![]() |
ktory procesor waszym zdaniem jest stabilniejszy celeron,pentium4 ?
i mniej sie przy nim komp zawiesza? Dlaczego czsem komp mi sie zawiesza wszystko mi znika i widze tylko moja tapete? nagle po chwili ok 10sek mi wszystko powraca? co jest grane?
|
1. Lepszy P4 (większa ilość pamięci podrecznej procka).
2. Może czas na reinstalke Windy ?? albo format c: ^_^ ^_^ ^_^ |
Stabilniejszy? To nie zależy od procesora.
|
a może by tak utworzyć nowy dział... Problemy użyszkodnika nowygosc :P :haha:
PS. zainstaluj na nowo winde i obym już nie widział nowych tematów twojego autorstwa z problemami które mówią jedno... SYSTEM CI SIE S*******IŁ (( |
Przypomniało mi się jak kiedyś poszedłem do sklepu w celu nabycia zasilacza chieftec, pytam się gościa czy ma ten zasilacz a on mnie się pyta jaki mam procesor. Ja mu mówie że durona a on na to że większość problemów z zasilaniem i ze zwisami jest spowodowana właśnie procesorami firmy AMD i że gdybym miał Intela to wystarczyłby mi zwykły zasilacz 300W taki jak ten, po czym wskazał paluchem na CODEGENA:rotfl:Jak to usłyszałem to podziękowałem i wyszedłem:D
|
jeden face mi kiedys wciskal ze proce AMD i karty dzwiekowe Creativa nie sa kompatybilne i wieszaja kompa :D
nigdy tez nie zapomne jak na jakims forum rozwarzano wybor miedzy duronem i celeroronem, pojawis sie jakis fanatyk intela, zaczol sie rozpisywac o HT, procesie produkcji Pentiuma, jego cachu i wielu SSE3 itp itd i na tej podstwie polecal Celerona (ale co ma piernik do wiatraka nie wytlumaczyl) a w temacie juz powiedziano - proc nie ma tu znaczenia namieszales w windzie to ja reinstaluj |
Format c:
A tak przy okazji to boje sie otwierac inne fora. Jeszcze mi tam wyskoczy jakis temat nowegogoscia. |
athlon xp
|
Cytat:
|
Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Moim zdaniem najlepszy jest celeron, poniewaz kojarzy sie z baleronem a wiadomo baleron jest smaczny, z drugiej jednak strony pentium 4 brzmi lepiej niz celeron, brzmi tak doniosle Pentium IV! Wobec tego moim zdaniem pentium 4 jest lepszy... ale tak prawde mowiac na Twoim miejscu wstrzymal bym sie z kupowaniem tego proca bo juz niedlugo moze pojawic sie Pentium V i co ? bedziesz mial dylemat co jest lepsze celeron? baleron? czy tez Pentium 4 albo 5? Co do tapety, wtedy kiedy wiesz sie komp, to moim zdaniem jest to bardzo powazny problem procesora, albowiem wynika to z tego ze procesor, nie lubi tapet, woli wymalowane okna, najlepiej farba emulsyjna, a tapeta to jest juz ciezkostrawna potrawa jelsi urazilem wybacz, ale generalnie... wynika to z faktu na "pewne" pytania dostaje sie "pewne" odpowiedzi... podobnie jak slowo "pewne" moze byc rozumiane w roznoraki sposob Ale generalnie luz, luz! :) |
:rotfl:
a pentium V bedizie ubozsza wersja penrium V ? bo przeciez w oznaczeniu zabioroa mu I - tazn z IV zrobi sie V za co odpowiada I ? |
Cytat:
jak bede mógł to pochwale ten post... :mruga: |
Cytat:
|
zabawne jest to co pisze... nowygosc... aczkolwiek widac Tutaj straszna niesprawiedliwosc... hehe
o co mi chodzi ?? ja to widze tak... ostatnio jakos dolaczyla do Forum pewna Pani... nie trzeba pisac jaki ma nick... kto czyta ten wie o kogo bedzie chodzic... no i ona z lamerskimi pytaniami dostaje pelno odpowiedzi... i ani jednej nagany za glupie czy tam lamerskie pytania... a Tutaj... poprostu dyskriminacja... hehe musialem to napisac :P |
Cytat:
kobiet informatyków jest mniej niż facetów informatyków , więc dyskryminacji niewidzę , pozatym to się nazywa tolerancja jak widzę posty użyszkodnika nowygość moja tolerancja się obniża do zera ponieważ są to posty bez sensu wystarczy użyć opcji szukaj:) a pani która pisała posty jednak tym się różniła że nie powielała bez sensu pytań innych buziaki dla wszystkich i dużo browca ale to tak po za tematem:) |
Ta pani założyła jeden czy dwa tematy w dużym odstępie czasu a ów nowygosc założył ich chyba wiecej niż ja w tym roku.
|
Cytat:
co ma procesor do znikania tapet http://pclab.pl/modules/XForum/image...szczerbaty.gif zrób sobie porządek z systemem (zresztą niewiadomo nawet jakim, bo nie napisałeś). |
format c:, format d:, format e: ...
|
Cytat:
P.S. Ja mam Athlona 2200+ i jestem zadowolony. Fakt, że raz na 3 miesiące trzeba z niego kurz wyciągać, ale takiego problemu "wszystko mi znika i widze tylko moja tapete" nie mam. To jest wina syfu w Windowsie. :podbite: |
ja tam jade na AMD Duron 650MHz i wszystko graje, że można tańczyć :banan: :banan2:
|
ja tez jade na amd athlonie 1800+@2400+ i pieknie wszystko smiga a tapete mam caly czas :)
tak jak @DJ HACKER powiedzial trzeba go co trzy do pieciu miechow z syfu wyczyscic bo zasysa go duzo :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:01. |