![]() |
nazwa dla strony o grach akcji
Proszę o pomoc w wymyśleniu oryginalnej nazwy dla serwisu z recenzjami, zapowiedziami i kodami o grach akcji. Za wszystkie propozycje z góry dziękuje
|
gejmakszon_site.kom.pl :>
PS Takie cos przyszło mi do głowy, wiem ze bez sensu :bicz: dla mnie PS2 Witamy na forum |
Cytat:
|
ja też witam, a na gry online nie wywalą mnie z tym wątkiem??
|
Cytat:
Serwis o nagrywaniu (BARDZO ORYGINALNE!) Nie wiem po co masz zaśmiecać forum w wymyślaniu ci nazwy. Nazwa ma być twoja a nie kogoś bo to ma być twój serwis (a pewnie za ładny nie będzie) i masz go sam tworzyć. Jeżeli chcesz to zaproś kogoś do współpracy, a nie szukasz frajerów Pozdro |
Oj chłopaki od razu z takim sarkazmem do nowego forumowicza :P ;) Trochę więcej wyrozumiałości :)
Powiem szczerze że z tych 2 propozycji bardziej podoba mi sie www.gry-online.pl, tylko ja wiem...........coś mam przeczucie że forum na takim serwisie może być marnej jakości ;) :D A teraz na poważnie. Jak nie potrafisz wymyśleć nazwy dla serwisu to jakoś słabo widzę jego przyszłość, bo nazwa to dopiero początek, później musiałbyś WYMYŚLEĆ jakiś porządny wygląd stronki, podkreślam wymyśleć a nie skopiować. Więc najpierw samotna praca koncepcyjna, albo w grupi z którż chcesz współpracować, a dopiero potem jakieś propozycje na Forum do wyboru |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To mnie rozbawilo :). |
Cytat:
|
|
gry-akcji.prv.pl
pozdro :> |
Cytat:
Ja np. nie mam nic przeciwko tematom "twórczym". Wole takie tematy niż tematy typu BRAVO/POPCORN, które często się ostatnio pojawiały. Mój pomysł? Jak na razie: www.PLAY!.xxx |
Cytat:
pozdrowienia |
Cytat:
|
Cytat:
Będzie projekt, będzie inna sprawa, mu chodzi tylko o nazwe. Być może chce aby była ona bardzo orginalna i liczy na pomysły innych. Jedną z funkcji forum jest pomoc. Nie podoba Ci się to? Nie masz ochoty mu pomagać? Nie musisz tu zaglądać. Wielkie koncerny i firmy ogłaszają konkursy na pewne hasła, nazwy. Sam z takiego konkursu na hasło reklamowe wygrałem Forda na weekend. Ludzie dostają kupe forsy za pomysł na logo firmy, albo nazwe produktu. I co? Według Ciebie takie firmy się "płaszczą" jak nasz kolega z forum? Pomyśl sam. |
Cytat:
A co się tyczy tego postu, przewidywałem tylko (może niesłusznie) jaka prośba będzie następna, a propozycję swoją napisałem również. pozdro |
Cytat:
Ujrzało światło dzienne i niejedno hasełko - zaufaj mi, wiem to od, że tak powiem "źródeł". Pozdrawiam! |
|
www.actiongames...
www.coolgames... www.totalgames... www.gametypes... co do Piterniela -> nie krytykuj za glupie posty, sam miales niektore niezle, niektore zwiazane z twoim "Serwisem" o tuningu XP :) pozdrawiam |
Moze www.actionarena.xxx ;) (nie wiem czy takie cos bylo albo jest)
|
Ja proponuje www.ags.xxx a dlaczego? ActionGameSite ;)
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
w/g mnie także Pozdro :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:39. |