Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   antyvirus do 200zl ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/antyvirus-200zl-38485/)

ThanatoS 20.08.2004 15:27

A o AVG Prof zapomnieliscie? http://www.grisoft.pl/cgibin/shop/index.php?show=AVGPRO
Licencja 2 letnia z 189,10 zl z VAT

nimal 20.08.2004 10:32

Sid - chyba z przekory polecasz NAV i MKS - sam aktywnie zwalczasz te kombajny potrafiace tylko skutecznie zapchac zasoby sysa
OT to OT - troszke mnie zabodlo ze Ty akurat wypominasz mi uczestnictwo w glupich topicach i sugerujesz chcec zaistnienia bez koniecznosci posiadania wiedzy - mysle ze o to mnie nie posadzasz :| owszel - lubie to robic, ale czy to jest zabronione? ograniczam sie tylko do tego iyo? odpisz tu lub na priv (ja pisze tu bo i Ty tak zrobiles :) )

edit: z Sidem sobie na privie "wyjasniamy", swoja droga :piwo: dla niego, mimo naszego dzisiejszego spiecia
co do cen antywirow - nie kupisz sensownego do 200 pln nie kupujac icencji edu lub uaktualnienia (musisz miec starszy orginal)
tu masz ceny http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=302&x=6&y=3
jak potrzeujesz faktury (np na firme) to pozostaje zakup przez neta AVG/Avasta czy innego temu podobnego, jesli zas musisz miec fakture z jakis przyczyn, a masz zamiar uzytkowac go prywatnie to kup gazete z tym progsem na plycie - fakture masz, cena przywoita, prawnie wsio ok - masz prawo uzytkowac bo masz nosnik, i fakture

edit2: skoro juz temat jest wyciagniety: nawet w "glupocie wszechczasow" czyli topicu o nabijaniu postow udzielilem dwoch pomocy: gallusowi z corelem i kasprzakowi ze sterownikiem drukarki hp... wiec nawet tak glupie topici sie przydaja

-Sid-The-Rat=> 20.08.2004 09:46

nimal - dziwi mnie twoje oburzenie - w najglupszym watku wszechczasow masz najwiecej postow, dosc aktywnie uczestniczysz tez w staczaniu innych watkow na tory zupelnie niezwiazane z tematem

offtopikowanie jest proste i przyjemne, nie wymaga zadnej wiedzy a pozwala zaistniec - stad tak wielka popularnosc

a co do tematu - to z tego co pamietam to nawet NAV w 200 zlotych sie miescil [149 w media markt] - polecam jednak kupic ktorys z programow niezaleznych, ew. polskiego mks'a, choc i tak tak jak ktos to wyzej napisal - darmowy soft w tej dziedzinie jest porownywalny lub lepszy od tych za ktore trzeba ostro placic

nimal 20.08.2004 08:04

Zelea - niestety masz sporo racji
ale faktycznie w podanym przedziale cenowym (do 200pln) lepiej jest "zainwestowac" w darmowe rozwiazania
niestety antivirus ktory z platnych jest godny uwagi jest "troche drozszy" a jest to Symantec Corporate Edition (nie ma nic wspolnego z nortonem, i chwala bogu za to)

polecanie piractwa kiedy Kolega wyraznie napisal ze chce kupic i podal cene to lekka przegina - jakby chcial zassac i tylko sie dowiedziec jaki warto to nie podawal by ceny tylko spytal jaki najlepszy :|

Kris 20.08.2004 07:32

Cytat:

Napisany przez Zelea
hm... jade na pirackim caly czas... tyle lat... ale to nie wazne...

Akurat oprogramowanie antywirusowe i firewall to, moim zdaniem, te dwa programy, które powinne być oryginalne.

Pozdrawiam,

Kris 20.08.2004 07:29

NOD32 - świetny antywirus i uaktualnienia częste.

