![]() |
Synchronizacja...
Witam!
Prosze... powiedzcie mi jak mam połączyć plik audio z plikiem video. Jakim programem, ale żebym mógł to idealnie dopasować? Prosze o pomoc... |
vdub wystarczy,mozesz od razu uzywac VdubModa
a jak wolisz cos o wiekszych mozliwosciach tomasz tego badziewia "troche" w necie :) |
Virtual DUB lub VideoMach
|
Troche bardzo lamerskie pytanie zadałem... ale zapomniałem o divx.pl :) Przepraszam, już wiem jak zrobić oraz dziękuje za pomoc!:roza:
|
A jak mam audio w AC3 i Audio jest przystosowane do 25fps a VIDEO mam 23.997 ... albo jak mam coś co się powtarza np. w 53:03 sekundzie i chciałbym to wyciąć to np. Nero WaveEditor? Ale jak ominąć tą róźnice FPS?
|
imho najlatwiej zieniajac ilosc klatek w sciezce video, ale lepiej zapytaj na dziale dvd
poniewaz masz dzwiek ac3to nero wav editor nie jest dobrym pomyslem ;) |
Widze, że kolega chce posklejać Shreka 2 z dubbingem ;)
|
Niop, już skleiłem... idealnie :)
|
Jak to zrobiłeś? Ja robiłem nandubem ale mam przesunięcia. Dźwięk jest wcześniej niż obraz.
|
Napisz jak to zrobiles. Jaki masz dubbing i jaki obraz?? Z tego co wiem tego ac3 od czajnika nie da sie skleic z filmem. Na poczatku jest ok, ale pod koniec filmu wszystko sie rozjezdza :(.
|
a jaka jest na serio jakosc tego dubbingu?Slychac szum?Echo?Ludzie sie smieja?
Moze udostepnisz na jakiegos ftp :) |
Właśnie jaka jakość bo ja mam taką kinowa :/
|
Jakosc jest wysmienita - dzwiek ac3, tylko sa chyba dwie kwestie shreka powtorzone, pewnie dlatego ten dubbing nie bardzo pasuje do dostepnego releasa od Brutusa - WS (jakosc jak DVDRip). Ale sciagam juz poprawiony dubbing, moze bedzie lepiej ;).
|
No ja mam obraz DVD-rip, tylko głos nagrywany mikrofonem kierunkowym w kinie, a czy można wiedziec skad ściągasz poprawny dubbing??
|
Mozna ;).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystko leży na osloskop.pl
Tam jest i film i dubbing w mp3 i ac3 itd. |
Ilość załączników: 2
Cytat:
Tego dubbingu nie mozna porownywac z tym, co byl wczesniej (ten w slabej jakosci). Nic tylko sciagac :peace:. Pasuje tak jak mowilem, do wersji Brutus WS (tej ze starym, slabym dubbingiem). Daje tutaj jego probke (te dziwne odglosy, to odglosy lancuchow ;)): |
A na pisze ktoś jak to polączyc tym nandubem??? bo nie mam bladego pojecia a chcialbym sobie obejrzec
Pozdro |
Naprawde nikt mi nie pomoze ?? Chcialem otworzyc film tym nandubem to mi napisal ze nie mam kodeka xvid :(
Wie ktos jak to połączyc. Pomocy Pozdro |
a czy zna ktoś jakiś playerek który odtwarza ac3, bo zassałem dźwięk do shreka2, lale jakoś nic nie słysze jeżeli odpale go z winampa z zainstalowanym kodekiem ac3??
|
Nero ShowTime, Foobar :]
|
coś mi wywala jakiś błąd, może ktoś wie o co chodzi??
|
Już sciąglełem ten dubbing poraz drugi i niestety to samo, więc o co chodzi??
|
sciagnij w mp3 - dziala i jest lepszej jakosci
tym bardzie ze ten ac3 i tak oferowal tylko dwa przednie kanaly ponoc i nie pasowal do rela angielskiego |
A w jakiej jest jakości? A co do Foobara to musisz wtyczke AC3 zainstalować bądź AC3 Filter
|
Jakość: 223kbps - 48kHz
-edit- w foobarze po zainstalowaniu plugina ac3 pliczek działa, ale nie działa po dodaniu do filmu :\ -edit2- już działa po dodaniu do filmu, ale niestety wszystko słychać wcześniej niż widać ;\ |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:21. |