![]() |
Problem na 101 levelu :) bardzo dobrej gierki...
Gral ktos z Was moze w Crazy Machines? Bardzo dobra kontynuacja
niegdys podobnego TIM`a (The Incredible Machines) nom i problem jest taki ze utknelem na 101 levelu i po3buje pomocy ;) A gierka lezy tutaj... O TU Już nie tu :) pytać o niego na PW ;) /Y@nkee_PL |
Cytat:
Qrde jestes na 101 levelu ??? Ile już grasz ??? |
Ja gram juz ze 4 dni... z tym ze po godzince albo nawet krocej ;) a leveli jest 102...
|
Cytat:
No ale nieznam tej gry więc niewiem czy jest trudna czy łatwa :) |
Nie jest trudna... dopiero na 80 levelach zaczynaja sie schody... :P ale dasz rade...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
..:::Update:::.. Qrde, zajefajna gra ;) Tylko szkoda, że nie bede miał dużo czasu żeby w nią grać heh ... w 5' to chyba nie przejdę ;p ZbigNieff, Tobie też przycina się podczas "odtwarzania" doświadczenia??? |
A ja od kilku godzin męczę się na Overnecie, i jak do tej pory ściągnęło mi 186 kilo, boshe ja to chyba będę z tydzień ciągnąć. Nie wiecie moze czy jest to gdzieś na Torrencie?
EDIT: Halleluja :D w końcu ruszyło, może jeszcze dzisiaj uda się ściągnąć :] |
Mi sie nic nie przycina i dalej nie stoje na 101 :/
|
No a ja sciagnalem, zainstalowalem i... blad ;(
|
Cytat:
Cos z obrazem (problem z zamontowaniem ???) ??? |
Dobrze zamontowany w alkoholu, dobrze zainstalowany tylko przy probie uruchomienia gry blad wyskakuje blad :(
|
Cytat:
|
Ja pobrałem z linku który podał ZbigNieff (obraz z Alchol'a) - pliki (2) ważą razem 30 mega
|
Tez mam z tego linka od ZbigNieffa no i przy probie uruchomienia jest blad. Moze ktos cos poradzi
|
Cytat:
Jak nie zadziała to zacytuję radę @Miłego Cytat:
|
piotrekAle jaki blad Ci wyskakuje???
|
No i ponowna instalacja na wiele sie nie zdala bo ciagle jest
"Wystąpił problem z aplikacją CrazyMachines.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." :( |
Cytat:
|
Bylo instalowane juz na wszystkich dyskach, a nie jestem tak zdesperowany zeby formata robic ;p
|
A może cosik z sterami z grafy?
|
A ja mam malutką prośbę, może mi ktoś podesłać ten pliczek? CRAZY_MACHINES[nikonik1].(osloskop.net).mds (to ten mniejszy ;) ) 486 B. Bo nie wiem kiedy Overnet go ściągnie, coś mułowaty jest, a chciałbym już sobie pogrywać :)
|
ja montuje wszelkie obrazy pod Daemona
w tym przypadku tak samo zrobiłem i bez problemów a póki co 81 układ i cholera zaraz białej gorączki dostane :blee: jakies sugestie może ;p |
Cytat:
Postaraj sie puscic pilke dolem pod palikiem... przywiaz wszystkie rownowaznie ale pierwsza daj nizej zeby rozpedzila pileczke :) i powinno byc gut... Przynajmniej ja tak robilem... ;) peace... |
65 poziom po 3h i już mnie coś trafia, ide spac .
Pozdro |
Cytat:
i wkońcu się udało, ułożyłem to symetrycznie do siebie i sie wtoczyła ta gadzina :jupi: a wczoraj skończyłem na 85lvlu, już byłem zmęczony i nie miałem pomysłu jak sprawić żeby para szła z 3 kotłów :ysz: teraz świeższy jestem więc dziś może wykombinuje ;) a sama gra wyśmienita, zmusza do ostrego myślenia :) |
Za cholerę nie moge wyłączyć tej taśmy w 78 jak bym nie próbował piłka stoi w miejscu, wiecie jak to zrobić??
POzdro |
Ilość załączników: 1
no i teraz ja również utknąłem na 101lvlu :ysz: jak to ugryźć ???
47... załącznik ;) |
Thx :piwo: tego potrzebowałem
Pozdro |
Chlopaki co z tym 101 ??? Hilfeee ;)
|
Cytat:
:spoko: |
ZbigNieff, mi ręce już też opadają jak widze ten poziom, rure z kotła do maszyny parowej podłączyć jestem w stanie, ale do diaska co dalej ???
tak jakby brakowało jakichś elementów :ysz: |
Dokladnie... chyba to odstawie a inaczej mowiac wywale z dysQ bo tylko dziala
mi na nerwy... ale zrobic ten level by sie zdalo... qrcze ludzie jest nas duzo ;p HILFE! |
101 level:
A ja jeszcze potrafię zapalić tą świeczkę na samym dole, tylko niestety nie potrafię jej przesunąć pod kocioł :| |
A ja się zdenerwowałem i usunołem tą wspanią gierką.