Jest do kupienia u dystrybutora: Dagma, www.dagma.com.pl

Pozdrawiam,

Zelea 19.08.2004 23:41

Cytat:

Napisany przez cyki
Ae po co kupować jak są bardzo dobre DARMOWE odpowiedniki. Co Ci da to, że wywalisz 200 zł za AV? Satysfakcję? Zamiast kupić AV kup to co masz innego pirackie i używaj darmowych AV. Droższe wcale nie musi oznaczać lepsze.

to jest nadal odbieganie od tematu po raz juz kolejny...

wydaje mi sie ze nie istotny jest moj powod do zakupu wlasnie antyvirusa...

ja poprostu zalozylem ten temat w innym celu...

widze ze duzo sie Tu zmienia...

widac roznice kiedys bylo inaczej... jak sie zarejestrowalem i jeszcze dlugo przedtym zanim to zrobilem a tez duzo czytalem...

dlaczego kazdy temat po kilku odpowiedziach a czesto i nawet w pierwszej konczy sie odrazu inaczej...

rozumiem jeszcze raz zapytac ale skoro juz raz odpowiedzialem... to po co znowu pisac to samo co bylo juz ujete wyzej czyli o darmowych antywirach... ja to wiem... i rozumiem...

ale chce kupic i nie wazne dlaczego i poprostu pytalem tylko jaki bedzie najlepszy do takiej kwoty...

ale teraz to juz nie istotne...

zaczynam naprawde szczerze powiem watpic w to forum... (bez obrazy...) bo duzo sie Tutaj nauczylem i jest Tutaj takze wielu bardzo intelignentych osob... ktore zawsze chetnie pomoga...

bla bla bla... z reszta czy to wazne co napisze ?? odnosze wrazenie ze nie...

dobranoc... :|

PS. i to byl moj 1000 post... smieszne ze o takiej tresci... powiedzial bym ze raczej tragiczne... nigdy bym nie przypuszczal... :\

kodziu 19.08.2004 22:47

JA polecam NOD32. Wogle nie zamula kompa:D
Późneij panda :D

woitas 19.08.2004 22:40

a mks?
wersja oem kosztuje około 100 zł.

cyki 19.08.2004 22:39

Cytat:

Napisany przez Zelea
kiedy chce wreszcie kupic... dostaje serie propozycji zeby nie kupowac...

Ae po co kupować jak są bardzo dobre DARMOWE odpowiedniki. Co Ci da to, że wywalisz 200 zł za AV? Satysfakcję? Zamiast kupić AV kup to co masz innego pirackie i używaj darmowych AV. Droższe wcale nie musi oznaczać lepsze.

Zelea 19.08.2004 22:25

Cytat:

Napisany przez Turboni
sciagnil osiolkiem sobie cos - po co placic mam nav 2003 i tez nie nazekam

to jest poprostu smieszne... bez obrazy... ale jak by kazdy tak myslal...

po co kupowac samochod skoro mozna ukrasc ?? przecierz wtedy nie trzeba placic...

K**** co za tekst... :\

Zelea 19.08.2004 22:24

hm... jade na pirackim caly czas... tyle lat... ale to nie wazne...

kiedy chce wreszcie kupic... dostaje serie propozycji zeby nie kupowac...

nie jestem glupi i wiem co robie...

ale odpowiedzi Tutaj nie dostalem...

jak by nie patrzec nastapila ogromna zmiana tematu... DZIEKUJE... :(

smyrko1 19.08.2004 22:11

a który lepszy Avast home czy AVG free edition?co za co przeciw?

michal_zb 19.08.2004 21:12

a ja z NAV'a 2003 przerzuciłem się na Avasta - dopiero pierwsze godziny użytkowania :D

B@rtek 19.08.2004 20:29

A ja mam Internet Security 2004 PL :D

Turboni 19.08.2004 20:08

sciagnil osiolkiem sobie cos - po co placic mam nav 2003 i tez nie nazekam

Patrixs 19.08.2004 19:45

Looknij też na http://www.pandasoftware.com/com/pl/

gallus 19.08.2004 19:36

Cytat:

Napisany przez cyki
A może całkiem darmowego Avasta?

Ja również polecam :spoko:

cyki 19.08.2004 19:32

A może całkiem darmowego Avasta?

Zelea 19.08.2004 18:20

antyvirus do 200zl ??

witam...

jak w temacie...

co bedzie najlepsze w takim przedziale cenowym ??

calkowicie sie nie orientuje... bo az wstyd sie przyznac ale zawsze na piratach...

z czasem mam nadzieje ze uda sie to zmienic :)

z gory dzieki za wszelkie propozycje itp...

a i chcialbym odrazu spytac jaka jest wasza opinia na temat Pand'y Antyvirus'a ?? bo on miesci sie w tym przedziale cenowym... ale tylko o tym mialem czas sie dowiedziec...

pozdrawiam...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32.