![]() |
minimalna ilosc to chyba 50 sztuk. jakos koszulek to ehhhmm zwykly T-shirt za 5-7 zl ... wiec nic specialnego ale kolor dobrze sie trzyma i nie mam zadnch watow ze tak powiem do jakosci ,
|
Cytat:
|
To fotka z forum Falubazu a nie chcialem zeby mnie na ulicach zaczepiali ;)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
To jzu konkretne widze . Moja wyglada tak :
|
...tyle ***380;e koszulka koszulce nier***243;wna...
Ja, w styczniu zamawia***322;em do firmy koszulki Promo-star, kt***243;ra szyje r***243;wnie***380; dla znanych marek np. Reserved. Koszulki polo kosztowa***322;y w granicach 22-23z***322; netto. |
Moj kolega zamawial koszulki Falubazu .... ZKZ Zielona gora jak ktos nie wie :P
Wiem ze koszt koszulki + nadruk wychodzilo 10 zl jakos ... |
Jak by co mog***281; za***322;atwi***263; plytki LS DVD+R Verbatima w cenie hurtowej czyli okolo 20.76zl za cake10 jest to cena Brutto
|
Więc tak, też mam firmę która robi reklamę/nadruki na praktycznie wszystkim.
Kwestia ilości, bo od tego zależy cena. Dobre koszulki (Lotto, Nike) przy ilości 20szt to koszt ~ 50 zł, nadruk dwustronny (przód, tył), to tak dla przykładu. Pomyślałem jeszcze o płytach LS (DVD) na których zlotowicze mogliby nagrać zdjęcia. Jeśli ktoś wykona projekt mogę takie płytki wypalić - koszt płytki ~ 3zł + koszty przesyłki. |
ja to bym chcia***322; koszulke legitymacj***281; i naklejke na tyln***261; szyb***281; :)
|
wiec odkopujemy zgodnie z wola ludu (http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=54849&page=15)
buttony http://asp03.photoprintit.de/microsi...hp?formatid=69 inne http://asp03.photoprintit.de/microsi...group=textiles mam namiary na tanie plecaki, torby, aktowki, smycze itd - cany zaleza od ilosci ze nie wspomne o pomysle Czolgisty - prasowankach :) |
Cytat:
Ja bym zaproponował tak : Przyślijcie mi logo do wycięcia , no i kolor flocka żeby był określony (ustalić jeden), ja to powycinam i porozsyłam, a te kilka czy kilkanaście zł zamiast mnie wyślijcie na "Zbiórka funduszy na modernizację serwera CDRinfo.pl" I tyle ! 1m2 kosztuje około 20 zł , a z tego wyjdzie w h..j znaczków. A żelazko to chyba każdy w domu ma. Koniec. EDIT : Jak by co to mogę zrobić nalepki "CDRinfo" np na samochody , bo chyba bym przykeił na swojego grata. Na zasadach jak wyżej . Tylko zatwierdzony projekt potrzebny. |
a ja tak juz z gasnaca nadzieja - jak tam w kwestii tych koszulek o ktorych byla mowa na poczatku? :> w sumie to chyba powinienem byl jedna dostac, a tu echo... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To Ci wytnę i wyślę. Jak masz w domu żelazko i umiesz się nim posługiwać to kolor podkoszulka sam wymyśl i dokonaj zakupu (podkoszulka) i napisz jakiego koloru ma być flock lub flex. I tyle :) |
jak mozna dostac taka koszulke ????
ja proponuje zeby koszulki byly czarne :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A wracając do tematu to jak to ma być flockiem ( lub flexem jak ktoś lubi połysk) robione to jaki jest sens zamawiać całe podkoszulki ? Zamówić tylko same znaczki koszt mniejszy no i wysyłki też, a każdy ma chyba w domu żelazko. :) No i przywali taki znaczek w takim miejscu koszulki jaki mu pasuje . |
@Ormianin
A bejzbol? Zapomniałeś o bejzbolu :D Najlepiej taki z napisem NEC albo Pionier :D |
Proponuje caly mundur CDRINFO....