Pozdro |
Ja już wywaliłem tą grę na początku - muliła się podczas odtwarzania doświadczenia :ysz:
|
Ja wlasnie zainstalowalem sobie The Incredible Machine - Even More Contraptions, to chyba jakas kontynuacja starego TIM'a tez super no i tez trzeba troche pomeczyc na niektorych poziomach. ;)
|
Cytat:
Jak to zrobiles?? Zapodaj screena... ;) moze wspolnie damy rade... |
Cytat:
Silnika parowego z tym górnym kotłem się przecież nie da połączyć. Trzeba jakoś kombinować z samą kuszą i świeczkami :help: |
Cytat:
Ja polaczylem rurkami sinik z gornym kotlem... da sie to zrobic ale nie ma go co podgrzac zeby zaczal chodzic... A po objerzeniu filmiku zdalem sobie sprawe ze nie ma mowy zeby to zrobic ;) bo jednym slowem brakuje tam elementow, wbijam i wywalam to z dysQ... |
Cytat:
|
ma ktoś może rozwiązanie 60 levelu... zawsze na kołyskach się zacinam ech...
|
Pomocy !!!!!!!!!
Witam wszystkich. Mam malutki problem z przejsciem 78 poziomu, bo tak wredna pilka do kosza ani drgnie. W jaki sposob ruszyc ta pilke i wylaczyc tasmy??????? :help:
Z gory dzieki. |
Kizio 3 te zolte "prety" ustaw w pionie tak, by powstal "most". Pileczka wtedy przekula sie dalej i to jest koniec zadania :)
|
NiuniaIzunia, cofnij na 2 stronę i tam jest mój post (na samym dole) z rozwiązaniem
|
Y@nkee_PL wielkie dzieki, ale mam problem z tym plikiem. Jest jakis blad i nie moge go otworzyc. Moge poprosic abys w jakis inny sposob mi pomogl z tym lewelem.
|
ściągnij to Flashgetem bądź innym download menedżerem
|
Nawet fajana gierka... teraz tłuke cos podobnego na Pocket PC
http://62.233.151.50/~bartek/pocketpc/1.gif http://62.233.151.50/~bartek/pocketpc/2.gif http://62.233.151.50/~bartek/pocketpc/3.gif |
to znowu ja - biedna i strasznie wkurzona. Trace resztki nerwow przez ta gre. Jestem teraz na 83? poziomie i nie wiem w jaki sposob mam zgasic swieczke i sprzatnac skrzynke. HELP
|
Kurcze, jak podgrzac wszystkie 3 kotly?? Ta gra zaczyna byc coraz bardziej zakrecona. Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Dobra, nastepna sprawa :) Jak kurcze pieczone mac wlaczyc zarowke??Mam juz nerwa i prosze o pomoc. PLEASE HELP MEEEEEEEEEE
Ps. to jest 87 level |
Macie moze rozwiazanie poziomu 61, moze jest to banalne ale jakos nie moge....
Najlepiej jakis screen |
Ilość załączników: 2
NiuniaIzunia, djetc... rozwiązania w załącznikach
|
no, niektorym juz niezle gierka siadla na zdrowie, no ale trudno sie dziwic, jest cholernie ciekawa, sam zaczalem i widze ze niesamowicie wciaga
|
Jak na razie zakonczylam swoja meczarnie na levelu 101 :) Jakos nie mam glowy, bo to przejsc, ale moze kiedys mi sie uda :)
|
Cytat:
Bo ja znam The Incredibile Machine, The even more Incredibile Machine, The Incredibile Machine 2, The Incredibile Machine 3. :) Dla zainteresowanych: Wszystkie dostepne sa ZA DARMO jako abandonware. |
Cytat:
|
The Incredibile Machine jest na Home of the Underdogs.
The Even More Incredibile Machine jest na [XTC Abandonware.com]. The Incredibile Machine 2 jest na Abandonware France. The Incredibile Machine 3 (cd-rom rip) jest na Home of the Underdogs. Na Underdogs jest tez even more... ale demo zawierajace tylko 10 etapow. :spoko: Milego grania. |
Cytat:
Zaraz sobie ściągnę, a w niedalekiej, mam nadzieję przyszłości, trochę sobie w to pogram :) |
jestem na 60 levelu...
i maly problem :) rozwiazanie jest zapewne proste(jak wszystkie w sumie), ale jakos "nie widze tego" trzeba umiescic "bile nad uza" nawet neibardzo rozumem jak to ma wygladac. moze ktos pamieta?? :) |
spock... no co ty :)
ustaw te 3 żółte coś w pionie koło siebie :P |
a pamięta ktoś jak przejść level 70?
|
;)
|
Cytat:
ale niektore levele, sa pekrecowe, zupelnie wybijaja z rytmu np - 9 magnesow i trzeba zatrzymac wiadro... sporo mi zajelo, zeby wykombinowac, ze jednym mozna zatrzymac nozyczki :) juz wole jakies bardziej zlozone, ale geniusz tkwi w prostocie :) |
Ktoś wreszcie wymyślił sposób na przejście 101 levelu?? :fiu:
|
Cytat:
Poszukaj, jak nie znajdziesz to postaram sie jutro dac linka, bo dzisiaj to juz nie mam za bardzo czasu ;). |
101 Level :)
I w końcu udało sie hehe mam rozwiązanie 101 levela.
Ciezko było ale cała gierke sam przeszedłem hehe :) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
102
jak dla mnie za łatwy :P karwa83, thx za solucje do 101 :piwo: |
Cytat:
|
Y@nkee_PL hehe co prawda to prawda 102 Level śmiesznie prosty ale pewnie nie chcieli juz ludzi przemeczać bo 101 to była masakra :) Myslałem nad tym chyba ze 2 dni.
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:07. |