![]() |
Znowu zaczęły się naloty Policji na użytkowników kompów korzystających z p2p
|
krotko mowiac:
:banan3: ich |
sie czepiają tych użytkowników jakby nie mieli co robić.
Ja jade na DC++ i eDonkey PS. 600 post. I jedziemy dalej :banan2: |
Cytat:
Przecież niektórzy z tego huba mogli jedynie wymieniać się programami typu Freeware ;) |
Cytat:
|
Cytat:
:banan3: ich i niech :banan2: im zatańczy :banan: :D |
:banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3:
|
Ciekawe czy mogą namierzyć kogos kto ma neo+. przecierz taki IP jak mialem przed resetem kompa ma teraz ktos inny...
@Piterniel gdyby tak siedli na Razorbacku to by pół świata zgarneli :) :banan3: ich i oddać :pirat: |
Cytat:
|
Wszystko zostaje w logach TP więc nie czujcie się bezpieczni.. Ale oni raczej wyłapują tych najbardziej aktywnych.
|
Cytat:
co ja o tym sądze? nic :P podobnie jak w ostatnich tematach tego typu mam do tego duży dystans |
Nom i znowu się zaczną przeżywania, plotki typu "słyszałes że u nas już chodzą i sprawdzają".
|
Cytat:
|
Ja ich :banan3:
A na Razorbacku siedzi 666k ludzi. Fajnie :) |
no i znalazlo sie szerokie zastosowania dla emotki :banan3: || a tak sie niektorzy martwili jak ja wykorzystac - policja spelniajac swoj obywatelski obowiazek pomogla znalesc zastosowanie ||
:banan2: :banan: |
Cytat:
|
MacGyver A ja to nie? statystycnie to ok 25% ludzi posiadających eMule w polsce siedzi na RB 2. Przynajmniej tak mi sie zdaje
|
Cytat:
Dobre!!! :banan3: ICH ;p Niech sie zajma lapaniem przestepcow, a nie uczciwych ludzi beda nachodzic :bicz: U mnie kolega tez twierdzil ze sprawdzaja kompy, a potem sie okazalo ze jak zwykle zmyslal ;) |
Ech... Dużo zostało już napisane na ten temat, więc nie będę powtarzał tego. Powiem to co inni użytkownicy: :banan3: ich...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:29. |