![]() |
Szybcy się Wściekli
|
.... ładny wypas, banda potencjalnych morderców :-o , mam nadzieję, że zabije się kilku przynajmniej.
|
jak zwykle najlepsze sa komentrze...
a co do pomyslu takiego filmu - strzelac qrwa, kazdy z nas przekracza predkosc, alewiekszosc wiec co jeszcze mozna - a na pewno nie mozna do ludzi normalnych zaliczyc smigajacych ponad 200 popolskich drogach, natomiast za 200pomiescie powinni zabijac zeby sie bydle nie rozmanazalo przypadkiem |
Kod:
Lubię jak facet jeżdzi dobrym autem [31] A co do filmu, to skad go Woitas zasysasz??? :ja_chce: |
ed2k http://pclab.pl/modules/XForum/image...szczerbaty.gif
wpisz w wyszukiwarce szybcy się wściekli. ciągnie się rewelacyjnie - 40 kilo prawie non stop :matrix: |
Woitas mowisz otym filmie ktory jest pod tym artukulem wonecie. To ten co zajmuje 7 mb z kawalkiem czyjest jakis inny jeszcze ???
|
oj Loczek nie doczytales - jest dlugometrazowy filmik ;)
|
Cytat:
Ja wlasnie zasysam ... zobacze co tam pokazali |
Zakrecilem sie ale jak siekrecic todokonca - skad mozna pobrac ten film ???
|
Ilość załączników: 1
Dla jasnosci: -to na laczu 128kb/s :D
Ps: jezeli cokolwiek widac :D to predkosc jest 50-60kB/s :) |
Cytat:
|
No mi jak narazie ściągnęlo sie 5 mega :ysz:
|
No to lipa. Boja za chiny nie moge rozwalic tego mulka zeby mi sciagal.
|
Cytat:
|
A moze ktoś widział ten film na jakimś FTP, HTTP lub chociaż torrencie?? Bo z mula to chyba za jakieś dwa lata wyjde z kolejek :\ :'( :podbite:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja 10 :ysz: |
Cytat:
No chyba, ze jestes juzt taki malkontent :D Ja ma transfery po 50-60 kB/s ale od pol roku nie wylaczylem kompa i mam kredytow...... multum .........i sloty ...no i jest to transfer sumaryczny na kilku plikach. |
Cytat:
|
z chęcią go sobie obejrze... ale nie polecam takiej jazdy... owszem niech się wiara wyszaleje ale niech sobie jkiś tor wynajmą a nie wśród ruchu ulicznego...
|
Film wy***any nie chcialbym ich spotkac na drodze jak jade a tym bardziej jak przejada obok mnie !!
a emule mi sciga srednio 60-70 kb/s ale i tak wole bittorrenta!!! :) |
Film o tzw. Dawcach organow.
Dla mnie sa toludzie conajmniej chorzy, zeby zapierdzielac tyle po miescie, czy poza miastem gdzie drogi sa jakie sa, kazdy wie. Najgorzej ze czesto przez takie osoby nie gina tylko sprawcy, ale niczemu nie winni kierowcy. Film zasysam z czystej ciekawosci, zobacze na co mam uwazac na drodze. |
Słyszałem o tym. Tylko nigdzie go nie umiałem znaleźć. A teraz jestem w poczekalni :)
|
ale mam osiągi, przez jakieś półtorej godziny ściągnełem 12MB :'(
|
Ilość załączników: 4
heh, po 5h już go mam (transferek > 40kilo na mojej neo 768).
masakra. szokująca była dla mnie obojętność policji na tego typu zabawy :blee: kilka screenów: |
Sorry moze to glupie troche ale czy ktos kto ma juz film i mozliwosc postawienia eftepa moglby go postawic i udostepnic. Bo chcialbym zobaczyc ten filmik a nie mam jak. Z gory dziekuje.
|
Cytat:
|
aha, filmik ma uszkodzonych parę klatek- trzeba go przepuścić virtualdub'em i zapisać (ktoś dał ciała).
potem jest już ok. chętnie bym go wrzucił, ale mój upload to 20 kilo :blee: |
Cytat:
|
woitas tomoze daj go da gallusa a ja go sciagne od niego.Gallous a ty mozesz postawic eftepa ??? bojak nie to chetnie woitas pociagne od ciebie .
|
Ogladalem ten film troche stary, ale nawet fajny, choc ja i tak wole mojego Underworlda z lektorem ;p
|
Cytat:
|
Zaraz mnie nerwica wezmie od tego sciągania - 1kB/s ... a jeszcze 1h temu byo ok 10kB/s.
