![]() |
Urodziny dzisiaj obchodzi... Arnold
Z tej okazji wszystkiego naj... :piwo: :zespol: :piwko2:
|
Najlepszego :piwo:
|
Wsyckiego Najlepsiejszego :) :piwo:
|
Hm... wszytkiego najlepszego :) zeby kazdy dzien byl lepszy od popredniego.
|
zdrowia, szczescia :)
|
wszystkiego co najlepsze :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)
|
Oooo, znowu imprezka, Arnold podaj adres to przyjedziemy ^_^ ;p
A tak na serio to wszystkiego najlepszego, coby się płytki paliły i komp nie zawieszał. Sto lat, sto lat.... :tancerka: :banan: :tancerka: :banan: :tancerka: |
hm... Dużo zdrowia i radości, dużo szczęścia i miłości!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! |
Dzięki wszystkim za życzenia.
:sluze: Za zdrowie wszystkich |
Wszystkiego najlepsiejszego ;) :piwo:
|
:piwo:
|
100lat :piwo:
|
Cytat:
aha ^_^ pozdro |
Cytat:
Najlepszego i największego ? |
:piwo: :piwo: :piwo:
|
Cytat:
Bez obrazy Mily, ale jak za Tobą pójdą inni to będziemy mieli urodziny dzień w dzień. Dajcie sobie siana. |
Z tego co wiedze to on zarejestrowany jest od
Cytat:
|
Hehehe chlopak kiedys moze tu bywal ale juz dawno go tu nie bylo Ciapek ma racje zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie mial powyzej 1 posta ;p
|
A może i trafi się taki klient co jest zapisany a jeszcze nic nie napisał :P Zawsze będzie miał wówczas pretekst do tego, aby się odezwać pierwszy raz :D No ale może po takich życzeniach Sz. P. Arnold zacznie się nieco częściej odzywać...???
|
nie znam człowieka...ale jestem bratnia duszyczka ...tak więc życze mu Wszystkiego Dobrego :piwo: ;)
|
... proszę nie psuć obyczaju przeze mnie wprowadzonego, czyli składania życzeń znanym forumowiczom. Tylko to ma sens, w przeciwnym razie z tego miłego zwyczaju (znanego tylko na naszym forum) wyjdzie jeden burdel.
|
Cytat:
|
100 Lat, Sto Lat, Niech Żyje Nam. 8 )
|
Cytat:
sory - składam honory. Wrażenie jest inne, aż prosi się aby była 4 zamiast 2 ;) Można to interpretować inaczej - user wpada jak mu się chce/jak ma problem, reszta mu wisi i powiewa ;) Punkt dla Ciebie gallus, dla mnie :bicz: za pośpiech. Cytat:
brawo |
Ale wyszedł ZONK :D
:ASD |
Cytat:
|
Milly zwolnij, szkoda zycia. Ciebie chyba ogarnela mania nabijania postow.
|
Mie też zdziwiło zainteresowaniem sie osobą króra ma trzydiści pare postów
A co do ilości postów ze względu ma czas niesiedzę non stop na forum też maiłem rok bez kompa (wakacje w MONie) |
Brawo :fala: a jednak sie pojawiles wiec zycze ci abys czesciej bywal na forum :spoko: :mruga:
|
Cytat:
Arnold - my nie siedziemy non-stop na forum (przynajmniej ja), pracujemy, uczymy się itd. Przykro mi z powodu MON'u, że trafiłeś w takie miejsce gdzie uczy się hamstwa i przeklinania. Pozdrawiam! |
Cytat:
hehe |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:45. |