![]() |
Ilu jest fanow Depeche Mode?
Kto lubi Depeche Mode? Glosowac!
|
Nie lubie, nie przepadam itp. poprostu nie słucham takiej muzyki, ale nic do niej nie mam jezeli ktoś lubi niech słucha :)
|
Dla mnie to rybka, nie jest to moj ulubiony zespol, ale tez nic do niego nie mam.
Slyszalem zaledwie kilka kawalkow, wiec glebiej sie wypowiedziec nie moge. |
Ja ich nie libie to nie moje klimaty... Lubie takich wykonawców jak Dj Tiesto, ATB, East Clubbers itp...
|
Ja ulwiebiam!! Utwory z lat 80-90 to majstersztyk muzyki. Jako jedyną mam całą dyskografię w oryginałach. To co myślę o tym zespole nie da się wyrazić słowami.
ENJOY THE SILENCE!!! |
Ciekawa sonda, jednakże ciężko dziś mówić o fanach, raczej chyba trzeba byłoby spytać "kto był"... Ja byłem, w czasach szkolnych, na tym się wychowałem (mowa oczywiście o starych płytach a nie np. ostatniej). Wtedy Depeche rządzili. Dziś są dla wielu tylko wspomnieniem, chociaż niektórym sentyment pozostał.
|
Lubię :)
Moje ulubione płyty to Ultra i Exciter |
No cóż, skoro pytasz to musisz być przygotowany na każdą odpowiedź, a moja jest taka: strasznie dudnią, tego nie da się słuchać :bicz:
|
Wole Iron Maiden, Bruce Dickinson, Manowar, Nirvana, Hammerfall itp :P
|
Cytat:
|
@Maciej... a masz może DVD-Audio Dance Of Death? :O Pewnie preferujesz Pink Floyd...stąd ta okładka w avatarku ;)
|
Podobnie jak gallus i czero (czyt. zaznaczyłem Nie lubię) ...
|
Cytat:
"Dance of Death" nie mam na DVD mam normalną płytę audio, ale ulubioną moją płytą Ironów jest "Seventh Son Of A Seventh Son " :) |
Cytat:
|
Cytat:
Classix Nouveaux, Ultravox, Duran Duran, OMD, Talk Talk ...bardzo popularne w latach 80` :) |
Cytat:
|
Mają fajne klimatyczne piosenki, posłuchać mogę ale żeby płytę kupić to raczej bym się nie skusił.
POzdro |
Posłucham, ale wole jednak Manowar, HammerFall, Judas Priest, Creed i inne.
|
Cytat:
pozdrowienia :) |
Demolition oraz Metal Works 73-93. A o tych co mówisz bede musial sobie sciagnac ;)
|
|
Cytat:
|
nie lubi***281; to bardzo dyplomatyczne stwierdzenie....
|
prawdziwym ich fanem nie jestem, lubie ich sluchac i tyle
bo zebym sie interesowal co oni robia itp to niebaudzo |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/...p?pid=DMstream |
Witam !
Na końcu podstawówki i początku liceum byłem ich fanem - raz nawet obciąłem się prawie jak na "depesza" - to były czasy ;) Pozdrawiam ro29 |
DM - nawet niezłe !
lubię ale niektóre kawałki :) |
Cytat:
|
nie lubie.... nie podoba mi sie wogole taki typ grania :/
|
kiedys jak jeszcze chyba Niedzwiedzki puszczal wieczorami w radiu i sie na kaseciaku nagrywalo cale dyskografie to mi sie bardzo podobalo:D
teraz mam przez sentyment 3 plyty ale jakos sluchac tego nie moge:nie: |
Niestety u mnie lata 85-95 są niemal kompletną czarną dziurą jeśli chodzi o muzykę. W tym czasie królowały u mnie "Bajki Natalki" , "Akademia Pana Kleksa", "Pan Tik-Tak" i tego typu hity. O DM wiem, że byli (są ?). W samochodzie czasem dowiaduję się, że kawałek, którego słuchałem i nawet mnie nie otrząsał był ich dziełem. Pozdrawiam
|
Ja tam dosyc lubi***281; Depechow, zarazilem sie nimi 2/3 lata temu, mam kilka ich p***322;yt, jeden koncert i nie narzekam, ale zeby byc szczerym, nie jestem fanem zadnego konkretnego zespolu, wogole chyba nie jestem fanem niczego, bo pilka nozna odpada, siatka, kosz, aktor etc etc. Czy jestem jakis inny?:P
A "popatrzylem" na te Hammerfalle, Iron Maideny i inne ci***281;***380;sze rzeczy (wybaczcie, nie znam sie kompletnie na tym typie muzyki dlatego wrzucam to do jednego wora) ale jakos nie podchodzi mi to, mo***380;e slipknot dosy***263; mi sie podoba..ale ***380;eby inne 'hardcory' :p to nie...raczej nie :) A wracaj***261;c do tematu: Cytat:
Pzdr |
Cytat:
|
oj ja lubię. bardzo lubię... mam troszkę płyt (ok. 50 sztuk, bootlegi, jakieś koncerty itp.).
mniam... |
Cytat:
troszke = 50 ;) Od poniedzialku szukam czego nie lubie po przesłuchniu 1618 uytworów wyeliminowalem z dysku jakies 500.... a do DM jeszcze nie doszedlem... ale hardcorowo przesłucham wszystkie piosenki..... narazie jestem przy c. ...... |
wlasnie zamowilem kolejne trzy plyty z nowej reedycji ... dzwiek w dts 96/24
nie ma jak posluchac staroci na 5.1 :D mniami :] polecam sklep www.cd-wow.com ... taniej od empiku o 25,- za album i wysylaja gratis :S |
francuska reklama albumu ***8222;The Best Of***8221; vol. 1 ... TU
ciekawe jakie klawisze wciska pan na laptopie :rotfl: |
brakuje mi opcji - slabo mi sie robi jak ich slysze - w negatywnym znaczeniu :)
|
A ja mam wszystkie albumy z lat 80-tych na vinylach i jak mam nastroj to tylko tak tego slucham... zremasterowane wersje mnie jakos nie interesuja,... bo nie maja tego szumu vinyla :)
|
Cytat:
|
Fanow DM jest miliony :D
|
spojrzenie na dotychczas wydane wersje zremasterowane okiem audiofila ... porownanie wydan LP/SACD/DVD
TU |
Bardzo lubi***281; DM, ale w starszym wydaniu... '85
|
Się melduję !
Od winylowych po CD ! :) |
jeszcze nie zabrałem głosu w dyskusji :)
ja lubię DM i to co raz bardziej. Zawsze ta muzyka mi pasowała, ale teraz to się u mnie nasila, głównie pod wpływem współlokatora, który cały czas słucha DM :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:47. |