Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   [OPINIE]Koszulki CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/opinie-koszulki-cdrinfo-pl-37510/)

Oktawian89 09.05.2007 23:31

minimalna ilosc to chyba 50 sztuk. jakos koszulek to ehhhmm zwykly T-shirt za 5-7 zl ... wiec nic specialnego ale kolor dobrze sie trzyma i nie mam zadnch watow ze tak powiem do jakosci ,

Bartez 09.05.2007 23:07

Cytat:

Napisany przez Oktawian89 (Post 777745)
To fotka z forum Falubazu a nie chcialem zeby mnie na ulicach zaczepiali ;)

A jak jest z jakością materiału? I jak wyglądał sposób załatwienia tego? Czy trzeba było zamówić jakąś minimalną ilość?

Oktawian89 09.05.2007 23:05

To fotka z forum Falubazu a nie chcialem zeby mnie na ulicach zaczepiali ;)

ksviper 09.05.2007 22:27

Cytat:

Napisany przez Oktawian89 (Post 777666)
To jzu konkretne widze . Moja wyglada tak :

fotograf bawi się w kata ?

Oktawian89 09.05.2007 20:59

Ilość załączników: 1
To jzu konkretne widze . Moja wyglada tak :

czechoj 09.05.2007 16:16

...tyle ***380;e koszulka koszulce nier***243;wna...
Ja, w styczniu zamawia***322;em do firmy koszulki Promo-star, kt***243;ra szyje r***243;wnie***380; dla znanych marek np. Reserved. Koszulki polo kosztowa***322;y w granicach 22-23z***322; netto.

Oktawian89 09.05.2007 14:53

Moj kolega zamawial koszulki Falubazu .... ZKZ Zielona gora jak ktos nie wie :P
Wiem ze koszt koszulki + nadruk wychodzilo 10 zl jakos ...

Bródka 05.05.2007 23:45

Jak by co mog***281; za***322;atwi***263; plytki LS DVD+R Verbatima w cenie hurtowej czyli okolo 20.76zl za cake10 jest to cena Brutto

melag 05.05.2007 23:36

Więc tak, też mam firmę która robi reklamę/nadruki na praktycznie wszystkim.
Kwestia ilości, bo od tego zależy cena.
Dobre koszulki (Lotto, Nike) przy ilości 20szt to koszt ~ 50 zł, nadruk dwustronny (przód, tył), to tak dla przykładu.

Pomyślałem jeszcze o płytach LS (DVD) na których zlotowicze mogliby nagrać zdjęcia. Jeśli ktoś wykona projekt mogę takie płytki wypalić - koszt płytki ~ 3zł + koszty przesyłki.

czechoj 05.05.2007 23:27

ja to bym chcia***322; koszulke legitymacj***281; i naklejke na tyln***261; szyb***281; :)

nimal 05.05.2007 23:08

wiec odkopujemy zgodnie z wola ludu (http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=54849&page=15)

buttony http://asp03.photoprintit.de/microsi...hp?formatid=69
inne http://asp03.photoprintit.de/microsi...group=textiles
mam namiary na tanie plecaki, torby, aktowki, smycze itd - cany zaleza od ilosci
ze nie wspomne o pomysle Czolgisty - prasowankach :)

Czołgista 03.03.2005 01:47

Cytat:

Napisany przez nimal
a ja tak juz z gasnaca nadzieja - jak tam w kwestii tych koszulek o ktorych byla mowa na poczatku? :> w sumie to chyba powinienem byl jedna dostac, a tu echo... ;)

No faktycznie ! Lato się zbliża !
Ja bym zaproponował tak :
Przyślijcie mi logo do wycięcia , no i kolor flocka żeby był określony (ustalić jeden),
ja to powycinam i porozsyłam, a te kilka czy kilkanaście zł zamiast mnie wyślijcie na
"Zbiórka funduszy na modernizację serwera CDRinfo.pl"
I tyle !
1m2 kosztuje około 20 zł , a z tego wyjdzie w h..j znaczków.
A żelazko to chyba każdy w domu ma.
Koniec.

