![]() |
Wypas programik, dzieki :piwo:
|
Sprawdzilem ten program - taki sobie. Ja tam wole RedFisha na moim PocketPC - progrtam TV zawsze pod reka ;)
|
Cytat:
Ale zinstalowalem program i jest zajefajny :spoko: |
ściągnąłem,zainstalowałem,zobaczyłem,spodobało się :))
|
ja zawsze na o2.pl sprawdzałem ale to jest miód.
|
Ilość załączników: 1
fajny :)
P.S. Udało mi się go nawet zawiesić :) ... |
Cytat:
|
Ciekawy programik - sprzyda się. Thx;)
|
Ilość załączników: 1
A ja uzywam sesji w Operze :spoko:
Ale musza ja sobie troszke zmienic, bo narazie wyglada tak: |
Cytat:
|
Heheheh ja poszedłem jeszcze o krok dalej :D ściągam sobie program tv oraz od razu tworzy mi się tvguide :D Więc jak przerzucam kanały w swoim tunerku telewizyjnym to od razu pokazuje mi się jaki program w danej chwili jest nadawany oraz ile czasu pozostało do jego zakończenia (oczywiście można sprawdzić też cały program tv :D oraz opisy programów)
jtv rulez :D |
A teraz tak patrze czemu nie moge zobaczyc info o filmie, laduje sie, dojdzie do konca i nic sie nie wyswietla ???
|
Nie no swietna rzecz ;p Dzieki Victorek ;)
|
Pierwsza klasa!!!full wypas :]
|
Super programik tego było mi trzeba. :spoko:
|
ja korzystam z www.tv.wp.pl no ale programik sprawdze :)
|
sprawdzilem programik... ciekawy, ale troche malo funkcjonalny
za kazdym razem trzeba albo wprawadzac na nowo kanaly, albo odpalac zapisany plik - jakby ustawienia nie mogly byz zapamietane... przeciez 90% ludzi zawsze bedzie sprawdzac te same kanaly czas pokaze przy czym zostane - programik, czy telemagazyn.com.pl :) |
Ten programik jest suuper ;p Kurde czegoś takiego potrzebowałem :spoko:
Thx Victorek :spoko: |
Tylko mogli by ja zoptymalizowac do wiekszej rozdzielczosci, przy 1024X.... zmiascily by sie jeszcze ze 2 kanaly po prawej stronie
I nie pasuje mi za bardzo ustawienie kanalow w kolejnosci - jakby przypadkowo ale i tak jest najlepsza wg mnie :) |
mr_spock - tez zawse korzystam z tej strony - jest szybsza (mniej pierdul niz na gazeta.pl) i przejrzysta :) tylko system oceny filmow z gazeta.pl jest dobry :( no ale mi sie nie chce czekac az ich strona raczy sie zaladowac, potem jescze trzeba kliknac konkretny przycisk i znowu czekanie :|
telemagazyn rules :) |
ja zawsze sprawdzalem tu - http://www.telemagazyn.com.pl/ ,
ale czuje, ze trzeba bedzie sprawdzic nowy sposob :) |
hehe, Ty wiesz że dobre, naprawde dobre :D
|
Dla maniaków TV - koniec kupowania gazety z programem.
Ostatnio grzebiąc w sieci natknąłem się na fajny programik.
http://www.icpnet.pl/~pinio/pliki/do...?get=programtv Nazywa się on Program TV i jak sama nazwa wskazuje... ;p Jest to aplikacja wyświetlająca program telewizyjny danej stacji. Aplikacja wyświetla program stacji, dodatkowo można ustalić kryteria, wg. których ma zostać wyświetlony program (godziny emisji, dzień i kategoria). Główne funkcje programu to: wyświetlanie programu jednocześnie dla kilku stacji wyświetlanie opisów flmów zapis i odczyt makr z wybranymi stacjami i kryteriami zapis programu do pliku HTML funkcja aktualizacji listy stacji telewizyjnych możliwość minimalizacji do systemowego zasobnika kopiowanie wybranej pozycji lub całego programu do schowka zapis wybranego programu do pliku tekstowego nie pobieranie już ściągniętych programów "Program TV" jest programem darmowym (FREEWARE), można go rozpowszechniać, zamieszczać na stronach internetowych z bezpłatnym dostępem. Programu nie można sprzedawać oraz dekompilować w celu dokonywania modyfikacji. Program wymaga aktywnego połączenia z internetem oraz biblioteki wininet.dll (instalowanej razem z przeglądarką Internet Explorer). Autor: Przemysław Wiecheć e-mail: pinio@icpnet.pl WWW: http://www.icpnet.pl/~pinio |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28. |