![]() |
Garfield: The Movie ...
Yeeeeaaaa ... dzis o 19.00 premiera :D
zobaczymy jak kondrat dal sobie rade z podkladem ... ME-OW!!! |
bleeeeeeeeeee ... sux'er
nudny, brak dobrych text'ow ... b. slaby, flaki z olejem film dla dzieci - Stuart Malutki przy Garfield'zie to perla nie polecam, szkoda prundu :blee: |
:) alex a o czym ten film jest ???
|
Widziałem program w TV jak kręcili ten film no i nie pokazali nic ciekawego. A ten co podkłada głos pod Garfielda to już tak nudno gadał, o tekstach nie wspominając. Do kina na pewno się na to nie wybiorę, a na kompie też wątpie czy oglądne :/
|
jakas bezdenna historia o zazdrosci - Garfield ... Odiego (nowego psa John'a) wykopuje z domu ... rusza go sumienie i idzie na poszukiwania szczeniaka ....
sralnik ... jak na druga premiere Cinepix'a po 'Pojutrze' to cienko im idzie ... zobaczymy jaki bedzie 'Ja, Robot' |
Cytat:
|
Dla mnie filmik byl w miare. Zadna z niego rewelacja, ale do najgorszych tez nie nalezy (widzialem gorsze) ;).
|
Cytat:
|
Ja, Robot - przekopiowana moja wypowiedz z innego forum (sorry):
Wasnie obejzalem, w calosci nawet, bo gdyby sie ktos pytal cholera mnie trzesla nieslychana! Ale ab ovo, czyli od poczatku: -tytul sugeruje, ach wrecz wrzeszczy, ze to wg. Isaaka Asimowa serii: Ja robot i Pozytronowy detektyw. Nic bardziej mylnego, ten film oprocz tytulu i zerznietych zywcem trzech praw robotyki z Isaakiem Asimowem nie ma nic wspolnego, a spadkobiercy powinni zaskarzyc producenta o wysokie odszkodowanie. Brednia, brednia, brednia to jedyne co sie nasuwa po obejzeniu. Logiki - brak, bunt robotow przy 3 prawach jest nie tylko niemozliwy, ale nieprawdopodobny. Widowisko marne, troche Harrisona "Przestrzeni, przestrzeni" troche Matrixa dla ubogich, troche efektow...wszystko. Radze omijac te pozal sie bze - produkcje szerokim lukiem, no chyba, ze sie ma 10-13 lat i kompletny brak krytycyzmu (taki "amerykanski a szczerze polecam ksiazke (wiecie co to jest KSIAZKA?) Autor: Isaak Asimow Tytul: Pozytronowy detektyw i pozniej cala trylogia Ja, robot. Pozdrawiam jeszcze myslacych i czytajacych. Nie dajcie sie zwariowac. Tak wiec oszczedzajcie slow: "dobry film", "szczypta komedii" ten film z zalozenia mial byc powazny, a wyszlo koszmarne amerykanskie dno, bzdura do potegi, kompletny idiotyzm... ....slow szkoda. A co do Garfielda, bardzo go lubie, ogladalem w oryginale i nawet mi sie podobal, pewnie dlatego, ze niczego sie po tym filmie nie spodziewalem. |
Chłopaki ja widziałem Garfielda w oryginalnej anglojezycznej wersji i jest nie do pobicia. Przez cały film się smiałem. Dawno nie dostałem takiej dawki śmiechu.
A co do dubbingu to może być prawda. Bo jak w radiu słyszałem urywki tego całego Konrada (Garfield) to mnie szlak tafiał, bo gość mówil bez przekonania. Mówie wam zobaczcie sobie oryginal. Tam jest tyle tekstow i wogoole. Cytat:
|
A ja zobacze. Może nie w kinie ale na kompie. Zobacze i osądze.
Pozdro :> |
Cytat:
Tu się zgadzam - film miał być poważny a wyszła komedia. |
Ja zebym mogl osadzic Garfielda musze go zobaczyc, do kina tez raczej sie nie wybiore, ale moze na kompie sie zobaczy ;)
|
jesli macie jakies linki zeby to sciagnac to dajcie mi znac mailem lub na gadu :>
|
Zajrzyj na www.osloskop.net
|
dzis ide na premiere 'Garfield: A Tail of Two Kitties' <- pewnie bedzi kila jakich malo :ysz:
kondrata tym razem olali - zmanierowany gwiazdor od obracania pieniedzmi ... glosu tym razem uzyczyl zamachowski ciekwe jak mu poszlo ... ! edit prosil bym jesli to mozliwe moderatorow o przeniesienie topic'a w odpowiednie miejsce ... :mruga: |
A gdzie konkretnie ??
Ja ide na 19.00 do Kinotekiw PKiN, bo Telepizza dawala za darmo bilety stalym klientom || |
Cytat:
nie maja kasy - male kino jedna sala w kinotekach tez nie jest wesolo ... pokazy 'garfielda 2' od kilku dni sa w atlanticu i w kinotece ... ci co widzieli film mowili ze bez rozwesalaczy ogladac na wlasna odpowiedzialnosc :> |
Dajcie zna***263;, jak b***281;dzie.
Jedynka podoba***322;a mi si***281; powiedzmy ***347;rednio. Film nie by***322; taki z***322;y, ale te***380; daleko mu do papierowego odpowiednika. Z dw***243;jk***261; obawiam si***281; troch***281;, ***380;eby nie robili ju***380; na si***322;***281;, jak to cz***281;sto ma miejsce. Do kina raczej si***281; nie wybior***281;, ale mo***380;e kiedy***347; w domu obejrze***263;, wi***281;c jak zno***347;ne, to dajcie zna***263; :) |
powiem tak ... nudny - wyszedlem z sali kinowej na po premierowa wyzerke
nie polecam |
Mi sie nie chcialo pojechac || (zeby jezdzic w ten upal trzeba miec naprawde dobry powod)
Dobry wybor :) |
w relax'sie klima szwankowala albo nastapily
juz przygotowania do zamiany kina na ... sklep tak, tak - najglosniejsze kino w polsce gdzie pojawialy sie takie tytuly jak 'wejscie smoka' czy '007: live and let die" stanie sie sklepem z ciuchami :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02. |