Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dnia 30.10.2004... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dnia-30-10-2004-a-37342/)

memorando 20.07.2004 19:55

Dnia 30.10.2004...

Witam dzisiaj oświadczyłem się Izie. Dnia 31.12.2004 zapraszamy chętnych na nasz ślub. Pozdrawiam serdecznie. Jest to informacja sprawdzona i pewna:):):):)

siwy_mw 20.07.2004 19:58

No to moje najszczersze gratulacje :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
a gdzie mieszkasz ? Jak niedaleko to bede napewno :)

Y@nkee_PL 20.07.2004 20:11

no ja sie wstrzymam, kazdy chyba pamieta co bylo ostatnio :ysz:
ale poki co gratuluje tylko odwagi, kolejne oswiadczyny w sumie krotko po ostatnich

siwy_mw 20.07.2004 20:15

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
ale poki co gratuluje tylko odwagi, kolejne oswiadczyny w sumie krotko po ostatnich

moze sie mu w koncu uda ||

gallus 20.07.2004 20:17

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL

Y@nkee_PL czy mozna wiedziec o czym mówisz ???
a co do wyjazdu to tez sie wstrzymuje bo napewno mam daleko do twojego miasta :/
Ale gratuluje, tobie i twojej przyszłej... :spoko: :piwo:

echoo 20.07.2004 20:28

Nie przejmuj się stary, każdy robi w życiu jakieś głupstwo. Ale jeśli już to:
Oby Wam się dobrze działo
Jedno chciało, drugie dało
:sluze:

czero 20.07.2004 20:37

Gratulacje !!! :piwo:

Maciej 20.07.2004 20:38

memo ..o ile pamiętam to już ślubowałeś :) .
Tym razem zrób to szybko ... :piwo:

Y@nkee_PL 20.07.2004 20:38

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Y@nkee_PL czy mozna wiedziec o czym mówisz ???
...

no nie mi o tym mowic, a kto pamieta ten pamieta

ps. memo, no coz, trzymam kciuki, ale zebys potem sie tu nie zalil

gallus 20.07.2004 20:46

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL

ah jaki Ty jestes tajemniczy, tak jak ten twój pan na avatarku, ale Cie rozumiem, co było to minęło, ale jak poszukam to znajde czy tematu już nie ma???

Maciej 20.07.2004 20:52

Cytat:

ah jaki Ty jestes tajemniczy, tak jak ten twój pan na avatarku, ale Cie rozumiem, co było to minęło, ale jak poszukam to znajde czy tematu już nie ma???

Było to w styczniu...
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=%B6lub

:)

.::piotrek::. 20.07.2004 20:53

Najlepsze zyczenia, zeby wam sie dobrze wiodlo ;)

Macio.Men 20.07.2004 20:56

Cytat:

To nic co by Cię interesowało.

Memorando, byku :). Gratuluję serdecznie! ;) :piwo: :spoko:

nimal 20.07.2004 22:19

powodzenia
btw - slub w sylwka? podwojna jampa :banan: dosc orginalnie :ognie:

Niebiessska 20.07.2004 22:25

Wszystkiego Najlepszego...
szczerze..

Pozdrawiam

andrzejj9 20.07.2004 23:19

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL

Ja pamiętam, mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej.

I tego Ci memorando szczerze życzę :)

kodziu 20.07.2004 23:29

No to stary gratulacje!!! :piwo:

mr_spock 20.07.2004 23:32

gratulacje...

ale napisz w koncu gdzie to bedzie, bo moze sie na wodeczke wkrece :P ;)

Mily_ 21.07.2004 08:06

Gratulacje. Wszystkliego najlepszego.

A co do przyjazdu to załatwi się jakiś autobus, zbierze się wiare z forum, rąbnie się naklejke z boku autobusu CDRinfo.pl i jedziemy na ślub :> :spoko:

andrzejj9 21.07.2004 12:28

Cytat:

Napisany przez Mily666
Gratulacje. Wszystkliego najlepszego.

