![]() |
dzieki na przyszlosc bede wiedzial ;)
|
Cytat:
|
coz - sam z ciekawosci zajrzalem na strone kogos "kto zna javascript w 100%"... tia...
calkiem zabawne pamietajac o zapewnieniach... szafran - zdecydowanie wiecej pokory skad sie biora ci nowi userzy - prawko na kompa to chyba niezly pomysl |
tylko ci sie wydaje roznia sie i to bardzo tam mowie o java script a tu o operze ;)
|
"JScript znam w 100%"
"na jakiej operze??" "e tam ja uzywam onetu wp gogle i interi nic wiecej mnie nie obchodzi reszta to za przeproszeniem syf" "holercia skad moge to wziasc ta cala opere niech ktos powie" czy mi sie wydaje czy te zdania sie miedzy soba nie roznia? ps. zeby nie wklejac caly czas tego idiotycznego ================================================== ============== >Pozdro All __________________________________ wpisz to sobie w sygnaturke, bedziesz bardziej cool, bo pokazesz ze rozumiesz po co ona jest a ja bede mogl sobie to wyciac zeby na to nie patrzec |
Cytat:
Gdybym chciał być wredny to powiedziałbym że z Internetu ;) Ale wredny nie jestem i tak nie mówię:) Jak z pewnością wiesz jest taka strona jak www.google.pl , no i tam wpisujesz "Opera przeglądarka" , klikasz szukaj i patrzysz czy jakaś strona nie odpowiada twoim pragnieniom ;) Dalej powinieneś sobie poradzić :)........chyba |
MaciejT, ma wszystko w podpisie, zajżyj TU
|
holercia skad moge to wziasc ta cala opere niech ktos powie
================================================== ============== >Pozdro All |
Cytat:
|
U mnie na MyIE chodzi ładniutko, andrzejj9 zainstaluj jave i powinno być po sprawie, ale nie ta M$ :blee:
|
Cytat:
|
a no ok nie no to ja mam internet explorer hehe :)
|
szfran - zdecydowanie nie zrozumiales ;) nie mowimy o stronach tylkoo progrmach w ktorych sie przeglada strony :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak już jest to mógłby działać ;) |
e tam ja uzywam onetu wp gogle i interi nic wiecej mnie nie obchodzi reszta to za przeproszeniem syf ;)
|
opera to przegladarka, chyba najpopulatniejsza wsrod forumowiczow (poza IE i jej klonami, z nikomu nieznanych powodow nadal popularna choc muli jak diabli)
nie wiem andrzejj9, nie uzywam, wywalilem (ukrylem) to paskudztwo z operki ;) |
Cytat:
|
Coś mi ten nasz czat na Operze nie działa... Jak u Was?
|
wiecie co chyba racja wsumie jest prywatny e-mail ;) . Zamykam sprawę hehe ;)
================================================== ============== >Dzieki All >Pozdro All |
Hmm czat jest ale na Tlenie i to od dawna. W moim podpisie jest link do tego czata :) I jest to nasz firmowy czat :)
A tu link do pokoju tlen://room|id|103517@c| Na glownej stronie rowniez jest odnosnik i opis jak manualne do nas zajsc :) |
na czacie przewaznie spotkamy sie o umowionej porze
masz także prywatną wiadomość tzw. "priv" którą możesz wysłać do określonego użytkownika. Czy jeszcze masz jakieś pytania? Trzeba było zapytać o te rzeczy w utworzonym już temacie ad. nowych użytkowników. Pozdrawiam |
jest czat: http://www.polchat.pl/chat/?room=Cdrinfo/ wymieniony juz byz zreszta, ludzie przychodza rzadko, ale gdyby zrobic nagonke taka jak na spotkaniach wigilijnych (przy piwie :) ) to czemu nie, moze troche ludzi by zagladnelo:)
|
Raczej chat tutaj to zły pomysł. i tak nikt nie będzie siedział. A jeśli chcesz pogadać to telefon i heja :> :spoko:
Pozdro :D |
Cytat:
pozdrowienia |
ok ale nigdy tam nikogo nie ma
|
wzmianki na stronie głównej nie ma o tym czacie poniewaz jest to nie oficjalny czat. swego czasu była tutaj nawet mała woja o nazwe cdrinfo, ponieważ strona jako swerwis nie chciała brac odpowiedzialności za tresc czatu. Sa tam organizowane spotkania wigilijne (juz dwa lata pod rzad były).
w mojej stopce jest nawet wzmianka o czacie :) pzdr sayan_ssj |
dobrze - ktos wogule dzieki temu tam jest :P
|
Cytat:
a szafran się dowiedział i juz tam siedzi :P |
Cytat:
|
moim zdaniem jest to super pomysl bo widzicie teraz bysmy adali na czacie a nie pisali na forum aha ja bym byl prawie zawsze na czacie ;)
|
Cytat:
http://www.polchat.pl/chat/?room=Cdrinfo/ :) |
Po pierwsze po co ten sam temat w off topicu i propozycjach
A chat moglby byc, tylko nie wiem czy duzo osob by na nim pisalo ;) |
kiedyś był, ale czy teraz jest to nie wiem, ale to nawet dobry pomysł, ale coś mi się wydaje, że to się tak tylko fajnie pisze a potem i tak tam nikt nie będzie siedział :/
|
Ważne !!!
wiecie tak sobie mysle siedze na forum i chce pogadac z jakims gosciem ale nie chce pisac na forum w ten sposob bo to nie jest czat. On nie ma gg ani tlenu ani wp itd no i jak mamy gadac mam pewna propozycje jak sie zapatrujecie na to aby zrobic czat
================================================== ======== Aha pisze w tym dziale tylko dlatego ze jest czesciej przegladany ale w propozycjach tez jest ten temat :mruga: proszę o wypowiedzi >Pozdro All |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:34. |