EDIT :
Jak by co to mogę zrobić nalepki "CDRinfo" np na samochody , bo chyba bym przykeił na swojego grata.
Na zasadach jak wyżej .
Tylko zatwierdzony projekt potrzebny.

nimal 02.03.2005 14:13

a ja tak juz z gasnaca nadzieja - jak tam w kwestii tych koszulek o ktorych byla mowa na poczatku? :> w sumie to chyba powinienem byl jedna dostac, a tu echo... ;)

Czołgista 28.02.2005 23:51

Cytat:

Napisany przez legion
ok dzieki :) pomysle ale myslalem ze to raczej w kwesti cdrinfo :D

No niby tak, ale jak ty nikomu nie powiesz to ja się też nie wygadam :fiu:

legion 28.02.2005 20:13

Cytat:

Napisany przez Czołgista
Wyślij mi grafikę, najlepiej: cdr, ai, eps ... żeby tylko wektor był.
To Ci wytnę i wyślę. Jak masz w domu żelazko i umiesz się nim posługiwać to kolor podkoszulka sam wymyśl i dokonaj zakupu (podkoszulka) i napisz jakiego koloru ma być
flock lub flex.
I tyle :)

ok dzieki :) pomysle ale myslalem ze to raczej w kwesti cdrinfo :D

Czołgista 27.02.2005 02:13

Cytat:

Napisany przez legion
jak mozna dostac taka koszulke ????

ja proponuje zeby koszulki byly czarne :D

Wyślij mi grafikę, najlepiej: cdr, ai, eps ... żeby tylko wektor był.
To Ci wytnę i wyślę. Jak masz w domu żelazko i umiesz się nim posługiwać to kolor podkoszulka sam wymyśl i dokonaj zakupu (podkoszulka) i napisz jakiego koloru ma być
flock lub flex.
I tyle :)

legion 26.02.2005 21:54

jak mozna dostac taka koszulke ????

ja proponuje zeby koszulki byly czarne :D

Czołgista 08.02.2005 23:35

Cytat:

Napisany przez rycho
...żeby w czołgu też był widoczny. ;)

A żebyś wiedział, w przedwojennej (międzywojennej) polsce, w armii wszystko było tajne przez poufne i dlatego w czołgach tablice rejestracyjne były montowane w środku pojazdu.

rycho 07.02.2005 21:59

Cytat:

Napisany przez Czołgista
Co miałeś na myśli z tym napisem Pioneer na bejzbolu ? :>

A wracając do tematu to jak to ma być flockiem ( lub flexem jak ktoś lubi połysk)
robione to jaki jest sens zamawiać całe podkoszulki ?
Zamówić tylko same znaczki koszt mniejszy no i wysyłki też, a każdy ma chyba w domu żelazko. :)
No i przywali taki znaczek w takim miejscu koszulki jaki mu pasuje .

...żeby w czołgu też był widoczny. ;)

Czołgista 07.02.2005 21:53

Cytat:

Napisany przez Berion
@Ormianin
A bejzbol? Zapomniałeś o bejzbolu :D Najlepiej taki z napisem NEC albo Pionier :D

Co miałeś na myśli z tym napisem Pioneer na bejzbolu ? :>

A wracając do tematu to jak to ma być flockiem ( lub flexem jak ktoś lubi połysk)
robione to jaki jest sens zamawiać całe podkoszulki ?
Zamówić tylko same znaczki koszt mniejszy no i wysyłki też, a każdy ma chyba w domu żelazko. :)
No i przywali taki znaczek w takim miejscu koszulki jaki mu pasuje .

Berion 07.02.2005 21:01

@Ormianin
A bejzbol? Zapomniałeś o bejzbolu :D Najlepiej taki z napisem NEC albo Pionier :D

Ormianin 07.02.2005 09:28

Proponuje caly mundur CDRINFO....