A co do przyjazdu to załatwi się jakiś autobus, zbierze się wiare z forum, rąbnie się naklejke z boku autobusu CDRinfo.pl i jedziemy na ślub :> :spoko:

:spoko:

MacGyver 21.07.2004 14:11

Cytat:

Napisany przez memorando
Witam dzisiaj oświadczyłem się Izie. Dnia 31.12.2004 zapraszamy chętnych na nasz ślub. Pozdrawiam serdecznie. Jest to informacja sprawdzona i pewna:):):):)

Gratulacje :piwo:

nimal 21.07.2004 14:19

Cytat:

Napisany przez mr_spock
... napisz w koncu gdzie to bedzie, bo moze sie na wodeczke wkrece :P ;)

i to wlasnie jest mysl! :spoko:

gallus 21.07.2004 14:34

A jak się okaże że memorando robi impreze bezalkocholową to co chłopaki zrobicie :P ??? [joke] oczywiście nigdy się nie robi imprez bezalkocholowych bo co by goście powiedzieli :D

nimal 21.07.2004 14:43

gallus - niedawno bylem na weselu (i nie chodzi na szczescie o moje) na ktorym jeden z gosci wyszedldomonopolowego kupic sobie wino ||
pare dni temu opowiadalem to kumplowi - on mi na to ze kiedys z wesela zwujkiem wyszli na hotdoga bo byli glodni ||
tez nie jestem za tradycyjnym :"zastaw sie a postaw sie", ale takie sytuacje to juz chyba lekka przegina 8)

gallus 21.07.2004 14:53

No faktycznie, na weselach tyle jadła i napojów, a tu jeszcze gościu sobie po wino wychodzi do monopola, lub po hotdoga do budki, chamsko tak postepować, ja bym się poczuł troszeczke urażony na miejscu państwa młodych, ale to jest moje zdanie.

nimal 21.07.2004 14:56

gallus - przy tych hotdogach nie bylem, ale to z glodu! za malo zarcia bylo ponoc zeby sie najesc
a codo tego wina - to sam mialem ochote, wino postawione bylo paskudne, a na wodke nie mialem ochoty (nic wiecej nie bylo)

mr_spock 21.07.2004 15:02

gdyby moja rodzina, po przejechaniu 800-1000km na moje wesele zobaczyla na stolach tylko 2 butle szampana i oranzade, to by chyba mnie wykleli i na taczce wywiezli ;)

nimal@ mi sie tez przytrafilo dojadac na miescie... na wakacjach u ciotki,
"przyjedz do nas, do stlycy, bedzie fajnie"...
;)

Loczek 21.07.2004 15:14

Gratuluje :) oby nie skonczylosie to tak jak w poprzednim poscie :)

bakupl 21.07.2004 16:56

Cytat:

Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
khem khem...

kacik zlamanych serc to nie tu...

memorando - ciesze sie ze jako jeden z nieliczych wielkich zostalem doceniiony przed smiercia (joke) - ale nie pisz prosze ze to dzieki mnie costam... nie dlatego ze jestem skromny - tylko dlatego ze ****** nic nie zrozumiales z tego co ci pisalem! i nie chce miec nic wspolnego z tymi idiotyzmami ktore wyprawiasz!

stary, szkoda byc samemu? to przestan byc placzliwym, zmiennym jak polityk egocentrykiem - tacy zawsze sa sami

'chce sie ozenic' - co to za pierd? tego sie nie kupuje w sklepie przy zachciance... jak zrozumiesz jak wielka glupote powiedziales to bedziesz gotowy do 'zwiazku' a nie malzenstwa...

samotny? to masz duzo czasu - to kurcze popracuj nad soba, bo bez tego to bedziesz samotny i tylko sie bedziesz dziwil czemu ludzie uciekaja na sam widok tego nicka - ja nie czytam twoich postow bo wiem ze bedzie tam burdel - 3 rozne stanowiska, burza nastrojow, wywlekane prywatne brudy o ktorych wcale nie chce czytac (bo wyobraz sobie ze nie jestes sam - i kazdy ma swoje problemy i szczerze ma w d.. problemy innych - zwlaszcza podawane w taki sposob i w takiej ilosci - brutalne - ale w ogole prawdziwe)

a tytul tego posta to jzu byl szczal z d.. - memorando ktory nie radzi sobie z soba - bierze sobie na glowe kogos innego... [kto sie na to zgodzil?] zagladam i co?
gorzej niz myslalem...

czlowieku - przejdz sie do lekarza - to nie jest przytyk - tylko serio - odwiedz lekarza - bo zatruwasz zycie nie tylko innym - ale przedewszystkim sobie

koniec tematu - a przy okazji prosze o nie wywlekanie spraw tego typu na forum - to jednak pomimo ze offtopic NIE JEST miejsce na kacick zlamanych serc
post pt. okres jest juz przegieciem - i tylko moja sesja jest powodem ze sie nie naczytaliscie moich opini nt wypowiedzi tam zamieszczonych

potem znowu by mnie szef ochrzanil ze obrazam userow - ale czasem kurcze trzeba...

milego - ew. odpowiedz radze przemyslec - bo przeczytam ja najwczesniej w sobote

sid mogłeś mi to na prw dać wywal posta następnym razem nienapoiszę rzadnego posta dopoki niebędę na 1000% pewny dzięki i proszę o usunięcie posta żegnam

rzadnego.... i pisałeś rze rzadnego posta nienapiszesh

Taka jedna dziewczyna mi powiedzała że zmieniam nagrywarki jak rękawiczki, ale Ona zmieniała chłopaków jak rękawiczki, ale co to ma do tego...

