![]() |
Temat bumerang :D
|
Cytat:
|
Witam!
Ja tez ostatnimi czasy przekonalem sie do Skype'a - program super, jakosc rowniez, brak problemow z laczeniem sie z ludzmi za firewallami itp. Szukalem skorek do Skype'a, ale jakos bez rezultatu :( Moj nick to donwuja :) |
Ja również go używam, głównie do rozmowy z brejdakiem w polsce. On jedzie na modemie czasami trochę przycina ale tylko czasami. Polecam każdemu
P.S. moj nick to Assasinek ;) Pozdro |
Dziwne, bo do Turboniego moge wysyłac pliczki a obydwoje jesteśmy za NAT-em... i co z tego wynika :) ??
|
Fajny programik :spoko:
Podobno fajny jest również teamspeak. |
Uzywalem, jeszcze jak mialem modem - jakos Bardzo Dobra. Nawet nie przewywalo - Dialog<->Vectra - i bylo spoko, male opoznienia, ale to wiadomo, wolne lacze bylo. Na neostradzie nie rpbowalem
Polecam jak ktos lubi gadac. Pozdro |
wyslij do mnie nick: turboni i zobaczymy
|
Cytat:
|
Czy ktoś też miał taki problem, bo Echoo pliczek do mnie wysłać mógł, ale ja do Niego juz nie... i w czym tkwi problem, kto wyjaśni??? :)
|
Przeprowadziłem właśnie z gallusem test przesyłania plików. Niestety zza NAT-u nie da się plików wysyłać. Szkoda. Aha, mój nick w Skype to echoo2. Jakby co to Skype me :telefon:
|
Można pliki poza sieć wysyłać ;D Dlatego! :P Ale aktualnie nie ma
|
tez uzywam ostatnio gralem ze znajomymi w q3 i z kumplem bylismy w jednej druzynie i dodatkowo gadalismy na nim - super sie gralo. co do jakosci tez bomba szkoda ze na nr inne trzeba wykupic karnecik
|
Ja również używam, bdb program do rozmów, a przesyłania plikówn ie próbowłem... :)
|
bardzo dobra jakosc jak na tego typu programy. Jakosc Skype vs GG - bez porownania.
Wygodny tez jest, graficznie dobrze zrobiony. Szkoda ze nie obsluguje nr. gg :) |
Ja używam, ostatnio gadałem ponad 2 godziny. Ale przy łączu 192kb/s momentami przycina. Ocena ogólna: :spoko:
|
Skype - kto używa, dlaczego i co o nim myśli
Zainstalowałem sobie nie dawno Skype'a. Nie wiele o nim jeszcze wiem i chętnie poznałbym opinie i uwagi innych użytkowników.
Pozdrówki :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:29. |