu trochę przed tobą :). |
Cytat:
i unikalem alkoholu ;) wczesniej bylem jaden dzien w j. Gorze, ale po tym jak ktos nam o 5rano zerwal tropik z namiotu, a potem w zwiazku z ta afera jakis gosc dostal nozem w glowe zmylem sie z tamtad... :) |
Cytat:
Cytat:
|
łeeee, to nawet fajne wakacje, namiocik i te sprawy :D
tylko ten alkohol mnie zmartwil :haha: a ja chyba nigdzie nie pojade w tym roku :( |
Cytat:
|
Ciapek.. hmm Slonko.. nie takie malutkie to potomstwo - ma 5 latek :D
|
Cytat:
a ja tez mam koniec wakacji i wyjazdow... tylko praca sie mnei nie klei ;) |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
niby 4-5dni, a zaleglosci w OT sie zrobilo :) |
Cytat:
A potem na dwa tygodnie, może weekend w domu i znowu na dwa i znowu i znowu... Mam nadzieję, że będziecie cierpieli na niemoc twórczą, bo inaczej nie połapię się w tym wszystkim, jak wrócę ;) |
Cytat:
To na dole to nie do ciebie AleX Trzeba sie bawic i cieszyc wakacjami :) a temat jak kazdy inny ktos ma cos do powiedzenia a drugi nie:) pozdrowiania dla wszytkich. |
he...
"Zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek" ;) |
Czyli z tego co tutaj przeczytałem, wydedukowałem to mamy jakieś małżeństwo na forum??? ;), bo po wczorajszej burzy zaraz lepiej się myśli, ale nie jestem pewien???
|
mr_spock - milo Towarzysza znowu widziec :piwo:
gallus - mamy nie jedno ;) jeszcze brzuszki :) tylko ich cosik dawno nie widzialem |
Cytat:
|
Cytat:
Kogo masz na mysli?? :mruga: :mruga: Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mac - nie pisz otwrtymi gwiazdkami, wiesz jak teraz ci z Radia Maryja przechwytuja wszystkie gwiazdki w necie i dekoduja... cii, wrog czuwa
|
Cytat:
|
nie no to spoko - nie bedzie im sie chyba chcialo, choc ponoc juz wyniemili comodore na amige 600 (bo street fighter sie chaczyl) i teraz to juz moze byc ciezko z Tymi_Ktroych_Imienia_Nie_Mozna_Wymawiac
ale z drugiej strony moga isc w zaparte z dekodowaniem - u ich ponoc cierpliwosc jest cnota... |
Cytat:
|
Cytat:
pozdrowienia |
Cytat:
:mruga: Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
a było na Forum ;) opcja szukaj sie kładnia ;p |
Mac coś już wyczaiłem w tym temacie :D, ale napewno jest jeszcze gdzieś zaraz sobie poszukam :P
|
@gallus:Widać nie byłeś u góry, któa nie dała Tobie tajnego hasła do katalogu zawierającego dane Forumowych małżeństw ;) Jakby powiedzieli w RM: "Szukaj aż znajdziesz bracie gallus" :)
|
Jak trafisz cos, to sie pochwal ;)
tez bym zglebil ta tajemna wiedze, ale z natury jestem leniem, wiec nie chce mi sie szukac :D |
Cytat:
Może jednak poratować Cie linkiem to odpowiedniego tematu ??? Za pozwoleniem Niebieskiej of course ... Zresztą to żadna tejamnica ... |
Już mam :D jest tutaj
chyba o to chodzi?? |
Cytat:
|
no no no... ale sledztwo :D
Niestety zaden z naszym szanownych Modow nie jest moim mezem :( ehh Pozdrawiam |
Cytat:
a udaje, ze nie wie... chodzi o gre pozorow w celu oszukania agentow innych super-mocarstw ;) |
Cytat:
to pewnie jakis admin ;p :D |
O qrde to ja już nic nei łapie, ktoś mnie tu wkręca i to solidnie ale ja sie nie dam :D
|
nieee, ja po prostu nie mam meza ^_^ ^_^
Pozdrawiam |
nie ma sie czym przejmowac,
ja tez nie mam ;) :) |
Mac, co sadzisz czy w Niebieskiej odzywa sie kobieca przewrotność i po prostu robi nas w konai :lol:
|
|| || ||
Halooo czy na forum jest ktos kto moglby sie nazwac moim mezem?? :cisza: :mruga: :mruga: Pozdrawiam |
A ten diabeł to do mnie ??? :D
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Czyli kto tutaj mówi prawde Niebieska, Mac czy mr_spock udający że o niczym nie wie ???
|
Cytat:
No to zapytaj tego jedynego Moda z Zielonej Gory ,moze on ci wyjasni:D:D:D Pozdrawiam |
Ah chyba sobie odpuszcze, nie będe aż tak wścipski, doszukałem się czegoś i narazie sobie przy tym pozostane, a może sutuacja sama się wyjaśni, eh te kobiety, to tak jak moje siostry sam nie wiem czego chcą odemnie :zly:
|
Cytat:
Trzeba wybrać szefa komisji sledczej ;p to będzie takie nasze małe "CDRinfo Gate" 8) |
Aktualna?: Barbara - może być? 8)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:46. |