1. dres czarno-szary, w pasy, oczywiscie napis i logo (...),
2. koszulka pod dresem (z napisem i logo rzecz jasna j.w.), ale taki jej kroj aby klatka byla widoczna (chodzi o pewne wzgledy panow - owlosiona, muskularna)
3. majtki w kolorze LG - (z logiem j.w.)
3. skarpetki biale (z logiem j.w.)
4. adibasy - (z logiem j.w. w kolorze liteona)
5. czapeczka z daszkiem, w sam raz na bardzo dobrze przystrzyzona glowe z leka czuprynka (tleniona) - z logiem tak j.w.

mundurowy jegomosc (...) powinien przemieszczac sie kaszlakiem wg uznania, w kaszlaku miec nagrywarke i potezne glosniki i sluchac umc, umc, umc, umc... i pojechal ;)

M@X 01.02.2005 23:18

...i przy okazji spotkania patrolu na ulicy mamy wtedy zagwarantowane spisanie danych ;-D

Japer 01.02.2005 21:39

proponujem taki napisik na koszulinie: nagrywasz - vygrywasz przez (moze byc "w" ;-P)

Bartez 23.01.2005 19:31

Cytat:

Napisany przez Predi
propowalbym czarny kolor pliz a na nim cdrinfo w kolorach takich jak na stronie

czarny będzie na 100%, tylko zobaczymy, jak ten kolor będzie wyglądał z takim tłem właśnie

Predi 23.01.2005 19:28

propowalbym czarny kolor pliz a na nim cdrinfo w kolorach takich jak na stronie

Patrix 23.01.2005 15:28

na przód to proponuje jakiś znaczek na piersi ;) a nie taki kolos...
tył może być...

mniej więcej coś takiego...

http://www.epomoc.pl/grafika/koszulka.jpg

mantar 21.01.2005 13:22

Należe takze do innego tematycznego forum i tam sprawę koszulek rozwiązaliśmy profesjonalnie - jakość - wykonanie - nadruk - znaki firmowe.Jesli będzie chęć skontaktuje sie z kimś kto je robi i on się wypowie na ten temat - co i jak.Tam takze mieliśmy dylemat ale znalazł się forumowicz ktory się tym zajmuje przygotował grafikę - pozbierał pozwolenia na uzycie znaków graficznych i logo przestawił propozycje wysłuchał uwag i teraz jest kilka modeli dla kazdego bardzo dobrej jakosci.

Edwardo 21.01.2005 11:44

nom, dla mnie tez nie bardzo ten napis... a i tyl jakis taki... hmmm co by tu wymyslec...

Bartez 21.01.2005 10:34

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
tylko taki model koszulki?
Sczerze? Prawie wogóle mi się nie podoba - może nie całość, ale nadruk z przodu.
Na samym śrosku beznadzieja, oraz pod cdrinfo zaraz tekst - jak ludzie co pracują na promocjach w hipermarketach.
Powinien być ten znaczek z boku, razem z tekstem, albo sam tekst z tyłu.
I kolor czarny byłby nice.
Po ile koszuleczki mają zamiar być? :)

To jest wersja alfa, jaką dostałem kilka miesięcy temu, ale wtedy ze względu na zimę już nie było sensu tego zaczynać. Kwestia dyskusji, jak to będzie ostatecznie wyglądać. Jedyny problem to taki, że to nie jest grafika, tylko nadruk wycinany ploterem, czyli nie może być to zbyt skomplikowane (chociaż sama czcionka już dała ładny wycisk ploterowi ;) )

Na pewno będą co najmniej 2 wersje, jeżeli chodzi o układ + 2 wersje kolorystyczne - czarna i biała.

