Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   nazwa dla strony o grach akcji (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nazwa-dla-strony-o-grach-akcji-37559/)

koptus 26.07.2004 21:42

nazwa dla strony o grach akcji

Proszę o pomoc w wymyśleniu oryginalnej nazwy dla serwisu z recenzjami, zapowiedziami i kodami o grach akcji. Za wszystkie propozycje z góry dziękuje

gallus 26.07.2004 21:44

gejmakszon_site.kom.pl :>
PS Takie cos przyszło mi do głowy, wiem ze bez sensu :bicz: dla mnie
PS2 Witamy na forum

Air 26.07.2004 21:45

Cytat:

Napisany przez koptus
Proszę o pomoc w wymyśleniu oryginalnej nazwy dla serwisu z recenzjami, zapowiedziami i kodami o grach akcji. Za wszystkie propozycje z góry dziękuje

ww.gry-online.pl

koptus 26.07.2004 21:50

ja też witam, a na gry online nie wywalą mnie z tym wątkiem??

Piterniel 26.07.2004 21:52

Cytat:

Napisany przez koptus

Serwis o nagrywaniu (BARDZO ORYGINALNE!)

Nie wiem po co masz zaśmiecać forum w wymyślaniu ci nazwy. Nazwa ma być twoja a nie kogoś bo to ma być twój serwis (a pewnie za ładny nie będzie) i masz go sam tworzyć. Jeżeli chcesz to zaproś kogoś do współpracy, a nie szukasz frajerów

Pozdro

_Neoo_ 26.07.2004 21:56

Oj chłopaki od razu z takim sarkazmem do nowego forumowicza :P ;) Trochę więcej wyrozumiałości :)

Powiem szczerze że z tych 2 propozycji bardziej podoba mi sie www.gry-online.pl, tylko ja wiem...........coś mam przeczucie że forum na takim serwisie może być marnej jakości ;) :D

A teraz na poważnie.
Jak nie potrafisz wymyśleć nazwy dla serwisu to jakoś słabo widzę jego przyszłość, bo nazwa to dopiero początek, później musiałbyś WYMYŚLEĆ jakiś porządny wygląd stronki, podkreślam wymyśleć a nie skopiować. Więc najpierw samotna praca koncepcyjna, albo w grupi z którż chcesz współpracować, a dopiero potem jakieś propozycje na Forum do wyboru

_Neoo_ 26.07.2004 21:58

Cytat:

Napisany przez koptus

Oj wywalą i to z dożywotnim banankiem na drogę ;)

mr_spock 26.07.2004 21:59

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
gejmakszon_site.kom.pl :>
PS Takie cos przyszło mi do głowy, wiem ze bez sensu :bicz: dla mnie
PS2 Witamy na forum

OK, ale to nie ta tematyka ;)

gallus 26.07.2004 22:03

Cytat:

Napisany przez mr_spock

szczwany lis :P

Air 26.07.2004 22:05

Cytat:

Napisany przez koptus

To była propozycja nazwy Twojego nowego serwisu.

czero 26.07.2004 22:08

Cytat:

Napisany przez mr_spock

:spoko: :rotfl:
To mnie rozbawilo :).

mr_spock 26.07.2004 22:09

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
szczwany lis :P

:uczen:

Macio.Men 26.07.2004 22:36

Atak Pana Floriana

przykładowy adres: www.dzikiflorek.kom

Mily_ 27.07.2004 09:19

gry-akcji.prv.pl
pozdro :>

CIAPEK 27.07.2004 11:18

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Serwis o nagrywaniu (BARDZO ORYGINALNE!)

Nie wiem po co masz zaśmiecać forum w wymyślaniu ci nazwy. Nazwa ma być twoja a nie kogoś bo to ma być twój serwis (a pewnie za ładny nie będzie) i masz go sam tworzyć. Jeżeli chcesz to zaproś kogoś do współpracy, a nie szukasz frajerów

Pozdro

nie przesadzaj!

Ja np. nie mam nic przeciwko tematom "twórczym". Wole takie tematy niż tematy typu BRAVO/POPCORN, które często się ostatnio pojawiały.

Mój pomysł?
Jak na razie:
www.PLAY!.xxx

Macio.Men 27.07.2004 11:24

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Mój pomysł?
Jak na razie:
www.PLAY!.xxx

Albo mi się zdaje albo gazeta o grach tak się nazywa.

pozdrowienia

Air 27.07.2004 11:25

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
nie przesadzaj!