1. dres czarno-szary, w pasy, oczywiscie napis i logo (...), 2. koszulka pod dresem (z napisem i logo rzecz jasna j.w.), ale taki jej kroj aby klatka byla widoczna (chodzi o pewne wzgledy panow - owlosiona, muskularna) 3. majtki w kolorze LG - (z logiem j.w.) 3. skarpetki biale (z logiem j.w.) 4. adibasy - (z logiem j.w. w kolorze liteona) 5. czapeczka z daszkiem, w sam raz na bardzo dobrze przystrzyzona glowe z leka czuprynka (tleniona) - z logiem tak j.w. mundurowy jegomosc (...) powinien przemieszczac sie kaszlakiem wg uznania, w kaszlaku miec nagrywarke i potezne glosniki i sluchac umc, umc, umc, umc... i pojechal ;) |
...i przy okazji spotkania patrolu na ulicy mamy wtedy zagwarantowane spisanie danych ;-D
|
proponujem taki napisik na koszulinie: nagrywasz - vygrywasz przez (moze byc "w" ;-P)
|
Cytat:
|
propowalbym czarny kolor pliz a na nim cdrinfo w kolorach takich jak na stronie
|
na przód to proponuje jakiś znaczek na piersi ;) a nie taki kolos...
tył może być... mniej więcej coś takiego... http://www.epomoc.pl/grafika/koszulka.jpg |
Należe takze do innego tematycznego forum i tam sprawę koszulek rozwiązaliśmy profesjonalnie - jakość - wykonanie - nadruk - znaki firmowe.Jesli będzie chęć skontaktuje sie z kimś kto je robi i on się wypowie na ten temat - co i jak.Tam takze mieliśmy dylemat ale znalazł się forumowicz ktory się tym zajmuje przygotował grafikę - pozbierał pozwolenia na uzycie znaków graficznych i logo przestawił propozycje wysłuchał uwag i teraz jest kilka modeli dla kazdego bardzo dobrej jakosci.
|
nom, dla mnie tez nie bardzo ten napis... a i tyl jakis taki... hmmm co by tu wymyslec...
|
Cytat:
Na pewno będą co najmniej 2 wersje, jeżeli chodzi o układ + 2 wersje kolorystyczne - czarna i biała. Aktualnych cen nie znam. Wysłałem maila do celta i czekam na odpowiedź. Jeżeli w ogóle będzie jeszcze zainteresowany tym. Zobaczymy |
tylko taki model koszulki?
Sczerze? Prawie wogóle mi się nie podoba - może nie całość, ale nadruk z przodu. Na samym śrosku beznadzieja, oraz pod cdrinfo zaraz tekst - jak ludzie co pracują na promocjach w hipermarketach. Powinien być ten znaczek z boku, razem z tekstem, albo sam tekst z tyłu. I kolor czarny byłby nice. Po ile koszuleczki mają zamiar być? :) |
http://cdrinfo.pl/koszulki/koszulka1.JPG
http://cdrinfo.pl/koszulki/koszulka2.JPG http://cdrinfo.pl/koszulki/koszulka3.JPG http://cdrinfo.pl/koszulki/koszulka4.JPG Zdjęcia mają ok 500KB każde, więc cierpliwości ;) Ogólnie co mogę powiedzieć, to koszulka jest bardzo fajna. Tak jak celt pisał, nadruk robiony jest flockiem i po kilku miesiącach używania nie widać nic a nic zużycia. Jeżeli chodzi o poprawki, to na pewno przydałoby się dać większy nadruk z przodu (nie jest on wcale taki mały, jak wydaje się na zdjęciu). Druga sprawa, to poprawienie nadruku z tyłu. Spróbuję skontaktować się z celtem i zamówie także czarną koszulkę. Zobaczymy, jak to się będzie prezentować. Czekam na Wasze opinie, jak Wam się podoba koszulka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
my juz myslimy o lecie bo w tym tepie to moze nas zastac nastepna zima :D
|
Klub morsow ?? Dzisiaj spadl pierwszy powazny snieg a wy o koszulkach :|
|
Podpisuje sie rekami i nogami - koszulkom zdecydowane T-A-K!
|
:ja_chce:
|
no wlasnie temat cos przygasl a ja mam ochote na koszulke z logo CDRINFO :D
|
:-o KOSZULKI CHCEMY! :-o
|
W tym roku już chyba zimy nie będzie, więc może przywróćmy temat koszulek.