Aktualnych cen nie znam. Wysłałem maila do celta i czekam na odpowiedź. Jeżeli w ogóle będzie jeszcze zainteresowany tym. Zobaczymy

CIAPEK 21.01.2005 10:24

tylko taki model koszulki?
Sczerze? Prawie wogóle mi się nie podoba - może nie całość, ale nadruk z przodu.
Na samym śrosku beznadzieja, oraz pod cdrinfo zaraz tekst - jak ludzie co pracują na promocjach w hipermarketach.
Powinien być ten znaczek z boku, razem z tekstem, albo sam tekst z tyłu.
I kolor czarny byłby nice.
Po ile koszuleczki mają zamiar być? :)

Bartez 21.01.2005 09:08

http://cdrinfo.pl/koszulki/koszulka1.JPG
http://cdrinfo.pl/koszulki/koszulka2.JPG
http://cdrinfo.pl/koszulki/koszulka3.JPG
http://cdrinfo.pl/koszulki/koszulka4.JPG

Zdjęcia mają ok 500KB każde, więc cierpliwości ;)

Ogólnie co mogę powiedzieć, to koszulka jest bardzo fajna. Tak jak celt pisał, nadruk robiony jest flockiem i po kilku miesiącach używania nie widać nic a nic zużycia.

Jeżeli chodzi o poprawki, to na pewno przydałoby się dać większy nadruk z przodu (nie jest on wcale taki mały, jak wydaje się na zdjęciu). Druga sprawa, to poprawienie nadruku z tyłu.

Spróbuję skontaktować się z celtem i zamówie także czarną koszulkę. Zobaczymy, jak to się będzie prezentować.

Czekam na Wasze opinie, jak Wam się podoba koszulka.

nimal 21.01.2005 08:53

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Klub morsow ?? Dzisiaj spadl pierwszy powazny snieg a wy o koszulkach :|

jaki pierwszy snieg - u mnie po sniegu juz nawet wspomniania sie rozpuscly (bo ostatnio w ilosci wiekszej niz pol wiaderka widzialem go z rok temu), chory jestem wiec i jakies okrycie by sie przydalo, np koszulka cdrinfo ||

Bartez 21.01.2005 08:38

Cytat:

Napisany przez Turboni
my juz myslimy o lecie bo w tym tepie to moze nas zastac nastepna zima :D

;) zaraz wrzuce fotki, te które jakiś czas temu nimalowi wysłałem

Turboni 21.01.2005 00:57

my juz myslimy o lecie bo w tym tepie to moze nas zastac nastepna zima :D

pawelblu 21.01.2005 00:53

Klub morsow ?? Dzisiaj spadl pierwszy powazny snieg a wy o koszulkach :|

M@X 20.01.2005 22:54

Podpisuje sie rekami i nogami - koszulkom zdecydowane T-A-K!

nimal 20.01.2005 22:04

:ja_chce:

Turboni 20.01.2005 21:53

no wlasnie temat cos przygasl a ja mam ochote na koszulke z logo CDRINFO :D

bakupl 10.01.2005 19:32

:-o KOSZULKI CHCEMY! :-o

Air 04.01.2005 13:59

W tym roku już chyba zimy nie będzie, więc może przywróćmy temat koszulek.

Do wiosny juz niedaleko, zacznijmy stukać kasę :)

bakupl 18.11.2004 21:44

Cytat:

Napisany przez celt
Jeśli o mnie chodzi jestem gotowy :-)
Admin koszulkę dostał do testów. Miały być jakieś drobne poprawki ale jak na razie cisza .. :(

Do testów? A można prać w 60 stopniach <lol> ? =D Na zime też się oprzydadzą koszulki :D

celt 18.11.2004 01:00

Jeśli o mnie chodzi jestem gotowy :-)
Admin koszulkę dostał do testów. Miały być jakieś drobne poprawki ale jak na razie cisza .. :(

pawelblu 17.11.2004 19:44

Cytat:

Napisany przez bakupl
I co z koszulkami?