A tak wogóle to powodzenia życze!

mr_spock 21.07.2004 17:19

wow...
Baku [pl] chyba prace domowa odrobil

pawelblu 21.07.2004 17:22

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
... rze ...

To jest najgorszy ort jaki widzialem na tym forum :O

A tamta dyskusje pamietam (wiekszosc osob zreszta tez) i nawet nie chce mi sie pisac na jej i ten temat. Juz wole sie poczepiac ortow.

andrzejj9 21.07.2004 17:43

Cytat:

Napisany przez pawelblu

A tamta dyskusje pamietam (wiekszosc osob zreszta tez) i nawet nie chce mi sie pisac na jej i ten temat. Juz wole sie poczepiac ortow.

Oj to masz się tutaj czego czepiać ;)

Turboni 21.07.2004 21:57

no moje gratulacje a gdzie odbedzie sie slub :sylwek: :sluze: :zespol:

esem 21.07.2004 22:33

????
@memorando: to już było: użyj opcji SZUKAJ. 8)

Loczek 21.07.2004 22:58

Cytat:

Napisany przez esem
????

hubauhbauhbauhbau leze na podlodze bo spadlem z krzesla :)

bakupl 22.07.2004 08:41

Cytat:

Cytat:
Napisany przez Baku [pl]
... rze ...

No własnie, ja wiem że to się pisze "że", ale tam był jeden taki fajny ort :) Chyba rzadnego :D

Ooo co chodzi z tą pracą domową?

PS: Dzisiaj jak szedłem do domu ze sklepiku z bułkami :P to na klatce coś takiego ...

Zaginą (powinno być zaginął) i tam dalej tekst że cocel-spaniel itp... z paroma ortami i koleś był nie zdecydowany bo to kontakt:
344-21-31 lub przekreślone lub i niżej 0503-xxx-xxx i to przekreślone i napisane obok 694-233-xxx :D

Ormianin 22.07.2004 09:53

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]

No własnie, ja wiem że to się pisze "że", ale tam był jeden taki fajny ort :) Chyba rzadnego :D

Ooo co chodzi z tą pracą domową?

[...]

Wiesz baku, chodzi o to ze za krotko tutaj jestes i nie znasz bylych klimatow forum, a wywlekanie sprawy z przeszlosci nie jest mile, moim zdaniem jest niepotrzebne, zauwaz ze Memorando dokonal juz kroku i nie zapeszaj mu drogi po ktorej kroczy, niech chlopak sie cieszy i swietuje, a nam coz, pozostaje mu zyczyc szczescia na drodze jego wyborow, napewno wypijemy za jego zdrowie w tym czasie, bo przeciez to i czas sylwestrowy, wiec bedzie zawsze o jeden z tostow wiecej :)

andrzejj9 22.07.2004 10:41

Cytat:

Napisany przez esem
????

:spoko: ;)

nimal 22.07.2004 10:56

esem :rotfl:

icemac 22.07.2004 11:22

no memo wszystkiego naj.... teraz bedziemy mial po rowno z tymi co sa zaobraczkowni (ja tez sie do nich zalicza i nie narzekam - tylko sobie CHWALE :spoko:
i troche na pocieche :bicz:

przemo_one 22.07.2004 12:13

noto gratulacje serdeczne
zycze duzo sexu malo ciazy no chyba ze chcecie inaczej

pozdro

epol 23.07.2004 19:05

Ja również życze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :piwo: :jupi:

@esem - to było mocne ^_^ :lol: :jupi:

mr_spock 23.07.2004 19:30

padlo to kilka slow, ktore przydalo by sie skomentowac... a glowny zainteresowany jakos chyba nie ma zamiaru...
albo jest tak "zapracowany" z przyszla Pania Memorando :);)

Kasprzak 23.07.2004 22:45

gratuluje gratuluje
ale zart esema wymiata...

