![]() |
Z jakiej usługi GSM korzystasz ? WYDANIE II !
Witam!
Zakładam sonde z czystej ciekawości. Aby zobaczyc do jakiego stopnia namieszała Heyah i wogóle ostatnie zmiany w polskiej telefoni komórkowej. Wyniki poprzedniej sondy: 1. abonament ERA 25,97% 2. pre-paid POP - IDEA 18,18% 3. pre-paid TAK TAK - ERA 14,29% 4. abonament PLUS - 12,99% 5. abonament IDEA - 11,69% 6. pre-paid SIMPLUS - 10,39% ta sonda odbyła sie w marcu 2003. mysle ze opcja NIE POSIADAM jest zbedna jak ktoś nie ma to nie bedzie głosował jesli ktoś posiada dwie lub więcej kart sim .. to pisze o tej "głównej" czyli tej którą najczęśćiej używa |
BZ! 2 abonamenty Plusa+SimPlus mlodego.
Choc rozwazam likwidacje jednego i zamiane na inna siec (Era). |
Coś dla bogatych ^_^ :P czyli... ciągle abonament ;)
po raz trzeci PLUS GSM :spoko: |
ja ciagle na TAK TAK - nie narzekam. Jest dobrze jak poprzednio. Mam zarabisty numer, i duzo znajomych zna numer - wiem ze sa wizytowki ale po co sie meczyc
|
Abonament Plus ;) nigdy nie zmienie...
|
Poprzednio mialem abonament Plusa, ale od 2 miesięcy mam Heyah i jak na razie jestem zadowolony.
|
Tak Taka już mam od paru lat i jestem zadowolony. Na pewno nie zmienię... :nie:
|
Nowy POP, wcześniej Dla każdego, a jeszcze wcześniej Idea POP Zrób to Sam
|
Póki co nowy POP jest najlepszy, przynajmniej ja tak sądzę. :spoko:
|
TP sa :)
|
Abonament w Plusie i pre-paid w Mobistar ;)
Pozdro |
pre-paid POP - IDEA :spoko:
|
ja sam nie posiadam, ale siostry maja, ale w Idei-MIX, więc nie wiem na co zagłosować :)???
|
Nowy POP i na razie nie zapowiada sięna zmianę :)
|
Podobnie jak ziomal CIAPEK wkrotce poraz 3 abonament PLUS :)
|
abonament w Idei juz kilka lat :)
|
Miałem przez chyba 3 lata TakTak'a teraz od dwóch lat mam abonament w Erze i po zakonczeniu umowy przechodzę z powrotem do TakTak'a (taryfa Happy;p ) - wszystko z zachowaniem aktualnego numeru :)
|
Cytat:
|
przez 6 lat Simplus (bylem jednym z pierwszych ktorzy to kupili) i z musze przyznac ze sie popsuli strasznie! od miesiaca jestem w TakTak Happy! dzis wlasnie nastopilo uroczyste wyl;aczenie mojej komy z plusa :D majacy moj numer - jesli chcecie miec aktualny to odpowiednie info nagrlaem na poczte ;p
|
ja zaczolem w 97 roku od analogowego centertela potem byl tak-tak potem abonament era potem abonament plusa, nastepnie sim-plus potem znowu abonament era i abonament plus , pozniej tak-tak, heyah i teraz pop i chyba tak zostanie.
|
Oczywiscie ze POP. A czy to prawda ze ceny polaczen maja jeszcze spasc w dol... I to w tym miesiacu..??
P.S. HEYAH troche namieszala i w sumie dobrze bo gdyby nie ona to bysmy nie mieli tak szybkiego spadku cen u innych operatorow. |
ja przez conajmnie rok mam Tak Taka i jest tak tak :spoko:
|
+GSM i narazie jestem happy :P
jakoś nigdy nie miałem żadnych stresów z tą siecią, więc po co zmieniać? parę zł w tą, czy w tamtą... ps. podobno już niedługo będzie możliwość przenoszenia numeru pomiędzy operatorami. |
Cytat:
a ja jade na abonamencie ERY, a do końca jeszcze 16 miesięcy, brrrrrrrr... :) co potem to nie wiem, bo to jeszcze szmat czasu, dużo może się jeszcze zmienić, ale jeśli co to dalej i tak ERA ;) |
Cytat:
|
Kiedys abonament PlusGSM ale to historia, pózniej POP a teraz abonament ERA :D
|
Od pięciu lat TAK-TAK od dwóch abo idea od niedawna pop- używam wszystkich 3 z tym że z abo idei wykorzystuje jedynie minuty w ramach abonamentu.
|
Abonament Era i nie zanosi sie na zmiane ze wzgledu na to, ze abonament jest na firme ojca i bede mial go do czasu kiedy firma nie zmieni sieci ;).
