![]() |
Klatka z filmu
Witam!
Jak zapisać jedną klatke z filmu do postaci JPG czy BMP? Obojętnie jakim odtwarzaczem zrobie to zawsze nie wychodzi (printscreen). Chodzi mi o pliki MPG czy AVI, bo z DVD, VCD, SVCD itp. nie ma problemu, robie to w WinDVD, lecz jeśli chce tak zrobić z MPG nie moge ponieważ ta funkcja jest nie aktywana |
Irfan View ;)
Pozdro |
a jak chcesz sekwencja klatek zeby wybrac najlepsza to vdub - wywali wszystkie po kolei z zaznaczonego fragmentu filmu
a z dowolnego filmy powerdvd jesli chcesz szybciej |
Nawet plugin do Total Commandera jest.
|
BsPlayer ...zrzuca klatki do .jpg lub .bmp
|
Dziękuje Wam :)
|
Cytat:
Ale ten program nie obsługuje pliku .AVI a ja właśnie potzrbuję program do wywalenia klatek z .AVI. Pomóżcie |
Ilość załączników: 2
robię to tak:
- odpalam hypersnap'a (zaznaczyć trzeba opcję - enable special capture), minimalizuję go do paska. - odpalam film i wciskam PrintScrn. |
Ja chce ze Shreka 2 wyciąc ten fragment w którym ten kot robi takie słodki oczka bo mojej lasce się to podoba i chce żebym jej to zrobił jako tapete :>
|
Cytat:
|
hehe :>
|
|
a może taki lepszy ???
|
tylko dajcie na 1024 X 768
---UPDATE--- Sorki ale napisałem to zanim widziałem kota gallusa Pozdro :banan2: |
Ilość załączników: 1
a może to:
|
widze że na się tu galeria Shreka robi :>
oj woitas poszedłeś na łatwizne :spoko: Pozdro :banan2: |
Cytat:
|
vdub mi .Avi nie chciał otworzyć. Tylko chciał jakieś pliki w nieznanym mi rozszerzeniu. A może tylko nie umiem go obsługiwać ??? Ale już mam dzięki za pomoc
Podro :banan2: |
Napewno miałes zbyt stara wersje DUBa :> ;)
|
Cytat:
|
gorzej niz dziwnie - avi to format na jakim on pracuje
moze kazales mu wczytac projekt, a nie film? mor beton otwiera - nie ma bata |
Cytat:
|
nie wiem. Dobra już nieważne. juz mam pozdrofionka
|
A jest już dobra wersja Shreka (II) na necie?
|
dawno dawno juz jest :)
ang super jakosc i mozesz sciagnac polski dubbing w mp3 (tez dobra jakosc) i polaczyc :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:26. |