memorando 24.07.2004 00:43

Zmieniam awatarka jutro wtróciłem z nad morza owszem zmienia się termin ślubu na 30 października. Życie jest piękne cudowne. Mam farta jak szóstka w totolotka dosłownie...Szymborka zresztą w wierszu ich dwoje napisała...."Nigdy nieznali się wcześniej a połączyło ich uczucie nagłe..." Dziękuję wam za cudowne życzenia buziaki dla wszystkich:):):)

Macio.Men 24.07.2004 00:51

Cytat:

Napisany przez memorando
Palisz znowu głupa ESEM...??? przestań te fajki palić bo mam wrażenie że dodają cu tylko cynizmu i głupoty żegnam miłego dnia dla mnie to niesą żarty tym bardziej że z moją Panią na 99% zapracowaliśmy na dzidziusia i zrobiliśmy to z premedytcją zwaną miłością a nie wpadką. Pozdrawiam esem nieznam się na żartach tyczących sie mojej Pani pozdrawiam.

Daj spokój, to żart przecież był. Nikt tobie przecież źle nie życzy. Luz chłopie. :piwo:

pozdrowienia

memorando 24.07.2004 00:54

Cytat:

Napisany przez Macio.Men
Daj spokój, to żart przecież był. Nikt tobie przecież źle nie życzy. Luz chłopie. :piwo:

pozdrowienia

oki wyrzucam posta masz rację przepraszam Esema i piwo dla was chłopaki:)

mr_spock 24.07.2004 00:59

jaki byl cel usowania posta?
jak juz cos napisales to ponies konsekwencje...
to podchodzi pod manipulacje ;)

a tak poza tym, to i tak go widac, bo byl zacytowany przez Macio.Men'a

memorando 24.07.2004 01:19

Cytat:

Napisany przez mr_spock
jaki byl cel usowania posta?
jak juz cos napisales to ponies konsekwencje...
to podchodzi pod manipulacje ;)

a tak poza tym, to i tak go widac, bo byl zacytowany przez Macio.Men'a

Posta postawiłem jako żart z Esema bo ciągle daje ta mordkę z papierosem i chcialem zwrócić mu uwagę łopatologicznie że nieżartuje się z takich spraw tym bardziej że poprawiłem się i niedałbym posta bez pokrycia..jak kiedyś,....Najechano na mnie wtedy słusznie i trzeba bylo zapomnieć o tym bo ja np: nauczylem się z tamtych opini wyciągnąłem wnioski i niedaję durnowatych postów bez pokrycia a żart esema był nie na miejscu kązdy się uczy na błędach i każdy może się zmienić ale to niepowód aby kogos skazywać na straty z powodu starych win i żartować z niego dobranoc dziękuj za wszystkie ciepla slowa nawet teraz widzę że esem chcial mnie rozbawić ale niestety nieznam się na żartach na temat nie odpowiem więcej przepraszam esem pozdrawiam wszystkich dziękuję za wszystko bedę tutaj rzadko od niedzieli albowiem muszę sie przeprowadzić a netu niebędę mieć :(

Loczek 24.07.2004 07:10

I o to chodzi :)

epol 24.07.2004 23:02

No, to trzeba, też zmienić nazwe tematu :D

memorando 24.07.2004 23:53

Cytat:

Napisany przez epol
No, to trzeba, też zmienić nazwe tematu :D

Thanatos yamkee, lub inny mod poprawcie datę na 30.10.2004 w topicu:) :)

mr_spock 25.07.2004 00:00

yamkee tego moda akurat nie znam...???
to pewnie jakas szycha, siedzi caly czas w ukryciu i ma na nas oko :)

memorando 25.07.2004 00:16

Cytat:

Napisany przez mr_spock
yamkee tego moda akurat nie znam...???
to pewnie jakas szycha, siedzi caly czas w ukryciu i ma na nas oko :)

przepraszam chodzilo o jankesa jestem zamyślony... i literki zanikają mi w oczkach:)

CIAPEK 25.07.2004 01:08

wszystkiego dobrego oczywiście, ponownie :)

P.S.
Mam prośbe, zgłoś się do mnie jakoś na priv, nie mogę się z Tobą skontaktować albo ty nie możesz :ysz:

memorando 25.07.2004 08:34

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
wszystkiego dobrego oczywiście, ponownie :)

P.S.
Mam prośbe, zgłoś się do mnie jakoś na priv, nie mogę się z Tobą skontaktować albo ty nie możesz :ysz:

masz pw...:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:36.