A jaka mamy pore roku ? Temat wroci jak sie ociepli.

bakupl 17.11.2004 19:33

I co z koszulkami?

celt 09.09.2004 14:07

Koszulki, nadruki wykonuję

Ghm, uprzedzam, że dokładnie wszystkich wypowiedzi nie czytałem ponieważ spieszyłem się na ostatnią stronę wątku. Dlaczego?
Otóż na tym forum jestem świeżutki, bywalcem natomiast jestem na innym forum związanym z moimi zainteresowaniami czyli karate głównie.
Tam też (nie podaje linka bo nie pamiętam czy można) sporo osób zamówiło u mnie koszulki. Robić też będę oficjalną vortalową koszulkę dla wszystkich zainteresowanych. Koszulka jest już po testach admina forum.
Po tym wstępie przechodzę do konkretów:

Jeśli nie zamówiliście jeszcze koszulek to polecam swoje usługi !

1) Nadruki wykonuję techniką flock (folia z meszkiem a'la zamsz) i flex (folia gładka).
2) Nie ma minimalnej ilości określonej w zamówieniu co oznacza, że zrobię już 1 koszulkę !
3) Jeśli jest na forum ktoś z Poznania to "komisyjnie" może sprawdzić jakość koszulki i nadruku !
4) Standardowo wykonuję nadruki na koszulkach Top Promotion 170 g z bawełby czesanej ale nie widze przeszkód w robieniu nadruków na koszulkach 150 g oraz cięższych 190 (200) g.
5) Ceny dla poszczególnych gramatur przy założeniu nadruku do max A4:
150 g - 30 zł
170 g - 35 zł
190 g - 40 zł
Przy zamówieniu do 5 sztuk kupujący pokrywa koszt przesyłki. Pow. 5 szt. koszt pokrywam ja !!!
6) Nie ukrywam, że preferuję zapłatę przelewem przed wykonaniem zlecenia, jak na Allegro. Ale co do tego możemy się dogadać ponieważ widziałem, że to może stanowić problem. Musicie mnie jednak zrozumieć, że w przypadku zamówienia przez jedną osobę wiekszej ilości koszulek muszę dostać przynajmniej zaliczkę - też się boję nieuczciwości jak każdy.
7) Zrobie kazdy projekt indywidualny, nie koniecznie oczywiście związany z tym forum, jeśli tylko będize to technicznie możliwe przy zastosowaniu wspomnianej wczesniej technologii !!
8) Za skomponowanie wzoru, przerobienie go na grafikę wektorową nie pobieram (póki co :-)) żadnych opłat !
9) Jeśli potrzebne są referencje to proponuję:
a) Ktoś z Poznania obejrzy koszulkę i ją zaopiniuje
b) Po otrzymani uzgody od dotychczasowych klientów (myślę, że to formalność ale grzeczność nakazuje m isię zapytać) podam namiary na nich.
10) Odpowiem na każde pytanie

Kontakt:
Błażej Zalesiński aka celt aka druid
tiszerty@tlen.pl
gg: 1488928
kom.: 880 228 869

wingman 03.09.2004 21:23

Cytat:

Napisany przez Ormianin
...jak wysiadam w takim szalowym dresie przed jedna z dyskotek w Koluszkach

..i ten szum tłumu : "To ten od tych antyradarów" :mruga:

_Neoo_ 02.09.2004 23:12

Nie no z takim zestawem, to ja ze swoją skromną koszuleczką się chowam ;) Nie zapomnij oczywiście o czapeczce z logiem, skarpetkami no i Rolexem z logiem na tarczy :)

Ormianin 02.09.2004 23:01

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Szkoda tych koszulek :(.......a miało być tak pięknie.

e tam, ja zyczylbym sobie komplet dres (bluza i spodnie z pasekiem na boku), na nogawce spodni od dresu, duzymi literami cdrinfo, bluza dresowa z tylu duze logo i z przodu na piersi po prawej stronie male logo

do tego maluch 20-letni, z logiem oczywiscie :) w srodku wielkie glosniki z poteznym basem umta umta! Nie iwem czy czujecie jak wysiadam w takim szalowym dresie przed jedna z dyskotek w Koluszkach :)