Ja np. nie mam nic przeciwko tematom "twórczym". Wole takie tematy niż tematy typu BRAVO/POPCORN, które często się ostatnio pojawiały.

Mój pomysł?
Jak na razie:
www.PLAY!.xxx

No nie wiem czy to takie twórcze, kiedy koleś wie tylko co tam w serwisie ma być np. kody, solucje. Nie ma pomysłu natomiast na nazwę - podstawa. Zaraz będą prośby o pomoc w stworzeniu całego projektu, tak jak to było ostatnio chyba w przypadku Chealse Londyn. Były tylko chęci i nic poza tym.

CIAPEK 27.07.2004 12:31

Cytat:

Napisany przez Air
No nie wiem czy to takie twórcze, kiedy koleś wie tylko co tam w serwisie ma być np. kody, solucje. Nie ma pomysłu natomiast na nazwę - podstawa. Zaraz będą prośby o pomoc w stworzeniu całego projektu, tak jak to było ostatnio chyba w przypadku Chealse Londyn. Były tylko chęci i nic poza tym.

Prosi o samą nazwe nie prosi o projekt.
Będzie projekt, będzie inna sprawa, mu chodzi tylko o nazwe.
Być może chce aby była ona bardzo orginalna i liczy na pomysły innych.
Jedną z funkcji forum jest pomoc.
Nie podoba Ci się to? Nie masz ochoty mu pomagać? Nie musisz tu zaglądać.

Wielkie koncerny i firmy ogłaszają konkursy na pewne hasła, nazwy. Sam z takiego konkursu na hasło reklamowe wygrałem Forda na weekend.
Ludzie dostają kupe forsy za pomysł na logo firmy, albo nazwe produktu.
I co? Według Ciebie takie firmy się "płaszczą" jak nasz kolega z forum?
Pomyśl sam.

Air 27.07.2004 12:46

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Wielkie koncerny i firmy ogłaszają konkursy na pewne hasła, nazwy. Sam z takiego konkursu na hasło reklamowe wygrałem Forda na weekend.
Ludzie dostają kupe forsy za pomysł na logo firmy, albo nazwe produktu.

Dla takiej firmy to reklama, a dla klienta konkurs. Są to typowe chwyty marketingowe. Oczywiście takie hasło może ujży kiedyś światło dzienne, ale za to odpowiedzialni są już copywriter'zy, którzy dostają za to ciężkie pieniądze.

A co się tyczy tego postu, przewidywałem tylko (może niesłusznie) jaka prośba będzie następna, a propozycję swoją napisałem również.

pozdro

CIAPEK 27.07.2004 12:57

Cytat:

Napisany przez Air
Dla takiej firmy to reklama, a dla klienta konkurs. Są to typowe chwyty marketingowe. Oczywiście takie hasło może ujży kiedyś światło dzienne, ale za to odpowiedzialni są już copywriter'zy, którzy dostają za to ciężkie pieniądze.(...)

Tak dla firmy to reklama organizując takie konkursy, ale także własnie sposób na pozyskanie orginalnego hasła na które może wpaść zwykły "szary człowiek".

Ujrzało światło dzienne i niejedno hasełko - zaufaj mi, wiem to od, że tak powiem "źródeł".
Pozdrawiam!

Loczek 27.07.2004 22:58

A ja dorzuce:

www.powergame.xxx
www.extragame.xxx
www.gamesupport.xxx
www.gameserwis.xxx

Kasprzak 27.07.2004 23:29

www.actiongames...
www.coolgames...
www.totalgames...
www.gametypes...

co do Piterniela -> nie krytykuj za glupie posty, sam miales niektore niezle, niektore zwiazane z twoim "Serwisem" o tuningu XP :)

pozdrawiam

.::piotrek::. 27.07.2004 23:47

Moze www.actionarena.xxx ;) (nie wiem czy takie cos bylo albo jest)

ZbigNieff 28.07.2004 09:49

Ja proponuje www.ags.xxx a dlaczego? ActionGameSite ;)

47 29.07.2004 02:06

Cytat:

Napisany przez ZbigNieff
Ja proponuje www.ags.xxx a dlaczego? ActionGameSite ;)

w/g mnie najlepsza propozycja.
Pozdro

Mily_ 29.07.2004 13:38

Cytat:

Napisany przez 47
w/g mnie najlepsza propozycja.
Pozdro

w/g mnie także

Pozdro :>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:39.