![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nabity... ale w butelke! :) |
Ameryka czy nie kolejny post nabity ;)
|
Cytat:
|
widze ze temat sie skonczyl wiec teraz podsumowanie iiiiii Jednak www.Google.pl maja wiecej zwolennikow gratuluje
|
Niegdyś dawno używałem Altavisty (teraz już rzadko na nią zaglądam) - przesiadłem się na Google - w międzyczasie próbując wyszukiwarkę Yahoo - ale przede wszystkim używam Google - no i czasem polskiej wyszukiwarki Wirtualnej Polski :)
|
Ja najczęściej używam google.pl, a czasem NetSprint.pl :jezyk:
|
Google.pl ;) no iczasami startowy onet ;p
|
Google.com only :matrix:
|
Ale jak wszyscy wiemy Microsoft też jest liderem jeśli chodzi o OSy więc nie zawsze lider musi być najlepszy ;) Chociaż ja też używam wyłącznie Google :)
|
Google to lider :D
|
AlltheWeb ...do wyszukiwania obrazów .
Google ...ogólna wyszukiwara ,ustawiona jako strona startowa . |
jw.
www.google.pl |
Google 4 ever ;)
Pozdro |
|
Ogłolnie gdy chce coś znaleźć to Google, ale że mam strone startową Onetu (no bo można coś poczytać, jakieś wiadomości itd. itp.) no to czasami Onet.
Co do Altavisty to korzystałem z niej jakieś 3 lata temu, ale potem o ile dobrze pamiętam usunięto wersję polską, no i włąsnie od tego czasu jakoś tak coraz częsciej zaglądałem na google. |
google.com i nie ma mocnych...:)
|
Ja rowniez uzywam google.pl. Najlepsza wyszukiwarka :spoko:
|
google
|
Ja uzywam tylko google.pl ;).
|
Na używam goglarki ;)
|
A ja jade na booble.com a tak serio to na google.pl :)
|
ja mam domyslnie google, a zltavisty tez korzystam, no i jeszcze alltheweba :)
|
ja jade na goo(...)ogle.com :)
google ma renome i dlatego jest najczesciej uzywana... nawet gdyby bylo cos lepszego, to i tak zanim zyska fanow to minie sporo |
bo jakis pajac chce zarobic na banerkach ;)
|
Cytat:
|
jest też www.gooogle.pl :)
|
Air - jest tez gogle.pl ktora podlinkowal Szafran - polska "podrobka" jadaca na orginalnym silniku
|
Nie kumam o co chodzi ???
P.S. Google przez dwa "oo" Apropo google. Google wreszcie na nowojorskim rynku Nasdaq. Założyciele spółki zostali multimiliarderami. Na otwarciu pierwszego dnia notowań kurs akcji najpopularniejszej wyszukiwarki internetowej skoczył o 18 proc. Założyciele Larry Page i Siergiej Brin ustawili chyba 10 pokoleń do przodu. To się nazywa American Dream! |
preferuje google.com bo orginal, bez banerka,najlepsza, domyslnie wszystkie jezyki, wywoluje sie z opery z paska adresy litera g ;)
|
Gogle Kontra ...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:40. |