Luz! :)

_Neoo_ 02.09.2004 22:23

Szkoda tych koszulek :(.......a miało być tak pięknie.

gallus 30.08.2004 21:26

Teraz to już mozemy naprawde zamawiać, ale to polary, a jaj eszcze przepuściłem kase przeznaczoną na koszulke :blee:

_Neoo_ 30.08.2004 21:22

Cytat:

Napisany przez wingman
Witajcie!
Również jestem zaaaaaa,
... jak to będzie realizowane?

Już widzę dwóch gości wpadających na siebie w takich koszulkach :rotfl:

No właśnie nie wiadomo co i jak...Bartez mógłby coś powiedzieć.....

wingman 30.08.2004 21:13

Cytat:

Napisany przez Bartez
Proponuję dopracować nr 11 na przód, do tego nick z przodu i duże logo z tyłu.

Witajcie!
Również jestem zaaaaaa,
... jak to będzie realizowane?

Już widzę dwóch gości wpadających na siebie w takich koszulkach :rotfl:

nimal 30.08.2004 19:53

Bartez - daj znac co i jak, bo sam sie zaczynam zastanawiac ;)

Eliasz 29.08.2004 12:51

Cytat:

Napisany przez MacGyver
To niech ktoś założy topik Miss mokrych podkoszulek (tylko fotki) :D

Tak i jeszcze ten topic przykleić żeby był widoczny, a nowe zdjęcia na stonie głównej zamiast loga podmieniać ^_^ ;p ^_^

Też jestem za ;p :spoko:

Mich@ł 27.08.2004 18:16

Cytat:

Napisany przez MacGyver

Jestem za... :spoko:

MacGyver 27.08.2004 15:41

pawelblu 27.08.2004 15:18

Cytat:

Napisany przez Ormianin
A kiedy zorganizujemy miss mokrych podkoszulek cdrinfo?

Poki co, to moze byc miss topless bo samych podkoszulek nie ma :D

Ormianin 27.08.2004 13:38

A kiedy zorganizujemy miss mokrych podkoszulek cdrinfo?

nimal 25.08.2004 14:48

beda

siwy_mw 25.08.2004 13:29

no i co beda te koszulki czy mam sobie kupic papier na wyprasowanke i sam zrobic ? :czas: :czas: :czas: :czas: nagli

_Neoo_ 23.08.2004 19:07

ehhh........? :>

pawelblu 18.08.2004 20:12

Cytat:

Napisany przez Bartez

AMEN !!!

Bartez 18.08.2004 20:06

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Ja ciągle jestem za tym samym projektem: "z przodu napis, logo CDRInfo z nickiem z Forum, 14 tył, no i ja bym gdzieś tam dodał design by Nimal (ale to tylko taka luźna propozycja ;) )"

A co do opcji kupna to chyba pasowałaby mi druga, zawsze mozna by sobie wybrać z tych 6 koszulek najbardziej odpowiadającą.....

W przypadku koszulek butikowych będzie tylko nadruk z przodu i nie ma możliwości nadruku z tyłu, ani nicka. No i na pewno będą tańsze...

nimal 18.08.2004 19:44

_Neoo_ - maja nyc obie opcje
teraz kazdy bedzie sobie mogl zamowic projekt z propozycji i to zrobimy
natomiast ten butok o ktorym jest wspomniane ma byc na stale :)

_Neoo_ 18.08.2004 19:40

Ja ciągle jestem za tym samym projektem: "z przodu napis, logo CDRInfo z nickiem z Forum, 14 tył, no i ja bym gdzieś tam dodał design by Nimal (ale to tylko taka luźna propozycja ;) )"

A co do opcji kupna to chyba pasowałaby mi druga, zawsze mozna by sobie wybrać z tych 6 koszulek najbardziej odpowiadającą.....