Do wiosny juz niedaleko, zacznijmy stukać kasę :) |
Cytat:
|
Jeśli o mnie chodzi jestem gotowy :-)
Admin koszulkę dostał do testów. Miały być jakieś drobne poprawki ale jak na razie cisza .. :( |
Cytat:
|
I co z koszulkami?
|
Koszulki, nadruki wykonuję
Ghm, uprzedzam, że dokładnie wszystkich wypowiedzi nie czytałem ponieważ spieszyłem się na ostatnią stronę wątku. Dlaczego?
Otóż na tym forum jestem świeżutki, bywalcem natomiast jestem na innym forum związanym z moimi zainteresowaniami czyli karate głównie. Tam też (nie podaje linka bo nie pamiętam czy można) sporo osób zamówiło u mnie koszulki. Robić też będę oficjalną vortalową koszulkę dla wszystkich zainteresowanych. Koszulka jest już po testach admina forum. Po tym wstępie przechodzę do konkretów: Jeśli nie zamówiliście jeszcze koszulek to polecam swoje usługi ! 1) Nadruki wykonuję techniką flock (folia z meszkiem a'la zamsz) i flex (folia gładka). 2) Nie ma minimalnej ilości określonej w zamówieniu co oznacza, że zrobię już 1 koszulkę ! 3) Jeśli jest na forum ktoś z Poznania to "komisyjnie" może sprawdzić jakość koszulki i nadruku ! 4) Standardowo wykonuję nadruki na koszulkach Top Promotion 170 g z bawełby czesanej ale nie widze przeszkód w robieniu nadruków na koszulkach 150 g oraz cięższych 190 (200) g. 5) Ceny dla poszczególnych gramatur przy założeniu nadruku do max A4: 150 g - 30 zł 170 g - 35 zł 190 g - 40 zł Przy zamówieniu do 5 sztuk kupujący pokrywa koszt przesyłki. Pow. 5 szt. koszt pokrywam ja !!! 6) Nie ukrywam, że preferuję zapłatę przelewem przed wykonaniem zlecenia, jak na Allegro. Ale co do tego możemy się dogadać ponieważ widziałem, że to może stanowić problem. Musicie mnie jednak zrozumieć, że w przypadku zamówienia przez jedną osobę wiekszej ilości koszulek muszę dostać przynajmniej zaliczkę - też się boję nieuczciwości jak każdy. 7) Zrobie kazdy projekt indywidualny, nie koniecznie oczywiście związany z tym forum, jeśli tylko będize to technicznie możliwe przy zastosowaniu wspomnianej wczesniej technologii !! 8) Za skomponowanie wzoru, przerobienie go na grafikę wektorową nie pobieram (póki co :-)) żadnych opłat ! 9) Jeśli potrzebne są referencje to proponuję: a) Ktoś z Poznania obejrzy koszulkę i ją zaopiniuje b) Po otrzymani uzgody od dotychczasowych klientów (myślę, że to formalność ale grzeczność nakazuje m isię zapytać) podam namiary na nich. 10) Odpowiem na każde pytanie Kontakt: Błażej Zalesiński aka celt aka druid tiszerty@tlen.pl gg: 1488928 kom.: 880 228 869 |
Cytat:
..i ten szum tłumu : "To ten od tych antyradarów" :mruga: |
Nie no z takim zestawem, to ja ze swoją skromną koszuleczką się chowam ;) Nie zapomnij oczywiście o czapeczce z logiem, skarpetkami no i Rolexem z logiem na tarczy :)
|
Cytat:
do tego maluch 20-letni, z logiem oczywiscie :) w srodku wielkie glosniki z poteznym basem umta umta! Nie iwem czy czujecie jak wysiadam w takim szalowym dresie przed jedna z dyskotek w Koluszkach :) Luz! :) |
Szkoda tych koszulek :(.......a miało być tak pięknie.