Pobrałem dopiero 40 mega :ysz: To kto stawia FTP'a ??? |
Panowie stawiajcie FTP-a i udostępnijcie ten filmik, ja nie mam możliwości śmigania na emule i w ogóle na softach typu p2p więc nie mam jak go ściągnąć.
|
dziwi mnie ze policja nie moze do tych ludzi w jakis sposob dojsc.
to znaczy, jak np. w ktorejs czesci Getaway in Stockholm sciga sie Toyota Supra. Ile moze byc takich Toyot w Szwecji ?? 5? 10? no nie wiecej niz 30... sprawdzic kazda jedna i zaraz by doszli do powiedzmy 2-3. Tak samo w Polsce, nie widzialem tego filmu ale pewnie na tyle widac samochody ze mozna by wrzucic takiego Audika na kompa i sprawdzic wszystkie powiedzmy w Warszawie, i powoli tez by do tego doszli. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Ale jesli nie, to w zadnym wypadku ich gonic, tylko strzelac do gnoji i tyle. Jak mozna wytlumaczyc taka jazde przez ciasne miasto ?? W Stockholmie przynajmniej wiekszosc sie dzieje wczesnie nad ranem lub w nocy, nawet nie porownujac ich stan drogi do naszych... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Sorry ale nie mogłem sie opanować :) |
^_^ :jupi:
A tak serio kto da na ftp? Ja ma dopiero 10MB a pobieram juz 7 godzin. |
Cytat:
|
Jak będe miał to postawie FTP :)
|
Ja tam sciagam z Directa Connect. Ide spac i jutro bedzie jak znalazl :D Sciagam jeden okolo 680MB i tez sa jakies 3 czesci po okolo 150MB to nie wiem czy to cos innego czy jest to poprostu polaczone w calosc potem. Sie okaze...
|
Cytat:
|
ja narazie walcze z SuSE - instalka minimum without KDE - jak zrobie Apache/FTP/PHP/MySQL to moge postawic tylko albo ktos mi pomoze albo sam bede musial
Co do tematu to przeginają, jeszcze bardziej od dawcow nerek, rozumiem ze w nocy malo ruchu (ew.brak) ale wracaja czasami ludzie z imprez i niech takiemu wyjdzie na droge. A normalnie jak jezdza w dzien, strzelac...nie pytac sie o nic. Prawka odbierac. Ja filmu jeszcze nie widzialem ale widzialem te "getaway in stockholm" - masakra |
Cytat:
|
Cytat:
|
A zna ktos sposob zeby zapisac to na dysku te filmy ???
|
ppm klikasz na obraz właściwości kopiujesz lokalizacje i wklejasz do flashgeta :)
|
Dzieki gall.
|
Ja zasysam z Mula ver. 687MB i jak popatrzylem w kolejki to tam nikt nie ma calosci
i brakuje tak z polowe czesci :-| to chcac nie chcac calosci nie bede mial... a tak to idzie mi srednio 6-8kB/sek wiec jak na moje SDI calkiem dobrze... ;) |
Gallus tak nie idzie. Klikam tak jak mowisz potem wklejam lokalizacje do flashgeta i zonk pobiera mijakis index ale nie moze go pobrac.
Edit: juz dziala wystarczy tylko podac za lokalizacja nazwe pliku. |
Cytat:
|
|
Piterniel ale z czym ??? ten eftep ???
|
A w jakim dziale dokładniej mam szukać tego info :D
|
Pewnie w dziale filmy, a na FTP jest film Szybcy się wściekli :)
|
Jak pobrać ten film z tego FTP ??
|
ściągnąc FlashFpx'a, wejśc na FTP i ssac ;p
|
Gallus ja tam widze tylko linka do emula.
|
|
Teraz to mam ten temat tam na forum. Przedtem tego nie było!!