Bartez 18.08.2004 19:14

Witam,

tak jak już wcześniej pisałem, są 2 opcje kupienia koszulki:
1. Zamówienie indywidualne, czyli w naszym przypadku byłaby to koszulka z nadrukiem z przodu i z tyłu oraz z nickiem z forum.

2. Zamówienie poprzez nasz butik z koszulkami w serwisie butik.pl - prawdopodobnie będzie tam można wybrać spośród 6 koszulek.

Przy zamówieniu indywidualnym wymagana jest przedpłata na konto. Niestety nie znam jeszcze dokładnych cen. Poznamy je dopiero wtedy, jak oddamy końcowe projekty.

Jeżeli chodzi o koszulki butikowe, to z nimalem wybierzemy 6 różnych opcji. Natomiast do Was należy wybór koszulki indywidualnej. Jak dojdziemy do jakiegoś porozumienia, to nimal przygotuje projekt w wymaganym formacie i rozdzielczości i podam szczegóły, co do konta, na które trzeba będzie wpłacić pieniążki za koszulkę :)

Proponuję wybrać coś prostego, bez żadnych udziwnień, czyli wg mnie logo i napis wraz z nickiem z przodu i duże logo z tyłu.

Czekamy na propozycje.

nimal 18.08.2004 16:54

dobra - to juz cos wiemy z Bartezem :) zaraz pewnie oglosi sposob zamawiania i inne temu podobne pierdulki - poczkamy na niego
pisze tylko zeby bylo wiadomo ze cos sie dzieje :)

_Neoo_ 17.08.2004 23:41

No to jak, gdzie, kiedy? :>

Bartez 17.08.2004 15:45

up :jupi:

finalizujemy sprawę koszulek :)

topic przyklejam na chwilę, bo mi sie nie chce go szukać za każdym razem :D :banan:

epol 17.08.2004 10:49

No, widze, że coraz ciekawsze pomysly sie rodzą ^_^

nimal 17.08.2004 07:48

a moze po flamastrze pernamentnym i koszulce z korony (najwyzsza czesc stadionu w wawie - jarmark europa), wszystko to wyslac i kazdy sobie sam namaluje/nabazgrze :P mysle ze w 5pln + przesylka bysmy sie zmiescili ;p

gallus 17.08.2004 00:22

To ja mam inna propozcje kupimy kilka ryz papieru do naprasowanek, kilka pojemników z tuszem, a i poczekamy na nastepny konkurs, wtedy ktoś napewno wygra drukarke, wszystko podeślemy Bartezowi on wydrukuje ta drukarką loga i nicki i podeśle nam do domów i każdy naprasuje sobie na czym bedzie chciał :P, ale bedzie tanio, jak oceniacie moją propozucje??? ;p :)

mr_spock 17.08.2004 00:12

a moze czapki z daszkiem - w koncu sa caloroczne ;):D

pawelblu 16.08.2004 22:12

Hm a moze plaszcze przeciwdeszczowe z logiem CDRinfo ew. spodnie ortalionowe.

nimal 16.08.2004 21:47

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Kij z jesienią ;) To najwyżej będziemy zakładać koszulki na kurtki ;)

oh ye! :banan: to jest mysle :banan2: i wszystko :banan3:

_Neoo_ 16.08.2004 21:23

Kij z jesienią ;) To najwyżej będziemy zakładać koszulki na kurtki ;)

siwy_mw 16.08.2004 21:17

:jupi: chcemy koszulki :jupi:
:czas: nagli bo bedzie zaraz jesien :konf:

_Neoo_ 16.08.2004 20:34

Qrcze nimal czytasz mi w myślach, właśnie wszedłem na Forum z myślą o odświerzeniu tego tematu :) Zrobiłbym to przed Tobą ale jakoś nie mogłem znaleść tego topicu ;)

JA "KCE" KOSZULKI!!

nimal 16.08.2004 20:27

odswierzam temat bo znowu zdechl :(

CIAPEK 13.08.2004 00:24

zdaje mi się, że nie będzie indywidualnych zamówień na koszulki z własnego pomysłu.