|
Teraz to już mozemy naprawde zamawiać, ale to polary, a jaj eszcze przepuściłem kase przeznaczoną na koszulke :blee:
|
Cytat:
|
Cytat:
Witajcie! Również jestem zaaaaaa, ... jak to będzie realizowane? Już widzę dwóch gości wpadających na siebie w takich koszulkach :rotfl: |
Bartez - daj znac co i jak, bo sam sie zaczynam zastanawiac ;)
|
Cytat:
Też jestem za ;p :spoko: |
Cytat:
|
To niech ktoś założy topik Miss mokrych podkoszulek (tylko fotki) :D
|
Cytat:
|
A kiedy zorganizujemy miss mokrych podkoszulek cdrinfo?
|
beda
|
no i co beda te koszulki czy mam sobie kupic papier na wyprasowanke i sam zrobic ? :czas: :czas: :czas: :czas: nagli
|
ehhh........? :>
|
Cytat:
|
Cytat:
Proponuję dopracować nr 11 na przód, do tego nick z przodu i duże logo z tyłu. |
_Neoo_ - maja nyc obie opcje
teraz kazdy bedzie sobie mogl zamowic projekt z propozycji i to zrobimy natomiast ten butok o ktorym jest wspomniane ma byc na stale :) |
Ja ciągle jestem za tym samym projektem: "z przodu napis, logo CDRInfo z nickiem z Forum, 14 tył, no i ja bym gdzieś tam dodał design by Nimal (ale to tylko taka luźna propozycja ;) )"
A co do opcji kupna to chyba pasowałaby mi druga, zawsze mozna by sobie wybrać z tych 6 koszulek najbardziej odpowiadającą..... |
Witam,
tak jak już wcześniej pisałem, są 2 opcje kupienia koszulki: 1. Zamówienie indywidualne, czyli w naszym przypadku byłaby to koszulka z nadrukiem z przodu i z tyłu oraz z nickiem z forum. 2. Zamówienie poprzez nasz butik z koszulkami w serwisie butik.pl - prawdopodobnie będzie tam można wybrać spośród 6 koszulek. Przy zamówieniu indywidualnym wymagana jest przedpłata na konto. Niestety nie znam jeszcze dokładnych cen. Poznamy je dopiero wtedy, jak oddamy końcowe projekty. Jeżeli chodzi o koszulki butikowe, to z nimalem wybierzemy 6 różnych opcji. Natomiast do Was należy wybór koszulki indywidualnej. Jak dojdziemy do jakiegoś porozumienia, to nimal przygotuje projekt w wymaganym formacie i rozdzielczości i podam szczegóły, co do konta, na które trzeba będzie wpłacić pieniążki za koszulkę :) Proponuję wybrać coś prostego, bez żadnych udziwnień, czyli wg mnie logo i napis wraz z nickiem z przodu i duże logo z tyłu. Czekamy na propozycje. |
dobra - to juz cos wiemy z Bartezem :) zaraz pewnie oglosi sposob zamawiania i inne temu podobne pierdulki - poczkamy na niego
pisze tylko zeby bylo wiadomo ze cos sie dzieje :) |
No to jak, gdzie, kiedy? :>
|
up :jupi:
finalizujemy sprawę koszulek :) topic przyklejam na chwilę, bo mi sie nie chce go szukać za każdym razem :D :banan: |
No, widze, że coraz ciekawsze pomysly sie rodzą ^_^
|
a moze po flamastrze pernamentnym i koszulce z korony (najwyzsza czesc stadionu w wawie - jarmark europa), wszystko to wyslac i kazdy sobie sam namaluje/nabazgrze :P mysle ze w 5pln + przesylka bysmy sie zmiescili ;p
|
To ja mam inna propozcje kupimy kilka ryz papieru do naprasowanek, kilka pojemników z tuszem, a i poczekamy na nastepny konkurs, wtedy ktoś napewno wygra drukarke, wszystko podeślemy Bartezowi on wydrukuje ta drukarką loga i nicki i podeśle nam do domów i każdy naprasuje sobie na czym bedzie chciał :P, ale bedzie tanio, jak oceniacie moją propozucje??? ;p :)
|
a moze czapki z daszkiem - w koncu sa caloroczne ;):D
|
Hm a moze plaszcze przeciwdeszczowe z logiem CDRinfo ew. spodnie ortalionowe.