Dzieki. |
Too many users. please try later ;(((
|
Cytat:
******* - chyba ocenzurowali nawet z gwiazdkami :/ |
Aktualnie 2 userów
Ssajcie przez FlashFXP :) |
No tak, wszyscy zaczeli ciągnać i teraz to jest tak samo jak na mule, :zly: Trzeba czekać.
Może ktoś jeszcze ma ten film na jakimś serverze? |
Cytat:
Aktualnie 2 osoby ! Ssaj przez FlashFXP a nie przez przyspieszacze ;) bo tak sie nie da ;];] |
za zasysam emulem i transfer mam rzedu 18kB/s i za jakies 9 godzin juz bede go mial.
|
Na mule nie ma od kogo sciagnac tego filmu :-/ brakuje sporo czesci, ja mam 371MB
i tak stoi od rana... ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic?? |
u mnie pieknie idzie na emule tylko wziolem aby znalazl na stronie a nie u innych
|
Coś Piter ten serverek nie działa ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wlasnie widze 371,75 MB i stanelo jest jeden koles co ma dalej ale czekam w kolejce
|
kurde nie moge się połączyć z tym serwerem
|
Cytat:
Bo z tego co pamiętam to Ty FTP'a postawić nie możesz.... |
Cytat:
Właśnie dowiedziałem sie, że FTP już nie bedzie, czyli jestem skazany na (sam nie wiem co) bo z mula mi się nic nei ssa |
nie lepiej wgrać edokey'a 0.52 (koniecznie tą wersję) i ssać?
w przeciwiństwie do emule, nie ma żadnych kredytów (jedynym bólem może być fakt, że programik w tej wersji został zbanowany na Razorback - ale bezproblemowo łączy się z innymi serwerami i smiga aż miło). |
woitas - to co jest zamaist kredytów?? Naprawde jest syzbciej? Nawet na LowID?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ustawilem na release, wiec sciagajcie, jestem na Razorback2 ;). |
czero mogl bys powiedziec jakie masz codeci ?? Gdyz ja mam najnowszego ffdshow, divxa 5,2 (film jest ponoc w divxie) i mam jakies interesujace kwadraty i wszystko rozmazane ;/
|
K-Lite Codec Pack 2.25 + xvid i wszystko pieknie dziala :spoko:
|
dziala :D
|
No no no, ja już mam całe 30MB :D Powoli dochodze do zachwytu :D
|
Cytat:
|
u mnie 390mb i stoi od 7 godzin.
|
Przez eMula. Jestem na Rozorbacku2 i mam LowID :(
|
U mnie wyglada to tak :| a te czerwone czesci z tego co wiem to te ktorych brakuje... wiec?
|
Cytat:
|
Turboni zobacz tutaj:
http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=5 |
Cytat:
|
oj... znów offtopic w offtopicu ;)
|
Cytat:
Ja obserwuję to w zdecydowanej większości tematów :D |
Cytat:
|
No widze że temacik się rozrasta...;)
Może jednak ktoś postawi jeszcze FTP'a . Włączyłem eMuła. Prze godzinę sciągłem 7 MB ;( a obecnie nia ma żadnych źródeł. |
Chlopaki, starczy... ja juz 3 dzien stoje w kolejce i mam 399MB :( qrrrr....
dobrze ze w miedzy czasie idzie mi Hidalgo bo tak to chyba by mnie szlak trafil! |
No no no, u mnie w dzisiejszą noc dobiło do 11%. Jestem podwrażeniem. Szczęscie, że aby inne rzeczy też się ściagają.
|
u mnie jak stanelo na 399 nega przedwczoraj tak stoi do dzis.
|
U mnie jeszcze 10% i bede miał go na dysku :spoko:
|
A ja nie moge ściągnąć ani z eMule ani z FTP... ku**a
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:32. |