Kiedys, kiedys mialem abonament Plusa, ale to przeszlosc. |
Witam!
Abonament w Idei od 5 lat. |
Stale i niezmiennie abonament w PLUS'ie - ponad 5 lat.
Pozdrawiam. |
ja juz rok w KOPIE :D
|
poraz drugi abonamant idea
jeszcze 8 mies... i jakis pre-paid biore :) |
Telefon służbowy - ERA :jezyk: :jezyk:
|
Trzeci rok w abonamecie IDEI :) W marcu koniec umowy i zobaczymy potem co dalej ;)
|
przez rok taktak obecnie simplus ;)
|
A ja już od paru latek POP..
Nowe taryfy, nowi właściciele, nowy numer, ale POP ten sam :D |
Zmieniłem z Tak Taka na Heyah jakiś rok temu (mże troche ponad), po tym jak mi fona ukradli i mam do tej pory. W sumi to niczym się od Taka Taka nie różni - kożysta z tych samych nadajników (wokńcu to chyba era założyła nie??) więc zasięg ten sam, rożni się może tym że na wyświetlaczu fona pisze PL - ERA HEYAH zamiast PL - ERA ;p
|
Abonament Era już od 3 lat i będę dalej przy nim :)
Orange jak dla mnie odpada, a abo w Plusie już miałem i nie wrócę :nie: Zaleta abo - rodzice płacą :) |
ja od maja pre-paid tak-tak i jestem zadowolony.., a byloby jeszcze lepiej gdyby nie miesieczny okres waznosci 20zl kart, kurcze!
|
Rok temu napisałem, że przechodzę z powrotem do TakTak'a ale sytuacja uległa zmianie i dalej mam abonament w Erze (numer ten sam od 6 lat :) ) - jakieś 80 minut i sekundowe naliczanie za 29zł z VAT :)
Za 6 miesięcy kończy mi się umowa i ide wywalczyć 100min + jakiś nowy telefon po promocyjnej cenie :) |
ERA abonament od 4 lat z tym ze kilku miesieczna przerwa na Tak-taka
ale ostatnio migracja z tak taka na znowu 80 min za 40zl + naliczanie sek + moto e398 |
Abonament ERA + prepaid Heya - stable :)
|
Era TAK-TAK od 3 lat. Jestem Happy caly czas (16 grosikow za smska || )
|
lol nawet nie pamietam ze taki topic zakładałem :D
btw od wrzesnia abonament ERA |
heja banana;]
|
Cytat:
|
nieustannie od kilku juz lat abonament Era i to sie raczej nie zmieni ;)
|
...dawno temu Tak-Tak, obecnie Simplus
|
ja mam dwa abonamenty w plusie i dwa popy ;) i jeszcze nieuzywany jeden simplus
|
Era (nie tak tak)
|
Ciagle abonament w IDEI i niedawno doszedl do tego POP :) Abonament w marcu mi sie konczy, wiec chyba przejde z numerem do Orange, POPa zlikwiduje.
|
Dalej Nowy POP, od 2 tygodni dodatkowo jeszcze TAK TAK bo ma korzystniejsza oferte jak na dzien dzisiejszy :)
|
mgit jesteś boski. odkopać temat po ponad roku :D
że nikt tego nie zobaczył :( |
Od miesiąca Simplus. Mają esemesy w swojakach po 1 gr i po 40 gr/min. Wcześniej miałem dość długo (3 lata) popa. Teraz zabrali dziady tanie esemesy więc nie było powodu żeby dalej z nimi siedzieć.
|
abonament ERA :)
|
Żadnej (nie mam komórki ;) )
Ciekaw jestem ilu takich jest jeszcze na Forum - podejrzewam, że bardzo niewielu .... I coraz poważniej myśle o tym, aby się wreszcie skomórkować :) ro29 |
Naturalnie Simplus. Tanie smsy do swojaków i darmowe rozmowy przez 2 miesiące do wybranej osoby :serdusz: Tak pozatym mają lepsze promocje.
|
a najlepsze to
Cytat:
|
2x Tak Tak - jeden żony a drugi mój
Ta promocja mikołajkowo-świąteczna w Tak Tak to całkiem fajna sprawa - podkarmiłem fony na cały rok :D |
Cytat:
Cytat:
moim zdaniem jest to najlepsza swiateczna promocja sieci komorkowych, az zal nie skorzystac, ciekaw jestem jaka promocje wprowadza na wiosne, bo przypuszczam, ze dopiero wtedy wykorzystam to co zatankowalem teraz do mojego taktaka:P |
A ja sadze nadal ze w ankiecie brakuje opcji "Mix". Takowej wlasnie (Orange) uzywam...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:22. |