|
Cytat:
|
Kij z jesienią ;) To najwyżej będziemy zakładać koszulki na kurtki ;)
|
:jupi: chcemy koszulki :jupi:
:czas: nagli bo bedzie zaraz jesien :konf: |
Qrcze nimal czytasz mi w myślach, właśnie wszedłem na Forum z myślą o odświerzeniu tego tematu :) Zrobiłbym to przed Tobą ale jakoś nie mogłem znaleść tego topicu ;)
JA "KCE" KOSZULKI!! |
odswierzam temat bo znowu zdechl :(
:ja_chce: |
zdaje mi się, że nie będzie indywidualnych zamówień na koszulki z własnego pomysłu.
Ale fajnie, że będą - miło :) |
Cytat:
Juz zaczynam zbierac peniadze ;). BTW dobra robota nimal :piwo: :3msie: |
imho 8, 11 lub 12 male z przodu + nick po drugiej stronie klaty
a 14 z tylu :ja_chce: |
Ja chce 11 (np. z tylu) !! Lubie miec skromne napisy na koszulkach :)
A z przodu moze maly login i avatar. Wyszloby cos takiego ?? |
Fajnie tylko ja teraz nie mam wcale kasy :buu: :(
A czy będzie możliwośc zamówienia koszulki w późnijeszych terminach?? |
Jeaaa :jupi:
Koszulki będą :jupi: |
z przodu napis CDRInfo z nickiem z Forum, 14 tył, no i ja bym gdzieś tam dodał design by Nimal (ale to tylko taka luźna propozycja ;) )
JEAAA będą koszulki :) |
Jestem :> Przepraszam, ale ostatnio mam urwanie głowy :/
wybieramy 3 projekty i wysylam do butiku |
heh ... można by poczekac bo mnie się kasa skończyła ;p ;)
Ale mną się nie przejmujcie :) |
no wlasnie i co z tymi koszulkami :taktak:
|
Cytat:
|
Bartez - i co dalej? ktore projekty? teraz moze jakies glosowanie czy jakos w podobie...
|
No i jak tam sprawa koszulek?
|
Cytat:
13 - tył nimal, kawał dobrej roboty :spoko: |
Cytat:
jutro postaram sie dograć wszystko i będę potrzebował tych projektów w takim formacie i rozdzielczości, jak wymagane na butik.pl, ale o to zgłoszę się do nimala :) dobranoc |
i co sie dzieje? czekamy na dalesze propozycje, wyieramy cos, czy zarzucamy? (byle nie to ostatnie ;) )
:ja_chce: |
Ilość załączników: 1
Myślę że "plan" koszulki mógłby być taki sam jak ten który pokazuję na obrazku, przy czym z przodu mógłby być napis CDRInfo oraz login z Forum.
|
Witam po przerwie.
Najbardziej podoba mi sie wersja "nimal 11" ale wszystko dalbym w jednej pionowej linii z wiekszym logo na samej gorze. Chcialbym koszulke z nadrukiem z obu stron, login, moze nawet avatarek :) Moge wplacic kase z gory. |
A co jest :D
;) joke |
Dajemy to co jest :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |