![]() |
Dnia 30.10.2004...
Witam dzisiaj oświadczyłem się Izie. Dnia 31.12.2004 zapraszamy chętnych na nasz ślub. Pozdrawiam serdecznie. Jest to informacja sprawdzona i pewna:):):):)
|
No to moje najszczersze gratulacje :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
a gdzie mieszkasz ? Jak niedaleko to bede napewno :) |
no ja sie wstrzymam, kazdy chyba pamieta co bylo ostatnio :ysz:
ale poki co gratuluje tylko odwagi, kolejne oswiadczyny w sumie krotko po ostatnich |
Cytat:
|
Cytat:
a co do wyjazdu to tez sie wstrzymuje bo napewno mam daleko do twojego miasta :/ Ale gratuluje, tobie i twojej przyszłej... :spoko: :piwo: |
Nie przejmuj się stary, każdy robi w życiu jakieś głupstwo. Ale jeśli już to:
Oby Wam się dobrze działo Jedno chciało, drugie dało :sluze: |
Gratulacje !!! :piwo:
|
memo ..o ile pamiętam to już ślubowałeś :) .
Tym razem zrób to szybko ... :piwo: |
Cytat:
ps. memo, no coz, trzymam kciuki, ale zebys potem sie tu nie zalil |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=%B6lub :) |
Najlepsze zyczenia, zeby wam sie dobrze wiodlo ;)
|
Cytat:
Memorando, byku :). Gratuluję serdecznie! ;) :piwo: :spoko: |
powodzenia
btw - slub w sylwka? podwojna jampa :banan: dosc orginalnie :ognie: |
Wszystkiego Najlepszego...
szczerze.. Pozdrawiam |
Cytat:
I tego Ci memorando szczerze życzę :) |
No to stary gratulacje!!! :piwo:
|
gratulacje...
ale napisz w koncu gdzie to bedzie, bo moze sie na wodeczke wkrece :P ;) |
Gratulacje. Wszystkliego najlepszego.
A co do przyjazdu to załatwi się jakiś autobus, zbierze się wiare z forum, rąbnie się naklejke z boku autobusu CDRinfo.pl i jedziemy na ślub :> :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A jak się okaże że memorando robi impreze bezalkocholową to co chłopaki zrobicie :P ??? [joke] oczywiście nigdy się nie robi imprez bezalkocholowych bo co by goście powiedzieli :D
|
gallus - niedawno bylem na weselu (i nie chodzi na szczescie o moje) na ktorym jeden z gosci wyszedldomonopolowego kupic sobie wino ||
pare dni temu opowiadalem to kumplowi - on mi na to ze kiedys z wesela zwujkiem wyszli na hotdoga bo byli glodni || tez nie jestem za tradycyjnym :"zastaw sie a postaw sie", ale takie sytuacje to juz chyba lekka przegina 8) |
No faktycznie, na weselach tyle jadła i napojów, a tu jeszcze gościu sobie po wino wychodzi do monopola, lub po hotdoga do budki, chamsko tak postepować, ja bym się poczuł troszeczke urażony na miejscu państwa młodych, ale to jest moje zdanie.
|
gallus - przy tych hotdogach nie bylem, ale to z glodu! za malo zarcia bylo ponoc zeby sie najesc
a codo tego wina - to sam mialem ochote, wino postawione bylo paskudne, a na wodke nie mialem ochoty (nic wiecej nie bylo) |
gdyby moja rodzina, po przejechaniu 800-1000km na moje wesele zobaczyla na stolach tylko 2 butle szampana i oranzade, to by chyba mnie wykleli i na taczce wywiezli ;)
nimal@ mi sie tez przytrafilo dojadac na miescie... na wakacjach u ciotki, "przyjedz do nas, do stlycy, bedzie fajnie"... ;) |
Gratuluje :) oby nie skonczylosie to tak jak w poprzednim poscie :)
|
Cytat:
Taka jedna dziewczyna mi powiedzała że zmieniam nagrywarki jak rękawiczki, ale Ona zmieniała chłopaków jak rękawiczki, ale co to ma do tego... A tak wogóle to powodzenia życze! |
wow...
Baku [pl] chyba prace domowa odrobil |
Cytat:
A tamta dyskusje pamietam (wiekszosc osob zreszta tez) i nawet nie chce mi sie pisac na jej i ten temat. Juz wole sie poczepiac ortow. |
Cytat:
|
no moje gratulacje a gdzie odbedzie sie slub :sylwek: :sluze: :zespol:
|
????
@memorando: to już było: użyj opcji SZUKAJ. 8) |
Cytat:
|
:)
Cytat:
Ooo co chodzi z tą pracą domową? PS: Dzisiaj jak szedłem do domu ze sklepiku z bułkami :P to na klatce coś takiego ... Zaginą (powinno być zaginął) i tam dalej tekst że cocel-spaniel itp... z paroma ortami i koleś był nie zdecydowany bo to kontakt: 344-21-31 lub przekreślone lub i niżej 0503-xxx-xxx i to przekreślone i napisane obok 694-233-xxx :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
esem :rotfl:
|
no memo wszystkiego naj.... teraz bedziemy mial po rowno z tymi co sa zaobraczkowni (ja tez sie do nich zalicza i nie narzekam - tylko sobie CHWALE :spoko:
i troche na pocieche :bicz: |
noto gratulacje serdeczne
zycze duzo sexu malo ciazy no chyba ze chcecie inaczej pozdro |
Ja również życze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :piwo: :jupi:
@esem - to było mocne ^_^ :lol: :jupi: |
padlo to kilka slow, ktore przydalo by sie skomentowac... a glowny zainteresowany jakos chyba nie ma zamiaru...
albo jest tak "zapracowany" z przyszla Pania Memorando :);) |
gratuluje gratuluje
ale zart esema wymiata... |
Zmieniam awatarka jutro wtróciłem z nad morza owszem zmienia się termin ślubu na 30 października. Życie jest piękne cudowne. Mam farta jak szóstka w totolotka dosłownie...Szymborka zresztą w wierszu ich dwoje napisała...."Nigdy nieznali się wcześniej a połączyło ich uczucie nagłe..." Dziękuję wam za cudowne życzenia buziaki dla wszystkich:):):)
|
Cytat:
pozdrowienia |
Cytat:
oki wyrzucam posta masz rację przepraszam Esema i piwo dla was chłopaki:) |
jaki byl cel usowania posta?
jak juz cos napisales to ponies konsekwencje... to podchodzi pod manipulacje ;) a tak poza tym, to i tak go widac, bo byl zacytowany przez Macio.Men'a |
Cytat:
|
I o to chodzi :)
|
No, to trzeba, też zmienić nazwe tematu :D
|
Cytat:
|
yamkee tego moda akurat nie znam...???
to pewnie jakas szycha, siedzi caly czas w ukryciu i ma na nas oko :) |
Cytat:
|
wszystkiego dobrego oczywiście, ponownie :)
P.S. Mam prośbe, zgłoś się do mnie jakoś na priv, nie mogę się z Tobą skontaktować albo ty nie możesz :ysz: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:36. |