Ale fajnie, że będą - miło :)

czero 12.08.2004 23:58

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
z przodu napis CDRInfo z nickiem z Forum, 14 tył, no i ja bym gdzieś tam dodał design by Nimal (ale to tylko taka luźna propozycja ;) )

W pelni popieram - z przodu nick, z tylu 14 :spoko:.
Juz zaczynam zbierac peniadze ;).

BTW dobra robota nimal :piwo: :3msie:

nimal 12.08.2004 21:47

imho 8, 11 lub 12 male z przodu + nick po drugiej stronie klaty
a 14 z tylu

pawelblu 12.08.2004 13:44

Ja chce 11 (np. z tylu) !! Lubie miec skromne napisy na koszulkach :)

A z przodu moze maly login i avatar. Wyszloby cos takiego ??

epol 12.08.2004 13:09

Fajnie tylko ja teraz nie mam wcale kasy :buu: :(
A czy będzie możliwośc zamówienia koszulki w późnijeszych terminach??

kraluk 12.08.2004 11:28

Jeaaa :jupi:
Koszulki będą :jupi:

_Neoo_ 12.08.2004 11:26

z przodu napis CDRInfo z nickiem z Forum, 14 tył, no i ja bym gdzieś tam dodał design by Nimal (ale to tylko taka luźna propozycja ;) )

JEAAA będą koszulki :)

Bartez 12.08.2004 11:07

Jestem :> Przepraszam, ale ostatnio mam urwanie głowy :/

wybieramy 3 projekty i wysylam do butiku

MacGyver 11.08.2004 19:08

heh ... można by poczekac bo mnie się kasa skończyła ;p ;)
Ale mną się nie przejmujcie :)

siwy_mw 11.08.2004 12:19

no wlasnie i co z tymi koszulkami :taktak:

_Neoo_ 11.08.2004 12:07

Cytat:

Napisany przez Bartez
przypominam o naszej koszulkowej dyskusji :)

;)

nimal 10.08.2004 07:40

Bartez - i co dalej? ktore projekty? teraz moze jakies glosowanie czy jakos w podobie...

_Neoo_ 08.08.2004 11:34

No i jak tam sprawa koszulek?

MacGyver 05.08.2004 14:36

Cytat:

Napisany przez Bartez
wybieramy wybieramy :)

11 - przód (tylko mniejszy odstęp)
13 - tył
nimal, kawał dobrej roboty :spoko:

Bartez 05.08.2004 03:11

Cytat:

Napisany przez nimal
i co sie dzieje? czekamy na dalesze propozycje, wyieramy cos, czy zarzucamy? (byle nie to ostatnie ;) )

wybieramy wybieramy :)

jutro postaram sie dograć wszystko i będę potrzebował tych projektów w takim formacie i rozdzielczości, jak wymagane na butik.pl, ale o to zgłoszę się do nimala :)

dobranoc

nimal 04.08.2004 18:28

i co sie dzieje? czekamy na dalesze propozycje, wyieramy cos, czy zarzucamy? (byle nie to ostatnie ;) )

_Neoo_ 02.08.2004 20:01

Ilość załączników: 1
Myślę że "plan" koszulki mógłby być taki sam jak ten który pokazuję na obrazku, przy czym z przodu mógłby być napis CDRInfo oraz login z Forum.

pawelblu 02.08.2004 19:54

Witam po przerwie.

Najbardziej podoba mi sie wersja "nimal 11" ale wszystko dalbym w jednej pionowej linii z wiekszym logo na samej gorze.

Chcialbym koszulke z nadrukiem z obu stron, login, moze nawet avatarek :) Moge wplacic kase z gory.

epol 02.08.2004 17:25

A co jest :D

;) joke

_Neoo_ 02.08.2004 17:09

Dajemy to co jest :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35.